Web Analytics Made Easy - Statcounter

پروژه‌های صنعت برق کل کشور از جمله برق منطقه‌ای گیلان با مشکل و چالش تأمین منابع مالی و اعتبارات مواجه هستند. ۱۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۱ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، بر اساس گزارشات شرکت برق منطقه‌ای گیلان برنامه‌ها و پروژه‌های این شرکت در سطح استان تا سال 1405 مشخص شده است اما تنها چالش و مشکل بزرگی که صنعت برق کل کشور از جمله گیلان با آن مواجه بوده بحث تأمین منابع مالی و اعتبارات مورد نیاز پروژه‌های در دست اجرا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای گیلان صبح امروز در جمع خبرنگاران بالا بردن ضریب اطمینان و پایداری شبکه در سطح انتقال و فوق توزیع را از اهداف این دستگاه اعلام کرد و اظهار داشت: تأمین اعتبارات طرح‌ها و پروژه‌ها مشکلی است که شرکت برق منطقه‌ای گیلان با آن مواجه است و برای عبور از آن نیز برنامه مشخصی دارد.

عظیم بلبل‌آبادی اقدام ابتکاری شرکت برق منطقه‌ای گیلان در راستای به‌کارگیری از ظرفیت آزاد تجهیزات در حال بهره‌برداری شبکه را مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: معضل کمبود منابع مالی کل صنعت برق کشور از جمله استان را تحت تأثیر قرار داده است بنابراین برای عبور از آن باید تصمیمات لازم اتخاذ شود.

تولید برق منطقه‌ای غرب نسبت به قبل از انقلاب 30 برابر افزایش یافته استشایعات افزایش قیمت برق به‌دنبال حذف قبوض صحت نداردسایپا و مپنا نخستین خودرو برقی ایران را تولید می‌کنند

وی با تأکید بر اینکه از بازه زمانی دهه فجر سال گذشته تا دهه فجر امسال تاکنون سرمایه‌گذاری‌ خوبی در شبکه انتقال و فوق توزیع استان گیلان انجام شده است ابراز داشت: 11 پروژه در سطح انتقال و فوق توزیع برق گیلان با اعتباری بالغ بر 250 میلیارد تومان و با مشارکت بخش خصوصی افتتاح شده است.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای گیلان سرمایه‌گذاری 130 میلیارد تومانی بخش خصوصی در صنعت برق استان را مورد توجه قرار داد و اظهار داشت: علاوه بر مشارکت فعال بخش خصوصی، 120 میلیارد تومان اعتبار نیز شرکت برق منطقه‌ای استان گیلان برای بهره‌برداری از پروژه‌ها صرف کرده است.

بلبل‌آبادی با بیان اینکه در ایام هفته دولت امسال نیروگاه برق مقیاس کوچک توسط بخش خصوصی در منطقه آزاد انزلی احداث شد خاطرنشان کرد: علاوه بر منطقه آزاد انزلی تعداد 10 طرح و پروژه دیگر شرکت برق منطقه‌ای گیلان در شهرهای رشت، شفت، کیاشهر، چابکسر، لنگرود صومعه‌سرا مورد بهره‌برداری قرار گرفته است.

وی وجود 10 نیروگاه برق بزرگ و کوچک از نوع سیکل ترکیبی، بادی و آبی در استان گیلان با ظرفیت نامی 2 هزار و 853 مگاوات را مورد اشاره قرار داد و گفت: پیک مصرف برق گیلان در مرداد امسال هزار و 842 مگاوات بود بنابراین با مقایسه آمار مشخص می‌شود ظرفیت نامی تولید استان از مصرف آن بیشتر است.

مدیرعامل شرکت برق‌ منطقه‌ای گیلان با بیان اینکه در حال حاضر این استان نیاز خاصی به احداث نیروگاه‌های برق بزرگ مقیاس ندارد اظهار داشت: با توجه به شرایط اقلیمی، آب و هوایی و تراکم جمعیتی بالای گیلان، احداث نیروگاه‌های مولد کوچک مقیاس به عنوان یکی از نیازهای استان در دستور کار قرار دارد.

