Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-02@04:17:02 GMT

نگاه ویژه ماهنامه فکه به شهید پاسدار امنیت

تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۰۳۵۶۱

نگاه ویژه ماهنامه فکه به شهید پاسدار امنیت

گروه جهاد و مقاومت ــ ماهنامه فرهنگی، اجتماعی و سیاسی ویژه بهمن به پرونده ویژه پاسدار امنیت، شهید مرتضی ابراهیمی اختصاص یافت.

به گزارش خبرنگار ایکنا؛ دویست و یکمین شماره ماهنامه فرهنگی، اجتماعی و سیاسی فکه ویژه بهمن‌ماه با پرونده ویژه پاسدار امنیت، شهید مرتضی ابراهیمی منتشر شد.

این شماره از ماهنامه به عناوینی همچون انتظاری که به سر رسید، طلب ما از عراقی‌ها، پاسداشت آزمون‌های بزرگ یک ملت، پدافند غیرعامل، بررسی اهمیت حضور پرشور در انتخابات پیش رو، گذر از تاریخ، داستان انقلاب؛ تدافع فرهنگی، سلاح یا قلم، قهرمان گمنام، آن روزها، لبخند بزن برادر، پرونده ویژه پاسدار امنیت، میثاق‌نامه پاسدار شهید مرتضی ابراهیمی، حاج قاسم از نگاهی دیگر و کتابنامه اختصاص یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در صفحه داستان انقلاب با عنوان تدافع فرهنگی به فعالیت‌های سازمان تبلیغات اسلامی در چهار دهه گذشته اشاره شده و در بخشی از آن آمده است: حوزه هنری، حوزه دیگر فعالیت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و در واقع همان کانون نهضت فرهنگی اسلامی بود که طاهره صفارزاده آن را در سال ۵۷ تشکیل داد. کانونی که به حوزه اندیشه و هنر اسلامی تغییر کرد و بعداً در اول تیرماه ۱۳۶۰ با تغییراتی در مدیریت شورا، با عنوان حوزه هنری زیر مجموعه شورا قرار گرفت. محمدعلی زم، نخستین مدیر حوزه هنری، دامنه فعالیت‌های حوزه را توسعه داد و چهره‌های فرهنگی، چون قیصر امین‌پور، سلمان هراتی، محمدرضا آغاسی و سپیده کاشانی را وارد حوزه کرد. حتی سید مرتضی آوینی هم که مسئولیت گروه تلویزیونی روایت فتح را برعهده داشت، مجله سوره را در مجموعه حوزه هنری منتشر کرد.

همسر شهید مرتضی ابراهیمی در پرونده ویژه می‌گوید: «امکان نداشت، مادرش را در حال نماز ببیند و از کنارش ساده رد شود، می‌نشست و در گوشش می‌گفت: مامان دعا کن، شهید شوم. اوایل خیلی به هم می‌‌ریختم و به او می‌گفتم: آقا مرتضی! من کسی رو جز تو ندارم. بری، من از پس کارهام برنمیام. اما آن قدر گفت که انگار شهادتش برایم عادی شده بود و کم کم به این باور رسیدم که مرتضی باید شهید بشود، اگر شهید نشود، در حقش ظلم شده است.»

در «قهرمانان گمنام» در روایتی از همسر سرباز شهید علی اوسطی آمده است: با شروع فصل میوه‌چینی، یک روز خوشحال آمد و گفت: یک یخچال دست دوم دیدم. گفتم: ما که پول نداریم، چه جوری می‌خوای بخری؟ گفت: فروشنده همشهری است و قرار است پول آن را قسطی پرداخت کنیم. فردای آن روز یخچال را آورد، به قدری خوشحال بود که حد نداشت. روز بعد از میوه‌چینی، صاحب باغ کلی میوه به او داده بود، یخچال را پر از میوه کردیم، اما علی که شهید شد، پول قسط یخچال را نداشتم و آن را به صاحبش برگرداندم.

در کتابنامه این هفته به معرفی کتاب‌های «یک دقیقه سکوت» رمانی با موضوع زندگی شهید ادواردو آنیلی، «روشنای خاموش» داستان‌هایی درباره جنگ با محوریت نوجوانان، «در جست‌وجوی مهتاب» شرحی بر زندگی و نویسندگی حمید حسام، «خلبان وارسته» روایت خاطرات دوران رزم و اسارت، «برخیزید» تاریخ شفاهی جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی و «سالار تکریت» خاطرات آزاده جانباز سیدحسن سالاری پرداخته است.

در بررسی اهمیت حضور پرشور در انتخابات پیش رو به احساس مسئولیت، سرزندگی، گسترش عدالت و ناامیدی دشمن اشاره شده است که در بخشی از آن می‌خوانیم: هر کدام از هموطنان که قلبشان برای کشور و سرزمین‌شان می‌تپد، جدا از علاقه و سلیقه‌ای که دارند، باید شرایط حساس کنونی را درک کنند و مثل تمامی مقاطعی که با حضور خود، دشمنان قسم خورده را ناامید کرده‌اند، در انتخابات حاضر شوند و آرای خود را به صندوق‌ها بریزند. به امید آنکه نمایندگان منتخب هم پاسخ اعتماد مردم را به شایستگی بدهند.

