Web Analytics Made Easy - Statcounter

همدان- عملیات اجرایی بزرگ ترین شهرک گلخانه‌ای غرب کشور با حضور معاون بازرگانی وزیر صنعت، معدن و تجارت با حجم سرمایه‌گذاری ۱۴۰ میلیارد تومان در روستای گنبد ملایر آغاز شد.

به گزارش قدس آنلاین،عملیات اجرایی بزرگ ترین شهرک گلخانه‌ای غرب کشور با حضور معاون بازرگانی وزیر صنعت، معدن و تجارت با حجم سرمایه‌گذاری ۱۴۰ میلیارد تومان در روستای گنبد ملایر آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار همدان افزود: در سند راهبردی استان تا سال ۱۴۰۰ باید ۲۱۰ هکتار کشت گلخانه‌ای به سطح گلخانه‌های استان اضافه شود.

سید سعید شاهرخی گفت: در حال حاضر سطح کشت‌های گلخانه‌ای استان همدان ۱۰۷ هکتار است که با اجرای ۲۱۰ هکتار تحول عظیمی در این حوزه ایجاد می شود.

وی ملایر را در اجرای کشت گلخانه‌ای در سطح استان پیشتاز دانست و افزود: با توجه به محدودیت منابع آب، برای افزایش راندمان تولید و صرفه جویی در مصرف آب باید به سمت توسعه کشت گلخانه‌ای روی بیاوریم.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: گلخانه ملایر کشت گلخانه ای شهرک گلخانه غرب کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۹۶۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصفیه فاضلاب ١١ شهر و روستای استان همدان

               به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان، فرهاد بختیاری فر افزود: در حال حاضر شهر‌های همدان، ملایر، کبودراهنگ، اسدآباد، نهاوند، تویسرکان، سرکان و رزن و روستا‌های ارزانفود، سیمین و ابرو از تأسیسات جمع آوری و تصفیه فاضلاب بهرمند هستند. 

 او گفت: در حال حاضر هزار و ۶١٠ کیلومتر شبکه توزیع و ٧۵ کیلومتر خط انتقال جمع آوری فاضلاب شهری و ۴۰ کیلومتر شبکه توزیع و ١٠ کیلومتر خط انتقال جمع آوری فاضلاب روستایی در سطح استان وجود دارد. 

 مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان عنوان کرد: ورود میلیون‌ها لیتر فاضلاب به رودخانه‌ها، دریا‌ها و منابع آب زیرزمینی باعث آلودگی شدید و خطرناک محیط زندگی انسان و سایر موجودات زنده می‌شود و بی‌تفاوتی در قبال دفع حجم بالایی از آلاینده‌ها، مردم را با خطرات بروز بیماری‌ها و اثرات ناخوشایندی مواجه می‌کند.

دیگر خبرها

  • امحای ۹۰ هکتار از مزارع آبیاری شده با فاضلاب در شیراز آغاز شد
  • تصفیه فاضلاب ١١ شهر و روستای استان همدان
  • روستای بدون بیکار در مازندران
  • روستای بدون بیکار با پرورش گل در مازندران
  • تسریع در رفع مشکلات روستای امام‌قیس شهرستان بروجن
  • پخش فیلم های تبلیغاتی نامزد‌های مجلس ۱۲ از قاب شبکه همدان
  • ۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود
  • مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی دختران کشور در همدان
  • شکوفایی صنعت همدان با ایجاد بندر خشک
  • محوطه سازی و سنگ فرش کوچه‌ها و معابر روستای مرزانک