Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرکل جنبش عصائب اهل الحق گفت: یقینا با ترور فرماندهان شهید، برنامه مقاومت عملا در عراق آغاز شده است و آمریکا با این اقدام خود مشروعیت کامل به پروژه مقاومت در عراق برای اخراج نظامیان آمریکا داده است.

به گزارش مشرق، شیخ «قیس الخزعلی» دبیرکل جنبش عصائب اهل الحق به سئوالات مختلف از جمله درباره پرونده تشکیل دولت، تظاهرات اخیر، تحرکات مداخله‌جویانه آمریکا و متحدانش و موضوع اخراج نظامیان آمریکایی از عراق با تکیه بر مصوبه اخیر پارلمان پاسخ داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص روند سیاسی عراق اظهار داشت : عادل عبدالمهدی بر اساس توافق سیاسی روی کار آمد و در نظام پارلمانی عراق، امکان ندارد بدون توافق سیاسی نخست وزیری روی کار آید .

بیشتر بخوانید: الخزعلی: اگر عقب‌نشینی را رد کنید منتظر پاسخ زلزله‌وار عراقی باشید

الخزعلی درباره موضع خود در خصوص دولت جدید گفت : ما چهار اصل در این زمینه داریم که اگر دولت به این چهار اصل پایبند باشد، از آن حمایت خواهیم کرد که شامل حمایت از حشد شعبی، برقراری امنیت و ثبات، حمایت از توافقات منعقد شده با چین و اجرای مصوبات پارلمان و مردم برای خروج نظامیان آمریکایی از عراق.

الخزعلی در پاسخ به این سئوال که شما در مراسم تشییع شهدای جنایت اخیر آمریکا در حومه بغداد، یونیفورم نظامی پوشیدید و از پاسخ بزرگ و قریب الوقوع به این جنایت سخن گفتید،‌اظهار داشت : آمریکایی‌ها به زعم خود این اقدام(ترور شهید سلیمانی و ابومهدی المهندس) را دستاوردی برای خود دانستند، ولی در حقیقت، (با  این جنایت) شکست‌های راهبردی آمریکا آغاز شده است. ترور الحاج ابومهدی المهندس آغازی برای پایان حضور نظامی قطعی آمریکا در عراق خواهد بود، اقدامات آغاز شده و در آینده نزدیک هم  ادامه خواهد یافت. این روند(اخراج نظامیان آمریکایی) از مصوبه پارلمان آغاز شده است.  تظاهرات میلیونی که اخیرا برگزار شد در این حجم و اندازه در تاریخ عراق سابقه نداشت.

الخزعلی افزود: درباره تاثیرات و پیامدهای ترور  باید گفت که یقینا با ترور فرماندهان شهید، پروژه و برنامه مقاومت عملا در عراق آغاز شده است، و آمریکا با این اقدام خود توجیهات و مشروعیت کامل به پروژه مقاومت در عراق داد که با خروج نظامیان آمریکایی در اواخر سال ۲۰۱۲ میلادی پایان یافت ولی اکنون برنامه مقاومت با مشروعیت کامل در سال ۲۰۲۰ میلادی بازگشته است، به سبب جنایتی که آمریکا مرتکب شد.

معتقدم و ایمان دارم که ایالات متحده آمریکا با ریاست جمهوری ترامپ تمام خطوط قرمز را به ویژه با ترور حاج مهدی ابوالمهندس زیر پا گذاشته است.یعنی حاج قاسم شخصیت شناخته و معروفی بود،‌ابومهدی شخصیت عراقی بود، در هر حال چه ترور ابومهدی و چه ترور حاج قاسم یک جنایت بزرگ بود و همچنین جنایت علیه شهدا در منطقه القائم هم جنایت بود.

این حادثه این باور کاملی دارم که باید یک واکنش و پاسخ سریع و قوی از سوی عراق به طور مشخص علیه حضور نظامی آمریکا صورت گیرد نه علیه حضور دیپلماسی و اقتصادی و بنا بود که این پاسخ صورت گیرد طی ۲۴ یا ۴۸ ساعت از سوی تمام گروه‌های مقاومت علیه آمریکا صورت گیرد.

سخنانی که بین فرماندهان گروه‌های مقاومت مطرح شد،‌ این بود که ابتدا به فعالیت سیاسی فرصت دهیم و آنگاه فرصت به فعالیت مردمی بدهیم با در نظر گرفتن این نکته که فعالیت مردمی، اهمیتش و تاثیراتش کمتر از اقدام نظامی نیست. عملیات اعتراضات و تظاهرات در برابر سفارت آمریکا در واکنش به ترور، تاثیراتش بر طرف آمریکایی بیش از شلیک یکصد موشک به پایگاه‌های نظامی آمریکا بود.

