Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@14:03:36 GMT

کردستان ۲۸ هزار آمر به معروف و ناهی از منکر دارد

تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۱۰۳۲۲

کردستان ۲۸ هزار آمر به معروف و ناهی از منکر دارد

محمود الله مرادی روز پنجشنبه در مجمع دبیران شوراهای امر به معروف و نهی از منکر ادارات کل کردستان اظهار داشت: جلسات مختص دبیران شوراها هر سه ماه یک بار برگزار می‌شود البته رویکرد ستاد امر به معروف ایجابی و فرهنگی است و ۹ هزار نفر در شوراهای امر به معروف، آموزش لازم را فرا گرفته‌اند.
وی به باز مهندسی ۵۰۰ شورای امر به معروف و نهی از منکر اشاره کرد و افزود: گروه‌های جهادی با هدف توجه به معروفات و منکرات اساسی جامعه در زمینه حفظ منابع طبیعی و ذخایری که باید به دست نسل آینده برسد، تشکیل شده که سه گروه آن زیست محیطی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دبیر ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان به تشکیل مجمع نخبگان دانشگاهی هم اشاره کرد و یادآور شد: در ۱۱۰ مسجد استان به صورت دراز مدت برنامه ریزی شده تا فعالیت‌های فرهنگی انجام و کانون های امر به معروف در آن دایر شود.
الله مرادی با اشاره به فعالیت سه هزار و ۹۴۰ شورای امر به معروف در ادارات استان هم گفت: ۲ هزار و ۳۰۰ شورا نیز در مدارس، اتحادیه ها و اصناف فعال است و ۷۰۰ گروه ۱۰ نفره یاوران معروف و هشت هزار و ۱۰۰ طلایه دار نیز در استان فعالیت می‌کنند.
مدیرکل منابع طبیعی کردستان هم در این نشست با بیان اینکه برای انقلاب خون دل‌ها خورده شده است، اظهار داشت: صبر و استقامت در راه انقلاب، تضمین آینده‌ای روشن است.
سعدی نقشبندی با اشاره به شرایط تحریم و هجمه استکبار علیه نظام اسلامی افزود: در چنین شرایط حساسی اختصاص اعتبار از صندوق توسعه ملی توسط رهبر معظم انقلاب به بخش آبخیزداری و آبخوانداری نشان از اهمیت این بخش دارد.
وی اضافه کرد: رهبر معظم انقلاب، مساله خاک را مهمتر از آب معرفی کردند چرا که جایگزینی برای این سرمایه وجود ندارد و لذا حفاظت از خاک ضروری است.

برچسب‌ها امر به معروف و نهی از منکر کردستان منابع طبیعی همایش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: امر به معروف و نهی از منکر کردستان منابع طبیعی همایش امر به معروف و نهی از منکر کردستان منابع طبیعی همایش امر به معروف و نهی از منکر امر به معروف منابع طبیعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۱۰۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای کردستان از دستاوردهای دولت سیزدهم است

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل زارعی‌کوشا پیش از ظهر یکشنبه در مراسم روز ملی شوراها در سنندج اظهار کرد: موضوع شورا از مهمترین مباحثی است که در ادبیات و دایره‌المعارف انقلاب اسلامی و قانون اساسی جمهوری اسلامی ذکر شده و از ارکان و وجوه حکمرانی مردمی امام و انقلاب اسلامی محسوب می‌شود که در قانون اساسی تعبیه شده است.

وی با بیان اینکه مهمترین شاخصه انقلاب اسلامی و مهمترین ویژگی امام و رهبری توجه و اتکا به نیروی مردمی بوده و هست، افزود: نوع رفتار و مسلک امام نشان می‌دهد اتکای اصلی به مردم داشتند.

استاندار کردستان ایجاد حساب ۱۰۰ امام، راه‌اندازی کمیته امداد امام و تشکیل بسیج مستضعفین در راستای توجه به محرومان و مردم را از دستاوردهای امام راحل در اوایل شکل گیری پیروزی انقلاب اسلامی خواند.

زارعی‌کوشا اضافه کرد: معتقدم خدمات شهری و روستایی در چهارچوب مدیریت و شوراها باید تعریف شود و دستگاه‌های خدمات رسان و امدادی از زیرمجموعه شورا تعریف شوند.

وی به شکل گیری مجلس جدید اشاره کرد و گفت: نمایندگان منتخب مردم کردستان در مجلس شورای اسلامی افرادی توانمند و مجرب هستند و باید در جایگاه خود اثرگذار باشند.

استاندار کردستان با اشاره به اینکه در طول ۲ سال اخیر در استان ۱۴۰ سفر شهرستانی و روستایی داشته‌ام، افزود: در این سفرها مشکلات مردم از نزدیک شنیده شد و معتقدم باید با حضور در میان مردم مشکلات احصا و رفع شوند.

وی خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۰ برای شهرداری‌ها ۴۵۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات مالیات بر ارزش افزوده و قیر تأمین شد که در سال ۱۴۰۲ این مبلغ به یک‌هزار و ۶۰ میلیارد تومان رسید.

استاندار کردستان یادآور شد: کمک دولت به دهیاری‌ها نیز در سال گذشته ۳۲۵ میلیارد تومان بود که در سال ۱۴۰۱ این مبلغ ۲۵۰ میلیارد تومان بوده است.

زارعی‌کوشا به رویدادهای فرهنگی استان نیز اشاره کرد و یادآور شد: رویداد هزار دف در پالنگان با پیش بینی پنج هزار نفر جمعیت برنامه‌ریزی شد اما به رویداد منحصربفردی تبدیل شد که جمعیت بی‌شماری به این روستا مراجعه و در رویداد شرکت کردند.

وی اضافه کرد: اینگونه رویدادها در سایر روستاهای استان نیز برگزار شده و مورد استقبال مردم بوده است.

وی مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای استان و بازگشت ۴۰ هزار نفر مردم از روستا به شهر، اجرای راههای روستایی را از اقدامات انجام شده در دولت سیزدهم خواند و گفت: باید با همدلی و برادری بتوانیم برای خدمت به مردم گام برداریم.

کد خبر 6090695

دیگر خبرها

  • اظهارات دانشجوی ناهی از منکر از روز حادثه/ برای دفاع از ۳ دختر تذکر لسانی دادم و اوباش با چاقو حمله‌ور شدند
  • عفاف و حیا حافظ حریم انسانی و شخصیت وجودی زن و مرد است
  • مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای کردستان از دستاوردهای دولت سیزدهم است
  • کنایه مجری صداوسیما به شایعه ضد انقلاب در خصوص بیماری بازیگر زن معروف + تصویر
  • بهترین زمان برای نهادینه کردن فرهنگ عفاف و حجاب دوران کودکی و نوجوانی است
  • دفاع جوان کاشمری از ۳ دختر نوجوان در مقابل اراذل‌واوباش
  • دشمنان آگاهانه برای تجزیه ایران می‌جنگند
  • رویکرد سپاه کردستان اعتقادی است
  • ضربه چاقو به جوان کاشمری به دلیل حمایت از چند دختر در برابر ۳ مزاحم
  • روایتگری پیشمرگان مسلمان، اسناد ناطق روایت آزادسازی سنندج است