Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، مصطفی پورکاظم شایسته در گفت و گو با رادیو اقتصاد، اظهار داشت: پوشاک یکی از مقاصد اصلی قاچاق است و بازاری با ارزش هشت میلیارد دلار در کشور دارد که ظرفیت تولید داخل معادل شش میلیارد دلار داریم و در نتیجه دو میلیارد دلار از طریق قاچاق و به صورت مسافری و چمدانی تأمین می‌شود. بنابراین هدف گیری اصلی این بود که به حمایت از تولید داخل که دارای کیفیت بسیار زیادی است، بپرداریم و طرح مقابله با پوشاک قاچاق را به تمام استان‌های کشور توسعه دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی به اقداماتی که در این زمینه صورت گرفته است اشاره کرد و افزود: اقدامی که در این زمینه در مرزها انجام دادیم، توسل به سامانه‌های مستقر در مبادی ورودی و خروجی بود. همچنین باید یک کار عمده و اساسی را نیز در سطح عرضه انجام دهیم. بر اساس ماده ۱۳ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز هر کالای خارجی باید با شناسه و کد رهگیری مشخص خودش در سطح بازار عرضه شود و کالاهایی که چنین کدی ندارند، قاچاق محسوب می‌شوند و از سطح بازار جمع آوری می‌شوند.

معاون حقوقی و امور مقابله ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز تصریح کرد: تولیدکنندگان پوشاک داخلی، کد و شناسه مخصوص خود را اخذ می‌کنند. طرح رهگیری شناسه پوشاک برای شناسایی کالای قاچاق را سال گذشته در تهران و هشت استان دیگر اجرا کردیم و بیش از ۱۳۰ پرونده تعزیراتی در این زمینه تشکیل شد و بیش از پنج میلیارد تومان پوشاک قاچاق را از سطح فروشگاه‌های بزرگ که برند خارجی می‌فروختند، جمع آوری کردیم.

وی گفت: از هفته آینده، هر کالای برند پوشاک خارجی بر اساس شناسه و کد رهگیری مورد ارزیابی قرار می‌گیرد و اگر کالایی چنین شناسه‌ای نداشته باشد، قاچاق محسوب شده و از سطح بازار جمع آوری می‌شود. در این زمینه تذکرات و هشدارهای لازم را به بازار داده ایم و توجیه و اطلاع رسانی نیز کرده ایم. حتی در برخی از مراکز مراجعه کرده ایم و فروشندگان را آموزش داده ایم تا فروشنده نسبت به دریافت کد رهگیری و شناسه اقدام کند.

کد خبر 4845429 سمیه رسولی

منبع: مهر

کلیدواژه: قاچاق پوشاک ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز قاچاق ویروس کرونا قیمت نفت بانک مرکزی ایران قیمت دلار وزارت جهاد کشاورزی تولید نفت وزارت صنعت معدن و تجارت بازار سهام قیمت یورو بورس اوپک نظام بانکی تورم وزارت راه و شهرسازی شناسه و کد رهگیری میلیارد دلار سطح بازار جمع آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۹۴۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل ۳۰۳۵ پرونده تخلف در استان خراسان شمالی

حسین حاجی بگلو در گفت و گو جام جم، اظهار کرد: پیرو گزارش واصله به سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مبنی بر فروش انواع پوشاک خارجی و دست دوم در سطح شهر در همین ارتباط طی گشت مشترک برگزار شده بازرسی صمت، پلیس امنیت اقتصادی و اتحادیه پوشاک شهرستان بجنورد از واحد صنفی مورد گزارش تعداد بیش از ۱۰۰ ثوب انواع لباس خارجی به ارزش تقریبی بیش از ۵۰۰ میلیون ریال کشف و ضبط شد. وی با اشاره به اینکه پدیده قاچاق کالا موجب تهدید حیات سالم اقتصادی و فرهنگی یک جامعه می‌شود، خاطرنشان کرد: در راستای مبارزه بی امان با قاچاق کالا همه تلاش خود را به کار بسته ایم، تا تحرک از قاچاقچیان و ضربه زنندگان به اقتصاد جامعه سلب شود. انجام بیش از ۱۶ هزار بازرسی در سطح بازار استان حاجی بگلو از انجام بیش از ۱۶ هزار و ۲۷ بازرسی در سطح بازار استان طی سال گذشته خبر داد. وی گفت: روند بازرسی و نظارت بر عرضه کالا در بازار محدود به زمان و طرح های ویژه همچون طرح نوروزی نیست و این کار به صورت مستمر انجام و با متخلفان بر اساس قانون برخورد می شود و شهروندان می توانند شکایت های خود را در این رابطه برای رسیدگی به سامانه ۱۲۴ گزارش دهند. وی افزود: طی سال گذشته ۱۶ هزار و ۲۷ بازرسی در سطح بازار های استان انجام شده است و ۳۰۳۵ تخلف نیز به ارزش ۲۲۰ میلیارد و ۸۴۴ میلیون ریال به ثبت رسید. این مقام مسئول، تعداد کل پرونده های متشکله را ۲۷۶۲ مورد عنوان کرد. به گفته وی، سال گذشته ۳۸۰۱ گشت مشترک انجام شده است که از این تعداد یک هزار و ۲۹۸ پرونده گشت مشترک به ارزش ۹ میلیارد و ۳۹۴ میلیون ریال به ثبت رسید. مدیر کل صمت خراسان شمالی ادامه داد: از ۱۸۵ پرونده قاچاق ۱۵ میلیارد و ۷۷۸ میلیون ریال پرونده ثبت شده است‌. حاجی بگلو عدم درج قیمت و نصب نرخ نامه، گران فروشی، عدم صدور صورتحساب، حمل و نقل، نگهداری، عرضه و فروش کالای قاچاق، عدم ارائه فاکتور خرید و تقلب را مهم ترین تخلفات صورت گرفته بیان کرد که توسط بازرسان مورد توجه و رسیدگی قرار گرفت./ خراسان شمالی _خبرنگار جام جم _اسدالله ابراهیمی

دیگر خبرها

  • واحدهای صنفی فاقد شناسه یکتا در دریافت خدمات با مشکل روبرو می‌شوند
  • جمع آوری داروهای قاچاق و دست ساز از عطاری های اردبیل
  • تورم و بیکاری چالش بزرگ لرستان/ زمینه برای سرمایه‌گذاری فراهم شود
  • زمینه جذب تسهیلات از بازار سرمایه باید فراهم شود
  • تشکیل ۳۰۳۵ پرونده تخلف در استان خراسان شمالی
  • کشف ۲۴ میلیارد پوشاک قاچاق در رودبار
  • توزیع پوشاک بین مددجویان بهزیستی یزد
  • الکل‌های دست‌ساز و قاچاق زمینه‌ساز بروز مسمومیت
  • قیمت«گوجه فرنگی» از هفته آینده و «پیاز» از ماه آینده کاهش می‌یابد
  • جمع آوری ۱۰۰ میلیون فوت مکعب گاز از مشعل‌های گازی کشور