Web Analytics Made Easy - Statcounter

آزمایشگاه شبکه‌های اجتماعی دانشگاه تهران سایت مجلس گرافی برای انتخابات پارلمان یازدهم را رونمایی کرد.

مازندمجلس: سیاست با هر تعریفی در تعامل با اطلاعات و رسانه‌های ارتباطی است. بر اساس آمار منتشر شده، نزدیک به 45 میلیون کاربر ایرانی در شبکه‌های اجتماعی فعالیت دارند. که این امر حاکی از گستردگی استفاده از شبکه‌های اجتماعی در ایران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توانایی موج آفرینی، فضاسازی و تشکیل اجتماعات مجازی نمایانگر قدرت تأثیرگذاری این رسانه‌ها است. تأثیر شبکه های اجتماعی بر افکار عمومی در ایران، طی سالهای اخیر درحد یک انقلاب است و کمتر تحولی به این میزان، تأثیرگذار در فضای اجتماعی و سیاسی کشور بوده است.

انتخابات مهمترین و بارزترین نوع مشارکت افراد در عرصه سیاسی است که از یک سو پایه‌های اجتماعی قدرت سیاسی را نشان می‌دهد و از سوی دیگر ملاک خوبی برای ارزیابی توزیع قدرت در جامعه است.در سال های اخیر با گسترش شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های دیجیتال، تغییرات بنیادینی در بازیگران فضای انتخابات ایجاد شده و رسانه‌های اجتماعی به عنوان یکی از ابزارهای تقویت حوزه عمومی، نقش برجسته و ویژه‌ای در انتخابات بازی کرده‌اند.از همین رو پایش شبکه‌های اجتماعی و تحلیل لحظه‌ای آنها از الزامات سیاست گذاری و مدیریت کمپین های تبلیغاتی در انتخابات پیش روست.

سامانه "مجلس گرافی" برگرفته شده از سامانه پایش "هشتگ" توسط آزمایشگاه شبکه‌های اجتماعی دانشگاه تهران طراحی شده و توسعه یافته است و تصویری از فعالیت کاربران در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی حول موضوع انتخابات مجلس یازدهم را به‌صورت رایگان و در قالب یک نقشه‌ تعاملی در اختیار عموم مردم قرار می‌دهد.در این نقشه اطلاعات فعالیت انتخاباتی نامزدها به‌صورت لحظه‌ای در هر حوزه انتخابیه به تفکیک منبع و بازه‌ زمانی با قابلیت تشخیص جهت‌گیری مطالب ارائه شده است.

منابع این نقشه‌ی تعاملی شامل بیش از یک میلیون و سیصد هزار کانال تلگرام، سه میلیون کاربر فارسی زبان اینستاگرام، یک میلیون کاربر فارسی زبان شبکه توییتر و هزار خبرگزاری و وبسایت و 125 روزنامه‌ی چاپی می‌شود.

چه اطلاعاتی در این وبسایت وجود دارد؟

ارائه‌ نامزد‌های شاخص هر حوزه انتخابیه
تعداد مطالب منتشر شده به تفکیک نامزدهای حوزه‌های انتخابیه با قابلیت تغییر بازه زمانی
تعداد لایک، بازدید، ریتوییت در شبکه‌های اجتماعی
رتبه بندی و نمودار های مقایسه‌ای فعالیت مجازی نامزد‌ها در هر حوزه انتخابیه
مثبت، خنثی یا منفی بودن مطالب منتشر شده در مورد نامزد های انتخابات مجلس یازدهم
نامزد‌های ترند کشور


علاقمندان به استفاده از اطلاعات این وبسایت می‌توانند به آدرس 8tag.ir مراجعه کنند.


منبع : تسنیم

برچسب ها : #سایت-مجلس-گرافی #مازندمجلس

لینک کوتاه مطلب :

منبع: مازند مجلس

کلیدواژه: مازندمجلس شبکه های اجتماعی میلیون کاربر منتشر شده نامزد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mazandmajles.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مازند مجلس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۹۲۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی ۴ حزب برای دور دوم انتخابات مجلس

سخنگوی حزب ندای ایرانیان از آماده شدن ۳ حزب اصلاح‌طلب به همراه حزب اعتدال و توسعه برای دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی خبر داد.

