Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان کرمانشاه با اشاره به عملکرد دستگاه‌های استان در زمینه بهبود فضای کسب و کار گفت: اداره کل میراث فرهنگی انتظارات در زمینه بهبود فضای کسب و کار و صدور مجوزهای سرمایه‌گذاری برآورده نکرده است. ۱۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۶ استانها کرمانشاه نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، علی محمدی در نشست خبری که صبح امروز در اداره کل دارایی استان برگزار شد اظهار داشت: اداره کل میراث فرهنگی استان کرمانشاه انتظارات کمیسیون بهبود فضای کسب و کار را در سامانه سرمایه‌گذاری برآورده نکرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به دستگاه‌های موفق در سامانه سرمایه‌گذاری عنوان کرد: جهاد کشاورزی، نظام مهندسی کشاورزی و صنعت و معدن سه دستگاهی هستند که بهترین عملکرد را در زمینه صدور مجوز داشته‌اند.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان کرمانشاه گفت: شرکت گاز، برق منطقه‌ای غرب، مدیریت امور اراضی و بنیاد مسکن دستگاه‌هایی هستند که در سریع‌ترین زمان استعلام‌ها را پاسخ داده‌اند.

محمدی با بیان اینکه سامانه پنجره واحد سرمایه‌گذاری از 6 شهریورماه 98 کار خود را آغاز کرد بیان کرد: از شهریورماه تاکنون 973 درخواست مجوز در این سامانه ثبت شده که البته سرمایه‌گذاری خارجی در این سامانه ثبت نمی‌شود و تعداد آن‌ها 9 مورد بوده است.

ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری کرمان از زبان استاندار کرمان؛ از سرمایه‌گذاری‌های خارجی استقبال می‌کنیمبزرگترین زنجیره تولید مرغ و تخم مرغ در گلستان با 390 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری افتتاح می‌شودسرمایه‌گذاری 2 هزار و 550 میلیاردی در صنعت برق خوزستان

وی با اشاره به اینکه 756 مورد از درخواست‌ها تعیین تکلیف شده‌ و 217 مورد در حال بررسی است افزود: از 756 مورد 492 مورد منجر به صدور مجوز شده و 264 مورد نیز رد شده است.

محمدی با بیان اینکه میانگین صدور مجوز در این سامانه 14 روز تعریف شده است گفت: میزان اشتغال اعلام شده از طرف 973 مورد درخواست مجوز 16 هزار و 851 مورد و سرمایه‌گذاری آن‌ها 2500 میلیارد تومان بوده است.

وی با اشاره به اینکه در این سامانه استعلام‌های بین دستگاهی توسط خود دستگاه‌ها انجام می‌شود افزود: در این مدت 2505 مورد استعلام در این سامانه تبادل شده که 1814 مورد تکمیل و قطعی شده است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان کرمانشاه از صعود 10 پله‌ای بهبود فضای کسب و کار در استان خبر داد و گفت: جایگاه استان کرمانشاه در زمینه بهبود فضای کسب و کار 28 کشور بود که در پاییز به 18 رسیده است.

محمدی بیان کرد: استان کرمانشاه ظرفیت‌های بسیاری دارد و هر چند جایگاه استان از نظر کسب و کار بهبود یافته اما باز هم این رتبه شایسته استان نیست.

انتهای پیام/832/ح

R41380/P/S6,68/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: زمینه بهبود فضای کسب و کار برآورده نکرده سرمایه گذاری میراث فرهنگی دستگاه ها صدور مجوز اداره کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۹۲۶۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟

به تازگی در مجلس شورای اسلامی، نمایندگان بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ را اصلاح کردند اما این موضوع چه تاثیری بر بورس دارد؟

به گزارش ایسنا، بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ درخصوص دریافت مالیات برای اشخاص حقوقی و حقیقی است که توسط نمایندگان در روزهای اخیر اصلاح شده است، محمدرضا فلفلانی کارشناس بازار سرمایه درخصوص اینکه اصلاح این تبصره چه تاثیری در افزایش جذب سرمایه در بورس و بهبود وضعیت این بازار دارد به ایسنا گفت: همیشه یکی از دغدغه هایی که فعالان اقتصادی در فضای اقتصادی کشور داشتند این بوده که چطور بنگاه های اقتصادی، شرکت های تولیدی و خدماتی را بتوانند به سمت شفافیت در صورت های مالی سوق داده و بتوانند از حرکت شرکت ها به سمت شفافیت حمایت کنند.
وی ادامه داد: برای اینکه این اتفاق بیفتد و مشوقی برای شفافیت داشته باشیم قوانین و مقرراتی از گذشته در این زمینه وجود داشته است.

