Web Analytics Made Easy - Statcounter

رسول جلیلی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه از سال ۹۴ طرح مهار آب‌های مرزی در استان‌های مرزی کشور آغاز شده است افزود: آذربایجان غربی بعد از خوزستان دومین استان کشور در زمینه اجرای طرح مهار آب‌های مرزی است و این طرح در دو حوزه رودخانه زاب در سطح ۱۲ هزار هکتار و رودخانه ارس در سطح ۴۸ هزار هکتار در مناطق تحت پوشش شهرستان‌های استان اجرا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این طرح هم اکنون بالای ۹۴.۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد افزود: این طرح قرار بود تا پایان سال جاری به اتمام برسد متأسفانه امسال به دلیل کمبود اعتبارات روند اجرای طرح کند بوده که در صورت تزریق اعتبارات باقی مانده طرح به بهره برداری می‌رسد

وی با بیان اینکه ۱,۳۰۰ میلیارد تومان برای مهار آب‌های مرزی آذربایجان غربی تخصیص یافته است ادامه داد: فراهم کردن زمینه‌های جلب مشارکت بهره برداران در قالب نظام‌های بهره برداری، تقویت و تحکیم بر رویکرد توسعه پایدار با اولویت حفظ منابع آب و خاک و جلوگیری از روند تخریب آنها در قالب نظام‌های نوین بهره برداری انجام می‌گیرد.

جلیلی با بیان اینکه در حال حاضر خطوط اصلی اجرا و به اتمام رسیده است افزود: با اتمام این طرح و تخصیص آب مورد نیاز آبیاری تحت فشار به کشاورزان شاهد صرفه جویی و تحول شگرفی در زمینه مصرف آب در بخش کشاورزی و مدیریت این بخش خواهیم بود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با تاکید بر اینکه اقتصاد و اشتغال اول استان وابسته به بخش کشاورزی است، افزود: متوسط کشوری اشتغال در حوزه کشاورزی ۱۸ درصد اعلام شده که این میزان در استان بین ۳۲ تا حداکثر ۳۸ درصد است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با اشاره به اینکه امسال شاهد تولید یک میلیون و ۲۵۰ هزار تن چغندرقند در استان بودیم که این میزان در سال ۹۶ حدود ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تن بود ادامه داد: با توجه به اینکه چغندرقند محصول آب بر است، برنامه ستاد احیای دریاچه ارومیه محدود کردن کشت این محصول در حوضه آبریز دریاچه ارومیه و انتقال آن به شمال استان است.

جلیلی با بیان اینکه چغندرقند یکی از محصولات استراتژیک است، اعلام کرد: در راستای رسیدن به خودکفایی در تولید شکر، سطح زیر کشت چغندرقند در شمال استان افزایش می‌یابد که برای این منظور مشوق‌هایی برای کشاورزان تعریف شده است که از آن جمله می‌توان به واگذاری تسهیلات به چغندرکاران، پیش پرداخت اجاره اراضی و خرید تضمینی چغندرقند توسط کارخانجات قند استان اشاره کرد.

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو سیل سیستان و بلوچستان قیمت بنزین بودجه 99 آذربایجان غربی اشتغال دریاچه ارومیه صرفه جویی قند قیمت خودرو سیل سیستان و بلوچستان قیمت بنزین بودجه 99 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی مهار آب های مرزی آذربایجان غربی بهره برداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۸۹۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبیاری دغدغه مهم کشاورزان گندم کار در شهرستانهای شوش و کرخه است

یوسف منصوری: همانگونه که اطلاع داریم کشاورزی یکی از صنعت های مهم در بحث اقتصاد کشور می باشد که می تواند در تورم و مشکلات اساسی کشور نقش بسزایی ایفا و برای تأمین غذای جامعه، توسعه اقتصادی، حفظ منابع طبیعی و حفظ محیط زیست بسیار حائز اهمیت است.

کشور ما نیز از این قاعده مستثنا نیست و کیفیت در محصول کشاورزی میتواند از مشکلات جدی در کیفیت محصولات و همچنین تورم اقتصادی جلوگیری کند

شهرستان شوش یکی از شهرستانهای مهم کشور در بحث تولید گندم و سایر محصولات کشاورزی است که در سال های گذشته مقبولیت و حرف برای گفتن داشت. به گفته مسئولان در سال گذشته خوزستان رتبه اول در کشور را کسب کرد و شهرستان‌های شوش و کرخه در خوزستان دارای بالاترین آمار در برداشت گندم بودند.

در سالهای گذشته قطع برق چند ساعته برای چاه های عمیق کشاورزی در دو شهرستان شوش و کرخه مسبب کم شدن کیفیت در برداشت محصول استراتژیک گندم بود به طوری که در هر بیست و چهار ساعت شبانه روز، هشت ساعت برق چاه های عمیق کشاورزی در سطح شهرستان شوش و کرخه قطع می شد که به دلیل کشت تمام زمینهای موجود کشاورزان، امکان آبیاری تمام زمین کشت شده در مابقی ساعت های مجاز استفاده از برق در شبانه روز، کافی نبود و این موضوع باعث پایین آوردن کیفیت،تناج محصول و نارضایتی کشاورزان مناطقی از شهرستان گردید.

اغلب کشاورزان درگیر با موضوع قطع هشت ساعته برق چاه های عمیق، کشاورزان بخش فتح المبین در غرب کرخه از توابع شهرستان شوش بودند که با چندین بار مطالبه از محمدکعب عمیر نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و فرماندار وقت شهرستان کردند که متاسفانه نتیجه ای ملموس برای آن قشر حاصل نگردید

کشاورزان با پیگیری های خود پس از نشستهای فی مابین در شهرستان و با عزیمت چندین باره به مرکز استان، تقبل و تعهد برای دستور العمل های تحمیلیِ نو و ابتکاری آن سازمان را پذیرفتند، و قطعی برق را از هشت ساعت به پنج ساعت تقلیل شد تا از زیان صددرصدی نجات و ناچار به کار خود ادامه دهند.


در چند روز گذشته مسئولان دولتی از عدم قطعی برق در تابستان امسال خبر داده اند که انتظار می رود در فرصت پیش آمده و چند ماه قبل از کشت محصول گندم، مسئولان شهرستان پیگیر این موضوع باشند چرا که گندم شهرستان شوش از کیفیت بی نظیری در سطح جهان برخوردار است تا کشاورزان شهرستان و منطقه فتح المبین با خیالی آسوده کمک حال اقتصاد کشور در بحث با ارزش و مهم گندم باشند

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900037

دیگر خبرها

  • مجهز بودن ۹۷ درصد ناوگان اتوبوسرانی مشهد به سیستم سرمایشی
  • کشف ۱۷ میلیاردی کالای قاچاق در مرز‌های آذربایجان غربی
  • خاموشی موتورپمپ‌های کشاورزی رفسنجان از ۹ اردیبهشت
  •  کشف بیش از ۱۷ میلیارد ریال کالای قاچاق در مرز‌های آذربایجان‌غربی
  • آبیاری نوین ؛ گامی به سوی جهش تولید
  • آبیاری دغدغه مهم کشاورزان گندم کار در شهرستانهای شوش و کرخه است
  • پایتخت گل در انتظار فناوری نوین/مکان‌یابی غلط به مشکلات دامن زد
  • پروژه مشترک آلمان و فرانسه برای تولید تانک‌های مدرن
  • گردهمایی مددکاران ترویجی شهرستانهای ارومیه، نقده و اشنویه
  • آبیاری ۲۲۰۰ هکتار از اراضی پایاب سد سهند