Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@21:03:29 GMT

واعظی : تخریب دولت به نفع مردم و نظام نیست

تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۱۰۰۷۳

واعظی : تخریب دولت به نفع مردم و نظام نیست

محمود واعظی عصر پنشنبه در جلسه شورای اداری مازندران با اظهار این که شاهد برخی بی انصافی ها در آستانه انتخابات مجلس شورای اسلامی علیه دولت هستیم ، افزود : با توجه به شرایط سخت امروز در داخل و خارج کشور برخی به بهانه  انتخابات مجلس خودشان را در قالب فرد ، شخصیت  و جناح سیاسی برای انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ معرفی می کنند و در واقع انتخابات مجلس را سکوی انتخابات ریاست جمهوری می بینند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت : برخی از این افراد برای حفظ منافع و گرفتن قدرت سیاسی همه را فدا می کنند و این یک تهدید جدی برای آینده نظام است.

رییس دفتر رییس جمهوری افزود : به کسانی که در دولت و بیرون از دولت هستند تاکید می کنم که امیدوار کردن مردم کلید اداره کشور است تا مشکلات داخلی و خارجی کشور حل شود. اگر مردم نا امید باشند ، هر چه تواتمند و دارای ابزار باشیم ، نمی توانیم کارآمد باشیم.

عملکرد دولت دیده نمیشود

واعظی با اظهار این که عملکرد دولت بدرستی دیده نمی شود ، گفت : مشاهدات عینی و گزارش های مختلف نشان می دهد که با وجود تحریم حداکثری و فشار های مختلف اقتصادی طرح های بزرگی در حال انجام است و نمونه آن افتتاح طرح های بزرگ اقتصادی در دهه فجر است ، ولی دولت رسانه ای به آن معنا ندارد که مرتب مردم را در جریان این دستاوردها قرار دهد.

وی افزود : باید حتما اقداماتی که در سراسر کشور توسط دولت و یا بخش خصوصی با بستر سازی و حمایت مادی ، معنوی و حقوقی سه قوه انجام می شود ، برای مردم بازگو شود.

رییس دفتر رییس جمهوری با اظهار این که دولت تدبیر و امید دوازدهم همان دولت یازدهم است ، گفت : سیاست ها همان است و حتی ضعف های دولت قبلی را در این دولت شناسایی کردیم و درصدد رفع آن هستیم و رئیس جمهوری نیز دستور ارزیابی دقیقی از وزرای دولت یازدهم داده بود و جا به جایی ها را انجام دادیم و ماموریت تغییر کرده است و این بدان معنا است که دولت تدبیر و امید همواره در صدد تحقق اهداف و وعده هایش بوده است.

وی افزود : در دولت یازدهم تجهیز کارگاه شد ، مقررات جدیدی وضع شده بود و از سوی دیگر مشکلات خارجی را به عنوان تحریم در قالب برجام رفع کردیم ، اما بدانید ما میراث دولت قبلی را داشتیم و همه تحریم ها و قطعنامه های سازمان ملل و شورای حکام مربوط به دولت نهم و دهم بوده است.

واعظی نتیجه تلاش دولت یازدهم  را ایجاد انسجام داخلی و همکاری ، بها دادن به بخش خصوصی ، تمرکز بر معیشت مردم دانست و گفت : تورم بالای کشور را در دولت یازدهم کاهش دادیم و سه سال تورم تک رقمی را تجربه کردیم و در واقع هدف گذاری های دولت تدبیر و امید را  محقق کردیم و امروز هم دولت دوازدهم همان دولت است ، منتهی اتفاقی که افتاده است این که یک دولت دیوانه در آمریکا روی کار آمده و نمی توان  روی حرف های آن حساب کرد چرا که پایبند به مقررات بین اماللی نیست و مشکلاتی با بیشتر کشورهای جهان حتی با چین ، مکزیک و اروپایی ها دارد.

وی با تاکید بر این که دولت ترامپ در آمریکا  تنها برای ایران مساله نیست بلکه یک مشکل جهانی است ، افزود : رژیم صهیونیستی همواره دشمن جدی برجام بوده است و هزینه ای که ملت ، نطام و دولت می پردازد برای  استقلال می پردازد تا آمریکا امیال خودش را به ایران دیکته نکند.