انتهای پیام/614/ش

R7877/P/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرکت برق منطقه ای گیلان برق منطقه ای گیلان انتقال و فوق توزیع مدیرعامل شرکت برق تأمین منابع مالی کشور از جمله استان گیلان بهره برداری بخش خصوصی پروژه ها صنعت برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۰۲۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل سد مشمپا از اولویت‌های شرکت آب منطقه‌ای است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای زنجان با اشاره به اینکه استاندار زنجان برنامه‌های ارتقای بهره‌وری در استان را در سه محور صنعت، آب و کشاورزی عنوان کرده است، گفت: در همین راستا، ساخت سد‌های بزرگ در استان برای تأمین آب شرب، صنعت و حقابه‌های کشاورزی پایین دست آن اهمیت خود را نشان می‌دهد و این سد‌ها می‌توانند کارکرد دیگری همچون جلوگیری از بروز سیلاب و در برخی مناطق تولید برق را نیز به همراه داشته باشند.

وی افزود: با توجه به کاهش منابع آب زیرزمینی و نیاز منطقه به آب پایدار، سد مراش در شهرستان ماهنشان برای تأمین آب آشامیدنی شهر‌های ماهنشان، دندی و ۱۲۲ روستای مسیر و همچنین صنایع مستقر در این منطقه در حال احداث است و پاییز امسال به مرحله آبگیری می‌رسد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای زنجان با تأکید بر اهمیت احداث سد بلوبین برای شهرستان ایجرود، گفت: هدف از احداث سد بلوبین در این شهرستان تأمین آب شرب و صنعت در شهر‌های زرین‌آباد، حلب، سعیدآباد و ۹۲ روستا در منطقه بوده و این سد نیز به مرحله آبگیری رسیده است.

باقری به مطالعه سد‌های کلوچ و جمال‌آباد باکلور در شهرستان طارم اشاره کرد و افزود: در چند سال گذشته به غیر از سال ۹۸ که با ترسالی مواجه شدیم با هماهنگی شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان شرقی از سد آیدوغموش برای باغات شهرستان طارم در ۲ فاز حدود ۱۵ میلیون مترمکعب آب رهاسازی شد که با احداث دو سد کوچ و جمال آباد باکلور در این شهرستان در زمان پیک مصرف آب کشاورزی که تابستان است، می‌توان باغات زیتون را تأمین آب کرد و این می‌طلبد تا کشاورزان و بهره‌برداران از کشت محصولات پر آب طلب خودداری کنند.


وی ادامه داد: با احداث دو سد کلوچ و جمال آباد باکلور در شهرستان طارم تأمین آب پایدار باغات این شهرستان دور از انتظار نیست، چرا که نیاز آبی این منطقه در پیک مصرف حدود ۳۰ میلیون متر مکعب است که با احداث این دو طرح، موضوع مرتفع خواهد شد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای زنجان گفت: در شهرستان خدابنده ۲ سد زرین‌رود و اشراق در دست مطالعه است.

باقری به آغاز عملیات اجرایی پروژه تأمین آب شرب پنج شهر و ۱۳۴ روستای منطقه خدابنده از سد تالوار در مهرماه سال گذشته اشاره کرد و افزود: طول مسیر انتقال ۱۶۱ کیلومتر است و هدف از اجرای آن تأمین آب شرب شهر‌های گرماب، زرین‌رود، کرسف، سهرورد، ۵۰ درصد نیاز شهر قیدار و ۱۳۴ روستای مسیر است.

دیگر خبرها

  • نیاز ۲۰ میلیاردی برای تکمیل شبکه آبیاری «حوضیان»
  • لزوم تأمین منابع مالی برای تکمیل پروژه‌های آبرسانی به مشهد مقدس
  • تخصیص ۳۰۴ میلیارد اعتبار برای پروژه جهاد آبرسانی همدان
  • تکمیل سد مشمپا از اولویت‌های شرکت آب منطقه‌ای است
  • اصلاحات اساسی در اقتصاد برق، راهکار برون رفت از مشکلات بخش توزیع
  • آدرس غلط به کل کل پرسپولیسی ها و استقلالی ها | دخل و خرج سرخابی ها بعد از واگذاری چه می شود؟
  • چرا شرکت‌ها مشکل تامین مالی دارند؟
  • خسارات سیل دبی/ چالش جدید ابرپروژه لاین عربستان
  • عملیات احداث زیرگذر سرخون آغاز شد
  • تکمیل راه‌آهن دورود - خرم‌آباد از منابع مختلف پیگیری می‌شود