Web Analytics Made Easy - Statcounter

هوشنگ بازوند شامگاه سه شنبه در نخستین جلسه هماهنگی کمیته های برنامه های گردشگری روستایی و اکوتوریسم ۲۰۲۰ که در سرسرای تدبیر استانداری برگزار شد، اظهار داشت: برگزاری این رویداد بامشارکت مردم و سازمان های مردم نهاد می تواند ضمن رونق گردشگری روستایی، در سفره مردم نیز نقش آفرینی کند و در توسعه روستاها نیز تاثیر داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


استاندار کرمانشاه بیستم بهمن ماه را آغاز رسمی این رویداد اعلام کرد و افزود: برای این رویداد زیرساخت های مناسبی در روستاهای هدف گردشگری ایجاد شده و ظرفیت های موجود نیز از جمله وجود اقامتگاه های بوم گردی توانسته مطلوبی را برای رونق گردشگری، پویایی اقتصاد منطقه و حضور گردشگر فراهم نماید.
رییس شورای سیاست‌گذاری برنامه های گردشگری روستایی و اکوتوریسم کرمانشاه ۲۰۲۰، با اشاره به ظرفیت های موجود استان و تنوع جغرافیایی، فرهنگی، گردشگری، تاریخی و قومی خاطرنشان ساخت: توسعه گردشگری می تواند زمینه رونق اقتصادی و توسعه پایدار را فراهم کند و به رشد و توسعه کسب و کارهای محلی و بازگشت مجدد مردم به روستاها و حفظ میراث بومی کمک نماید.
بازوند اظهار داشت: علاوه بر اورامانات در تمامی مناطق استان، روستاهای هدف گردشگری برای میزبانی از گردشگری آماده هستند و به یقین کرمانشاه ثروتی بی نظیر برای ایجاد اشتغالزایی با توسعه گردشگری در اختیار دارند. 
رییس شورای سیاست‌گذاری کرمانشاه ۲۰۲۰ اهمیت گردشگری را به عنوان یکی از محورهای توسعه پایدار یادآور شد و تصریح کرد: برنامه های متنوع گردشگری روستایی براساس توافق حاصله با دبیرخانه سازمان جهانی گردشگری و یاری ظرفیت بخش خصوصی در این رویداد برگزار می شود.
در پایان این جلسه کمیته های راهبردی و اجرایی رویداد کرمانشاه ۲۰۲۰ معرفی و شرح وظایف تدوین شده با رویکرد جذب گردشگران و رونق  اقتصاد منطقه تبیین و تشریح شد.
وجود چهار هزار و ۲۰۰ اثر ثبت شده ملی، یک اثر ثبت شده جهانی و ده ها اثر گردشگری که هنوز به ثبت نرسیده اند حاکی از استعداد بالای کرمانشاه در بخش گردشگری است. 
بیستون و طاق بستان، معبد آناهیتا، طاق گرا، گور دخمه اسحاق وند، تکایای بیگلربیگی و معاون الملک، بوستان کوهستان، بازار سنتی، سراب های نیلوفر، هرسین، صحنه، روانسر، غار قوری قلعه، غار پراو، کاروانسراهای شاه عباسی و ماهیدشت، آبشار پیران و ... از مهمترین آثار تاریخی و طبیعی گردشگری در استان کرمانشاه است. 
استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۲ هزار و ۵۹۵ روستا و ۳۴ شهر دارد. 

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو سیل سیستان و بلوچستان قیمت بنزین بودجه 99 آثار تاریخی برنامه های متنوع توسعه پایدار رشد و توسعه گردشگری قیمت خودرو سیل سیستان و بلوچستان قیمت بنزین بودجه 99 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی گردشگری روستایی کرمانشاه ۲۰۲۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۸۸۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشت میزبان دوازدهمین کنگره ملی سوختگی ایران است

رامیار فرزان معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: تاکنون ۳۶۱ مقاله در این کنگره دریافت شده که ۱۷۸ مقاله تایید، ۴۸ مقاله برای ارایه شفاهی و ۱۳۰ پوستر نیز در آن پذیرفته شده است.

وی با بیان اینکه سوخگی یک بیماری بسیار شایع است و افراد زیادی درگیر آن می‌شوند، افزود: توده‌ای از مردم با سوختگی درگیر هستند در حالیکه ۹۰ تا ۹۵ درصد سوختگی‌ها قابل پیشگیری اند.

رئیس دوازدهمین کنگره ملی سوختگی با بیان اینکه این کنگره در دوم و سوم خردادماه امسال به میزبانی رشت برگزار می‌شود، گفت: تمامی مقدمات لازم برای برگزاری این کنگره با مشارکت بخش خصوصی و نخبگان علمی اعم از متخصصان، پرستاران و پیراپزشکان انجام خواهد شد.

محمد طلوعی، فوق تخصص جراحی پلاستیک، ترمیمی و سوختگی و دبیر علمی دوازدهمین کنگره ملی سوختگی نیز در این نشست با بیان اینکه سالانه ۱۸۰ هزار مورد سوختگی در دنیا رقم می‌خورد، اظهار کرد: آمار سوختگی‌ها در کشور‌های توسعه نیافته بیشتر است.

وی با اذعان به اینکه دلیل بسیاری از سوختگی‌ها به دلیل فقدان زیرساخت‌های مناسب گرمایشی است، افزود: کشور‌های توسعه نیافته ۲۰ برابر کشور‌های توسعه یافته دچار سوختگی می‌شوند.

به گفته دبیر علمی دوازدهمین کنگره ملی سوختگی، اصلاح مصرف به ویژه در گاز، سوخت و دمای آب مصرفی می‌توان در کاهش سوختگی‌ها موثر شود.
دکتر طلوعی با اعلام اینکه در بیمارسان ولایت رشت به عنوان قطب درمان سوختگی، سالانه ۵۰۰ مورد سوختگی داریم، خاطرنشان کرد: چهار برابر این بیماران با مراجعه به مرکز سوانح و سوختگی ولایت به صورت سرپایی درمان می‌شوند.

وی با اشاره به طولانی بودن و تحمیل هزینه‌های مالی و روانی ناشی از سوختگی، خاطرنشان کرد: فرد سوخته تا سال‌ها تحت تاثیر قرار میگیرد و متحمل هزینه‌های روانی، اجتماعی و مالی می‌شود.
دبیر علمی دوازدهمین کنگره ملی سوختگی با بیان اینکه مردان بیشتر از بانوان درگیر سوختگی می‌شوند، گفت: بیشترین سنین سوختگی بین ۱۰ تا ۴۰ است و عمده و شایع‌ترین دلیل سوختگی‌ها نیز شعله‌ها هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • کرمانشاه میزبان خادمان حضرت معصومه (س) خواهد بود
  • رشت میزبان دوازدهمین کنگره ملی سوختگی ایران است
  • حضور 3 فیلم کوتاه ایرانی در یکی از معتبرترین جشنواره‌های فیلم کوتاه
  • رونق تولید با مالیات بر سوداگری
  • رونق ساخت‌وساز و اقتصاد ارومیه با ابلاغ و اجرای طرح جامع
  • ترافیک ۱۲ کیلومتری در محور رشت - قزوین
  • از سراوان تا پیچ شاه عباسی ترافیک ۱۲ کیلومتری داریم/مسدودی محور پونل - خلخال
  • تأثیر توسعه شبکه‌ های حمل و نقل جاده‌ ای بر رونق اقتصادی ایران
  •  توسعه گردشگری با مشارکت مردم میسر می‌شود
  • سازمان ملل هزینه بازسازی غزه را حدود ۵۰ میلیارد دلار برآورد کرد