Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دفتر رئیس‌جمهور گفت: همواره در این مدت وزیر کشور و رئیس‌جمهور و همه مسئولان دنبال این هستند در حوزه‌های انتخابیه کشور مردم قدرت انتخاب داشته باشند. اگر در وقت باقی مانده تلاش شود و شورای نگهبان فرصت ایجاد کند در حوزه‌ها رقابت حداکثری باشد نتیجه هم بهتر خواهد بود.

به گزارش ایلنا، محمود واعظی رئیس دفتر رئیس‌جمهور در پایان جلسه هیئت دولت با حضور در جمع خبرنگاران با اشاره به سفر جوسب بوررل به ایران تاثیرش در برجام، گفت: چند روز قبل یعنی روز دوشنبه مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا سفری به تهران داشتند و در این دیدار با ظریف و لاریجانی و رئیس‌جمهور دیدار داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این سفر به خواست خود آقای بوررل بود، گفت: ایشان اخیرا منصوب شده و با توجه به شرایط پیش آمده و مواضع ما و تصمیم مهم گام پنجم اروپایی‌هایی علاقمند بودند عکس‌العملی نشان دهند، در مقابل واکنشی که مطرح شده بود مواضع ما محکم و قاطع بود مذاکرات در مجموع خوب بود آقای بوررل قبول کرد اروپایی‌ها به تعهداتشان با خروج آمریکا از برجام نتواستند عمل کنند و اعلام کرد اروپا می‌خواهد با ایران روابط خوبی داشته باشد.

واعظی یادآور شد: مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت تلاش می‌کنیم به سهم خود در اتحادیه اروپا، برجام بماند و موافقت نامه‌ای بهتر از برجام نداریم او از ما خواست همکاری کنیم این نشان می‌دهد مکانیزم ماشه عملیاتی نمی‌شود من هم گفتم ممکن است این مکانیزم را برای افکار عمومی خودشان بخواهند که پاسخ‌هایی در واکنش به گام پنجم داشته باشند که عملا برجام به هم بخورد

رئیس دفتر رئیس‌جمهور یادآور شد: به هر حال اروپا دارد تلاش خود را می‌کند اما امکانات اقتصادی اروپا در برابر فشارهای آمریکا محدود است. امروز که ۵ گام را برداشتیم و تمام تعهداتمان را کاهش دادیم الان بدهکار نیستیم و مسیر اصلی خود را دنبال می‌کنیم.الان دست برتر را ما داریم با تصمیم گام پنجم عملا آنها دنبال ما هستند که با ما صحبت کنند.

وی در پاسخ به سوالی درباره تاکید رئیس‌جمهور بر رفراندوم و همه‌پرسی و تاثیر آن بر انتخابات گفت: رفراندوم مسیر خاص خود را دارد باید اجماعی باشد که رفراندوم در کشور باشد نفس آن بد نیست از بندهایی است که در اصول قانون آمده است و در گذشته هم به آن عمل شده است.

واعظی افزود: در مورد انتخابات موضع دولت روشن است ما همواره دنبال مشارکت حداکثری هستیم و فکر می‌کنیم انتخابات با توجه به نقش مهمی که دارد اگر پرشور و با مشارکت حداکثری باشد توطئه‌های دشمن را خنثی می‌کنیم و نشانه اقتدار نظام است بر این اساس مشارکت حداکثری سیاست دولت است.

وی با طرح این پرسش که مشارکت حداکثری چه زمان بوجود می‌آید، گفت: زمانیکه انتخابات رقابتی باشد. همواره در این مدت وزیر کشور و رئیس‌جمهور و همه مسئولان دنبال این هستند در حوزه‌های انتخابیه کشور مردم قدرت انتخاب داشته باشند. اگر در وقت باقی مانده تلاش شود و شورای نگهبان فرصت ایجاد کند در حوزه‌ها رقابت حداکثری باشد نتیجه هم بهتر خواهد بود. انتخابات مسیر خاص خود را دارد و رفراندوم هم مسیر خود را دارد.

