Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدعلی طالبی گفت: برای برون‌رفت از مشکلات واحدهایی که نقش تعیین‌کننده در تولید و اشتغال دارند، باید اقدام جدی شود و لازمه آن این است که در این زمینه دولت و بخش خصوصی تعامل داشته باشند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از یزدرسا، محمدعلی طالبی، شب گذشته در جلسه کارگروه مقابله با تحریم، به مشکلات واحدهای تولیدی یزد که از تداوم تحریم‌ها دچار مشکل شده‌اند، اشاره کرد و گفت: تلاش برای حل مشکلات واحدهای تولیدی به ویژه فولاد که تحت اعمال تحریم‌های ظالمانه قرار گرفته‌اند، باید به صورت جدی مدنظر دست‌اندرکاران امر قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: برای برون‌رفت از مشکلات واحدهایی که نقش تعیین‌کننده در تولید و اشتغال دارند، باید اقدام جدی شود و لازمه آن این است که در این زمینه دولت و بخش خصوصی تعامل داشته باشند.

استاندار یزد افزود: تأمین مواد اولیه واحدها، پیگیری و رفع مشکلات گمرکی و مسائل بانکی از جمله مواردی است که باید در دستور کار باشد و برای رفع آن‌ها نیاز به اقدام است.

طالبی خاطرنشان کرد: برای ایجاد اشتغال که جزو برنامه‌های اصلی دولت در سال رونق تولید است، جهت جلب مشارکت بیشتر بخش خصوصی به همکاری تمام دستگاه‌های ذیربط نیاز است.

وی اضافه کرد: با رونق تولید و ایجاد اشتغال، شاهد تحول و توسعه پایدار در استان یزد خواهیم بود و باید این مسئله راهبردی بیش از پیش جدی گرفته شود.

استاندار یزد تأکید کرد: باید شرایطی فراهم شود که تولیدکنندگان و صنعتگران بتوانند در برابر تحریم‌ها مقاومت کنند و به کار تولید در شرایط سخت ادامه دهند.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: مشکلات واحدهای تولیدی بخش خصوصی تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۸۸۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، مسعود ایرانی اظهار کرد: در این راستا نسبت به برگزاری ۳۶ نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و ۱۸۵ نشست تخصصی کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در سال گذشته اقدام گردید و واحد‌هایی احیا شده با سرمایه‌گذاری افزون بر ۲ هزار و ۶۵۰ میلیارد ریال برای ۱۶۱ نفر فرصت اشتغال دوباره ایجاد کردند.
وی افزود: همچنین با اقدام‌های صورت گرفته در سال گذشته ۳۱۱ فقره مجوز تاسیس با سرمایه‌گذاری حدود ۱۷۴ هزار و ۳۰۶ میلیارد ریال صادر شد که دارای ظرفیت اشتغال‌زایی برای ۶ هزار و ۴۳۸ نفر در استان اردبیل بود.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل با اشاره به تولید ۱۲۰ میلیون دلار کالا‌های جایگزین واردات، گفت: برای کمک به رونق تولید نیز بیش از ۱۶ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال تسهیلات نیز از محل تبصره ۱۸ و منابع داخلی بانک‌های عامل تسهیلات پرداخت شد.
ایرانی با اشاره به ارایه ۴۳۰ مورد مشاوره سرمایه‌گذاری در سال گذشته اضافه کرد: همچنین در راستای رونق تولید ۷۰ فقره معرفی‌نامه پرداخت تسهیلات برای طرح‌های در حال احداث در استان اردبیل ارایه گردید.
در حال حاضر در مجموع افزون بر یک هزار و ۱۲۴ واحد صنعتی، بیش از ۲۰۰ واحد معدنی و نزدیک به ۶۰ هزار واحد صنفی تولیدی، توزیعی و خدماتی دارای پروانه بهره‌برداری در اردبیل فعال هستند.

دیگر خبرها

  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • لزوم پرداخت پاداش افزایش تولید به کارگران در واحدهای تولیدی
  • بررسی مشکلات واحدهای تولیدی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید آذربایجان غربی
  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • برخی بی تدبیری‌ها باعث استمرار مشکلات کارگران می‌شود
  • مشکلات ۴ واحد تولیدی گلستان بررسی شد + فیلم
  • مشکلات ۴ واحد تولیدی گلستان بررسی شد
  • سخت و زیان‌آور بودن مشاغل کارگران بررسی شود