رییس دفتر رییس جمهوری با بیان این که جنگ اقتصادی تلفات ، مشکلات و ایستادگی دارد و بر این اساس تلاش می شود آنچه مربوط به داخل کشور است راهی جزء مقاومت نباشد، گفت:  تحریم نمی تواند انسجام  داخلی را برهم بزند. اگر شرایط امروز کشور را خوب باور کنیم و با مردم در میان بگذاریم، پاسخ تحریم ها بهتر از گذشته داده می شود.

واعظی  افزود : ما در منطقه ای زندگی می کنیم که شرایط پیرامونی ما حساس است ، حجم روابط اقتصادی ایران با عراق تا ۱۲ میلیارد دلار رسیده بود و به بازار مهم کالاهای اساسی ما تبدیل شده بود ولی اکنون تمام تلاش آمریکا ،عربستان و امارات این است که نفوذ کالاهای ایرانی را به عراق  کاهش بدهند.

وی افزود : آمریکا از این که ۲ کشور بزرگ شیعه ایران عراق رابطه داشته باشند ، هراس دارد اما بدانید باید در مقابل فشار ،قدرت خود را حفظ کرده و می کنیم  و این که دشمنی ها افزایش بیابد طبیعی است.

رییس دفتر رییس جمهوری با تاکید بر این که جمهوری اسلامی ایران از حق خودش کوتاه نخواهد آمد ، گفت : پنج گام مهم را در برجام برداشته ایم یعنی امروز محدودیتی برای  غنی سازی اورانیوم و افزایش سانتریفیوژها نداریم . آب سنگین اراک را داریم و این یعنی اکنون  توزان در برجام با این پنج گام به وجود آمده است. 

واعظی افزود : امروز شرایط را متوزان کرده ایم البته ما به دنبال بر هم زدن برجام نیسستم و اروپا هم دنبال آن نیست اما اکنون توازن در برجام به وجود آمد است ، پس در این شرایط باید خیلی مراقبت کنیم و با تخریب دولت ، به ملت آدرس غلط ندهیم.

وی ادامه داد : نکته اول و مهم نظام و دولت در این شرایط حضور گسترده در راهپیمایی ۲۲ بهمن و انتخابات است و همان طوری که مردم در  بدرقه پیکر پاک شهید سردار سلیمانی نشان دادند در این ۲ عرصه نیز باید پای کار بیایند.

وی با بیان این که اگرچه گلایه ها و کمبودها وجود دارد ، اما برای حفظ کلیت نظام جمهوری ست باید مقابل دشمن بایستیم ، گفت : حضور مردم در انتخابات در دوم اسفند امسال یک عرصه سیاسی بسیار مهم است که  باعث اقتدار نظام می شود و همه باید مردم را تشویق کنیم و نقش دولت اجرای صحیح انتخابات است و باید سالم برگزار کنیم و به نفع هیچ گروهی حرکت نکنیم.

رییس دفتر رییس جمهوری چهارشنبه شب به مازندران سفر و در بدو ورودش در نشست هم اندیشی فعالان اقتصادی و کارآفرینان شرکت کرد.

افتتاح طرح های کشاورزی مازندران به صورت همزمان ، بازدید از شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران و شرکت در جشن نجات این مجموعه از ورشکستگی ، بازدید از پایانه صادراتی در شهرستان جویبار ، بازدید از کارخانه نکاچوب و شرکت در شورای اداری از برنامه های دکتر واعظی به مازندران بوده است.

برچسب‌ها مازندران انتخابات مجلس شورای اسلامی محمود واعظی دهه فجر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مازندران انتخابات مجلس شورای اسلامی محمود واعظی دهه فجر محمود واعظی مازندران انتخابات مجلس شورای اسلامی محمود واعظی دهه فجر رییس دفتر رییس جمهوری دولت تدبیر و امید انتخابات مجلس دولت یازدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۱۰۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح آمریکا و مکزیک برای سخت‌گیری بیشتر نسبت به مهاجران

آمریکا و مکزیک در نظر دارند تا درباره مهاجران غیرقانونی در مرز‌های مشترک خود سخت گیری بیشتری اعمال کنند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، روسای جمهور کشور‌های آمریکا و مکزیک اعلام کردند در نظر دارند تا درباره مهاجران غیرقانونی در مرز‌های مشترک خود سخت گیری بیشتری اعمال کنند.

