Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان معاون پیشگیری و امور فرهنگی بهزیستی استان همدان گفت: به منظور پیشگیری و کاهش اعتیاد و آسیب‌های اجتماعی بیشتر از چک سفید خیرین، به افکار ریش سفیدهای محلات نیاز داریم.

امیر کوکائیان همزمان با پنجمین روز از دهه فجر در آیین افتتاح پنجمین پایگاه سلامت اجتماعی بهزیستی شهرستان همدان با عنوان «کیمیای نیک اندیشان صبح زندگی» بیان کرد: بهزیستی علاوه بر تعامل با سایر دستگاه ها و ارگان ها به کمک گروه ها، NGOها و شوراهای محلات برای پیشگیری و کاهش اعتیاد و آسیب های اجتماعی نیاز دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی تصریح کرد: به منظور پیشگیری و کاهش اعتیاد و آسیب‌های اجتماعی بیشتر از چک سفید خیرین، به افکار ریش سفیدهای محلات نیاز داریم تا به عنوان صاحبان محل، مشکل یاب، برنامه ریز و مداخله گر باشند و با این روش، از اقدامات نمایشی همچنان دور بوده و عملگرا باشیم.

رئیس اداره بهزیستی شهرستان همدان نیز ارائه طرح و شناسایی مشکلات منطقه توسط فرهیختگان باتجربه از یک سو و پیگیری و دوندگی برای کارهای اجرایی توسط جوانان را از سوی دیگر روشی کارساز دانست که در این منطقه اجرایی شده است و گفت: مردان و زنان توامان در امور مشارکتی و آموزش محلات آسیب خیز حضور داشته باشند.

رضا افشاری افزود: ظرفیت سازی برای جلب مشارکت، ارتقاء سلامت اجتماعی و پیشگیری از آسیب های اجتماعی با رویکرد توسعه محلی مورد نیاز است. بهزیستی با ارتقای مشارکت شهروندان و توانمندسازی اجتماعات محلی به پیشگیری از آسیب های اجتماعی پرداخته و سلامت اجتماع را بالاتر می برد.

وی در تفاوت پایگاه سلامت اجتماعی حوزه پیشگیری بهزیستی و پایگاه خدمات اجتماعی حوزه امور اجتماعی بهزیستی که توسط معاونت دیگری در سازمان طراحی و اجرا می شود، بیان کرد: هدف هر دو حوزه بهزیستی از ایجاد چنین پایگاه هایی کاهش آسیب است به طوریکه پایگاه های سلامت، مداخله های آموزشی و پیشگیری سطح یک و پایگاه های خدمات اجتماعی، توانمندسازی کلیه ساکنان منطقه را پیگیری می کنند.

افشاری خاطرنشان کرد: پایگاه های سلامت اجتماعی با اهداف پیشگیرانه و توسط معاونت پیشگیری بهزیستی راه اندازی می شود و به رصد آسیب های اجتماعی حاشیه شهر، برنامه ریزی برای کاهش یا رفع آسیب و اجرای برنامه های فرهنگی، آموزشی و اجتماعی در مناطق حاشیه شهر و شناسایی سکونتگاه های غیررسمی برای ارائه خدمات اجتماعی می پردازد.

وی اظهار کرد: چهار پایگاه برای ارائه خدمات اجتماعی به شهروندان در مناطق مجیدآباد خضر، حصار امام(ره)، حصار مطهری و دیزج دایر کرده ایم و امسال ۴۷۵۷ نفر از خدمات پایگاه های خدمات اجتماعی برخوردار بوده اند.

وی یادآور شد: افرادی که در فرآیند اجرای برنامه ها نیازمند دریافت خدمات فردی تخصصی شناسایی شوند از طریق  پایگاه ها به واحدهای ذیربط در سازمان بهزیستی همچون معاونت اجتماعی یا توانبخشی و پیشگیری ارجاع داده می شوند.

رئیس اداره بهزیستی شهرستان همدان تعداد پایگاه های سلامت اجتماعی را پنج واحد اعلام و  شناسایی شدگان آنها را ۱۲ هزار و ۳۰۰ نفر اعلام کرد.

