Web Analytics Made Easy - Statcounter

با عملیاتی شدن مدل تهاتر برای صادرات، بیش از ۱۲ میلیارد دلار تفاهم نامه و ۱.۵ میلیارد دلار قرارداد منعقد شد و ۱۷ هزار میلیارد تومان کالا نیز مورد مبادله و تبادل قرار گرفت.

 

وزارت صنعت، معدن و تجارت در حوزه توسعه صادرات کالاهای غیرنفتی که یکی از ۷ محور برنامه‌های راهبردی این وزارتخانه بود، اقدامات مهمی از جمله تدوین برنامه های توسعه صادرات به ۱۵ کشور همسایه را انجام داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در این راستا دستورالعمل جدید واردات در مقابل صادرات نیز مورد تدوین قرار گرفت و یک مدل تهاتر با هدف کاهش ریسک ها و مشکلات ناشی از تحریم نیز طراحی و عملیاتی شد.

 

تبادل ۱۷ هزار میلیارد تومان کالا با طراحی مدل تهاتری صادرات

 

گفتنی است که با عملیاتی شدن مدل یاد شده، بیش از ۱۲ میلیارد دلار تفاهم نامه و ۱.۵ میلیارد دلار قرارداد منعقد شد و ۱۷ هزار میلیارد تومان کالا نیز مورد مبادله و تبادل قرار گرفت.

 

همچنین موافقت نامه تجارت ترجیحی میان کشورمان و اوراسیا در آستانه قزاقستان به امضا رسید که فرصت مغتنمی برای صادرکنندگان ایرانی را فراهم آورد.

 

وزارت صنعت، معدن و تجارت در این مدت بر روی صادرات به کشورهای عضو اروراسیا در کنار صادرات به ۱۵ کشور همسایه کار کرد و صادرکنندگان و بخش خصوصی را به توجه هر چه بیشتر به این موضوع تشویق کرد.

 

انعقاد ۲۲ توافقنامه صنعتی و تجاری میان ایران و عراق

 

در این راستا ۲۲ توافقنامه صنعتی و تجاری با کشور عراق به امضا رسید و تفاهم نامه همکاری بین کشورمان و اقلیم کردستان عراق نیز امضا شد.

 

در راستای توسعه صادرات به عراق همچنین نمایشگاه دائمی ایران در کشور عراق تاسیس و راه اندازی شد.

 

از سویی دیگر ساخت کارخانه مشترک اتوبوس سازی با مشارکت شرکت آذرماش جمهوری آذربایجان و شرکت خصوصی عقاب جمهوری اسلامی ایران در جنوب باکو در دستور کار قرار گرفت.

 

تهیه طرح توسعه صادرات فرش دستباف به ۱۵ کشور همسایه

 

هدف گذاری ۵ میلیارد دلاری برای تجارت بین ایران و پاکستان و تهیه طرح توسعه صادرات فرش دستباف به ۱۵ کشور همسایه از دیگر اقدامات انجام شده در راستای توسعه و تعمیق صادرات به کشورهای همسایه بوده است.

 

همچنین برای توسعه و تعمیق بیشتر صادرات، شرکت‌های معتبر در کشورهای هدف صادراتی شناسایی و به صادرکنندگان معرفی شدند.

 

به گزارش «انرژی امروز» از شاتا، در این مدت اما کشورمان رتبه اول در اتحادیه صندوق های ضمانت صادرات کشورهای اسلامی( اتحادیه امان) و همچنین کرسی بین المللی در اتحادیه صندوق های ضمانت صادرات کشورهای اسلامی(اتحادیه امان) در سمت عضویت هیات مدیره را نیز کسب کرد.

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: ۱۵ کشور همسایه توسعه صادرات عملیاتی شد قرار گرفت نیز مورد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۸۸۳۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم‌نامه همکاری حوزه علمیه خواهران و اوقاف یزد


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، تفاهم‌نامه همکاری حوزه علمیه خواهران و اداره کل اوقاف و امورخیریه استان یزد، در نشستی با حضور حجت‌الاسلام محمد کارگر شورکی مدیر حوزه علمیه خواهران استان و حجت‌الاسلام رضا صادقی مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان یزد به امضا رسید.
 
در بخشی از این تفاهم‌نامه آمده است: برای گسترش همکاری و بهره‌گیری از منابع انسانی حوزه‌های علمیه در زمینه آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، تبلیغی و مدیریتی متناسب با شئون حوزویان و همچنین ضرورت استفاده از منابع موقوفات مرتبط با حوزه و نیز توسعه فرهنگ وقف، تفاهم‌نامه همکاری میان مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه و اداره کل اوقاف و امورخیریه استان یزد منعقد می‌شود.
 
تشکیل کارگروه همکاری و تعامل متشکل از نمایندگان دوطرف به‌منظور تعیین سیاست‌ها و جهت‌گیری‌های همکاری، تعیین محور‌ها و اولویت‌های سازمانی، تهیه و ارائه طرح‌ها و برنامه جهت همکاری‌های مشترک، اجرایی کردن مصوبات و توافقات، حل و فصل امور وقفی مدارس علمیه خواهران استان یزد و بهره‌گیری از ظرفیت‌های طرفین در امور مرتبط با اهداف و وظایف حوزه‌های علمیه، توسعه و گسترش فرهنگ وقف در جامعه خصوصاً در مسیر توسعه مدارس و حوزه‌های علمیه از جمله اهداف این تفاهم‌نامه است.
 
این تفاهم‌نامه با یک مقدمه چهار ماده و یک شیوه در دو نسخه به امضای حجت الاسلام والمسلمین رضا صادقی و حجت‌الاسلام والمسلمین محمد کارگر رسید.

دیگر خبرها

  • منطقه آزاد چابهار برای توسعه روابط با سرمایه گذاران سریلانکا تفاهم‌نامه امضا کرد
  • صادرات غیرنفتی استان بوشهر افزایش می‌یابد
  • امضای تفاهم نامه توسعه رسته کفش دانسفهان
  • دولت سیزدهم طلسم بهره‌ برداری از خط ریلی شلمچه-بصره را می شکند؟
  • ۱۳ پیش تفاهم‌نامه‌ گردشگری استان فارس در نمایشگاه ایران اکسپو منعقد شد
  • امضاء تفاهم‌نامه همکاری بین کردستان با اتاق‌های مشترک ایران و چهار کشور خارجی
  • تفاهم‌نامه همکاری اقتصادی بین استان‌های بوشهر و قزوین منعقد شد
  • باید برای رفع تعهد ارزی از کشورهای همسایه ریال را به رسمیت بشناسیم
  • تفاهم‌نامه همکاری حوزه علمیه خواهران و اوقاف یزد
  • دولت سیزدهم طلسم بهره‌برداری از خط ریلی شلمچه-بصره را می شکند؟