Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیات مدیره بازآفرینی شهری و جانشین دبیر ستاد ملی گفت: افزایش وام نوسازی ساخت مسکن در بافت‌های فرسوده به بانک عامل ابلاغ شد.

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا محمد آیینی شامگاه پنجشنبه در حاشیه جلسه ستاد بازآفرینی شهری استان مرکزی که با حضور معاون اقتصادی رئیس‌جمهوری برگزار شد در جمع خبرنگاران با اشاره به برنامه بازآفرینی شهری در کشور اظهارکرد: برنامه بازآفرینی شهری سابقه ۲۰ ساله را در کشور دارد و در قالب‌های مختلفی بوده و در هر دوره‌ای از دولت‌ها اقدامات خاصی انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مطلبی را که اکنون قرار است اجرای این طرح در محدوده بافت‌های فرسوده است چراکه در محلات هدف ما هم بحث سکونت‌گاه‌های غیررسمی، هم بافت‌های تاریخی و هم بافت‌های فرسوده مطرح است.

آیینی تصریح کرد: در بحث بافت‌های فرسوده تقریبا نزدیک به ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار واحد مسکونی داریم که از این تعداد، یک میلیون و ۱۵۰ هزار واحد نوساز بوده و نوسازی شده و قرار است تا پایان برنامه هفتم به یک نقطه قابل اطمینانی برسیم که البته عمده زحمت نوسازی بر دوش انبوه‌سازان، توسعه‌گران با مشارکت مردم ساکن در این بافت‌ها است.

عضو هیات مدیره بازآفرینی شهری و جانشین دبیر ستاد ملی خاطرنشان کرد: این موضوع زمانی می‌تواند سرعت قابل قبولی به خود بگیرد که حمایت‌های همه‌جانبه‌ای از ناحیه دولت، دستگاه‌های دولتی و شهرداری‌ها از آن انجام شود که این در قالب بسته‌های تشویقی که در حوزه‌های مختلف طراحی شده انجام شود، یکی از مشوق‌ها حمایت‌های مالی است و آن اینکه نقدینگی لازم برای نوسازی شکل بگیرد که عمدتا در قالب تسهیلات یارانه‌دار یا با نرخ‌های ترجیحی است.

وی ادامه داد: خوشبختانه هم‌اکنون در قالب افزایش وام نوسازی ساخت مسکن در بافت‌های فرسوده شکل گرفته و خوشبختانه در هفته گذشته طبق آخرین ابلاغیه بانک عامل سقف تسهیلات بانکی در شهرهای مختلف افزایش به طور متوسط ۵۰ درصدی داشته، به عنوان نمونه در تهران انبوه‌سازانی که از فناوری‌های نوین استفاده می‌کنند می‌توانند به ازای هر واحد تا ۱۷۰ میلیون تسهیلات دریافت کنند و در سایر کلانشهرها هم این سقف تا ۱۶۰ میلیون تومان، در مراکز استان‌ها تا ۱۴۰ میلیون تومان و در سایر شهرها تا ۱۳۰ میلیون تومان تعیین شده است.

آیینی بیان کرد: البته این تسهیلات خود به سه بخش تقسیم می‌شود، در تهران و کلانشهرها ۵۰ میلیون آن با نرخ ۹ درصد و در سایر شهرها ۴۰ میلیون تومان آن با این نرخ است، در تهران ۶۰ میلیون تومان آن بدون سپرده‌گذاری با نرخ ۱۸ درصد و در سایر شهرها ۵۰ میلیون آن، مابه تفاوت آن تسهیلات است که با خرید اوراق با نرخ ۱۶ درشد از بانک مسکن است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بافت فرسوده وام مسکن بازآفرینی شهری وام نوسازی افزایش وام نوسازی بافت های فرسوده سایر شهرها بازآفرینی شهری میلیون تومان بانک عامل بافت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۱۴۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف املاک فاقد سند در بافت فرسوده پایتخت

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران از رشد 8 برابری آمار اخذ سند و رای مثبت برای املاک فاقد سند در بافت‌های فرسوده در مقایسه با سال‌های گذشته خبر داد.

به گزارش فارس، مهدی هدایت در خصوص املاک فاقد سند گفت: پس از ابلاغ برنامه چهارم توسعه شهر تهران در زمینه نوسازی بافت های فرسوده، یکی از احکام این برنامه اخذ سند برای پلاکهای واقع در بافت فرسوده است و طبق حکم70 برنامه چهارم توسعه شهر تهران مقرر شده که به منظور رفع موانع، تسریع و تسهیل در فرآیندهای صدور سند مالکیت املاک فاقد سند بافت های فرسوده با هماهنگی سایر دستگاه های مرتبط در سال 1402 نسبت به اخذ سند و نوسازی این قبیل املاک اقدام گردد. 

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران خاطرنشان کرد: با تلاشهای صورت گرفته و بکارگیری ظرفیت ستاد بازآفرینی شهر تهران و همکاری شایسته اداره کل ثبت اسناد و املاک استان، آمار اخذ سند و رای مثبت برای املاک فاقد سند طی سال 1402 دو برابر میزان مصوب برنامه چهارم توسعه بوده است.

هدایت با بیان این که آمار اخذ سند و رای مثبت برای املاک فاقد سند در بافت های فرسوده در مقایسه با سال های گذشته 8 برابر رشد داشته است، افزود: انتظار داریم با همکاری مشترک سازمان نوسازی و اداره کل ثبت اسناد و املاک و سایر دستگاه های مرتبط روند رو به رشد صدور سند تداوم داشته باشد تا بتوان با و پیگیری های شهرداری تهران بر چالش های بناهای ناایمن بافت فرسوده در مواقع بحران غلبه کرد.

دیگر خبرها

  • گلستان جزء استان‌های برتر در زمینه پرداخت تسهیلات مسکن شهری و روستایی
  • پیشتازی شهرداری تبریز در تخفیف۸۰ درصدی صدور پروانه در بافت فرسوده
  • اجرای بسته تشویقی نوسازی بافت فرسوده شش شهرستان سیستان وبلوچستان
  • نوسازی ۲۵ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده کشور
  • تعیین تکلیف املاک فاقد سند در بافت فرسوده پایتخت
  • ۲۵ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده کشور نوسازی شد
  • لزوم تعیین تکلیف بانک عامل برای پرداخت تسهیلات نهضت مسکن در کرمان
  • لزوم تعیین و تکلیف بانک عامل برای پرداخت تسهیلات نهضت مسکن در کرمان
  • ساخت ۱۵۰ هزار مسکن استطاعت پذیر در تهران | ۵۵۰۰ خانه فرسوده و خطرناک نوسازی می شوند
  • توزیع بیش از ۴۴ هزار بسته نوسازی بافت‌های فرسوده در ۲۶۱ محله کشور