یادآور می‌شود، ماهنامه فکه با بهای ۱۲ هزار تومان در پیشخوان نشریات قرار گرفته است.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ماهنامه فکه نشر پاسدار امنیت دفاع مقدس شهید شهید مرتضی ابراهیمی حوزه هنری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۰۳۵۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آئین گرامیداشت روز شوراها در گناوه برگزار شد

به گزارش خبرنگار مهر، امام جمعه بندر ریگ سه‌شنبه شب در این آئین با تبریک روز شوراها با بیان اینکه شوراهای شهر و روستا باید همواره صدای مردم باشند اظهار داشت: مردم از منتخبین خود در شوراها انتظار دارند که حقوق آنها را ار مسئولان پیگیری و مطالبه کنند.

حجت الاسلام علی مصلح افزود: رعایت زیست بوم منطقه ای در شهرسازی باید مدنظر و مورد توجه مسئولان در باشد و به معماری اسلامی ایرانی توجه شود.

وی گفت: در کارهایی که برای شهر و روستا انجام می شود پیوست فرهنگی نسبت به تمام ساخت و سازها باید رعایت شود و توجه به امور فرهنگی شهر نیز لازمه ساخت و ساز و آبادانی است.

وی بیان کرد:، زیباسازی و معماری یک وجه عمران و آبادانی است و وجه دیگر آن باید در مباحث و بخش های فرهنگی است که باید یاور ارگان های فرهنگی بود تا بتوان توسط این ارگان های فرهنگی مطالبات دیگر مردم را هم تحقق بخشید.

شوراها تجلی مردم سالاری اسلامی دینی هستند

امام جمعه بندر ریگ با بیان اینکه شوراها تجلی مردم سالاری اسلامی دینی هستند، گفت: در تمام جنبه های انقلاب اسلامی رکن مردم سالاری دیده می شود و یکی از ارکان آن شوراهای شهر و روستا هستند.

وی بیان کرد: منتخبین مردم در شوراهای شهر و روستا با نگاه مردم سالارانه و گفتمان مردمی و از دل مردم با مسئولان سخن گفته و مطالبه کنند و دعدغه حقوق را مردم داشته و بر این امر تداوم داشته باشند.

مسئولان نگاه ویژه ای به جایگاه شوراها داشته باشند

رئیس شورای اسلامی شهرستان گناوه در این آئین با تبریک روز شوراها با بیان اینکه یکی از رویدادهای بزرگ در نظام مقدس جمهوری اسلامی ۹ اردیبهشت، روز شورا ها است، اظهار داشت: شورای اسلامی که خلا آن در قبل از انقلاب احساس می شد با پیروزی انقلاب به فرمان امام راحل شکل گرفت تا مردم بتوانند در آینده و امورات و تصمیم های گرفته شده در شهر و روستاها خود دخیل باشند.

روح الله یگانه افزود: امام راحل (ره) نگاه ویژه ای به جایگاه شورا داشتند اما بعد از ایشان برخی از مسئولان این نگاه را به جایگاه شوراها نداشته اند.

وی گفت: شوراها حلقه اتصال میان مردم و دولت ها و بازوان توانمندی برای دستگاه‌های اجرایی در شهر و روستا هستند و اگر شوراها نبود به جرات می توان گفت که مسئولان در ارائه خدمات با مشکلاتنی زیادی روبرو می شدند.

وی بیان کرد: شوراها نقش مهمی در انتخابات و دعوت و حضور گسترده مردم پای صندوق های رای و نقش انکار ناپذیری در توسعه شهری و روستایی دارند.

رئیس شورای اسلامی شهرستان گناوه گفت: انتظار می رود مسئولان احترام و جایگاه شورا های اسلامی را آنگونه که شایسته است حفظ کنند و به جایگاه شوراها نگاه ویژه ای داشته باشند.

در پایان این آئین از رؤسا و اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستاهای گناوه و بندر ریگ تجلیل شد.

کد خبر 6093670

دیگر خبرها

  • معلمی از نگاه معارف اسلامی یک شغل نیست، بلکه یک مجاهدت است
  • یادنامه ای برای «استاد»
  • پیام تبریک فرماندار ویژه مهاباد به مناسبت گرامیداشت روز معلم
  • شهید مطهری الگوی تعلیم و تربیت است
  • شهید مطهری الگویی تعلیم و تربیت است
  • پوستر ویژه سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری (ره)
  • روایتی از شهادت مرتضی مطهری، معلمی برای انقلاب اسلامی ایران
  • آئین گرامیداشت روز شوراها در گناوه برگزار شد
  • تخریب آثار تاریخی در باران شدید کرمان؛ قسمت اسلامی قلعه نرماشیر ریخت
  • میوه های فرهنگ و موشک را در اقتصاد بچینید