Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@14:57:56 GMT

۲ بند سنگ ملات و خاکی در ایوانکی احداث شد

تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۰۴۸۵۶

۲ بند سنگ ملات و خاکی در ایوانکی احداث شد

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل عرب معصومی پیش از ظهر پنجشنبه در گفتگو با خبرنگاران به میزبانی اداره منابع طبیعی گرمسار ضمن بیان اینکه اجرای طرح‌های آبخیزداری باهدف تقویت سفره‌های آب زیرزمینی در دستور کار قرار دارد، اظهار داشت: عملیات احداث بند سنگ ملات و بند خاکی در روستاهای بخش ایوانکی انجام شد.

وی با اشاره به اینکه این طرح‌ها بااعتبار ۲.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ میلیارد ریال در روستاهای چنداب و سنگاب ایوانکی به بهره‌برداری رسید، افزود: اعتبارات موردنیاز اجرای این طرح از محل صندوق توسعه ملی تخصیص‌یافته است.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری گرمسار بابیان اینکه طرح‌های آبخیزداری با حجم عملیاتی ۵۸ هزار مترمکعب احداث‌شده است، خاطرنشان کرد: عملیات عمرانی شامل سه هزار و سیصد و شانزده مترمکعب در پروژه سنگ و ملات و پنجاه‌وپنج هزار هکتار از پروژه بند خاکی اجراشده است.

عرب معصومی هدف از احداث این بندها را کنترل سیلاب و تغذیه سفره‌های آب زیرزمینی این منطقه عنوان کرد و گفت: با توجه به حجم مخازن، پس از هر بارش باران مقدار قابل‌توجهی سیلاب را ذخیره و ضمن تغذیه سفره‌های زیرزمینی از خسارات احتمالی در پایین‌دست دشت‌ها جلوگیری می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه اجرای پروژه‌های آبخیزداری طی سال‌های گذشته نقش مؤثری در حفاظت خاک، کنترل سرعت و خسارات ناشی از سیلاب و تغذیه سفره‌های آب زیرزمینی، چاه‌ها و قنوات موجود داشته است، اضافه کرد: با اجرای این طرح‌ها بحران کم‌آبی در مناطق روستایی ایوانکی رفع می‌شود.

کد خبر 4846117

منبع: مهر

کلیدواژه: گرمسار پروژه آبخیزداری دهه فجر بوشهر انتخابات 98 شیراز قزوین ویروس کرونا شهرکرد ایلام بارش برف انقلاب اسلامی ایران گرگان انتخابات مجلس شورای اسلامی بیرجند زلزله سفره های آب زیرزمینی تغذیه سفره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۰۴۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح‌های آبخیزداری در کشور راه مقابله با سیلاب است

به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسن نامی ظهر شنبه در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران این استان که با حضور استاندار کرمانشاه و مدیران دستگاه‌های اجرایی استانی در سالن جلسات شهید سلیمانی استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: روح حاکم بر مدیریت بحران بحث پیشگیری است.

وی با اشاره به اینکه اقدامات پیشگیرانه و آمادگی برای بحران ۲ مؤلفه اصلی مدیریت بحران است، افزود: وقوع حوادث غیر مترقبه زمان نمی‌شناسد، بنابراین باید برای هر نوع حادثه‌ای از آمادگی‌های لازم برخوردار باشیم.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه نظم آب و هوایی در جهان بهم خورده است، گفت: با توجه به اقلیم آب و هوایی ایران، این شرایط آمادگی بالایی را می‌طلبد.

نامی با بیان اینکه حوزه مدیریت بحران مورد توجه مقام معظم رهبری است، خاطرنشان کرد: در حال خرید یک سری تجهیزات هستیم که استان کرمانشاه با توجه به نقش مرکزیت در غرب کشور از این تجهیزات بهره‌مند خواهد شد.

وی پیشگیری، آمادگی و بازسازی و باز توانی از ارکان مدیریت بحران دانست و تصریح کرد: امروزه بحران به عنوان اصلی‌ترین و راهبردی‌ترین مسئله کشورها مطرح است، بنابراین آمادگی کامل برای مقابله با هر حادثه‌ای ضروری است.

نامی به وقوع سیل‌های اخیر در برخی از استان‌های کشور اشاره کرد و گفت: بیش از ۱۴۴ هزار کیلومتر رودخانه در کشور وجود دارد که ۶ هزار و ۸۲۰ آن از مناطق مسکونی شهری و روستایی عبور می‌کند.

وی با اشاره به مخاطرات احتمالی در این مناطق، اضافه کرد: ایجاد سیل بند عرضی و جلوگیری از ساخت و سازها در بستر رودخانه‌ها از اقدامات لازم برای جلوگیری و پیشگیری از خطرات سیل در این مناطق است.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با تاکید بر اینکه برای در امان ماندن از سیلاب‌ها راهی به جز اجرای پروژه‌های آبخیزداری و آبخوانداری در کشور نداریم، تصریح کرد: با اجرای این پروژه‌ها علاوه بر حفظ و ذخیره آب‌های زیرزمینی، از فرسایش خاک نیز در هنگام وقوع سیلاب جلوگیری می‌شود.

کد خبر 6089801

دیگر خبرها

  • نقش آبخیزداری در پیشگیری از هدررفت ۳۳ درصدی آب باران
  • اجرای طرح‌های آبخیزداری در کشور راه مقابله با سیلاب است
  • ذخیره ۳۰ میلیون متر مکعب آب در بند‌های خاکی و ملاتی استان
  • احداث بند‌های سنگی و خاکی یکی از موثرین راه‌های جذب روان آب‌ها
  • آبگیری ۳ میلیون و ۹۵۰هزار متر مکعب در حوزه‌های منابع آبخیزداری طبس
  • اجرای بیش از ۲۰ طرح آبخیزداری در استان اصفهان
  • آبگیری ۳ میلیون ۹۵۰هزار متر مکعب در حوزه‌های منابع آبخیزداری طبس
  • سدهای خراسان جنوبی در حالت پایدار و مطمئن هستند
  • مهار سیلاب‌ با اجرای طرح‌های آبخیزداری در فریدونشهر + فیلم
  • مهار ۸۰ درصد از سیلاب‌ها با اجرای طرح‌های آبخیزداری در فریدونشهر+ فیلم