Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/هرمزگان جشن دانش‌آموختگی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان صبح امروز، ۱۶ بهمن‌ماه در سالن حوزه علمیه خواهران بندرعباس با همکاری معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی هرمزگان برگزار شد.

معاون آموزشی دانشگاه علمی کاربردی کشور در این مراسم ضمن تبریک دهه فجر که مضاعف با جشن دانش‌آموختگی مرکز هرمزگان شده است، اظهار کرد: هرگز یک مسلمان فارغ‌التحصیل نمی‌شود و امروز مقطعی از زندگی دانش‌آموختگان این دانشگاه انجام شده و باید آمادگی برای مقاطع دیگر صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مختار جلالی افزود: موفقیت دانش‌آموختگان دانشگاه جامع علمی کاربردی به پشتوانه خانواده‌هایشان، مدرسین و مراکز بوده است.

وی ادامه داد: کشورمان در این ۴۱ سال پیشرفت‌های بسیاری داشته و ازنظر علمی جایگاه ویژه‌ای داریم، ما بیش از ۴ میلیون دانشجو داشته و کارهای بزرگی درزمینهٔ تکنولوژی، نانوتکنولوژی، سلول‌های هسته‌ای و ... صورت گرفته است.

معاون آموزشی دانشگاه علمی کاربردی کشور افزود: محصولات علمی ایران نه‌تنها در داخل کشور بلکه در خارج کشور نیز خریدار دارد، حلقه گمشده علم و عمل جایی بود که دانش به فناوری، فناوری به مهارت و مهارت به تولید تبدیل شود و دانشگاه علمی کاربردی به این دلیل تشکیل شد و دانشجویان و دانش‌آموختگان این دانشگاه سربازان این جنگ هستند.

جلالی عنوان کرد: امروز مسئولیت اجتماعی دانش‌آموختگان آغاز می‌شود و به مرحله‌ای رسیده‌اند که کارآفرین هستند نه کارجو، مدد دهنده هستند نه مددجو و می‌توانند گره‌های این کشور را باز کنند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی هرمزگان نیز در این مراسم ضمن تبریک به دانشجویان فارغ‌التحصیل گفت: شعار اصلی دانشگاه علمی کاربردی کیفی سازی و تربیت نیروی کارآفرین و متخصص برای ورود به بازار کار است چراکه مهم‌ترین رکن تولید و اشتغال در جهان امروزی داشتن دانش و مهارت برای ورود به بازار کار، تولید داخلی و توسعه پایدار  است.

موسی جاودان افزود: با توجه به شرایط نه‌چندان مطلوب اشتغال، برای حل این معضل والدین،  نظام آموزش‌وپرورش، رسانه‌ها و فضای اجتماعی باید تلاش کنند نگاه جامعه به سمت  رشته‌های خود اشتغال و کارآفرین سوق دهند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی هرمزگان تصریح کرد: در مورد کمبود نیروی متخصص بومی در استان هرمزگان زیاد شنیده‌ایم، عدم هم‌زمانی تأسیس مراکز صنعتی با مراکز آموزشی از مهم‌ترین دلایل این مشکل در هرمزگان است.

جاودان در پایان برای دانش‌آموختگان دانشگاه علمی کاربردی آرزوی موفقیت کرد و از آنان خواست در عرصه کارآفرینی حضور فعالی داشته باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: منطقه هرمزگان استانی علمی و آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی دانش آموختگان دانشگاه دانشگاه علمی کاربردی هستند نه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۹۳۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از  مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری محوری‌ترین موضوع این همکاری، حمایت از ایفای نقش مؤثر دانشگاه در دستیابی به مرجعیت علمی، توسعه علم و دستاوردهای علمی فاخر توسعه فناوری و تجاری‌سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه، جذب نخبگان و توسعه زیرساختهای آزمایشگاهی و پارک علم و فناوری است.

 حمایت از تحقق مرجعیت علمی-پژوهشی مسئله محور و تحول آفرین و انتشار دستاوردهای پژوهشی برتر در دانشگاه در سطح بین المللی و توسعه همکاری‌های دانشگاه با بخش‌های اقتصادی و شرکت‌های بزرگ با استفاده از ظرفیت اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه و سرمایه گذاری ازدیگر بخش های این توافق نامه است .