رییس دفتر رییس جمهوری در پاسخ به پرسشی درباره تاثیر کرونا ویروس بر اقتصاد جهانی، گفت: اقتصاد چین در جهان بسیار بزرگی است و پس از گذشت ۹ روز از شیوع کرونا در چین، آمارها افت را نشان می‌داد که این نشان می دهد این موضوع هم بر اقتصاد چین اثر گذاشته است و هم بر اقتصاد جهانی. طبیعی است که این ویروس بر روی اقتصادی که یکی از شاخص‌های آن است تاثیر مقطعی می گذارد. بهرحال هم دولت چین و مابقی کشورها به ویژه کشورهایی که درگیر این بیماری هستند همه درپی کنترل این بیماری هستند.

وی درباره اهمیت حضور مردم در راهپیمایی روز بیست و دوم بهمن ماه نیز گفت: این راهپیمایی نماد قدرت ملی ماست و همه مسولان کشور از ارگان‌ها و نهادهای مختلف در تلاش هستند که در شرایط خاص کشور از مردم برای حضور گسترده دعوت کنند و امروز و گذشته هم رییس جمهوری، مردم را دعوت کردند. فکر می کنم امسال باتوجه به شرایطی که داریم و باوجه به چهلمین روز شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی، باعث می شود که مردم به وظیفه و اسلامی ملی خودشان عمل کنند و حضور گسترده ای را در سراسر خواهیم داشت.

واعظی در پاسخ به پرسشی درباره تحریم علی اکبر صالحی رییس سازمان انرژی اتمی و موضع دولت در این خصوص، گفت: تصمیمات این دولت آمریکا با هیچ منطقی سازوگار نیست. صالحی دانشمندی است که هم به لحاظ علمی و هم رویکرد اعتدالی در کار، برای مردم و افردی که با وی در تعامل بودند، جایگاه روشنی دارد. این رفتار در روند برنامه هسته ای هیچ تاثیری نمی گذارد و حتی عزم دکتر صالحی و دولت را برای هدف‌گذاری برنامه هسته ای ایران بیشتر جزم می کند. دولت ضمن حمایت کامل از رییس انرژی هسته ای اقدام آمریکا را محکوم می کند.

وی در پاسخ به پرسشی درباره برنامه دولت برای ترخیص خودروهای دپو شده در گمرکات خاطرنشان کرد: قطعا سیاست دولت این است که از هر تسهیلاتی به شرطی که حالت قاچاق نداشته باشد در گمرکات استفاده کند. برای اینکه در این شرایط خودرو، کالای اساسی و هر مواد اولیه‌ای در گمرک نماند تلاش بسیار گسترده ای شده است امروز هم مصوبه ای در این زمینه داشته باشیم.

واعظی در پاسخ به سوالی مبنی بر این که آیا در مورد فایل صوتی منتشر شده در مورد هواپیمای اوکراین مسوولی می بایست استعفا می داد؟ گفت: این فایل صوتی تخصصی بود، ما روز گذشته جلسه‌ای با متخصصین و سازمان هوایی کشور داشتیم آنان گفتند هواپیمای آسمان می خواسته در آن ساعت در فرودگاه مهرآباد بنشیند و در زمان حادثه در کرج بوده است از آن جا نوری را نوری را می بیند و حدس می زند به برج مراقبت اطلاع می دهد، من نوری را می بینم، برج همان موقع از پدافند سوال می کند و پدافند می گوید مشکلی نیست و شلیکی نشده است، لذا آنجا سوال می کند که من برگردم یا بنشینم که اجازه داده می شود که در فرودگاه مهرآباد بنشیند.

وی افزود: آقای عابدزاده که خبر را روز چهارشنبه بهش گفتند آن را به مردم منتقل می کند، خود مسوولان ما که با اوکراینی ها در تماس بودند این فایل را در اختیار آنان می گذارند و این چیز پنهانی نیست، خلبانان هر چیزی را می بینند با برج در میان می گذارند

وی تصریح کرد: هیچ جای این فایل نمی گوید که موشک زده شده است می گوید من از کرج تهران را می‌بینم که یک نقطه نورانی در حرکت است که از برج می پرسد چیست که برج می گوید مشکلی نیست آن چیزی که الان در حال مطرح شدن است و بیشتر رسانه های خارجی از ایران آن را مطرح می کنند این است که مسوولان مطلع بودند قطعا دولت مطلع نبود، رییس جمهوری جمعه بعدازظهر مطلع شد.

وی افزود: اولین کسی که مطلع شد آقای عابدزاده بود که تا آن لحظه اطلاعی نداشت وگرنه برای حیثت خودش هم که شده بود روز پنج شنبه شب با مردم طوری دیگر صحبت می کرد در آن روز هم گفت همزمان به ما اطلاع دادند که نوری دیده شده است دولت با مردم صادق بوده و معترض بودیم که چرا به دولت اطلاع ندادند.

