Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@06:48:23 GMT

جلب اعتماد عمومی با رسانه‌های آزاد و مستقل

تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۹۸۳۱۳

جلب اعتماد عمومی با رسانه‌های آزاد و مستقل

«حسین نقاشی» فعال سیاسی و  «محسن مهدیان» معاون خبر خبرگزاری فارس که صلاحیت آن‌ها تایید نشده، همراه با یکی از افراد تایید صلاحیت شده در این جلسه حضور پیدا کردند.

البته مهدیان در همان نیم ساعت ابتدایی به دلیل جلسه‌ای که پیش آمد مجبور به ترک جلسه شد تا این نشست با حضور دو نفر دیگر ادامه پیدا کند.

این از معدود جلسات نقد و اندیشه بود که برای کم کردن سر و صدایی که سالن را برداشته بود، پای روابط عمومی را هم به ماجرا باز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جلسه‌ای که مدام در آن تذکر می‌دادند که از افراد دیگر نام نبرند، اخلاق را رعایت کنند، کسی که در جلسه نیست تا از حق خود دفاع کند را نکوبند. اما جالب است در تمام این دو و نیم ساعتی که جلسه ادامه داشت، کسی به این تذکرها گوش نداد. اتفاقی که ما در مجلس شورای اسلامی هم زیاد شاهد آن هستیم و اغلب اوقات آدم‌ها به حرف یک‌دیگر گوش نمی‌دهند و صدا به صدا نمی‌رسد.

حسین نقاشی درباره مساله‌ای صحبت کرد به اسم عدالتخواهی. چیزی که افرادی آن را به مثابه کالا می‌بینند و برای تبلیغ از آن استفاده می‌کنند. او معتقد است عدالتخواهی یک دروغ انتخاباتی است که پوپولیست‌ها از آن استفاده می‌کنند.

این فعال سیاسی در ادامه گفت: فردی بر اساس تحقیقاتی که انجام داده، اعلام کرده که اخبار منفی در شبکه های اجتماعی، چهار برابر بیشتر به اشتراک گذاشته می‌شود. انتشار همین اخبار باعث خدشه‌دار شدن اعتماد مردم می شود چون سوالاتی که برای‌شان پیش می‌آید اغلب بی‌جواب می‌ماند. مشکل عمده ما در این عرصه این است که در طول سالیان گذشته امکان داشتن رسانه آزاد را نداشته‌ایم. رسانه مستقل داشته‌ایم اما رسانه بی‌طرف و آزاد نداشتیم. برای پر کردن خلا بی‌اعتمادی عمومی راهی جز آزادی و استقلال رسانه وجود ندارد.

حسین مهدیان نیز قبل از ترک جلسه گفت: ما مکرر از دو عنوان رسانه و مشارکت سیاسی استفاده می‌کنیم اما باید بدانیم امروز این دو نسبت به گذشته تغییر کرده‌اند و درک یکسانی از آن‌ها وجود ندارد.

زمانی که از رسانه صحبت می‌کنیم باید مشخص کنیم هدف‌مان چیست. در رسانه تحولاتی انجام شده و این روزها عنوان رسانه صرفا به معنای صدا، سیما و خبرگزاری‌های رسمی نیست. تنها این مراجع نقش‌آفرینی اصلی ندارند. اساسا با دوران افول رسانه‌های رسمی مواجه هستیم. بازیگردان این روزها رسانه‌های اجتماعی، شبکه‌های اجتماعی، کانال‌های خبری و شهروند رسانه‌ها هستند. مفهوم رسانه امروز به اندازه کافی ارتقا پیدا کرده است.

معاون خبر خبرگزاری فارس با اشاره به این‌که اکنون به شدت تحت تاثیر شبکه‌های اجتماعی هستیم و این را یک اتفاق مبارک و رشد می‌دانم، افزود: مساله دوم مشارکت سیاسی است که این روزها نگاه نازلی به آن داریم و مشارکت سیاسی را صرفا حضور مردم پای صندوق‌های رای می‌دانیم. مردم سالاری نقش اراده‌هاست و انتخاب برآمده از اختیار است. مشارکت سیاسی حضور متعهدانه مردم در تمام ایام است. اما فقط در ایام انتخابات به آن فکر می‌کنیم. مشارکت سیاسی به این معنا نیست.

