Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@11:38:44 GMT

لزوم گسترش تفکر محبت برای مقابله با افراطی‌گری

تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۹۱۵۵۶

لزوم گسترش تفکر محبت برای مقابله با افراطی‌گری

به گزارش روابط عمومی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین حمید شهریاری دبیرکل مجمع جهانی تقریب عصر روز سه شنبه با  محمدرضا زمانی رئیس دانشگاه پیام نور دیدار و گفتگو کرد.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب در این دیدار با بیان اینکه بحث وحدت امت اسلامی یک نظریه ای است که باید روی آن فرهنگ سازی شود گفت: امروز می بینیم که بسیاری از دانشگاه ها در کشورهای غربی اقدام به جذب دانشجو از کشورهای مختلف می کنند و تعلیمات خودشان را به این دانشجویان آموزش می دهند و بدین ترتیب ایده ها و تفکرات لیبرالی خود را توسط این افراد گسترش می دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ما آرمانی مثل امت واحده اسلامی داریم که یکی از آرمان های حضرت امام(ره) بود و مقام معظم رهبری نیز با راه اندازی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی این آرمان را پیگیری کردند، افزود: در مقابل ما دنیای استکبار و برخی کشورهای منطقه تلاش می کنند افراطی گری را ترویج کنند و هدفشان از این کار مشوه سازی چهره اسلام است .

حجت الاسلام و المسلمین حمید شهریاری با اشاره به اینکه امروز اسلام واقعی توسط انقلاب اسلامی در جهان خواهان پیدا کرده، خاطر نشان کرد: پیام واقعی اسلام در سال ۵۷ تولید،اما عرضه آن به دلیل نبود ابزارهای اطلاع رسانی و فن آوری کمی با تأخیر انجام شد؛ اما امروز با توجه به رشد فن آوری اطلاعات و اینترنت این تولیدات در دسترس قرار گرفته است و موجب شده است پیام به مخاطب خودش برسد و موجب بیداری اسلامی گردد.

من معتقدم بیداری اسلامی حاصل آن پیام امام (ره) حدود ۳۰ سال بعد از تولیدش بود زمانی که ابزارهای فن آوری اطلاعات در دسترس قرار گرفت.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی افزود: هرچند در منطقه تلاش شد که به هر نحوی بیداری اسلامی را خاموش کنند ولی این نوری است که زیر خاکستر مانده و ان شاء الله تلألو خواهد یافت مشروط بر اینکه ما بتوانیم فرهنگ سازی بین المللی را شکل دهیم و لازمه اش این است که تولید محتوا کنیم و توسعه منابع انسانی در این حوزه داشته باشیم.

حجت الاسلام و المسلمین حمید شهریاری با تأکید بر اینکه باید دقت داشته باشیم که آنها چه فکری را ترویج می کنند، اظهار داشت: دشمنان از بستر رغبت اسلامی استفاده و افراطی گری اسلامی را ترویج کردند و این افراطی گری منجر به ایجاد گروه هایی مثل القاعده و داعش شد و ما در مقابل این حرکت موظف هستیم تفکر محبت و الفت را در جهان اسلام گسترش دهیم و این آینده جهان اسلام است.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، افزود: بیانیه گام دوم انقلاب به سمتی می رود که ما در ۴۰ سال آینده بتوانیم امت واحده و اتحادیه اسلامی را ایجاد کنیم البته این مسئله به توسعه منابع انسانی نیاز دارد.

وی با تأکید بر گسترش تفکر امت واحده در جهان اسلام، اظهار داشت: این مهم ممکن نمی شود مگر اینکه اینها را تبدیل به سرفصل های آموزشی کنیم و دانشگاه پیام نور با توجه به گستره ای که دارد می تواند این نقش کلیدی را داشته باشد.

حجت الاسلام والمسلمین حمید شهریاری با بیان اینکه امکانات ما در مجمع جهانی تقریب خیلی محدود است؛ اما آرمان های ما بسیار بزرگ است، گفت: این آرمان بزرگ که الهی و توصیه قرآن است به تنهایی پیش نمی رود و با همکاری سازمان ها و نهادهای مختلف می توانیم این آرمان بزرگ را محقق کنیم.

محمدرضا زمانی رئیس دانشگاه پیام نور نیز در این دیدار ضمن تأکید بر همکاری میان دانشگاه پیام نور و مجمع جهانی تقریب، اظهار داشت: این دانشگاه آمادگی دارد که رشته های تحصیلی پیرامون تقریب و دیپلماسی وحدت را ایجاد کند.

