Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران، دکتر غلامرضا سلیمانی در نشست با استاندار سیستان و بلوچستان افزود: چالش بزرگ بیمه ای استان سیستان و بلوچستان، ضریب نفوذ اندک بیمه است که باید راهکارهای برون رفت از این چالش را بررسی و اجرایی کنیم.


وی بیان کرد: هم افزایی بین دستگاه های مرتبط و تعامل دلسوزان نظام می تواند امنیت و آرامش جامعه را با گسترش پوشش های بیمه ای توسعه ببخشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رییس کل بیمه مرکزی با اشاره به خسارات سنگین سیل اخیر و پوشش های اندک بیمه ای مردم این استان، تصریح کرد: مسئولان استانی می توانند با اختصاص اعتباراتی نظیر بودجه حوادث غیرمترقبه برای مناطق در معرض آسیب بلایای طبیعی از حجم خسارات و همچنین آلام مردم بکاهند.

وی با تشریح موانع توسعه بیمه ای در استان سیستان و بلوچستان به ضرورت فرایند اعتمادسازی عمومی تاکید کرد و گفت: با تمهیدات صورت گرفته و مذاکرات انجام شده، مساله راه اندازی بیمه تکافل در مناطق سنی نشین را با جدیت دنبال خواهیم کرد.

رییس شورای عالی بیمه از کمک صنعت بیمه به سیل زدگان این استان خبر داد و گفت: صنعت بیمه مسئولیت های اجتماعی خود را در کنار ماموریت حرفه ای انجام می دهد.

دکتر سلیمانی در بخش دیگری از سخنان خود با قدردانی از تعامل دستگاه قضایی با صنعت بیمه، اذعان کرد: بیش از بیست درصد از درآمدهای صنعت بیمه در قالب تخلف و تقلب سودجویان هدر می رود که همین مساله هزینه های بیمه گری را افزایش داده و بار این تقلبات بر دوش بیمه گذاران خواهد بود.

وی با برشمردن عوامل مختلف تلفات جاده ای به راهکارهای کاهش حوادث رانندگی اشاره کرد و گفت: عامل انسانی مهمترین عنصر در حوادث جاده ای است و تغییر رفتار رانندگی راهی جز آموزش وفرهنگ سازی ندارد.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: صدای ایران سیستان و بلوچستان سیل زدگان سیل خسارات سنگین سیل حوادث سیستان و بلوچستان صنعت بیمه بیمه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۰۴۶۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاح ۷ نقطه پرتصادف در سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان از بهسازی و روکش آسفالت بالغ بر یک هزار و ۳۸۰کیلومتر از محورهای مواصلاتی تحت پوشش این اداره کل ،طی سال ۱۴۰۲ خبر داد.

ایوب کرد در گفت وگو با ایسنا، گفت: در سال گذشته ،یک هزار و ۳۸۰ کیلومتر از محورهای حوزه استحفاظی این اداره کل روکش آسفالت شده است که از این میزان روکش آسفالت انجام شده، ۶۷۲.۵ کیلومتر با استفاده از توان ماشین آلات راهداری توسط این اداره کل به صورت امانی انجام شده که موجب صرفه جویی ۶ هزار و ۷۲۲ میلیارد ریالی شده است.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان تصریح کرد: از مجموع ۶۷۲.۵ کیلومتر روکش آسفالت که به صورت امانی انجام شده،میزان ۳۱۲ کیلومتر به محورهای شریانی،۲۴۱ کیلومتر محورهای فرعی و ۱۱۹.۵ کیلومتر به محورهای روستایی استان اختصاص داشته است. ‌

کرد یادآور شد: همچنین در سال ۱۴۰۲ با توجه به اینکه نقاط پرحادثه در محورهای مواصلاتی از اهمیت بالایی برخوردار است و این مهم علاوه بر افزایش ضریب ایمن ۷ نقطه پرتصادف رفع شده است.

وی گفت: استان سیستان و بلوچستان دارای بیش از ۱۱ هزارو ۵۰۰ کیلومتر راه است که به دلیل موقعیت ترانزیتی وجود بندر چابهار و پایانه های مرزی روکش آسفالت محورها می‌تواند نقش مهمی را در بهبود و سرعت مبادلات اقتصادی منطقه و ایمنی کاربران جاده ای ایفا کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نشست اقتصادی ایران و افغانستان در زاهدان
  • امسال برای اشتغال فارغ‌التحصیلان برنامه ریزی شده است
  • کارگران نمونه و کارفرمایان سلامت محور سیستان و بلوچستان تجلیل شدند
  • لزوم تقویت فرهنگ کار تیمی در سیستان و بلوچستان
  • سفر سرپرست وزارت صنعت و تجارت طالبان به ایران
  • وزارت کار بخشی از سهم اشتغال کشور را به فارغ‌التحصیلان اختصاص داده است
  • اصلاح ۷ نقطه پرتصادف در سیستان و بلوچستان
  • فعالیت اقتصادی ۲۴۰ هزار بیمه شده کارگری در سیستان وبلوچستان
  • آغاز فعالیت ستاد اربعین وزارت تعاون در سیستان و بلوچستان
  • نامه سرگشاده محمد قوچانی به تامین اجتماعی؛ چرا کسی حرفه ما را به رسمیت نمی‌شناسد؟