برچسب‌ها انتخابات مجلس شورای اسلامی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مشارکت سیاسی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انتخابات مجلس شورای اسلامی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مشارکت سیاسی انتخابات مجلس شورای اسلامی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مشارکت سیاسی شبکه های اجتماعی مشارکت سیاسی رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۹۸۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئولان بسترهای حضور مردم برای مشارکت در تولید را فراهم کنند

ایسنا/خراسان شمالی امام جمعه بجنورد گفت: مسئولان بسترهای حضور مردم برای مشارکت در تولید را فراهم کنند.

حجت الاسلام و المسلمین رضا نوری در نماز عبادی و سیاسی جمعه این هفته با اشاره به روز کار و کارگر اظهار کرد: امروز کار کردن در جامعه ما چند ویژگی دارد که در وهله نخست اصل کار، عبادت است.کار کردن اگر برای کسب درآمد حلال باشد، مجاهدت در راه خداوند محسوب می‌شود.

حجت الاسلام نوری با بیان اینکه کشور هم اکنون در جنگ اقتصادی به سر می‌برد، ادامه داد: دشمنان تحریم‌های اقتصادی مختلفی را علیه کشور اعمال کرده تا مسئولان و مردم‌ را تحت فشار قرار دهد تا به اهداف خود برسند. بنابراین امروز انجام هر کار اقتصادی که تولید و رفع نیازها و بی‌نیازی به بیگانگان را به دنبال  دارد، مجاهدت و جنگ علیه دشمنان است.

وی بیان کرد: افرادی که در حوزه تولید، کار می‌کنند سربازان نظام‌ جمهوری اسلامی ایران هستند.

امام جمعه بجنورد با اشاره به اینکه در همین راستا شعار امسال جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری شده است، تاکید کرد: باید بسترهای لازم برای مشارکت مردم در حوزه تولید توسط مسئولان فراهم  و تعاونی‌های تولید تشکیل و تقویت شود.

وی در ادامه به روز معلم نیز اشاره کرد و گفت: معلم‌ها در تدریس و تعلم باید اخلاص داشته باشند و دانش‌آموز مورد توجه آن‌ها قرار گیرد و اصل کار را بر تربیت دانش آموزان قرار دهند.

امام جمعه بجنورد گفت: اگر دانش‌آموزی روسری خود را بعد از پایان ساعت مدرسه و به هنگام خروج از مدرسه از سر گذاشت، آن معلم‌ بداند که برای تربیت این‌ دانش آموز کاری نکرده است.

وی تصریح کرد: تربیت دانش آموزان توسط معلم‌ها به گونه‌ای باشد که وقتی این دانش آموز استاندار، فرماندار و ... شد آن تربیت در روح و جان آن فرد باشد. تربیتی که فقط تا در مدرسه باشد، ارزشی ندارد.


انتهای پیام

دیگر خبرها

  • امپراطوری رسانه ای دشمن در جنگ غزه شکست خورده است
  • مسئولان بسترهای حضور مردم برای مشارکت در تولید را فراهم کنند
  • ابتکار عمل رسانه ملی در انتخابات، مشارکت آگاهانه مردم را رقم زد
  • مسئولان روش‌های مشارکت مردم در تحقق شعار سال را تبیین کنند
  • سفر رئیس‌جمهور ایران به پاکستان دستاوردهای اجتماعی، سیاسی و منطقه‌ای داشت/ استقبال پر شور ملت پاکستان
  • مستقل شدن روابط عمومی‌ها در دستگاه‌های اجرایی پیگیری می‌شود
  • سفر رئیس‌جمهور ایران به پاکستان دستاورد‌های اجتماعی، سیاسی و منطقه‌ای داشت
  • اخبار سیاسی ۵اردیبهشت؛ تاکید رهبر انقلاب بر حال خوب کارگران/افتتاح «اومااویا» با حضور رئیسی
  • برنامه جامع مشارکت مردم در اقتصاد امروز نهایی می‌شود
  • هدف ایران ارتباط با کشور‌های همسو و مستقل مانند سریلانکاست