مسئول مؤسسه نیک اندیشان که با کمک معتمدین محل این پایگاه را راه اندازی کرده نیز گفت: باید از سوداگران مرگ به روزتر باشیم. فروشندگان مواد، افراد و گروه ها را یک به یک و به نام و با خصوصیات اخلاقی هر یک شناساسایی می کنند و به محض لو رفتن و در معرض خطر قرار گرفتن، محل و منطقه فعالیت قبلی را ترک کرده و به محل جدیدی که این شناسایی ها را قبلاً روی آنها هم انجام داده اند، برای ادامه فروش مواد مهاجرت می کنند.

خسروی بیان کرد: مؤسسات و پایگاه ها هم باید در تبعیت از این شیوه، محلات را شناخته، با افراد ارتباط برقرار کرده و در گروه ها همچون تجمع های دانش آموزان، کارمندان، زنان خانه دار و محیط های کارگری- نظامی و مشابه آن برای ارائه خدمات و اطلاعاتی که مردم نیاز دارند، حضور داشته باشند.

به گزارش ایسنا، پایگاه سلامت اجتماعی نیک اندیشان صبح زندگی در زمینه پیشگیری، شناسایی و کاهش آسیب های اجتماعی فعالیت خواهد کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی اعتیاد آسيب هاي اجتماعي سازمان بهزیستی پایگاه سلامت اجتماعی پیشگیری و کاهش اعتیاد و آسیب های اجتماعی بهزیستی شهرستان همدان پایگاه سلامت اجتماعی پایگاه های سلامت برای ارائه خدمات خدمات اجتماعی نیک اندیشان محلات نیاز کاهش آسیب پایگاه ها گروه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۹۵۳۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیل ازدواج جوانان با مهریه کم

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام غلامرضا دهقان صبح سه شنبه در حاشیه نشست اعضای شورای فرهنگ عمومی شهرستان خاش، با تأکید بر اهمیت دستگاه‌ها و ارگان‌های مختلف برای ازدواج آسان در جامعه افزود: مهریه‌های سبک علاوه بر تسهیل در امر ازدواج جوانان سبب کاهش آسیب‌های اجتماعی می‌شود و اقدامات ارزشمند طوایف شهرستان مبنی بر حذف طلا و جواهرات باید در جامعه نهادینه شود.

وی ادامه داد: مباحث فرهنگ سازی تسهیل در ازدواج، تربیت خانواده‌ها، انجام کارهای عام المنفعه، بهره گیری از ظرفیت‌های خیران، برجسته سازی اقدامات بشردوستانه و اولویت قراردادن به مقوله‌های آموزش و بهداشت باید به عنوان شاخص و برنامه اولویت دار دیده شود.

وی اظهار کرد: کمک به تحقق شعار سال و بهره گرفتن از ظرفیت‌های منطقه برای رونق تولید و کاهش آسیب‌های اجتماعی نیاز مهم جامعه بوده که ضرورت دارد از سوی مسؤولان دستگاه‌های مختلف در دستور کار باشد.

شایان ذکر است سایر اعضای این جلسه در ادامه در خصوص مباحث مختلف جهش تولید با مشارکت مردم، ازدواج آسان و غیره به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند.

در این نشست مقرر شد تا با حضور علما، نخبگان و معتمدان شاخص شهرستان خاش برای رفع و یا کاهش مشکلات ازدواج و مقابله با آسیب‌های اجتماعی مانند طلاق و نیز جهش تولید با مشارکت مردم و چگونگی حمایت‌های دولتی از سرمایه‌گذاران بومی و جذب خیران برای انجام کارهای عام المنفعه و نیز مشارکت برای اجرای پروژه‌های آموزشی و بهداشتی بر حسب نیاز منطقه تدابیر لازم اتخاذ شود.

کد خبر 6098894

دیگر خبرها

  • ایستگاه قانون، گامی در راستای افزایش دانش حقوقی دانش‌آموزان
  • ۱۰۰ برنامه در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی در مرکزی هدفگذاری شد
  • فعالیت اورژانس اجتماعی در ۵ شهرستان زنجان
  • انعقاد تفاهم‌نامه طرح «هر مسجد یک حقوقدان» در سیستان و بلوچستان
  • تسهیل ازدواج جوانان با مهریه کم
  • طرح محلات ارتقادهنده سلامت در خراسان جنوبی اجرا می‌شود
  • بهره مندی بیش از ۵ هزار نفر در البرز از مشاوره ژنتیک
  • آذربایجان شرقی استان پیشرو در زمینه کاهش آسیب اجتماعی کودکان کار
  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • زیرساخت، فرهنگ، قانون؛ عوامل کاهش تصادفات