Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید مسعود سیادتی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: با توجه به اینکه شهرهای مختلف از جمله سمنان نامزد دریافت عنوان شهر دوستدار کودک هستند،  محقق شدن دریافت این عنوان می تواند جایگاه ویژه ای برای شهر به ارمغان آورد که برای دریافت آن تمامی دستگاه های دولتی باید با شهرداری سمنان همکاری داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برای رسیدن به این نشان، کمیسیون فرهنگی شورای شهر، معاونت های شهرداری و به ویژه سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری سمنان موثر هستند و بر اساس گستردگی این طرح مقدمات اجرایی شدن آن  نیاز به سند راهبردی خواهد داشت.

وی تاکید کرد: شهرداری سمنان برنامه ریزی و طراحی مناسبی در این راستا داشته است اما اجرایی شدن طرح ها نیازمند انسجام و همکاری دستگاه ها، نهادها و سازمان های مردم نهاد است.

رییس شورای شهر سمنان اضافه کرد: کتابخانه‌های تخصصی کودک، سالن نمایش و اجرای تئاتر کودک، ایجاد سینمای کودک، تولید آثار ادبی و داستانی با همکاری نویسندگان تخصصی و بومی، ایجاد باغ کودک و تاسیس مهدکودک های ممتاز از جمله مواردی است که  زمینه دریافت این نشان را با خود به همراه دارد.

وی اظهار داشت: شهر سمنان از جمله نامزدهای دریافت عنوان شهر دوستدار کودک است که در مراحل مختلف پنجگانه دریافت آن محقق خواهد شود و در حال حاضر در گام اول نوید اینکه در مجموع شهرهای دوستدار کودک قرار بگیرد وجود دارد.

وی خواستار همکاری دستگاه‌ها و نهادهای مختلف در این طرح شد و گفت: سازمان بهزیستی، سازمان هلال احمر، آموزش و پرورش، دانشگاه ها، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، کانون پرورش  فکری کودکان و نوجوانان، رسانه ها و دیگر دستگاه های دولتی و غیر دولتی که در زمینه های پژوهشی کودک فعال هستند می توانند در به نتیجه رسیدن این طرح موثر واقع شوند.  

سیادتی بیان داشت: در همین راستا پارک هوشمند کودک سمنان آماده بهره‌برداری است و دستیابی به استانداردهای شهر دوستدار کودک و افزایش مشارکت پذیری کودکان  از جمله اهداف راه‌اندازی این پارک است.

برچسب‌ها شهرداری سمنان سمنان کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر سمنان سید محمد ناظم رضوی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرداری سمنان سمنان شهرداری سمنان سمنان شهر دوستدار کودک شهرداری سمنان دستگاه ها شورای شهر شهر سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۰۳۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظریه پزشکی قانونی یکی از ارکان اساسی رأی قاضی است

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام و المسلمین سعید سعدی معاون امور فرهنگی قوه قضائیه در همایش مسؤولین روابط عمومی سازمان پزشکی قانونی کشور در مجتمع فرهنگی شهید بهشتی قوه قضائیه گفت: سازمان پزشکی قانونی یکی از مجموعه‌های تخصصی قوه قضائیه است که مجموعه همکاران آن با تلاش شبانه روزی خدماتی را به مردم ارائه می‌دهند.

وی افزود: اهمیت کار پزشکی قانونی و نقش نظرات کارشناسی آن در صدور رأی قاضی نیاز به تقوا و ایمانی قوی دارد و یک پزشک قانونی باید در مقابل هرگونه فریب و فریبکاری بایستد و نظریه درست و دقیق را در کمال ایمان و تقوا صادر کند.

وی با بیان اینکه تصمیم سازی برای رأی قاضی کار پزشکی قانونی است، اظهار داشت: پزشکی قانونی از سالم‌ترین بخش‌های دستگاه قضائی است که با دقت و درایت نظرات کارشناسی را صادر می‌کند که در همه امور و اقدامات این سازمان گرایش فرهنگی به خوبی مشهود است.

حجت الاسلام سعدی در ادامه سخنان خود با اشاره به اهمیت پرداختن به امور فرهنگی در دستگاه‌ها تصریح کرد: پرداختن به امور فرهنگی زمان و مکان ندارد و آنچه در این میان بسیار مهم است فرهنگی و دغدغه مند بودن متولیان این امور است به نحوی که بتواند موارد و موضوعات فرهنگی را به خوبی منتقل کند.

وی ادامه داد: مسؤول امور فرهنگی باید از هرگونه دروغگویی، بی تقوایی، بی اخلاقی، عصبانیت و … به دور باشد و منظومه‌ای فرهنگی را در اخلاق و رفتار خود به نمایش بگذارد.

معاون فرهنگی قوه قضائیه با تأکید بر اینکه در انجام امور فرهنگی باید همیشه خدا را در نظر بگیریم گفت: مسئول امور فرهنگی باید به نحوی عمل کند که در اعمال و رفتار خود روحیه صداقت، خداترسی، پاکدامنی و تقوا را منتقل کند و مردم در وجنات او عظمت امور فرهنگی را ببیند.

حجت الاسلام سعدی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به توانمندی‌های امروز کشور در عرصه‌های مختلف از جمله مسائل دفاعی و نظامی افزود: زمانی کشور در هیچ زمینه‌ای صاحب اقتدار و توانمندی نبود اما امروز به جایی رسیده‌ایم که ایران اعلام می‌کند در ساعت و روز و زمان مشخص، سرزمینی مشخص را مورد هدف قرار می‌دهد و دقیقاً طبق برنامه عمل می‌کند که این اوج اقتدار و توانمندی و نتیجه ایمان و خودباوری است.

وی در پایان با تأکید دوباره بر توجه به امور فرهنگی در همه بخش‌های قوه قضائیه و از جمله در پزشکی قانونی گفت: با تقویت امور فرهنگی، بارش رحمت الهی در فضا حاکم می‌شود و از آنجا که کار روابط عمومی نیز به نوعی کاری فرهنگی است می‌تواند به ترویج هرچه بیشتر این امور کمک کند.

کد خبر 6090163

دیگر خبرها

  • توسعه زیرساخت های آموزشی در استان سمنان/ افتتاح ۱۴ چمن مصنوعی
  • دهیاران می‌توانند مدیریت مناطق گردشگری بام ایران را دریافت کنند
  • مشارکت بیش از هزار معلم سمنانی در طرح اکرام ایتام و محسنین
  • زیرساخت های بردسکن نیازمند رسیدگی فوری از سوی مسوولان استان است
  • ۲۰ دوربین پلاک خوان برای نخستین بار در زابل نصب می‌شود
  • تقویت آموزش‌های مهارتی نیازمند توسعه زیرساخت ها است
  • رفع مشکلات زیرساخت‌های مشهد نیازمند نگاه ملی و حمایت دولت است
  • نمره صفر رئیس شورای شهر به سازمان فرهنگی شهرداری قزوین
  • نظریه پزشکی قانونی یکی از ارکان اساسی رأی قاضی است
  • اماکن ورزشی شهرداری یزد از حالت تعطیلی خارج شود