Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش اقتصادآنلاین، عباس نعیمی در نخستین جلسه بررسی طرح های جامع معدنی و صنایع معدنی ایمیدرو، با بیان این مطلب اظهار داشت: تدوین طرح های جامع بخش معدن و صنایع معدنی بدون توجه به صنایع بالادستی و پایین دستی ناقص است و نمی تواند چالش ها و ضرورت های این صنایع را به طور کامل برطرف کند.

وی افزود: برای حصول نتیجه، باید در تصمیم گیری ها نگاه کلی داشت و از اقدامات جزیره ای پرهیز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قائم مقام ایمیدرو تصریح کرد: تشکیل ستاد طرح های جامع بخش معدن و صنایع معدنی با ریاست وزیر صنعت، معدن و تجارت، می تواند در پیشبرد اهداف طرح های جامع این حوزه بسیار راهگشا و اثربخش باشد.

وی ادامه داد: نبود استراتژی کامل و منظم، موجب شده تا تغییر مدیریت در بخش های مختلف، منجر به نیمه تمام ماندن یا به روز نشدن طرح های جامع شود. بنابراین لازم است یک استراتژی کامل و منظم با دیدگاه کلان، تدوین شود تا هنگام تغییر مدیریت بتوان طرح های جامع را همچنان پیش برد.

نعیمی با اشاره به موضوع به روز رسانی طرح های موجود در بخش معدن و صنایع معدنی گفت: تدوین و به روز رسانی طرح های جامع در حوزه های فولاد، مس، سنگ های تزئینی، سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی، آلومینیوم و منیزیم از جمله برنامه های در دست اجرا است.

وی ادامه داد: در حوزه هایی که طرح جامع وجود ندارد، باید نسبت به تدوین آنها اقدام شود.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ایمیدرو سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۹۵۹۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین برنامه جامع مدیریت گردشگری برای دزپارت خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان در این باره به ایسنا، گفت: وجود رودخانه، سد و محصولات و فراورده‌های کشاورزی، لبنی و دامی از جمله ظرفیت‌هایی است که برای گردشگری در آن منطقه وجود دارد.

محمدحسین ارسطوزاده با اشاره به این‌که دزپارت یکی از ورودی‌های استان محسوب می‌شود، بیان کرد: با هدف تقویت گردشگری و بهسازی فضا‌ها و محوطه‌های گردشگری شهرستان، چندین طرح در حوزه روستایی، پشتیبانی و اعطای تسهیلات به سرمایه‌گذاران محلی در حوزه گردشگری صنایع‌دستی تعریف کرده‌ایم.

او با تاکید بر استمرار کار در حوزه آموزش افزود: اگرچه در سال گذشته بیش از ۵۰ دوره آموزشی با رویکرد تقویت جامعه روستایی و گردشگری در روستا‌های سطح استان برگزار شد که بخش قابل توجهی از آنها در حوزه شهرستان دزپارت بود، اما این موضوع باید تداوم داشته باشد که به صورت جدی آن رادنبال خواهیم کرد.

ارسطوزاده بیان کرد: برای این‌که جامعه محلی و روستایی برای در دست گرفتن مدیریت و تدبیر گردشگری در ابعاد محلی آماده شود، مستلزم این است که مدیران شهرستانی و ترجیحا بخشداران و دهیاران و نیز شورا‌های روستا‌ها در حوزه گردشگری وارد عمل شوند.

او با اشاره به این‌که بعد از آموزش جامعه محلی، روستا‌هایی که قابلیت گردشگری دارند باید در این زمینه ورود کنند افزود: برای این که اختیار و تدبیر مدیریت امور گردشگری به دهیاران و شورا‌ها واگذار شود، سازوکاری با اداره‌کل امور روستایی تدوین شده است. ضمن این‌که بخش زیرساخت‌ها نیز از راه طرح‌ها و برنامه‌های توسعه‌ای دولت پیش می‌رود.

دیگر خبرها

  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی 
  • بردسکن، جزیره گنج دورافتاده خراسان رضوی
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • تدوین برنامه جامع مدیریت گردشگری برای دزپارت خوزستان
  • تدوین برنامه جامع ‌مدیریت‌ گردشگری برای‌ «دزپارت» خوزستان
  • وزیر آفریقای مرکزی: ما به دنبال دانش ایرانی در حوزه معدن هستیم
  • نیاز تولیدکنندگان به حمایت های عملی
  • قانون حمایت از صنایع پایین‌دستی نفت خام و میعانات گازی به تولید و اشتغال منجر می‌شود
  • مسجد جامع ارومیه قابلیت جهانی شدن را دارد