Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@05:40:11 GMT

پیش‌بینی تاریخِ کاهش اپیدمیِ کروناویروس

تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۹۶۰۹۹

پیش‌بینی تاریخِ کاهش اپیدمیِ کروناویروس

یک کارشناس بهداشت عمومی در دانشگاه "ییل" تاریخ کاهش ابتلا به کروناویروس و بازگشت روند شیوع این ویروس را پیش‌بینی کرد.

به گزارش ایسنا، "چن شی"، استادیار بهداشت عمومی دانشگاه ییل که در تحقیقات و آزمایشات روی اپیدمی این ویروس در کنار همکارانش شرکت داشته در مصاحبه‌ای با نشریه "گلوبال تایمز" گفت: ۲۱ فوریه می تواند در شیوع این نسخه از کروناویروس که تاکنون منجر به مرگ حدود ۵۰۰ نفر شده است به عنوان نقطه سقوط اعلام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زیرا در این تاریخ شیوع ویروس به نقطه اوج رسیده و پس از آن از شمار مبتلایان به عفونت تنفسی ناشی از این کروناویروس کاسته می‌شود. 

آخرین داده های رسمی نشان می دهد که دوشنبه شب ۳۲۳۵ مورد آلودگی به کروناویروس در سرزمین چین گزارش شده، در مقایسه با روز قبل از آن که ۲۸۲۹ مورد بوده و تعداد کل بیماران از ۲۰ هزار نفر فراتر رفته است. افزایش سریع تعداد مبتلایان به این بیماری بدان معنی است که این اپیدمی در حال رسیدن به نقطه اوج خود است.

"ژونگ نانشان"، یک متخصص برجسته چینی در حوزه سندرم حاد تنفسی نیز گفته بود که شیوع این بیماری تنفسی ناشی از کروناویروس از تاریخ ۱۲ تا ۱۶ فوریه به اوج خود می‌رسد.

با این حال دکتر "چن شی" معتقد است که تمام مدل‌های پیش‌بینی می‌توانند محدودیت‌هایی داشته باشند و هیچ الگوی پیش‌بینی‌ای نمی‌تواند تمام فاکتورها و عوامل موثر در اپیدمی را دربرگیرد.

بنابر گزارش اسپوتنیک،‌ به گفته وی، تلاش‌های دولت چین برای مقابله با کروناویروس به کنترل شیوع این ویروس کمک کرد و توانایی اصلی تکثیر این ویروس پس از قرنطینه شدن ووهان، ۳۰ درصد کاهش یافت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس چین پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۹۶۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسفند ماه «مرغ حذفی» بیشترین افزایش قیمت را داشت

به گزارش خبرگزاری مهر، در اسفند ماه سال ۱۴۰۲ شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری‌های صنعتی کشور (بر مبنای ۱۰۰=۱۳۹۵) برابر با ۱۳۷۹.۹ بوده‌است که نسبت به ماه قبل (تورم ماهانه) ۴.۱ درصد کاهش و نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ۵۱.۸ درصد افزایش یافته‌است. در ماه مورد بررسی میانگین شاخص قیمت در ۱۲ ماه منتهی به ماه جاری نیز نسبت به دوره مشابه سال قبل (نرخ تورم سالانه) ۵۷.۸ درصد افزایش یافته‌است.

کاهش تورم ماهانه

در اسفند ماه ۱۴۰۲ تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری‌های صنعتی کشور نسبت به ماه قبل (تورم ماهانه) به ۴.۱- درصد رسید که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (۲.۰- درصد)، ۲.۱ واحد درصد کاهش یافته‌است. در میان قلم‌های مرغداری‌های صنعتی، بیشترین میزان افزایش قیمت مربوط به قلم «مرغ حذفی» (۱.۶ درصد) و بیشترین میزان کاهش قیمت مربوط به قلم «جوجه یک روزه» (۱۱.۱- درصد) است.

کاهش تورم نقطه به نقطه

در اسفند ماه ۱۴۰۲ تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری‌های صنعتی کشور نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ۵۱.۸ درصد بوده‌است که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (۵۸.۴ درصد) ۶.۶ واحد درصد کاهش داشته‌است. به عبارتی، میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان محصولات مرغداری‌های صنعتی به ازای تولید قلم‌های خود در داخل کشور، در اسفند ماه ۱۴۰۲ نسبت به ماه مشابه سال قبل، ۵۱.۸ درصد افزایش دارد. در بین قلم‌های مرغداری‌های صنعتی، کمترین تورم نقطه به نقطه مربوط به قلم «کود» (۲۴.۵ درصد) و بیشترین آن مربوط به قلم «جوجه یک روزه» (۱۲۹.۲ درصد) است.

کاهش تورم سالانه

در اسفند ماه ۱۴۰۲ تغییرات میانگین شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی در داخل کشور در ۱۲ ماه منتهی به این ماه نسبت به مدت مشابه در سال قبل به ۵۷.۸ درصد رسید که نسبت به همین اطلاع در ماه قبل (۵۹.۵ درصد)، ۱.۷ واحد درصد کاهش نشان می‌دهد. در ماه مورد بررسی، در میان قلم‌های مرغداری‌های صنعتی کشور، کمترین تورم سالانه مربوط به قلم «تخم مرغ خوراکی» (۲۵.۴ درصد) و بیشترین آن مربوط به قلم «جوجه یک روزه» (۱۰۰.۷ درصد) است.

برای مشاهده اطلاعات تفصیلی به فایل پیوست مراجعه کنید.

کد خبر 6092443

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی‌های ناامیدکننده فروش آیفون در چین
  • بانک مرکزی: تورم ۲۷ درصد کاهش یافت!
  • بانک مرکزی رکوردشکنی ۸۰ ساله تورم را تکذیب کرد
  • سامانه پیش‌بینی نقطه‌ای وضع هوا، قابل رقابت با نمونه‌های مشابه خارجی است
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید!
  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • اسفند ماه «مرغ حذفی» بیشترین افزایش قیمت را داشت
  • تورم پیش‌نگر در سراشیبی
  • بارش‌های رگباری بهاره در راه کردستان