Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی معاونت شهرسازی و معماری، در این جلسه محسن هاشمی رئیس شورای اسلامی شـــهر، عبدالرضا گلپایگانی معاون شهرسازی و معماری و علی اشراقی رئیس دبیرخانه کمیسیون ماده پنج تشکیل حضور داشتند.

رئیس دبیرخانه کمیسیون ماده پنج شهر تهران در این جلسه گفت: میدان نبوت با استقرار در حوزه شرقی تهران، مرکز اصلی فعالیت‌های کارکردی- اجتماعی منطقه ۸ و دیگر مناطق شرقی شهر محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی اشراقی افزود: این میدان، اصلی‌ترین میدان محله نارمک است که فعالیت های متعدد و متنوعی را در خود جای داده است به گونه‌ای که عرصه باز و مجهز شهری، این میدان را به یکی از منحصر به فردترین فضاهای شهری تبدیل کرده، ضمن اینکه ترکیب فعالیت ها در جوار عرصه باز و سرسبز میانی میدان، چهره ای سرزنده و پر رونق را در اوقات مختلف شبانه روز ایجاد کرده است.  

وی با بیان اینکه الگوی توسعه و ساخت و ساز میدان نبوت و حوزه پیرامونی آن، براساس پهنه بندی طرح تفصیلی با ساختار و نظام کالبدی میدان، متناسب نبوده که موجب ناهماهنگی و عدم یکپارچگی در خط آسمان میدان و حوزه پیرامونی آن شده است، تصریح کرد: رویکرد طرح ارتقاء کیفی میدان، تلاش برای بهسازی و ساماندهی کالبدی و کارکردی آن همراه با تقویت حضور پذیری و تناسب و هماهنگی در ساخت و سازهای آتی میدان است.

اشراقی افزود: در جلسه کمیسیون ماده پنج پس از توضیحات مشاور تهیه کننده طرح و شهردار منطقه ۸ با اصلاح زیرپهنه و طرح ساماندهی و ارتقاء کیفی میدان نبوت موافقت شد، ضمن اینکه بر نظارت بر کیفیت و نحوه ساخت و ساز قطعات و طراحی و اجرای کلیه فضاهای عمومی در محدوده اقدام یا قابل رویت میدان تأکید شد.

رئیس دبیرخانه کمیسیون ماده پنج تاکید کرد: این وظیفه بر عهده شورای راهبری ارتقاء کیفی میادین است که اعضاء آن توسط معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران تعیین می شود.  

اشراقی ادامه داد: در این جلسه طرح ساماندهی و ارتقاء کیفی میدان فردوسی واقع در مناطق ۶ و۱۲ مورد بحث و بررسی قرار گرفت که پس از توضیحات مشاور و شهرداران مناطق با طرح مذکور موافقت شد.  

رئیس دبیرخانه کمیسیون ماده پنج گفت: طرح ساماندهی و ارتقاء کیفی میدان اختیاریه واقع در منطقه ۳ نیز مجدداً به کارگروه فنی ارجاع و مقرر شد نظر کارشناسی نهائی اعلام شود و شهرداری منطقه همکاری لازم را داشته باشد.

وی افزود: مورد دیگر احداث بنای بلند مرتبه تجاری و خدماتی ۶۰ طبقه متعلق به بانک تجارت در انتهای خیابان اسدآبادی منطقه ۶ بود.

اشراقی در این خصوص گفت: پیش از این در سال ۹۳ با در نظر گرفتن قیودی به لحاظ دسترسی و مباحث ترافیکی، ضوابط بلند مرتبه سازی به الحاق املاک پیرامون و تملک آن توسط بانک در حدود یک بلوک شهری به مساحت حدود ۵ هکتار مشروط شد و به تصویب کمیسیون ماده پنج رسید.

وی افزود: در این جلسه موضوع مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مقرر شد مصوبه مذکور اصلاح و تعداد طبقات و تراکم ساختمانی با رعایت اصول شهرسازی کاهش یابد و صرفاً در حدود مالکیت بانک در قالب گزارش امکان سنجی جدید به جلسه پیشنهاد شود.

اشراقی گفت: در خصوص کلیه مصوبات موردی بلند مرتبه شهر تهران که پس از ابلاغ طرح تفصیلی تاکنون به تصویب کمیسیون ماده پنج رسیده است، ضمن تأکید بر تعیین سقف زمانی برای مصوبات تا پایان سال ۱۳۹۹، مقرر شد برای تعیین تکلیف مصوبات و ساماندهی گودهای پر خطر مرتبط با آنها، معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران با هماهنگی شهرداری های مناطق حداکثر تا پایان سال جاری گزارش وضعیت مصوبات را به کمیسیون ماده پنج جهت تصمیم گیری نهائی ارائه کند.

برچسب‌ها شورای شهر شهرداری تهران معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شورای شهر شهرداری تهران معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران شورای شهر شهرداری تهران معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران بلند مرتبه میدان نبوت مقرر شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۹۹۸۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل خانه بلدیه نیاز است | تغییرات جدید در سبزه میدان بازار

مسعود حق لطفی در گفتگو با همشهری آنلاین به تشریح پروژه‌های عمرانی این سازمان در سال جاری پرداخت و گفت: سازمان ما در سال‌جاری نزدیک به ۱۶پروژه برای معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران را در دستور کار دارد. خانه شهر یکی از مهم‌ترین پروژه‌های در حال پیگیری است.بازآفرینی ساختمان بلدیه نزدیک به ۸۰درصد پیشرفت کرده است و امید داریم که این پروژه در مهرماه سال‌جاری افتتاح شود.

او افزود: ساختمان بلدیه در دوره قاجار به‌عنوان ساختمان شهرداری شناخته می‌شد اما در زمان پهلوی دوم دستور تخریب آن صادر شد. این ساختمان در سال ۱۳۹۶در راستای بحث بازآفرینی مورد توجه قرار گرفت. تلاش خواهیم کرد که ۲۰درصد باقیمانده از پروژه را در ماه‌های پیش‌رو به نقطه پایان برسانیم.

حق لطفی در رابطه با هزینه بازآفرینی ساختمان بلدیه، توضیح داد: تأمین تأسیسات مانند آسانسور، هواکش و... یکی از بخش‌های پرهزینه این پروژه است. برهمین اساس باید گفت که برای تکمیل ۲۰درصد باقیمانده نزدیک به ۳۰۰میلیارد تومان بودجه لازم است. در سنوات گذشته نیز به‌طور تقریبی نزدیک به ۱۵۰میلیارد تومان برای ساختمان بلدیه هزینه شده است.

او افزود: در کنار پیگیری بازآفرینی خانه بلدیه، ما در حال بهسازی و مقاوم‌سازی‌ پل‌های سواره‌رو در سطح شهر تهران هستیم. مقاوم‌سازی‌ ۶پل در سال گذشته کلید خورد و مقاوم‌سازی‌ تعدادی از این پل‌ها در سال‌جاری نهایی خواهد شد، ۲۵۰میلیارد تومان هزینه اجرای این پروژه‌ها بود. امسال نیز مقرر شد تا ۷پل دیگر همچون پل تقاطع بزرگراه شهید همت با رودخانه کن، پل شهید صنیع خانی روی تقاطع بزرگراه‌های آزادگان و شهید تندگویان و... بهسازی و مقاوم‌سازی‌ لرزه‌ای شوند.

مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران در رابطه با ایجاد ایستگاه‌های شتاب‌نگار، توضیح داد: این پروژه در سال‌۱۴۰۱ کلید خورد و اکنون تکمیل شده است. این پروژه با هدف افزایش تاب‌آوری شهر در هنگام مخاطرات انجام شد. تهران باید ۵۰ایستگاه شتاب‌نگار داشته باشد، به همین دلیل ۲۲شتاب‌نگار از سوی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران تهران و ۲۸شتاب‌نگار نیز از سوی سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران ایجاد شد. این شتاب‌نگارها، اطلاعات را در زمان بحران به سازمان پیشگیری و مدیریت بحران تهران منتقل خواهند کرد تا در چند ثانیه ابتدایی وقوع زلزله، هشدارهای لازم برای قطع برق و گاز را مخابره کنند.

به گفته حق لطفی «پروژه سبزه‌میدان نیز از سال گذشته کلید خورد و در ماه‌های آتی افتتاح خواهد شد تا از این طریق بازسازی و بازپیرایی ۳هزارمترمربع میدانگاه شهری اجرایی شود. جمع‌آوری آب‌های سطحی یکی از ابعاد پروژه سبزه‌میدان است تا مشکل آب‌گرفتگی که سال‌ها این بخش از بازار را درگیر کرده بود، حل شود. همچنین قرار است که در سال‌جاری بازپیرایی میدان مروی و میدان ابن‌سینا را اجرایی کنیم تا این دو میدان مهم شهر نیز شکل و شمایل مناسبی پیدا کنند.»

کد خبر 846595 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها تهران قدیم شهرداری تهران پایتخت

دیگر خبرها

  • تخریب جایگاه‌های غیرمجاز و غیر بهداشتی عرضه و کشتار دام در گلسار
  • پیگیری ویژه جهت تصویب نخستین طرح هادی شهری پیربازار
  • تشکیل یک استان جدید در کمیسیون سیاسی دولت تصویب شد
  • تصویب تشکیل استان تهرانِ شرقی در کمیسیون سیاسی دولت
  • شهرداری تهران به دنبال ارائه کیفی خدمات در نمایشگاه کتاب است
  • گام اساسی دولت سیزدهم برای اجرای طرح‌های کیفی‌سازی سوخت در پالایشگاه‌ها
  • تصویب استان تهران شرقی در کمیسیون سیاسی دولت
  • «محلوجی» سرپرست امور اجرایی کمیسیون‌های ماده ۱۰۰ شهرداری اصفهان شد
  • پروژه «خانه شهر» تاریخچه و گذشته تهران را به تصویر می‌کشد/ احیای بافت میدان امام‌خمینی
  • ۳۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل خانه بلدیه نیاز است | تغییرات جدید در سبزه میدان بازار