خبرنگاری از واعظی پرسید که آیا سردار سلامی از این موضوع خبردار بوده که واعظی پاسخ داد: مثل این که خودشان هم همین را در مجلس گفتند، ستاد مشترک و گروهی از سپاه همان موقع که مطلع شدند تیمی را درست کردند که تحقیق و بررسی کند و آن تیم حق نداشته اطلاعی را بیرون دهد مگر این که به جمع بندی برسد به دولت هم اطلاعی نداده است.

وی در این باره که آیا دولت برنامه ای برای سهمیه بندی ویژه بنزین برای عید ندارد گفت: هنوز این موضوع در دولت بررسی نشده است.

واعظی در پاسخ به سوالی در مورد نحوه پرداخت یارانه ها گفت: این موضوع مهمی است مساله یارانه این طور است که ما تلاشمان این دوره بر این بود که اگر بنزین افزایش می یابد هر چه قدر افزایش یابد منابعی که می ماند بیشتر بین نیازمندان توزیع شود.

وی افزود: ما هم اکنون حدود ۷۸ میلیون نفر یارانه بگیر داریم ولی ما می خواهیم به حدود ۶۰ میلیون نفر یارانه دهیم اگر قرار باشد به همه افراد ۵۰ هزار تومان بدهیم نمی توانیم این رقم را پرداخت کنیم، ما با این کار مخالفیم و معتقدیم که کسانی که نیازمند نیستند نبایند یارانه بگیرند و نیازمندان باید بیشتر بگیرند، از این رو با پیشنهاد مجلس مخالفیم و معتقدیم روش فعلی برای کمک به نیازمندان بهتر است.

لینک کوتاه: asriran.com/002zJD

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: واعظی انتخابات قدرت انتخاب داشته باشند پاسخ به پرسشی درباره حوزه های انتخابیه رئیس دفتر رئیس جمهور پاسخ به سوالی واعظی در پاسخ مشارکت حداکثری اتحادیه اروپا رئیس جمهور رییس جمهوری حوزه ها بر اقتصاد گام پنجم هسته ای مطلع شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۹۳۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا رئیس‌جمهور به بازدید از تهران آمد؟