باید یک موضع واحد و یکپارچه عراقی وجود داشته باشد و تصمیمی در سطح مقاومت وجود داشته باشد پس از آنکه به موضع اجماع ملی برسیم، ابتدا فرصت را به راه حل سیاسی بدهیم، و دولت به نقش خود عمل کند، آنگاه راه حل مردمی و برگزاری تظاهرات میلیونی با همکاری تمام گروه‌ها و طرفها و مردم ما و آنگاه منتظر بمانیم و ببینیم چه پیش می‌آید.

به همین سبب تظاهرات بزرگ تاریخ عراق که برگزار شد، ثمره و نتیجه این توافق بود. بنابراین تصمیم گرفته شد که واکنش و پاسخ نظامی به مرحله دیگری موکول شود، زمان آن مشخص نیست، ممکن  است یک هفته باشد ممکن است یک ماه باشد،  اما تصمیم واکنش و پاسخ نظامی یک تصمیم پابرجا و قطعی است و ما حق کاملی در این زمینه داریم.مصوبه اخراج نظامیان آمریکایی در عراق یک تصمیم ملی بود.

الخزعلی در پاسخ به این سئوال که چرا آمریکا این مکان و زمان را برای ترور شهدا انتخاب کرد، اظهار داشت : تصمیم آمریکا برای ترور شهید سلیمانی، تصمیم جدیدی نبود ، آنها تصمیم داشتند این طرح(ترور) را در داخل ایران اجرا کنند، زیرا آمریکا آمادگی لازم برای پذیرش تبعات این مسئله در خارج از ایران را نداشت.

وی خاطر نشان کرد : از نظر ما سه مکان احتمالی برای ترور شهید سلیمانی وجود داشت : ایران، سوریه یا عراق، این تلاش‌ها(ترور) در ایران ناکام ماند . انجام این اقدام(ترور) در سوریه آسان‌تر بود. اما انجام این اقدام(ترور)‌در سوریه اتهامات زیادی را متوجه اسرائیل می‌کرد که اسرائیل آمادگی لازم برای پذیرش تبعات آن را نداشت. بنابراین به خاطر اینکه اسرائیل متهم نشود،‌آمریکا اقدام به انجام این اقدام تروریستی در سوریه نکرد. به همین سبب تنها گزینه باقی مانده در برابر آمریکا(برای ارتکاب جنایت ترور شهیدان سلیمانی و ابومهدی المهندس)، عراق بود.

دبیرکل جنبش عصائب اهل الحق تصریح کرد : ارتکاب این جنایت در داخل خاک عراق نشان دهنده بی‌اعتنایی کامل آمریکا به حاکمیت عراق بود به ویژه اینکه این اقدام تروریستی در نزدیکی فرودگاه بغداد صورت گرفت. نکته مهم دیگر که باید به آن اشاره کنیم که تصمیم اجرای این ترور، حداقل دو ماه پیش از انجام آن اتخاذ شده بود .

وی در پاسخ به اتهام زنی آمریکا به حشد شعبی مبنی بر حمله به پایگاه نظامیانش در کرکوک و حمله به سفارت آمریکا در بغداد تصریح کرد دلیل انجام این اقدام تروریستی(در به شهادت رساندن سپهبد سلیمانی و ابومهدی المهندس) به هیچ وجه حمله به سفارت و کشته شدن پیمانکار آمریکایی در پایگاه نظامی k۱ در کرکوک نبود.

الخزعلی خاطر نشان کرد : آمریکا تا این لحظه حتی یک دلیل و مدرک در اختیار دولت عراق در خصوص اینکه به زعم واشنگتن، فرد یا گروهی که به پایگاه k۱ حمله کرده وابسته به نیروهای حشد شعبی بوده، قرار نداده است.

وی تاکید کرد در حادثه حمله به سفارت آمریکا در بغداد،‌ایران هیچ نقشی نداشت.

الخزعلی همچنین در این مصاحبه به طرح‌ها و توطئه‌های آمریکا در عراق اشاره و تصریح کرد اولین پروژه تروری که در عراق برای آن برنامه ریزی شده بود، ترور مقتدی صدر بود.

الخزعلی به تلاش‌های آمریکا برای موج‌سواری بر اعتراضات مردمی در عراق اشاره کرد و گفت : آمریکا برای زیاد نشان دادن آمار تلفات اعتراضات در عراق تلاش کرد تا از این مسئله برای اعمال فشار بر نخست وزیر و کناره‌گیری وی استفاده کند. من با اطمینان کامل می‌گویم ادعای اینکه ۶۰۰ نفر در اعتراضات شهید شده‌اند، بی پایه و اساس است و آمار افرادی که در این حوادث شهید شدند، بسیار کمتر  بوده و حتی به یک سوم این عدد هم نمی‌رسد.

وی در بخش دیگری از این مصاحبه به دخالت‌های امارات در امور داخلی عراق و دادن پول به افرادی در پوشش معترض با هدف ایجاد ناامنی و بی ثباتی در این کشور اشاره کرد و گفت هیچ کس با این اقدامات امارات برخورد نمی‌کند.

وی افزود : مدتی پیش یک گروه وابسته به امارات در بغداد در حال پخش پول در میان افراد حاضر در میدان التحریر بازداشت شدند، سرنوشت این افراد چه شد؟

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: جشنواره فجر معامله قرن انتخابات98 لیگ قهرمانان آسیا قیس الخزعلی عراق تحولات عراق سردار حاج قاسم سلیمانی شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی قاسم سپهبد سلیمانی امریکا ابومهدی المهندس امارات شهید سلیمانی دولت اسراییل اسرائیل شیخ قیس الخزعلی ایالات متحده آمریکا چین پارلمان سوریه ابو مهدی المهندس فرودگاه بغداد دبیرکل جنبش عصائب اهل الحق سلیمانی و ابومهدی المهندس اخراج نظامیان آمریکایی اقدام تروریستی اخراج نظامیان آمریکا ترور شهید سلیمانی سفارت آمریکا برنامه مقاومت حمله به سفارت آغاز شده واکنش و پاسخ برای ترور صورت گیرد حشد شعبی گروه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۹۹۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای علاقه زیاد سردار سلیمانی به نوه اش، عسل /زینب گفت ببین یه ذره بچه داره من رو تهدید می‌کنه!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بنابر آنچه که فارس روایت کرده است، علاقه حاج قاسم به نوه‌ها باعث شده بود که کسی جرئت نداشته باشد در خانه حاجی چیزی به آن‌ها بگوید. گاهی که بچه‌ها حسابی شلوغ می‌کردند و زینب دعوایشان می‌کرد، می‌گفتند: «می‌ریم به بابا حاجی می‌گیما!» زینب هاج و واج به بقیه نگاه می‌کرد و می‌گفت: «ببین یه ذره بچه داره من رو تهدید می‌کنه.» یک بار که در حسینیه امام خمینی(ره) بیت رهبری مراسم روضه بود، آن‌ها هم خانوادگی دعوت شدند. بچه‌ها کوچک بودند. ۵ـ۴ سالشان بیشتر نبود.

هر قدر عروس حاجی اصرار کرد که «بذارین من نیام. می‌ترسم این بچه‌ها خراب کاری کنن زشت بشه!» حاجی قبول نکرد. می‌گفت: «چه خراب کاری‌ای؟ خب بچه برای همین کارهاست دیگه. باید بذاری بچه بازی‌ش رو بکنه.» با اصرارهای حاجی، همگی با هم رفتند. روضه که تمام شد و شام آوردند، شیطنت بچه‌ها گل کرد. قورمه سبزی را با دست برداشته بودند و راه می‌رفتند و همه جا می‌ریختند. دیگر کسی حریف آن‌ها نمی‌شد.

زینب به خانمی که انتظامات آنجا بود، گفت: «لطفاً بچه‌ها رو دعوا کنین بگین بشینن.» خانم به مانیتور که تصویر حاج قاسم را کنار حضرت آقا نشان می‌داد، نگاهی انداخت و گفت: «آخه زینب خانوم! من جرئت نمی‌کنم دعواشون کنم.» زینب گفت: «خب خودم دارم می‌گم بهتون دعواشون کن، بلکه آروم بگیرن.» با اصرارهای زینب خانم، انتظامات به سمت عسل که نوه محبوب حاجی بود، رفت و گفت: «اگه اذیت کنی، دعوات می‌کنم‌ها!» عسل این را که شنید، یکی از ابروهایش را که بین خانواده معروف بود به ابروی سلیمانی، بالا داد و گفت: «اون آقایی که توی تلویزیون داره نشون می‌ده، بابا حاجی منه. می‌گم دعوات کنه‌ها!»زینب خشکش زد. با تعجب به زن داداشش نگاه کرد. هر دو از این حرف عسل هم خنده‌شان گرفته بود و هم متعجب شده بودند.

خانم که سعی می‌کرد جلوی خنده‌اش را بگیرد گفت: «تو رو خدا من رو با حاج قاسم در نندازین.»

۲۷۲۱۹

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901128

دیگر خبرها

  • ماجرای علاقه زیاد سردار سلیمانی به نوه اش، عسل /زینب گفت ببین یه ذره بچه داره من رو تهدید می‌کنه!
  • پیام‌ها و پیامدهای عملیات «وعده صادق»/ اسرائیل و آمریکا تحقیر شدند
  • ماجرای اظهار نظر سردار سلیمانی در سریال پایتخت ۵
  • یا اضافه کاری یا اخراج، پاسخ بیمارستان به اعتراض پرستاران
  • تحرکات آمریکا در سوریه از بیم تشدید عملیات‌های مقاومت
  • کارشناس مسائل حقوقی عراق: بغداد حق دارد سفیر آمریکا را اخراج کند
  • تجمع دانشجویان قزوینی در حمایت از خیزش دانشجویان در آمریکا
  • نمایندگان پارلمان عراق خواستار اخراج سفیر آمریکا شدند
  • (عکس) سردار سلیمانی و هوگو چاوز، امام مهدی و حضرت مسیح
  • (عکس) سردار سلیمانی و هوگو چاوز، امام مهدی و حضرت عیسی