Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/ایلام مدیر پروژه طرح توسعه نگرش کارآفرینی در حوزه فناوری اطلاعات دانش‌آموزان ایلام را در زمینه فناوری اطلاعات مستعد ارزیابی کرد و گفت: ضرورت بسترسازی برای مهارت‌های نرم‌افزارانه در این زمینه بیشتر احساس می‌شود.

«ساعده سلوکی» در حاشیه برگزاری اولین رویداد تخصصی کارآفرینی دانش‌آموزی تینوتک در مرکز نوآوری و شکوفایی ایلام، در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: پروژه طرح توسعه نگرش کارآفرینی در حوزه فناوری اطلاعات ازسال 1397 در کشور کلید خورد و تاکنون این پرژه در تهران، هرمزگان، چابهار و مناطق کم برخوردار مشهد، تاکنون هم در ایلام در حال برگزاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: هدف از اجرای این پروژه توسعه نگرش کارآفرینی و فرهنگسازی با محوریت کسب و کارهای حوزه آی تی است و در این رویدادها ما در دو بخش کمپ برنامه‌نویسی و  برنامه نویسی همراه با کارآموزی فعالیت می‌کنیم  تا بچه‌ها بتونند فضای بازار کار را در حورزه آی تی درک کنند.

مدیر پروژه طرح توسعه نگرش کارآفرینی در حوزه فناوری اطلاعات با بیان اینکه از اسفند پارسال تاکنون تاکنون در این پرژوه نزدیک 1500 نفر دانش آموز درگیر پروژه بودند ، تصریح کرد: دو طرح برنامه‌نویسی در این زمینه در تهران برگزار و در فاز سوم 15 نفر از دانش آموزان که سال آخر تحصیل آنها است در حال کارآموزی هستند و خود را برای وارد شدن به  شرکت‌های آی تی آماده می‌کنند.

سلوکی با بیان اینکه فاز دوم این برنامه برنامه‌نویسی است، ادامه داد: قصد داریم ین فاز را در سطح کشور توسعه دهیم و افراد مسلط بر برنامه نویسی وب جامعه هدف این برنامه هستند.

وی با بیان اینکه هدف اصلی این رویداد  تربیت نیروی انسانی متخصص است، گفت: بچه‌های ایلام مستعد هستند اما برای بسترسازی بیشتر کار شود و در زمینه‌های مهارت‌های نرم‌افزاری بیشتر نیاز به کار کردن بیشتر احساس می‌شود.

«یاسر بشارتی» مدیر مرکز نوآوری و شکوفایی استان ایلام اظهار کرد: این رویداد با همکاری ورزش و جوانان استان، جهاددانشگاهی استان، آموزش و پرورش و اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات و شتابدهنده کیانا به مدت 54 ساعت در طیسه  روز برگزاری خواهد شد.

وی گفت: در این رویداد 120 نفر از دانش آموزان دختر دبیرستان‌ها و هنرستان‌های ایلام در حال برگزاری است.

بشارتی هدف از این رویداد را آشنایی نسل نوجوان با فرصت‌های کسب و کار در حوزه فناوری اطلاعات عنوان کرد.

برنامه مشترک شتابدهی کسب و کارهای فناورانه جوانان با همکاری اداره کل ورزش و جوانان استان و جهاددانشگاهی ایلام در طول سال پذیرای ایده‌های مختلف است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی مهارت های نرم برنامه نویسی دانش آموزان کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۰۶۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم ایران در اقتصاد خلاق کمتر از یک درصد!

دبیر ستاد فناوری‌های فرهنگی و نرم معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری در افتتاحیه رویداد مانوین گفت: سهم ایران در اقتصاد خلاق کمتر از یک درصد و معادل ۴ میلیارد دلار است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مسعود حسنلو؛ دبیر ستاد فناوری‌های فرهنگی و نرم معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری در افتتاحیه رویداد مانوین اظهار کرد: سهم ایران در اقتصاد خلاق کمتر از یک درصد و معادل 4 میلیارد دلار است.

مانوین؛ رویداد ملی صنایع خلاق در اینوتکس 1403

وی ادامه داد: این در حالی است که سهم جهانی این حوزه 10 درصد است. برای جبران این فاصله و رسیدن به سهم 3 درصدی در افق کوتاه‌مدت، برنامه‌های متعددی در حال اجرا است.

حسنلو تصریح کرد: رویداد مانوین به عنوان یکی از این برنامه‌ها، با هدف توجه بیشتر به صنایع خلاق و فناوری‌های نرم آغاز به کار کرده است.

وی تأکید کرد: امضای تفاهم‌نامه میان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان و منطقه آزاد قشم گامی در جهت توسعه این حوزه در کشور است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انتقال مهارت با ۳۰۰ دانشجوی بورسیه صنعت کاشی/ جنس دانشگاه آزاد یزد فناوری است
  • سهم ایران در اقتصاد خلاق کمتر از یک درصد!
  • کاهش وابستگی شهرداری قم به محصولات غیر بومی با همکاری استارتاپ‌ها
  • برنامه معاونت علمی برای ایجاد پارک‌های فناوری با ۵ کشور
  • ۲۳ ایده به مرحله نهایی جشنواره «ایده‌شو» دانش‌آموزی راه یافت
  • ضرورت حفظ حرمت مراکز آموزشی، دانش‌آموزان و فرهنگیان
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • آموزش مهارت های کشاورزی به دانش آموزان آبادانی
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار برگزار شد
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند