Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-29@15:10:59 GMT

ترویج فرهنگ جهادی از مهم‌ترین وظایف هر مسلمان است

تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۱۲۹۱۸

ترویج فرهنگ جهادی از مهم‌ترین وظایف هر مسلمان است

یک برگزیده بخش عکس، مستند و نماهنگ سومین جشنواره ملی جهادگران گفت: ترویج و تبیین فرهنگ و روحیه جهادی از مهم‌ترین وظایف هر مسلمانی به شمار می‌آید.

سینا غزل‌چهره در گفتگو با خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در حاشیه سومین جشنواره ملی جهادگران اظهار کرد: ترویج و تبیین فرهنگ و روحیه جهادی از مهم‌ترین وظایف هر مسلمانی به شمار می‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: فعالان گروه‌های جهادی در سراسر کشور بدون کوچکترین پاداش مالی و چشم‌داشتی، از زندگی راحت خود گذشته و به خیل عظیم خدمت‌‌کنندگان به مردم می‌پیوندند که این روحیه را در هیچ کجای دنیا نمی‌توان یافت.

کارگردان مستند و برگزیده بخش عکس، مستند و نماهنگ سومین جشنواره ملی جهادگران با بیان اینکه مسئولان نباید از حمایت جوانان جهادگر غافل شوند، خلطرنشان کرد: برخی از مسئولان می‌گویند که محدودیت کردن افراد، موفقیت می‌آورد که عدم حمایت خود را جبران کنند ولی چنین کاری خداپسندانه نیست.

جشنواره ملی جهادگران بزرگترین رویداد فعالان حرکت‌های جهادی و محرومیت‌زدایی است که هرساله به همت مرکز مطالعات و هدایت حرکت‌های جهادی سازمان بسیج سازندگی و بسیج دانشجویی و با حمایت دستگاه‌های مختلف با هدف شناسایی و قدردانی از گروه‌های برتر در حوزه جهادی برگزار می‌شود.

در سومین جشنواره ملی جهادگران، یک هزار و ۸۶۷ گروه جهادی شرکت کردند که ۵۰۶ مقاله در بخش تخصصی و ۲ هزار و ۵۳۸ اثر در بخش هنری از فعالان جهادی دریافت شد و در نهایت ۲۰ گروه، ۱۵ طرح و ایده در ۶ عرصه تخصصی، ۱۸ مستند و نماهنگ و ۱۵ تصویر به‌عنوان برگزیدگان جشنواره ملی جهادگران انتخاب شدند.

انتهای پیام/۴۱۱۸/

منبع: آنا

کلیدواژه: مستند کارگردان اردو جهادی فرهنگ جهادی جشنواره ملی جهادگران سومین جشنواره ملی جهادگران مستند و نماهنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۱۲۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی

ایسنا/کرمان مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان گفت: یکی از جشنواره‌های موثر وزارت میراث، جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی است و کرمان بعد از یزد و قزوین سومین استان میزبان این جشنواره است.

سعید شاهرخی ظهر امروز هشتم اردیبهشت ماه در نشست هم اندیشی با اصحاب رسانه با تشریح همکاری اتاق بازرگانی با میراث فرهنگی و گردشگری استان و در ادامه با اشاره به راه‌اندازی دبیرخانه رویداد کرمان ۱۴۰۴ در اتاق بازرگانی افزود: اتاق بازرگانی یکی از مهمترین نهادها برای تحقق شعار امسال است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان بیان کرد: یکی از جشنواره‌های موثر وزارت میراث، جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی است و کرمان بعد از یزد و قزوین سومین استان میزبان این جشنواره است.

وی با اشاره به رقابت کرمان و فارس برای میزبانی از سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی عنوان کرد: برای انتخاب میزبان ۲۵ شاخص مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت قرعه به نام کرمان افتاد. گفتنی است که نقش اتاق بازرگانی استان در انتخاب کرمان به عنوان میزبان بسیار موثر بوده است.

شاهرخی گفت: از دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ماه جاری جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کلید خواهد خورد و احتمالا آبان ماه اختتامیه آن برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: همه مفاخر علمی، هنری، موسیقی و رسانه‌ای کشور برای معرفی کرمان بسیج می‌شوند و همه شهرستان‌های استان میزبان این گروه‌ها برای اجرای رویدادها خواهند بود.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان بیان کرد: همایش بین المللی راه ابریشم در کرمان و کنگره ملی تاریخ معماری و شهرسازی ایران در بم، سمینار باستان شناسان ایران در جیرفت و اختتامیه رویداد کتیبه سرباز و رویداد چوگان از جمله رویدادهایی است که امسال در استان کرمان برگزار خواهند شد.

وی با اشاره به وجود حدود ۴۰۰۰ اثر تاریخی استان کرمان در موزه ملی تصریح کرد: امسال اشیاء و عناصر تاریخی استان کرمان که در موزه ملی نگهداری می‌شوند با نظر و انتخاب کارشناسان به استان کرمان منتقل می‌شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بیمه فعالان سرود پیگیری می‌شود/چند پیشنهاد به موسیقی فارس
  • زاگرس برای سومین ماه روند صعودی فروش را حفظ کرد
  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • نهاد کتابخانه‌های عمومی زمینه‌ساز ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی
  • امداد رسانی گروه‌های جهادی بسیج در سیل بم
  • ساز هنرمندان جنوب کرمان بر سکوهای بین‌المللی کوک می‌شود
  • راهیابی هنرمندان شهرستان فارسان به جشنواره ملی موسیقی خلیج فارس
  • مشارکت در ترویج فرهنگ مدیریت مصرف آب
  • بازسازی منازل محرومان روستای دولت‌آباد به همت جهادگران قمی
  • ورزش باستانی ترویج فرهنگ پهلوانی و جوانمردی