به گزارش همشهری آنلاین، عبدالمطهر محمدخانی؛ رئیس مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری تهران در روزنامه همشهری نوشت، روسای جمهور در ادوار مختلف، سفرهای استانی به بخش‌های مختلف کشور را در دستور کار داشتند اما کلانشهر «تهران» به‌دلیل آنکه پایتخت و محل حضور وزارتخانه‌ها و مراکز دولتی است، هرگز جایگاهی در برنامه‌ها نداشت و از این‌رو شهرداری در همه ادوار تنها هزینه حضور دولت را پرداخت می‌کرد و در مواجهه با گره‌های موجود نمی‌توانست دولت را تمام‌قد با خود همراه کند که این روند مشکلات بسیاری را به تهران تحمیل کرد.
از سوی دیگر، شهرداری در برخی پروژه‌ها نیاز به همراهی دولتمردان دارد که هرگز از سوی دولت‌های گذشته عملیاتی نشده است. حضور شهردار تهران در هیأت دولت از همان روزهای ابتدایی رهاوردهای بسیاری برای شهر داشته ‌که یکی از آنها همراهی دولت برای انعقاد قراردادهای واردات واگن و وسایل حمل‌ونقل برقی و همچنین بازدید رئیس‌جمهور از جنوب پایتخت بود. روز پنجشنبه در یک رخداد کم‌نظیر، دولت سیزدهم تصمیم گرفت تا از بخش‌های مختلف جنوب تهران بازدیدی داشته باشد و طی دیدار با مردم، گره از مشکلات شهروندان باز کند؛ بازدیدی که برای نخستین‌بار طی ادوار مختلف انجام شده بود و شهروندان توانستند دغدغه‌های خود را با رئیس‌جمهور، وزرا و مدیران شهری به‌صورت همزمان در میان بگذارند. در این میان رئیس‌جمهور، وعده افتتاح چند مرکز درمانی و بیمارستانی را به مردم منطقه۱۷ داد؛ منطقه‌ای که در این زمینه دچار کمبود سرانه است. نوسازی بافت فرسوده نیز یکی از دغدغه‌های مردم در جنوب شهر تهران است که ارائه بسته‌های تشویقی و هماهنگی با شهرداری برای نوسازی در دستور کار رئیس‌جمهور قرار گرفت. مسئله کمبود برق و خاموشی نیز دیگر دغدغه مردم تهران به‌خصوص در فصل تابستان است که رئیس‌جمهور در این خصوص عنوان کرد: «با تولید ۸۰۰۰مگاوات برق، ناترازی رفع شده است.» همچنین بحث وجود بافت مسکونی در حریم ریلی راه‌آهن دیگر مطالبه شهروندان بود که دولت برنامه‌های خود را برای رعایت حریم ریلی و حل پلاک‌های مسکونی‌ تشریح کرد. در این دیدار خبری خوش به پایتخت‌نشینان داده شد: ۱۳هزار پلاک در منطقه۱۷ تهران و در محدوده تونل ریلی وجود دارد که به‌عنوان پلاک فرسوده هستند و درصورت موافقت هیأت دولت با امکان ساخت‌وساز، بافت فرسوده منطقه نوسازی می‌شود و امکان ساخت ۳۰هزار واحد مسکونی فراهم خواهد شد. وزیر کشور نیز به همراه مدیران شهری بازدیدی از عملیات عمرانی فاز دوم پروژه بزرگراه شهید بروجردی، ابرپروژه باغ‌راه حضرت فاطمه زهرا(س) و شن‌چاله‌ها داشت که برای رفع معارضان پروژه بروجردی نیز دستوراتی از سوی وی صادر شد. همچنین بنا شد تا دولت طرحی برای انتقال بازار آهن شادآباد ارائه کند. صیانت از حریم پایتخت دیگر موردی بود که در این بازدید بر آن تأکید شده است. یکی دیگر از موضوعاتی که سال‌ها مردم منطقه۱۷ را درگیر کرده، وجود تیرهای برق معارض و فرسوده بود و حضور این تیرها باعث سختی رفت‌وآمد خودروهای امدادی می‌شد که رئیس‌جمهور دستور جمع‌آوری این تیرها را دادند. بازدید صورت‌گرفته در ششم اردیبهشت‌ماه، آورده‌های بسیاری برای پایتخت‌نشینان به‌خصوص مردم جنوب شهر داشت و به یاری خدا، گره مشکلات چندین و چندساله پایتخت ‌باز خواهد شد. به‌نظر می‌رسد طی ادوار مختلف شهرداری این هماهنگی بین مدیریت شهری و دولت در نوع خود کم‌نظیر است و پیوند دولت خدمتگزار و شهرداری تهران با یکدیگر را می‌توان به‌عنوان مسیری برای بهبود چالش‌های موجود در پایتخت دانست که به‌عنوان یک الگو برای ادوار بعدی درنظر گرفته خواهد شد.

کد خبر 847383 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها علیرضا زاکانی شهرداری شهردارى تهران تهران

دیگر خبرها

  • چرا رئیس‌جمهور به بازدید از تهران آمد؟
  • مجلس پیگیر اجرای سند تحول رئیس‌جمهور در حوزه ارز است
  • مجلس به دنبال اجرای سند تحول رییس جمهور در حوزه ارز است
  • نماینده ویژه رئیس‌ جمهور : نقش حمایتی از مردم افغانستان را دنبال می‌کنیم
  • ایران تنها کشوری است که با تمام قدرت علیه اسرائیل ایستاده است
  • موضع دولت درخصوص انتخاب رئیس مجلس دوازدهم
  • حسینی: دولت به موضوع انتخاب رئیس مجلس دوازدهم ورود نمی‌کند
  • تعهد پاکستان برای اجرایی کردن خط لوله صلح/ پارادایم جدید از قدرت اقتصادی ایران در آسیا
  • سردار رادان: در طرح نور به‌دنبال حجاب و عفاف و صیانت از دختران و خواهران خودمان هستیم/ شهادت می‌دهم که رئیس قوه قضائیه در حمایت از طرح حجاب و عفاف مردانه کنار ما بوده/ شهادت می‌دهم رئیس‌جمهور از ما حمایت کرده است
  • کنایه رییس دفتر رئیس جمهور سابق به آمارهای رییسی (فیلم)