برچسب‌ها مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی دانشگاه پیام نور حمید شهریاری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی دانشگاه پیام نور حمید شهریاری مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی دانشگاه پیام نور حمید شهریاری مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی دبیرکل مجمع جهانی تقریب دانشگاه پیام نور بیداری اسلامی حجت الاسلام حمید شهریاری جهان اسلام افراطی گری امت واحده فن آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۹۱۵۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تقویت خلاقیت و اندیشه ورزی دانشجویان

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، آیت‌الله محمدرضا ناصری در دیدار با رئیس و معاونان دانشگاه پیام نور استان یزد با بیان اینکه دانشجویان امروز، مدیران فردای کشور هستند، اظهار داشت: با توجه به مسئولیتی که در آینده متوجه این دانشجویان است، نیاز به تربیت دانشجویانی خلاق، متفکر، متدین و مسئولیت پذیر داریم.

امام جمعه یزد با تاکید بر اینکه خداشناسی و شناخت حق اصلی‌ترین نیاز برای تربیت انسانهاست، عنوان کرد: باید در مدارس و دانشگاه ها به خداشناسی و تربیت انسانها توجه جدی‌تری صورت گیرد.

آیت الله ناصری همچنین با تاکید بر اینکه باید دانشجویان را از سطحی نگری دور کنیم و با نحوه تدریس، آنها را افرادی عمیق و متفکر بار بیاوریم، افزود: این مسئولیتی است که بر عهده دانشگاه هاست و باید خلاقیت را در دانشجویان بارور کنند.

وی ادامه داد: استاد باید دانشجو را وادار به تفکر و اندیشه کند همچنانکه در کتاب خدا نیز بر اندیشه و تفکر تاکید شده و بزرگان دین ما نیز تاکید کرده اند که یک ساعت تفکر از 70 سال عبادت ارزشمندتر است.

نماینده ولی فقیه در استان یزد تصریح کرد: اگر دانشجو خلاق نباشد، در آینده به مدیر بخشنامه ای تبدیل می شود همچنانکه امروز نیز می بینیم که برخی مدیران قدرت حل مسئله ندارند و هر چه به آنها دیکته شود، همان را انجام می دهند.

وی تاکید کرد: اینکه برخی مدیران، نمایندگان مجلس و کارشناسان متوجه برخی فرمایشات رهبری نمی شوند، حاصل همین تحصیل و تربیت معیوب است همچنانکه می بینیم رهبری سالهاست بر اقتصاد مقاومتی تاکید دارند اما برخی مدیران ما نتوانسته اند هیچ برنامه ای در این زمینه ارائه دهند.

آیت الله ناصری همچنین بر لزوم تقویت قدرت تشخیص در دانشجویان تاکید کرد و گفت: متاسفانه امروز بسیاری از دانشجویان ما قدرت تشخیص حق از باطل را ندارند.

وی با تاکید بر اینکه جوانان و فرزندان این مرز و بوم خلاقیت، استعداد و توانایی بیشتر از جوانان سایر کشورها دارند، اظهار داشت: لازم است شرایط شکوفایی و تبلور این ویژگی ها در جوانان ما فراهم شود تا به تولید علم به عنوان دغدغه رهبری بپردازند.

رئیس دانشگاه پیام نور استان یزد نیز در این دیدار با بیان اینکه دانشگاه پیام نور در استان یزد دارای 10 مرکز و واحد است، افزود: واحدهای این دانشگاه در شهرهای یزد، زارچ، رضوانشهر، میبد، اردکان، تفت، ابرکوه، مهریز، مروست و بافق در سطح استان فعالیت دارند.

حمیدزاده عنوان کرد: در این واحدها در حال حاضر 8 هزار و 500 دانشجو به صورت حضوری و مجازی در حال تحصیل هستند.

دیگر خبرها

  • لزوم تقویت خلاقیت و اندیشه ورزی دانشجویان
  • اولویت امروز جهان اسلام غزه است/ بقاء انقلاب و استحکام آن مرهون وحدت و تقریب است
  • دیدار مؤسس جمعیت آموزش و فرهنگ مقدونیه با دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی
  • طراحی سامانه «آی محسن» برای کمک به محرومین جهان اسلام
  • شهریاری: ظرفیت جهان اسلام را برای کمک به غزه استفاده بگیریم
  • گسترش همکاری‌های مذهبی - فرهنگی در دستور کار ایران و ازبکستان
  • اعلام آمادگی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم برای همکاری با مجمع تقریب
  • فرهنگ خیر و احسان ایرانی در حوزه برون‌مرزی ترویج می‌شود
  • شبکه خیریه‌ها و خیران خارج از کشور ایجاد می‌شود
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی