Web Analytics Made Easy - Statcounter

‎به گزارش روابط عمومی بانک ملی ایران، این بانک با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری و در راستای حمایت از سیاست‌های دولت توجه به بخش تولید را سرلوحه امور خود قرار داده است. از این رو در سال ۹۶ تعداد ۱۰۱ هزار و ۳۴۳ فقره تسهیلات به ارزش ۱۳۹ هزار و ۳۱۰ میلیارد ریال و در سال ۹۷ تعداد ۱۰۵ هزار و ۳۱۶ فقره تسهیلات به ارزش ۱۹۵ هزار و ۶۱۵ میلیارد ریال به بخش تولید تخصیص داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین سهم بخش تولیدی از تسهیلات بانک در سال جاری معادل ۱۹۱ هزار و ۴۸۵ میلیارد ریال بوده است.

از سویی با توجه به تحریم‌ها و مشکلات ارزی تولیدکنندگان، بانک ملی ایران تلاش کرده تا با صدور حواله‌های ارزی و بهره مندی از شبکه گسترده شعب ارزی خود در خارج از کشور، یاری رسان تولیدکنندگان داخلی باشد.  

این بانک همواره در تلاش بوده تا در شرایط سخت در کنار صاحبان کسب و کار باشد و با ارایه تسهیلات سرمایه در گردش نقش اثرگذاری در جهت رونق تولید داخلی کشور داشته باشد. بر این اساس مجموع تسهیلات پرداختی بانک ملی ایران به بخش‌های مختلف اقتصادی در سال جاری بیش از ۹۵۰ هزار میلیارد ریال بوده است.

در سال جاری بخش صنعت تعداد ۲۸ هزار و ۱۶۷ فقره تسهیلات به ارزش ۱۵۸ هزار و ۸۶۷ میلیارد ریال، بخش کشاورزی ۷۱ هزار و ۳۶۶ فقره به ارزش ۳۲ هزار و ۶۱۸ میلیارد ریال، بخش مسکن تعداد ۶۵ هزار و ۳۴۹ فقره به ارزش ۱۸ هزار و ۶۵۳ میلیارد ریال، بخش صادرات تعداد ۳۷۴ فقره به ارزش دو هزار و ۵۰۶ میلیارد ریال و بخش خدمات تعداد یک میلیون و ۲۶۸ هزار و ۷۲۰ فقره تسهیلات به ارزش ریالی ۶۴۴ هزار و ۶۰۹ میلیارد ریال از بانک ملی ایران دریافت کرده اند.

‎همچنین از آنجا که حمایت از شرکت‌های دانش بنیان درواقع کمک به کل اقتصاد کشور است، از این رو حمایت از این شرکت‌ها نیز همواره مورد توجه بانک ملی ایران بوده است.  

‎جمال امین مدیرعامل شرکت صرافی ملی در بازدید امروز از یکی از این شرکت‌های دانش بنیان با تاکید بر اینکه اولویت نخست ما علی رغم تمامی محدودیت‌ها در شرایط فعلی کشور شرکت‌های تولیدی است، گفت: بانک ملی ایران با تاسیس واحد میربیزنس بانک در روسیه توانسته روابط کارگزاری مثبتی با میربیزنس بانک مسکو ایجاد کند و بر این اساس در سال ۹۷ معادل ۲۵۰ میلیون روبل روسیه و در سال جاری بیش از ۵۰۰ میلیون روبل روسیه حواله ارزی برای رونق این شرکت صادر کردیم که رشد ۴۰ درصدی داشته است.

‎وی با بیان اینکه بانک ملی ایران تمام توان خود را برای حمایت از شرکت‌های تولیدی و دانش بنیان به کار گرفته است، افزود: ایران دلکو از مشتریان معتبر بانک و یکی از شرکت‌های دانش بنیان است که محصولاتش به صورت انحصاری در ایران تولید می‌شود. از این رو حمایت از این قبیل شرکت‌ها با توجه به آثار مثبت آن در اقتصاد کشور محور سیاست‌ها و اقدامات بانک ملی ایران قرار دارد.

‎محمد مولوی زاده مدیرعامل شرکت ایران دلکو نیز با تقدیر از حمایت‌های بانک ملی ایران عنوان کرد: با توجه به وارداتی بودن مواد اولیه شرکت، نیاز ارزی بالایی داریم که اگر این نیاز تامین شود می‌توانیم بخش عمده‌ای از خواسته خودروسازان داخلی را تامین و از خروج ارز جلوگیری کنیم و حمایت بانک ملی ایران در این زمینه بسیار راهگشا بوده است.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: بانک ملی ایران شرکت های دانش بنیان تسهیلات تولیدکنندگان داخلی فقره تسهیلات به ارزش شرکت های دانش بنیان بانک ملی ایران میلیارد ریال فقره به ارزش سال جاری بخش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۸۷۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینوتکس میزبان بیش از ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیزدهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس۲۰۲۴، امروز ۱۸ اردیبهشت‌ماه در پارک فناوری پردیس، آغاز به کار کرد. 

در ابتدای مراسم افتتاحیه نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴ سجاد عباسی فشمی، دبیر نمایشگاه اینوتکس۲۰۲۴، جزئیاتی درباره برگزاری این نمایشگاه ارائه کرد و گفت: این رویداد با برگزاری نمایشگاه صنایع خلاق و نرم معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، مصادف شده است. 

فشمی در ادامه به ابعاد بین‌المللی نمایشگاه اینوتکس و بازخورد‌هایی که در دنیا دریافت شده است گفت: امسال در نمایشگاه اینوتکس میزبان بیش از ۴۰۰ شرکت در قالب غرفه‌دار و شرکت‌کننده هستیم. 

وی تاکید کرد: امسال در بخش بین‌الملل نمایشگاه اینوتکس میزبان آن دسته از کشور‌هایی هستیم که در اکوسیستم نوآوری و فناوری کشور تاثیرگذاری بیشتری دارند. 

فشمی، به رویداد‌های مختلفی که نمایشگاه اینوتکس درحال برگزاری است اشاره کرد و گفت: در ۴ روز برگزاری نمایشگاه، حدود ۴۰ رویداد و کارگاه تجاری‌سازی و آموزشی با اهداف آموزشی در فضای اکوسیستم فناوری ایران درحال برگزاری است. 

وی افزود: در رویداد‌های گوناگونی که توسط متخصصان برگزیده در این نمایشگاه برگزار می‌شود، موضوعاتی مانند چالش‌های عمومی کسب و کار‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان، آینده‌نگاری و آینده‌پژوهی فضا‌های فناورانه کشور بررسی خواهند شد. 

دبیر سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس به برگزاری جلسات ریورس‌پیچ در این نمایشگاه اشاره کرد و گفت: در جلسات ریورس‌پیچ این رویداد، شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی و خارجی، به گفت‌وگو و طرح نیاز‌های فناورانه خود می‌پردازند و درواقع دستاورد‌های خود را مبادله می‌کنند. 

فشمی در پایان از برگزاری رویداد «المپیک فناوری» در محل پارک فناوری پردیس، خبر داد و گفت: در اواخر مهرماه امسال، شاهد برگزاری رویداد المپیک فناوری با هدف حضور فناوران و شرکت‌های خلاق کشور خواهیم بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اینوتکس سیزدهم میزبان ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • اینوتکس میزبان بیش از ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • اعظمی: ریل‌گذاری مجلس شرکت‌های دانش‌بنیان را در بخش کشاورزی فعال کرده است
  • فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • تولید زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور توسط دانش‌بنیان‌ها
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی