Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرشید نوابی از روند فیلمسازی که آنقدر غم، بدبختی، خون و خونریزی، اعتیاد و تلخی نشان می‌دهد عصبانی است؛ باید از این سینما استعفا داد و رفت که هنرپیشه‌های معروفش یا مدام سیگار می‌کشند، اخمو و خشم‌زده‌اند. ۱۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۴ فرهنگی رادیو و تلویزیون نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، در "خاک سرخ" ابراهیم حاتمی‌کیا ایفای نقش کرده اما با "جدال سرنوشت" وارد عرصه بازیگری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سریال‌های "پروانه" جلیل سامان، "من یک مستأجرم" پریسا بخت‌آور و "ماه و پلنگ" احمد امینی، نقش‌های خاکستری و منفی داشت. مدتی است کم‌کار شده و شب‌ها به پردیس چارسو می‌آید و با همکارانش فیلم می‌بیند. او در گفت‌وگویی با خبرنگار خبرگزاری تسنیم  از عصبانیتی گفت که نسبت به شکل و شمایل فیلمسازی و ترکیب فیلم‌های جشنواره فیلم فجر امسال برایش ایجاد شده است. 

فرشید نوابی تأکید کرد: 15 فیلم دیدم اما "خون شد" مسعود کیمیایی دیگر به اوج تلخی، صحنه‌های خشونت و خون‌ و خونریزی رسید که مرا به این جمله و عبارت رساند که چرا جشنواره ما خشم‌واره، غم‌واره و مصیبت‌واره شده است؟  باور کنید به عنوان یک سینماگر دلم برای تماشاگری می‌سوزد که قرار است سال آینده این فیلم‌ها را ببیند. چرا جشنواره مابه یکسری مسائل و معضلات حاشیه شهرهای بزرگی مثل تهران تبدیل شده و می‌آییم وارد زوایای پنهان زندگی‌های سیاه و تلخ می‌شویم؟

بازیگر سینما و تلویزیون تصریح کرد:  زمانی می‌گفتیم جشنواره سیاه‌نمایی نکند و امروز باید اشاره کنیم که سفیدنمایی کنید! واقعاً همه فیلم‌ها را سیاهی و تلخی فراگرفته است. در این 15 فیلمی که دیدم فقط "سینما شهر قصه" بود که یک بار طنزی داشت. همه فیلم‌ها بر خشم و تلخی تأکید دارند.

نوابی به کشیدن سیگار مدام هنرپیشه‌های معروف در فیلم‌های سینمایی انتقاد کرد و گفت: چرا آنقدر هنرپیشه‌های معروف در فیلم‌های سینمایی از همان پلان اول سیگار می‌کشند تا آخرین سکانس‌ها؛ حتی در فیلم ابراهیم حاتمی‌کیا هم شاهد همین اتفاقیم. چرا آنقدر برخی از هنرپیشه‌های ما، اخمو، سیگاری و خشم‌زده‌اند. من از این شکل فیلمسازی عصبانی‌ام؛ از شکل برخورد اجتماعی با معضلات اجتماعی ناراحتم. ما قرار نیست در فیلم‌های سینمایی‌مان، آنقدر بدبختی، خون و خونریزی، اعتیاد، غم و حبس نشان دهیم.

چرا تلویزیون از فضای مجازی الگو می‌گیرد؟/ واکنش بازیگر سینما به فیلم‌هایی که روزنه امید ندارندماجرای خداحافظی خودخواسته "فرامرز قریبیان"/ با سریال ماه رمضانی به تلویزیون برمی‌‌گردمطلوع "خورشید" نصیریان در جشنواره/ دوست‌داشتنی صحنه، سینما و تلویزیون

وی افزود: اگر سینمای اجتماعی این است، باید از سینما استعفا داد و رفت. چرا فیلمی نمی‌سازیم حال مردم را خوب کنیم؟ قرار نیست طنز و لودگی باشد. یعنی در این شهر و کشور هیچ سوژه‌ای برای اینکه حال مردم خوب شود، وجود ندارد. بگذاریم مردم به هنگام خارج شدن از سالن‌های سینما، شاد و خندان باشند به جای اینکه آنقدر نگاه‌های بهت‌زده و حیرت‌زده و ناراحت و مغموم ببینیم.  