بر این اساس، جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در تماس تلفنی با آندرس مانوئل لوپز رئیس جمهور مکزیک متعهد به مقابله با عبور مهاجران غیرقانونی از این مرز‌ها شدند که در سال‌های اخیر به رکورد بی سابقه‌ای رسیده است.

آن‌ها تصریح کردند دولت‌های دو کشور به زودی گام‌هایی را برای کاهش عبور مهاجران غیرقانونی از مرز‌های مشترک بر می‌دارند در حالی که به مشکلات اقتصادی و امنیتی پرداختند که باعث مهاجرت افراد می‌شود.

رهبران دو کشور در بیانیه‌ای مشترک افزودند: رهبران دو کشور در مدت زمان کوتاهی، به مسئولان امنیت ملی خود دستور دادند تا بلافاصله برای اجرای اقدامات ملموس، به منظور کاهش چشمگیر عبور مهاجران غیرقانونی از مرز‌ها در عین رعایت حقوق بشر، با یکدیگر همکاری کنند.

در همین حال، جو بایدن که برای بار دوم نامزد دموکرات‌ها در انتخابات ریاست جمهوری شده، در ماه‌های اخیر دیدگاه خود نسبت به امنیت مرز‌ها را سختگیرانه‌تر کرده در حالی که موضوع مهاجران غیرقانونی تبدیل به یکی از اصلی‌ترین نگرانی‌های رای دهندگان آمریکایی شده است.

همچنین جمهوری خواهان از جمله دونالد ترامپ نامزد منتخب حزب برای انتخابات ۵ نوامبر، منتقد اصلی بایدن، از وی به دلیل برگرداندن بسیاری از محدودیت‌ها و سیاست‌های مرزی دوران ترامپ و شکست در مقابله با عبور فزاینده مهاجران غیرقانونی انتقاد کرده اند.

این در حالی است که حدود یک ماه پیش یک دادگاه تجدیدنظر در آمریکا قانون مرزی ایالت تگزاس مبنی بر دستگیری و بازجویی افراد مظنون به عبور غیرقانونی از مرز مکزیک با آمریکا را به حالت تعلیق درآورد.

این قانون که به طور رسمی قانون S.B.۴ نامیده می‌شود، نقطه عطفی در درگیری مرزی بین مقامات تگزاس و دولت بایدن در مورد موضوع مهاجرت و امنیت مرزی است و پیروزی بزرگی برای دولت بایدن محسوب می‌شود. همچنین براساس این قانون ورود یا ورود دوباره غیرقانونی به تگزاس از یک کشور خارجی، جرم تلقی می‌شود، و قضات ایالتی این قدرت را پیدا می‌کنند تا مهاجران غیرقانونی را ملزم به خروج از خاک آمریکا کرده و کسانی را که از خروج از کشور خودداری کنند، به تحمل تا ۲۰ سال زندان محکوم می‌شوند.

این در حالی است که موضوع مهاجرت و امنیت مرز‌ها در مرز مکزیک با آمریکا در آستانه انتخابات ریاست جمهوری ۵ نوامبر تبدیل به موضوعی چالش برانگیز در بین جمهوری خواهان شده است. دونالد ترامپ نامزد جمهوری خواهان وعده اخراج مهاجران غیرقانونی و بستن مرز‌های کشور به روی این دسته از مهاجران در صورت رسیدن به سمت ریاست جمهوری را داده است.

در همین حال چندی پیش مشخص شد، تنش‌ها بین «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا و «گرگ آبوت»، فرماندار ایالت تگزاس همچنان ادامه دارد و آبوت گفت حضور نیرو‌های گارد مرزی را در مرز‌های جنوبی آمریکا تقویت خواهد کرد تا از این ایالت در برابر «هجوم مهاجران» محافظت کند.

چندی قبل قضات دادگاه عالی آمریکا به ماموران گشت مرزی کشور به طور موقت اجازه دادند تا سیم‌های خاردار در مرز با مکزیک را که برای جلوگیری از عبور مهاجران غیرقانونی کشیده شده، بردارند.

این در حالی است که شکایتی از سوی «کن پکستون» دادستان‌کل جمهوری‌خواه تگزاس به این دادگاه ارسال شده که در آن دادستان دولت را متهم به تخریب غیرقانونی اموال ایالتی کرده است.

اما دولت بایدن طی دادخواستی در دوم ژانویه سال جاری، اعلام کرد هیچ مدرکی دال بر اینکه این سیم‌ها مانع عبور مهاجران غیرقانونی به خاک آمریکا شده باشد، وجود ندارد و مهاجران غیرقانونی همچنان می‌توانند از این مسیر وارد کشور شوند.

علاوه بر این دولت در ۱۲ ژانویه نیز در دادخواستی اعلام کرد مقامات ایالت تگزاس موانع جدیدی را در سراسر مرز با مکزیک نصب کرده اند که مانع از انجام وظیفه ماموران گشت مرزی برای ارزیابی و پاسخ دادن به موارد اضطراری می‌شود.

سیم‌های خاردار مرز مکزیک با آمریکا با هزینه گارد ملی تگزاس و در راستای بخشی از عملیات ستاره تنها (لقب ایالت تگزاس) کشیده شده است که ابتکاری از سوی گرگ ابوت فرماندار جمهوری‌خواه این ایالت بود که در سال ۲۰۲۱ با هدف جلوگیری از عبور غیرقانونی مهاجران از این مرز کشیده شد.

جمهوری خواهان آمریکایی بار‌ها سیاست‌های دولت بایدن در مورد موضوع مهاجران و عبور مهاجران غیرقانونی از مرز مکزیک را مورد انتقاد قرار داده اند. موضوعی که در آستانه انتخابات ریاست جمهوری در نوامبر سال جاری شدت گرفته و مخالفان بایدن به دنبال استفاده از این موضوع برای تخریب بایدن هستند.

موضوع مهاجران غیرقانونی در آمریکا و تلاش آن‌ها برای ورود به خاک این کشور از طریق مرز‌های مکزیک تبدیل به یکی از موضوعات چالش‌برانگیز و بحرانی جدی برای دولت جو بایدن شده است.

گفتنی است از زمان روی کار آمدن جو بایدن در ژانویه ۲۰۲۱، تا کنون دو بار به‌صورت متوالی رکورد عبور غیرقانونی مهاجران از مرز‌های جنوبی آمریکا شکسته شده است. بر اساس آمار گمرک و حفاظت مرزی آمریکا، بیش از ۲,۰۰۰,۰۰۰ عبور غیرقانونی ورود به ایالات متحده در سال ۲۰۲۲ ثبت شده است.

با وجود این، برخی از ناظران تحلیل‌ها در این راستا را مبالغه‌آمیز توصیف کرده و درگیری‌های میان دولت بایدن و ایالت‌های جمهوری‌خواه را در چارچوب نبرد میان دو حزب بر سر انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ و بودجه تحلیل می‌کنند.

دیگر خبرها

  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت‌گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • لازم است دغدغه مسکن برای کارگران رفع شود/ هیچ کارخانه‌ای نباید تعطیل شود
  • آمادگی مازندران برای سفر رییس جمهوری
  • سپاه و ارتش بازوان قدرتمند نظام جمهوری اسلامی اند 
  • انتخابات به نظام مشروعیت می‌بخشد
  • افزایش ۵۰ درصدی مراکز آموزشی جوار کارگاهی در کشور
  • فرصت خدمتگزاری به مردم بسیار محدود است
  • رحمانی فضلی: دولت ضعیف و قوی، هر کدام ۲۰ درصد کشور را عقب یا جلو می برند /بدون فضای باثبات نمی شود کاری کرد
  • لابی‌های سنگین در راهروهای مجلس برای صندلی ریاست
  • آیت الله جوادی آملی: حرف هر واعظی در مردم اثر نمی‌کند، وگرنه روضه خوانی‌ها و وعظ کم نیست