حمایت از توانمندسازی تخصصی و اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه، کمک به بلوغ و توسعه زیرساخت‌های فناوری و آزمایشگاهی در دانشگاه از دیگر محورهای این توافق‌نامه همکاری مشترک است.

در قالب این همکاری مشترک، حداقل پنج طرح دانشگاهی در قالب طرح‌های تجاری محصولات فناورانه و دانش و حداقل پنج طرح توسعه فناوری و خدمت بار اول مورد حمایت قرار می‌گیرد. همچنین زمینه برای اشتغال حداقل ۲۵ نفر در زیست بوم نوآوری و کارآفرینی دانشگاه در شرکت‌های زایشی فراهم خواهد شد و از همکاری‌های تحقیق و توسعه و پژوهشی (تا سقف ۷۰ میلیارد ریال)، جذب حدأقل سه عضو هیئت علمی مورد تأیید بنیاد نخبگان و سه محقق پسادکتری مورد تایید بنیاد علم یا بنیاد ملی نخبگان حمایت می‌شود.

معاونت علمی، ضمن حمایت از فعالیت‌ها و برنامه های تحول آفرین در دانشگاه در چهار محور «مرجعیت علمی»، از زیست بوم فناوری، زیست‌بوم کارآفرینی و اقتصاد دانش‌بنیان و اشتغال ‌پذیری دانشجویان حمایت می‌کند. علاوه بر این، حمایت از پژوهشگران پسادکتری برای انجام پژوهش‌های مسئله محور و تحول آفرین توسط بنیاد ملی علم در قالب برنامه مشترک دانشگاه با بنیاد علم و بنیاد نخبگان تا سقف ۲۰ میلیارد ریال در سال، حمایت از طرح های فناورانه و زیرساخت‌های آزمایشگاهی در دانشگاه در قالب حمایت از طرح‌های توسعه فناوری محصول خدمت بار اول هر طرح تا سقف ۱۰ میلیارد ریال و در مجموع سالانه تا سقف ۱۰۰ میلیارد ریال، حمایت از طرحهای پژوهشی دانشگاه با صنایع و شرکتهای بزرگ از محل اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه این شرکتها موضوع ماده ۱۱ قانون جهش تولید تا سقف ۲۰۰۰ میلیارد ریال، حمایت از راه اندازی و تجهیز آزمایشگاههای عضو شبکه آزمایشگاهی تا سقف ۵۰ میلیارد ریال در چارچوب مورد تائید شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و حمایت از تدوین برنامه و پیاده سازی ماده ۵ قانون جهش تولید دانش بنیان و مدیریت مالکیت فکری دارایی های پژوهش و فناوری دانشگاه ذیل این محورها به دست معاونت علمی صورت می‌گیرد.

همچنین حمایت از طرح های تجاری سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه دانشگاه، هر طرح تا سقف ۲۰۰ میلیارد ریال در مجموع تا سقف دو هزار میلیارد ریال، حمایت از برگزاری «بوت کمپ‌»های تخصصی و تولید محتوای مرتبط با اشتغال پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه تا سقف ۱۰ میلیارد ریال، تسهیل و حمایت از برخورداری دانشجویان پژوهشگران و اعضاء هیئت علمی دانشگاه از برنامه های حمایتی بنیاد ملی نخبگان در قالب این همکاری محقق خواهد شد.

این همکاری با هدف پیشبرد برنامه‌های توسعه دانش‌بنیان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر به امضای جواد مشایخ، معاون توسعه اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور و علیرضا رهایی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر رسید.

دیگر خبرها

  • همایش تجلیل از مربیان هلال احمر و مدرسان مرکز آموزش علمی کاربردی هلال احمر قم
  • وزیر علوم: دانش آموختگان ما وعده صادق را رقم زدند
  • شهرک‌های صنعتی دانش‌بنیان در هرمزگان راه‌اندازی شود
  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • سالانه ۲۰۰۰ نفر در حوزه کوانتوم تربیت و جذب می‌شوند
  • جذب و تربیت سالانه دو هزار نیروی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم
  • دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه
  • گام‌های بلند دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغالزایی در کردستان + فیلم
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام