Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین المللل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از رویترز، به دنبال اعلام کشور روسیه مبنی بر موافقت برای تداوم کاهش سطح تولیدات نفت اوپک در پی کاهش سطح تقاضا برای نفت خام برنت پس از شیوع گسترده ویروس کرونا در چین، بهای نفت امروز (جمعه) با افزایش همراه بود.

بر این اساس، بهای نفت خام برنت با ۳۴ سنت افزایش (معادل ۰.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۶ درصد) به ۵۵ دلار و ۲۷ سنت در هر بشکه رسید. بهای نفت وست تگزاس اینترمیدیت (نفت شاخص آمریکا) با ۲۸ سنت افزایش (معادل ۰.۵ درصد)، ۵۱ دلار و ۲۳ سنت در هر بشکه معامله شد.

پیش از این به کشور‌های عضو و غیرعضو اوپک شامل روسیه پیشنهاد شده بود که سطح تولیدات نفت خود را روزانه ۶۰۰ هزار بشکه کاهش دهند. سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه در کنفرانسی در مکزیکو سیتی اعلام کرد که از این پیشنهاد حمایت می‌کند.

کشور‌های عضو و غیرعضو اوپک که بیش از ۴۰ درصد نفت کل جهان را تأمین می‌کنند، از اوایل امسال موافقت کرده بودند که سطح تولیدات نفتی خود را روزانه ۵۰۰ هزار بشکه کاهش دهند و تعداد آن را به ۱.۷ میلیون بشکه در روز برسانند.

بهای نفت از زمان شیوع ویروس کرونا در شهر ووهان چین با بیش از یک پنجم کاهش همراه بوده است.

شیوع گسترده ویروس مرگبار کرونا همچنین بر بهای طلا تأثیر گذاشته است. بر این اساس، بهای طلا با ۰.۱ درصد افزایش به ۱۵۶۸.۷۶ دلار رسید.

روزنامه نیویورک تایمز اواخر روز پنجشنبه اعلام کرد که دست کم ۶۳۶ نفر بر اثر ابتلا به ویروس کرونا در چین جان خود را از دست داده اند و تعداد افراد مبتلا شده به این ویروس هم از مرز ۳۱۱۰۰ نفر گذشته است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قیمت نفت اقتصاد جهان سطح تولیدات نفت ویروس کرونا بهای نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۱۳۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل سامانه ملی اسکان و تعیین سقف افزایش اجاره‌بها براساس مصوبه مجلس

به گزارش «نماینده»، علی خضریان درباره مصوبه مجلس مبنی بر ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بهای مسکونی، گفت: گرانی و نابسامانی بازار مسکن و اجاره‌بها ما را بر آن داشت که با تدوین طرحی از آشفته بازار جلوگیری کنیم بنابراین طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بهای مسکونی را تدوین کردیم که مراحل تصویب این طرح در مجلس طی شد و اکنون برای بررسی به شورای نگهبان ارسال شده است.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس مجلس شورای اسلامی در تشریح محورهای مصوبه ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بهای مسکونی، بیان کرد: تکمیل سامانه ملی اسکان از طریق اخذ اطلاعات از دستگاه‌ها و همچنین خوداظهاری خانواده‌ها و مالکین با استفاده از طریق منوط کردن ارائه خدمات دستگاه ها به ثبت اطلاعات توسط مردم در این سامانه یکی از محورهای این مصوبه است.

طراح، طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بهای مسکونی گفت:طرح شناسایی خانه‌های خالی توسط شهرداری‌ها و تأیید آن توسط سامانه ملی املاک و اسکان و ارائه مشوق‌های مالیاتی و غیرمالیاتی به موجرینی که قرارداد بلندمدت منعقد می‌کنند یا واحدهای خود را به خانواده کم درآمد دارای سه فرزند و بیشتر اجاره می‌دهند یا واحد را قیمت مناسب اجاره می‌دهند و پیش‌بینی ضمانت‌های اجرایی برای ثبت قراردادهای اجاره و خرید و فروش توسط متعاملین و مشاورین املاک در سامانه ثبت معاملات املاک از دیگر موضوعاتی است که در این طرح پیگیری می‌شود.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم با بیان اینکه براساس این طرح سقف افزایش اجاره‌بها توسط شورای عالی مسکن در شرایط وجود تورم بالای ۳۰ درصد تعیین می‌شود، افزود:ساماندهی سکوهای ثبت اگهی از طریق تایید اصالت ملک با سامانه ملی املاک و اسکان و تأیید مالک یکی دیگر از اقداماتی است که براساس این طرح باید اجرایی شود.

سخنگوی کمیسیون اصل 90 قانون اساسی مجلس با اشاره به اینکه طبق این مصوبه برای ارائه دامنه قیمت منصفانه با استفاده مشخصات مکانی و فنی هر واحد سامانه‌ای ایجاد می‌شود، ایجاد سکوی ثبت رسمی معاملات، اخذ عوارض از اراضی بایر و بلااستفاده و ممنوعیت خرید و فروش واحدهای طرح‌های حمایتی قبل از تکمیل واحدها را از دیگر محورهای این مصوبه برشمرد.

دیگر خبرها

  • تورم نقطه به نقطه تولید در فروردین ۲۳.۸ و سالانه ۳۱.۲ درصد شد
  • تداوم کاهش تورم شاخص بهای تولیدکننده در فروردین‌ماه ۱۴۰۳
  • آرامش بازار نفت و افول قیمت طلا تا چه زمانی ادامه دارد؟
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • کاهش قیمت طلا در بازار جهانی فلزات گران بها
  • ریزش ۱۰۰ دلاری طلای جهانی
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • کاهش چشمگیر بهای سکه و طلا در یک هفته اخیر
  • دلار ریخت، طلا جهش کرد/ ورق در بازار طلا و ارز برگشت؟
  • تکمیل سامانه ملی اسکان و تعیین سقف افزایش اجاره‌بها براساس مصوبه مجلس