Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش رویترز، پیش از این  امانوئل مکرون رییس جمهوری فرانسه مذاکرات الحاق کشورهای بالکان را مسدود کرد، اما اکنون از تغییرات پیشنهادی اتحادیه اروپا برای پذیرش کشورهای جدید استقبال کرده است، که این روند می‌تواند مسیر الحاق کشورهای بالکان به اتحادیه اروپا را همراه کند.  

در همین زمینه یک مقام فرانسوی در کاخ الیزه به رویترز گفت: این یک قدم در جهت درست و یک تغییر واقعی ارائه شده است که دارای نکته مهم و مثبت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

"الیور ورهلی" کمیساریای بزرگی اتحادیه اروپا روز چهارشنبه از روش جدیدی برای پذیرش کشورهای عضو جدید پرده برداشت.  

وی در بروکسل تاکید کرد که اتحادیه اروپا هنوز هم قصد دارد شش کشور بالکان (مقدونیه شمالی و آلبانی، صربستان، کوزوو، مونته نگرو و بوسنیو هرزگوین ) را به این اتحادیه وارد کند.  

مکرون پیش از این به شدت با مذاکرات الحاق آلبانی و مقدونیه شمالی به اتحادیه اروپا مخالفت کرده بود.  

آنگلا مرکل صدراعظم آلمان هفته گذشته به خبرنگاران گفت که بر آغاز مذاکرات الحاق آلبانی و مقدونیه شمالی در اجلاس سران اتحادیه اروپا در اسفند (ماه مارس) تاکید خواهد کرد.  

مرکل این اظهارات را در دیدار با «اِدی راما» نخست وزیر آلبانی مطرح کرد و افزود: دو کشور دستاوردهای بزرگی داشته‌اند ما اکنون تلاش زیادی خواهیم کرد تا به نتایج دلخواه در نشست ماه مارس سران اتحادیه اروپا دست یابیم.  

مقدونیه شمالی اکنون در مسیر عضویت در سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) قرار دارد که آمریکا رسما پروتکل عضویت این کشور را تایید کرده است. این کشور همچنین تلاش می‌کند عضو اتحادیه اروپا شود زیرا یکی از بزرگترین موانع این عضویت را با حل اختلافات چند دهه گذشته با یونان بر سر نام این کشور حل کرده است.  

در نشست سران اتحادیه اروپا در مهر ماه (اکتبر) فرانسه، دانمارک و هلند تصمیم گیری درباره آغاز مذاکرات الحاق اسکوپیه (پایتخت مقدونیه شمالی) و تیرانا (پایتخت آلبانی) را منع کردند اما پارلمان اروپا ضمن انتقاد از این تصمیم قطعنامه‌ای را صادر کرد که در آن خودداری از آغاز مذاکرات یک «اشتباه راهبردی» توصیف شد.  

کشورهای منطقه بالکان از جمله بالکان و مقدونیه درنشست سال ۲۰۰۳ شورای اروپا در اولویت الحاق به اتحادیه اروپا بودند. پیش بینی شده بود که مذاکرات الحاق آزمایشی این دو کشور به اتحادیه در پایان سال ۲۰۱۹ آغاز شود.  
 

برچسب‌ها آنگلا مرکل فرانسه اتحادیه اروپا آلبانی مقدونیه صربستان پروندهٔ خبری برگزیت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آنگلا مرکل فرانسه اتحادیه اروپا آلبانی مقدونیه صربستان آنگلا مرکل فرانسه اتحادیه اروپا آلبانی مقدونیه صربستان سران اتحادیه اروپا اتحادیه اروپا کشورهای بالکان مذاکرات الحاق مقدونیه شمالی آغاز مذاکرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۰۰۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو پارلمان اروپا: این نهاد ننگ بشریت است

نماینده ایرلند در پارلمان اروپا با تاکید بر اینکه رژیم صهیونیستی اولین طرفی بود که به منافع ایران حمله کرد، گفت اتحادیه اروپا در جنایات منطقه هم‌دست بوده و لکه ننگی است بر دامن بشریت.

به گزارش ایسنا، «میک والاس» عضو پارلمان اروپا در بروکسل گفت: «این نهاد (اتحادیه اروپا) نمی‌تواند درباره اینکه چه کسی برای اولین‌بار به دیگری حمله کرد، حقیقت را بیان کند. این اسرائیل بود که در ابتدا به (کنسولگری) ایران حمله کرد؛ اما این نهاد یک جهان‌بینی استعماری دارد.»

او ادامه داد: «چطور از مردم خاورمیانه تا این حد متنفر شدید که سعی دارید آن‌ها را خارج از قلمرو قوانین بین‌المللی محسوب کنید؟ کشورهای اتحادیه اروپا در ۵ سال گذشته از طریق فروش تسلیحات و مداخله نظامی مستقیم، در جنگ یمن با ۴۰۰ هزار کشته، در نسل‌کشی غزه با ۱۰۰ هزار کشته و مجروح و همچنین در تحریم علیه سوریه و ایران که هر سال موجب ده‌ها هزار مرگ قابل‌پیشگیری می‌شود، همدست بوده‌اند.»

این سیاستمدار که از سال ۲۰۱۹ یکی از نمایندگان ایرلند در پارلمان اروپاست، گفت: «ما در اینجا بحث‌های بی‌پایانی درباره حقوق بشر داریم، اما این افرادی که شما با رای خود درهم شکسته‌اید، از حقوق بشر محروم هستند. وانمود می‌کنید که اتحادیه اروپا نهادی متمدن است. با کت‌وشلوار اینجا می‌نشینید و با آرای خود افراد را به مرگ محکوم می‌کنید. شما آشکارا دروغ می‌گوید تا اقدامات خود را توجیه کنید.»

والاس این استاندارد دوگانه اعضای اتحادیه اروپا را مصداق «ابتذال شر» دانست و گفت: «این نهاد لکه ننگی است بر دامن بشریت.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عضو پارلمان اروپا: این نهاد ننگ بشریت است
  • رئیس سازمان برنامه و بودجه: آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشور‌های منطقه و اروپا را داریم
  • مقاومت برخی کشورهای اروپایی برای ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی از روسیه
  • اوضاع غزه، موضوع مذاکرات وزرای خارجه بریکس در مسکو
  • هراس و نگرانی مقامات آلبانی پس از عملیات وعده صادق
  • رای پارلمان اروپا به تضعیف قواعد زیست محیطی به نفع کشاورزان
  • هشدار اسحاق جهانگیری درباره مهاجرت رتبه های اول کنکور از ایران / عزا می گیرم وقتی می بینم مردم ما خود را با کشورهای منطقه مقایسه می کنند نه اروپا
  • هشدار اسحاق جهانگیری درباره مهاجرت رتبه های اول کنکور از ایران /عزا می گیرم وقتی می بینم مردم ما خود را با کشورهای منطقه مقایسه می کنند نه اروپا
  • صدور ترور و خشونت به جهان/ کارکرد واقعی اتحادیه اروپا چیست؟
  • صدور ترور و خشونت به جهان/کارکرد واقعی اتحادیه اروپا چیست؟