بازار سرمایه بستر شفافیت است

به گفته این کارشناس، بازار سرمایه کشور می تواند بستر شفافیت باشد و قاعدتا در فضای قانون گذاری و سیاست گذاری کلان کشور یکسری مشوق هایی به شرکت هایی که در بازار سرمایه پذیرش می گیرند ارائه می شود.
فلفلانی افزود: یکی از این مشوق ها قاعدتا یکسری معافیت های مالیاتی است، یکسری امکاناتی برای تامین مالی و ... است و وقتی شرکتی می خواهد وارد اکوسیستم بازار سرمایه شود و پذیرش بگیرد تا سهام آن شرکت به عموم مردم عرضه شود و تبدیل به سهامی عام شود یکسری الزاماتی که سازمان بورس تعیین کرده است را رعایت کند. 
وی یادآور شد: یکی از این الزامات شفافیت در حوزه مالی است و شرکت ها با توجه به زیرساخت هایی که ایجاد می کنند به سمت شفافیت سوق داده می شوند و در قبال آن می توانند از یکسری معافیت ها بهره مند شوند.
این کارشناس بازار سرمایه گفت: موضوعی که اخیرا مطرح شده بود این بود که این معافیت ها حذف یا کمرنگ شوند که در جلسه مجلس برگزار شد و این موضوع مورد بررسی قرار گرفت، قرار بر این شد که آن معافیت ها و مشوق ها همچنان وجود داشته باشد.
وی متذکر شد: با توجه به اینکه شرکت ها می توانند از قبال شفافیتی که ایجاد می کنند هم در تامین مالی شرکت اتفاق های مثبتی رقم می خورد هم می توانند از یکسری معافیت های مالیاتی هم بهره مند شوند. 

وجود معافیت ها عرضه اولیه ها را در بورس بیشتر می‌کند

فلفلانی گفت: پیش بینی می شود وجود این معافیت ها موجی از افزایش تقاضا در خصوص عرضه اولیه رقم بخورد به این معنا که شرکت ها و بنگاه های اقتصادی علاقمند باشند که سهام شان را در بازار سرمایه کشور عرضه کنند و اگر تابلوی معملات هم در کنار این موضوع رونق داشته باشد فضای نسبتا خوبی حاکم خواهد شد.

الزام‌های مالیاتی،‌ شرکت‌ها را به سمت بورس سوق می‌دهد

وی تاکید کرد: اخیرا شاهد سخت‌گیری‌هایی هم در حوزه مالیات و اداره دارایی بودیم، این موضوع می‌تواند شرکت‌ها را به سمت شفافیت سوق دهد، به نظر می‌رسد بنگاه‌های اقتصادی در حال حاضر به خاطر قوانین مالیاتی کشور ملزم به داشتن یکسری شفافیت‌هایی هستند احتمالا با خود فکر می‌کنند که حالا که این شفافیت‌های مالی را دارند از مزایای آن نیز استفاده کنند، مزایا در صورتی به این بنگاه‌ها اعطا می‌شود که در بازار سرمایه کشور بتوانند سهامشان را عرضه کنند بنابراین این موضوع می‌تواند در بلند مدت موجی را ایجاد کند که شرکت‌ها علاقه‌مند به عرضه سهام در بازار بورس باشند و این موضوع فضای مثبتی را در اکوسیستم اقتصادی کشور رقم بزند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • راهکارهای بهبود فضای بالکن
  • اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟
  • انعقاد تفاهم‌نامه مشترک حوزه گردشگری با ۶ استان در نمایشگاه ایران اکسپو
  • برنامه ریزی برای ساماندهی گذر قدیمی جلوخان
  • پروژه تله کابین تاق بستان در وزارت میراث فرهنگی در حال بررسی است
  • بهبود اقتصادی؛ از میدان «واقعیت» تا میدان «تصویر»
  • تضمین حیات شهری با افزایش درختان
  • آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی
  • تله‌کابین می‌تواند به رونق گردشگری کرمانشاه کمک کند
  • دریافت تسهیلات درجاسازی واحد‌های فرسوده روستایی واقع در حریم ممنوعه میراث فرهنگی