نوابی در پایان خاطرنشان کرد: من اصلاً نگاه این نوع فیلمسازی را نمی‌فهمم که بعد از 28 سالی که به جشنواره فیلم می‌آیم و بازیگری و کارگردانی کردم، متوجه نمی‌شوم  چرا کارگردان‌های ما با نمایش فضای اعتیاد، شمشیر و دشنه‌کشی و چاقو زدن‌های مدام، مردم را عصبانی کنند؟ واقعاً از این جشنواره عصبانی‌ام و دلم برای تماشاگرانی می‌سوزد که سال آینده این فیلم‌ها را پول بدهد و این‌ها را ببیند. 

انتهای پیام/

R1515/P/S4,34,1430/CT3 واژه های کاربردی مرتبط بازیگران سینما و تلویزیون ایران سینمای ایران رسانه ملی تلویزیون

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بازیگران سینما و تلویزیون ایران سینمای ایران رسانه ملی تلویزیون بازیگران سینما و تلویزیون ایران سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر سینمای ایران رسانه ملی تلویزیون فیلم های سینمایی سینما و تلویزیون فرشید نوابی فیلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۰۷۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخی پروژه هایی که رئیس جمهور در سفرهای استانی افتتاح می کند، آنقدر کوچک است که توسط بخشدار محل هم قابل افتتاح است

به گزارش خبرآنلاین،این درست که رئیس‌جمهور معتقد به حضور میدانی در سفرها استان‌ها است اما بهتر آن است که به جای اینکه هر ماه یک سفر به استانی صورت بگیرد و هزینه‌هایی نیز در برداشته باشد در تهران نشسته و دستورات را صادر کند و مدیران استانی پیگیری کارها را داشته باشند تا روند بهتری بر کارها حاکم شود.

یک فعال سیاسی اصولگرا در ارتباط با سفرهای استانی دولت به روزنامه آرمان ملی گفت: من نفس سفرهای استانی را کار مثبتی می‌دانم، اما اینکه رئیس‌جمهور و تیم همراهمش برای چند بار به یک استان سفر می‌کند بدین معناست که نتوانستند سیستمی را که مشکلات استان حل شود طراحی کنند. برای همین فکر می‌کنند می‌توانند با مراجعات مکرر این مشکلات را حل کنند.

محمد مهاجری گفت: همین که رئیس‌جمهور لازم می‌داند چند بار به یک استانی برود به این معنی است که اصل سفرهای استانی به یک سیستم تبدیل نشده و رفع مشکلات آنها صرفا با حضور شخص آقای رئیس‌جمهور قابل پیگیری است که نشان‌دهنده عدم کارآمدی بروکراسی حاکم بر دولت است.

وی بیان کرد: ‌سفرهای استانی دولت برای این است که کارنامه‌ ارائه کنند. وی تصریح کرد: اخیرا رئیس‌جمهور به یکی از استان‌ها رفت و اعلام کرد که چند صد پروژه را افتتاح کرده و بعد که اعتبار و بودجه مصرفی را اعلام کردند نشان می‌داد که بودجه هر پروژه 50 میلیون بوده است. رئیس‌جمهور برای پروژه 50 میلیونی باید به استان برود؟ حتی بخشدار یک شهر کوچک هم می‌تواند آن را افتتاح کند و نیازی به حضور رئیس‌جمهور نیست. به‌نظرم رئیس‌جمهور یک استراتژیست است و باید در مرکز کشور در ساختمان رئیس‌جمهوری از نخبگان استفاده کند و از مشورت آنها بهره‌مند شود و در جلسات سیاست‌گذاری حضور پیدا کند.

23302

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900411

دیگر خبرها

  • برخی پروژه هایی که رئیس جمهور در سفرهای استانی افتتاح می کند، آنقدر کوچک است که توسط بخشدار محل هم قابل افتتاح است
  • برگزیدگان جشنواره تلویزیونی «عروسک‌خونه» معرفی شدند/ انتقاد پیشکسوت نمایش عروسکی از وفور جیغ، دست و هورا در تلویزیون!
  • برگزیدگان جشنواره تلویزیونی «عروسک‌خونه» معرفی شدند/ انتقاد پیشکسوت نمایش عروسکی از وفور جیغ و دست هورا در تلویزیون!
  • رابطه این فیلم با ماجرای قتل بابک خرمدین | اسم فیلم را عوض کردم تا...
  • عاشقانه شمس و مولانا رکورد کمدی‌ها را زد/تغییر ناگهانی دبیر اقوام
  • ویدئوی آهنگ عاشقانه منوچهر هادی برای دخترش سوفیا
  • قالیباف؛ شمشیر را برای رئیسی از رو بست / پایان دیرهنگام سکوتِ مجلس مقابل دولت!
  • قالیباف؛ شمشیر را برای رئیسی از رو بست
  • تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور
  • تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور حس می‌شود