به گزارش مشرق، سعید نورمحمدی درباره رویکرد حزب ندای ایرانیان برای مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، اظهارکرد: در انتخابات دور اول که در اسفندماه سال گذشته برگزار شد، حزب ندای ایرانیان در برخی حوزه‌ها وارد انتخابات شد و از کاندیداهای همفکر خود حمایت کرد.

وی ادامه داد: سه حزب کارگزاران سازندگی، اعتمادملی و اعتدال و توسعه احزابی بودند که همین سیاست حزب ندای ایرانیان را در پیش گرفتند و به همین دلیل هماهنگی‌هایی میان این احزاب طراحی شد و با هماهنگی کامل در برخی حوزه‌ها از کاندیداهایی حمایت کردیم که نتیجه انتخابات برای این ۴ حزب قابل قبول بود و به تشکیل یک فراکسیون تاثیرگذار و اقلیت به نتیجه رسید.

این فعال سیاسی خاطرنشان کرد: در برخی از حوزه‌های انتخابیه مانند قائم‌شهر و خرم آباد انتخابات به دور دوم رفت و کاندیداهای مورد حمایت این ۴ حزب باید در دور دوم به رقابت با رقبا بپردازند. حزب ندای ایرانیان برای حمایت از کاندیداهای مورد حمایت که به دور دوم رفته اند، آماده شده و با تمام توان تلاش می‌کنیم که این نامزدها پیروز شوند. علاوه بر کاندیداها که در دور اول نیز از آنها حمایت کرده بودیم، در برخی حوزه‌ها، برخی چهره‌های مستقل با کاندیداهای اصولگرا به دور دوم رفته‌اند که در لیست اولیه ۴ حزب نبودند. در جلسات مشورتی که بین ستادهای انتخاباتی ۴ حزب در سال جاری برگزار شد، مقرر شد از این افراد مستقل که انگیزه حضور در فراکسیون اقلیت تشکیل شده را دارند، حمایت شود.

نورمحمدی ادامه داد: حال که فراکسیون اقلیت شکل گرفته است، وظیفه خود می‌دانیم در دور دوم تعداد دیگری از نمایندگان همسو با این فراکسیون را وارد مجلس کنیم. در جلسه‌ای که با برخی از نمایندگان منتخب از جمله آقای پزشکیان و نوری قزلجه داشتیم، از آنها خواستیم در ایام تبلیغات انتخابات با ما همراهی کنند و به نفع کاندیداهای مستقل وارد انتخابات شوند و از آن‌ها حمایت کنند که این پیشنهاد مورد حمایت این دوستان قرار گرفت.

وی در پایان گفت: لیست مورد حزب ندای ایرانیان در بیش از ۱۵ حوزه به زودی منتشر خواهد شد و این حزب با تمام توان از کاندیداهای مستقل و کسانی که ما آنها را حمایت خواهیم کرد. متاسفانه در شهر تهران هیچ کاندیدایی برای حمایت باقی نمانده و تمرکز حزب ندای ایرانیان در سایر حوزه ها بر تقویت فراکسیون اقلیت خواهد بود.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • آغاز تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم /رقابت ۹۰ کاندیدا برای فتح ۴۵ کرسی پارلمان
  • انتخابات دور دوم مجلس در حوزه انتخابیه مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد
  • آشنایی با نامزدهای راه یافته به دور دوم انتخابات مجلس در کرمانشاه
  • آمادگی ۴ حزب برای دور دوم انتخابات مجلس
  • نظارت ۹۹۰ نفر از شبکه مردمی ناظران شورای نگهبان در دور دوم انتخابات مجلس
  • راه‌اندازی شورای فضای مجازی در استان بوشهر
  • استاپ‌موشن عرصه نوظهور در بازاریابی است/ نقش موشن‌گرافی در رونق تجارت
  • کدام نامزدهای دور دوم حوزه انتخابیه تهران سابقه‌ نمایندگی دارند؟+ جدول
  • مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم به شکل مطلوب برگزار خواهد شد
  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد