Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-05-03@06:05:44 GMT

قدرتمندترین گوشی‌های فعلی دنیا را بشناسید

تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۰۲۰۴۴

قدرتمندترین گوشی‌های فعلی دنیا را بشناسید

صراط:

به مانند دوره‌های گذشته لیست قدرتمندترین گوشی‌های ماه را در دو گروه پرچمدار و میان‌رده منتشر شده که در لیست جاری یکی از نکات بسیار مهم این است که سه رتبه اول متعلق به دستگاه‌هایی است که توسط شرکت ویوو ساخته شده‌اند. دو گوشی اول از نوع گیمینگ و خانواده iQOO هستند که به ترتیب با کسب ۵۰۴، ۷۹۶ و ۵۰۲، ۲۸۸ توانسته‌اند مرز امتیاز نیم میلیونی انتوتو را پشت سر بگذارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش آخرین خبر در این دو دستگاه شرکت ویوو از حافظه‌های نوع UFS ۳.۰ و فایل سیستم F۲FS استفاده کرده که به صورت نرم‌افزاری می‌تواند سرعت دسترسی، خواندن و نوشتن حافظه را افزایش دهد. در بخش پردازشی، اما مانند دستگاه‌های دیگر این رده‌بندی، Snapdragon ۸۵۵+ به اختیار گرفته شده و میزان حافظه رم نیز استاندارد ۸ گیگابایتی است.

رتبه سوم این رده بندی، اما گوشی غیرگیمینگی است که البته با طراحی خاص خود مشتریان ویژه‌اش را دارد. vivo NEX ۵G مشخصاتی شبیه دو دستگاه دیگر دارد و تنها به دلیل برخی ملاحضات طراحی و ساخت امتیازی کمتر کسب کرده است.

اما پس از این سه گوشی اولین دستگاه ساخت دیگران را برند وان‌پلاس معرفی کرده است. دو گوشی تازه معرفی شده OnePlus ۷T Pro و OnePlus ۷T دو گوشی هستند که با فاصله نه چندان زیادی از رقبای ویوویی خود در رتبه‌های چهارم و پنجم جای گرفته‌اند.

پس از این پنج گوشی رتبه بعدی در اختیار اولین و تنها گوشی غیرچینی حاضر در جمع ده گوشی برتر ماه یعنی ROG Phone II ایسوس است که امتیاز ۴۹۱، ۴۹۱ را کسب کرده است.

در ادامه رتبه بندی نیز اولین گوشی ساخت مجموعه هواوی را باید Honor V۳۰ Pro ۵G بدانیم که در کنار دوربین سلفی بی‌نظیرش، توانسته بهترین گوشی این مجموعه در قدرت سخت‌افزاری نیز لقب بگیرد.

اما از بحث گوشی‌های پرچمدار که فاصله بگیریم در مورد دستگاه‌های میان‌رده نکته قابل توجه حضور چیپست جذاب و جدید شرکت مدیاتک یعنی Dimensity ۱۰۰۰L در صدر بهترین‌ها و با فاصله قابل توجهی از رقبای دیگر است.

این تراشه که درون گوشی خوش ساخت و خوش قیمت Oppo Reno۳، ۵G جای گرفته توانسته امتیازی برابر با ۳۹۷، ۹۶۵ را برای این دستگاه کسب کند فاضله قابل توجهی با رتبه دوم یعنی vivo X۳۰ Pro ۵G با تراشه Exynos ۹۸۰ سامسونگی‌اش داشته و به ما قدرت تراشه تحسین‌برانگیز مدیاتک را نشان می‌دهد.

پس از این دو گوشی تراشه میان‌رده گیمینگ Snapdragon ۷۶۵G که در نسخه Pro گوشی Oppo Reno۳، ۵G جای گرفته را باید در رده‌بندی دستگاه‌های قدرتمند میان‌رده جای دهیم که شاید دلیل اصلی کسب امتیاز کمتر، پتانسیل پایین‌تر سخت‌افزاری و همچنین حافظه رم کمتر است.

همانطور که در لیست بالا مشاهده کردید استفاده از هسته‌های جدیدتر Cortex-A۷۷ به همراه پردازشگر گرافیکی ARM Mali-G۷۷ توانسته موجب تمایز Dimensity ۱۰۰۰L در تراشه ساخت مدیاتک باشد و مسلماً شرکت‌هایی مانند کوالکام، سامسونگ و هواوی، با طراحی نسل‌های بعدی تراشه‌های پردازشی خود نخواهند گذاشت اوضاع در دنیای ریزپردازنده‌های موبایل به همین منوال سپری شود.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: گروه پرچمدار شرکت ویوو صراط میان رده رده بندی دو گوشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۰۲۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«شبکه ملی ساخت سریع فناوری‌های راهبردی» راه اندازی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، امین عبداله‌زاده اظهار داشت: معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و با هدف فراهم نمودن بستر مناسب جهت حمایت و کمک به تسریع فرایند تبدیل ایده به محصول و ساخت نمونه اولیه محصولات فناورانه، اقدام به راه اندازی ساختاری تحت عنوان " شبکه ملی ساخت سریع فناوری‌های راهبردی" کرده است.

وی بیان کرد: تمرکز این شبکه بر ساخت و تولید محصول است و با تجربه مشابه اجرا شده در سال‌های گذشته، با عنوان ایجاد "شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی" که مبتنی بر ایجاد زیرساخت‌های سنجش و آزمون است، متفاوت است.

عبداله زاده تصریح کرد: در این شبکه ذینفعان زیست‌بوم نوآوری، با ثبت و معرفی زیرساخت‌ها و تجهیزات فیزیکی و نرم افزاری خود می‌توانند از خدمات قابل ارائه توسط این شبکه بهره‌مند شوند، که زیرساخت‌ها و تجهیزات میتواند شامل: دستگاه‌ها و تجهیزات ساخت نمونه اولیه، انواع پرینترهای سه بعدی، تجهیزات ساخت مواد مرکب (کامپوزیت‌ها، تجهیزات و دستگاه‌های جوشکاری، پرس‌کاری و فرز، تجهیزات مرتبط با قالب‌سازی و دستگاه تزریق پلاستیک، دستگاه‌های اندازه‌گیری دقیق، دستگاه‌های ساخت تجهیزات الکترونیکی و الکتریکی، دستگاه‌های تجهیزات نوری و اپتیکی، نرم‌افزارها و سخت‌افزارهایی مورد استفاده برای ساخت و راه اندازی تجهیزات، تجهیزات ارتباطی و شبکه و ... است.

مدیرکل پشتیبانی امور فناوری و نوآوری افزود: با عنایت به موارد مذکور، "شبکه ملی ساخت سریع فناوری‌های راهبردی" با فراهم نمودن اطلاعات از ظرفیت‌های موجود زیرساخت‌های فیزیکی و نرم افزاری هر یک از ذی‌نفعان زیست‌بوم نوآوری، بستر مناسبی را در جهت ایجاد فضاهای نوآورانه جهت ارتقاء ظرفیت صنعتی‌سازی، توسعه نوآوری و حمایت از تولید ایده‌های فناورانه و خلق سریع نمونه محصول، در قالب " فب لب‌های فناوری و ساخت" در پارک‌های علم و فناوری، فراهم خواهد کرد.

وی با اشاره به فب‌لب خاطرنشان کرد: "فب‌لب" Fabrication Laboratory محیط مناسبی است که زمینه همکاری مشترک میان مهندسان، طراحان، برنامه نویسان و افراد علاقه‌مند به همه ابزارها و منابع لازم را برای تبدیل ایده‌ها به تولید سریع نمونه محصول فراهم می سازد.

عبداله زاده در بخش پایانی سخنان خود اظهار داشت: "فب لب" نه تنها یک مکان فیزیکی است، بلکه یک فرهنگ نوآورانه برای به اشتراک گذاشتن دانش و ایده‌ها را ایجاد می کند و ترویج خلاقیت و نوآوری، ایجاد محیط مهارت‌محور، تشکیل جامعه فنی، تسهیل تبادل دانش، تشویق به تولید مشترک، ترکیب دانش علمی و عملی، پیشرفت در حوزه‌های چند رشته‌های، تشکیل پلتفرمی برای استارتاپ‌های فنی و انتقال دانش از دانشگاه به صنعت را فراهم می‌نمایند و بر این اساس گام موثری در جهت تسریع و تسهیل فرایندهای ساخت و تولید نمونه محصول و حرکت در راستای تجاری‌سازی و تحقق اقتصاد دانش بنیان را فراهم خواهد ساخت.

کد خبر 6094471

دیگر خبرها

  • ساخت ۱۵۰۰ کلاس در هرمزگان در دولت سیزدهم/ رشد ۶۲درصدی قبولی پزشکی
  • کمبود کالا و افزایش قیمت در کمین بازار موبایل و لپ‌تاپ؟
  • علائم فشار خون بالا را بشناسید
  • «شبکه ملی ساخت سریع فناوری‌های راهبردی» راه اندازی شد
  • علائم و نشانه‌های مالاریا را بشناسید
  • حمایت از طراحی و ساخت ابزار‌های شناختی توسط ستاد علوم شناختی
  • قدرتمندترین موتور فضایی چین ۵۰۰ تن پیشرانش تولید کرد
  • شهید جوادی را بهتر بشناسید
  • رتبه اول قم از لحاظ سرعت ساخت در نهضت ملی مسکن
  • موبایل پرچمدار هواوی تحریم‌های تراشه آمریکا را دور زد