Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل سیاسی استانداری خراسان رضوی گفت: اولین ویژگی سمن‌هایی که در روستاهای بخش مرکزی کاشمر ایجاد شده، عدم وابستگی به دولت است.

به گزارش قدس آنلاین، محمد علی نبی‌پور در مراسم آغاز به کار سازمان‌های مردم نهاد روستاهای بخش مرکزی کاشمر که شب گذشته برگزار شد افزود: اگرچه در گذشته کاشمر یکی از شهرستان‌هایی بود که از نظر کمی تشکل‌های مردم نهاد بسیار اندکی داشت اما اکنون آغاز به کار بیش از ۴۳ سازمان مردم نهاد را جشن می‌گیریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: مهم‌ترین کار در توسعه یک منطقه اتفاق نظر نخبگان است. اگر روستا بخواهد پیشرفت کند، ابتدا باید نخبگان روستا با هم اتفاق نظر داشته باشند و برای این منظور لازم است تشکل‌ها کمک کنند.

نبی‌پور بیان کرد: دولت به تنهایی هیچ کاری نمی‌تواند انجام دهد. اگر طی ۲ سال گذشته در بخش مرکزی کاشمر موفقیت‌هایی به دست آمده، به دلیل همراهی مردم، خیران و سازمان‌های مردم‌نهاد بوده است.

مدیرکل سیاسی استانداری خراسان رضوی اولین ویژگی سمن‌هایی که ایجاد شده را عدم وابستگی به دولت دانست و بر قرار نگرفتن سمن‌های مردم نهاد زیر یوغ دولت تاکید کرد و گفت: غیر سیاسی بودن از دیگر ویژگی‌های سازمان‌های مردم نهاد است.

وی افزود: سازمان‌های مردم نهاد باید خصلت غیرسیاسی بودن را پررنگ‌تر کنند؛ در غیر این صورت نه تنها موفق نخواهند بود بلکه طی یک سال آینده از هم خواهند پاشید.

در این جلسه فرماندار کاشمر نیز در خصوص اهمیت تشکیل سمن‌ها و تشکل‌های مردم‌نهاد گفت: یکی از هدف‌گذاری‌هایی که در شهرستان انجام دادیم، ساختارسازی و نهادسازی بود و این اتفاق نمی‌افتد مگر اینکه در هر حوزه با سازوکار لازم به خود وارد شویم.

مسلم ساقی افزود: در حوزه اجتماعی بهترین راهکار و اقدام ایجاد سمن‌هاست. تا امروز ۴۳ سمن در روستاهای بخش مرکزی کاشمر و در حوزه‌های مختلف شروع به کار کرده‌اند.

وی اظهار کرد: اگر ۵۰ درصد این سازمان‌ها در حوزه‌های اجتماعی و حتی سیاسی بتوانند کارکرد خودشان را انجام دهند، موفقیتی بیش از گذشته خواهند داشت.

بهروز بنیادی، نماینده مردم کاشمر در مجلس شورای اسلامی، نیز در این نشست گفت: معیارهایی که برای روستای پاک لازم است، اگر سرلوحه تمام سمن‌ها قرار بگیرد، قطعا همه مشکلاتی که وجود دارد را رفع خواهد کرد. زندگی در روستا را باید آموزش دهیم چراکه اگر روستاها خالی شود، عملا کشور از آن جنبه قدرت خود فاصله بسیاری خواهد گرفت.

در ادامه بخشدار مرکزی کاشمر افزود: تحقق پیشرفت و توسعه مستلزم بهره‌گیری از استعداد، توان و حضور فعالانه مردم و مشارکت آن‌ها در مراحل توسعه است.

سعید چیتی بیان کرد: توسعه و مشارکت بدون هم امکان‌پذیر نیست. فرایند توسعه وقتی با موفقیت همراه است که با افزایش مشارکت مردم همراه باشد. هرجا که مردم امیدوار باشند، شاهد نتایج مثبت و موثر خواهیم بود.

وی عنوان کرد: در این میان نقش سازمان‌های مردم‌نهاد بسیار مهم و حیاتی است. سازمان‌های مردم نهاد بازوی دولت، به خصوص در روستاها، جهت مدیریت بهتر روستاها توسط دهیاران و شوراها هستند.

چیتی اظهار کرد: سازمان‌های مردم‌نهاد باید از توان و ظرفیت خود در راستای انگیزه دادن به جامعه، افزایش مشارکت‌های اجتماعی، بالا بردن نشاط و شادابی مردم و تقویت روحیه مطالبه‌گری در ایشان استفاده کند.

وی عنوان کرد: ۴۳ سازمان مردم نهادی که در روستاهای بخش مرکزی کاشمر تشکیل شده، در حوزه‌هایی مانند پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، محیط زیست، اشتغال و کارآفرینی، امور زنان و خانواده، گردشگری و... فعالیت دارد.

منبع: ایسنا

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: سازمان مردم نهاد روستاهای بخش مرکزی کاشمر سازمان های مردم نهاد آغاز به کار سازمان ها تشکل ها سمن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۱۴۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ورزش استان یزد با همکاری تمامی نهاد‌ها

مصطفی زارع زاده رئیس سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری یزد با حضور در اداره کل ورزش و جوانان استان یزد با زهیرحاجی حسینی مدیرکل  ورزش و جوانان استان یزد و معاونین این اداره دیدار و گفت و گو کرد.

در این دیدار که نارگانی معاون توسعه ورزش، راجی معاون توسعه منابع و پشتیبانی، آزاده دهقان معاون توسعه ورزش بانوان و شیر مدیر روابط عمومی این اداره کل و ربانی معاون ورزشی سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری نیز حضور داشتند، بر تعامل و همکاری هرچه نزدیک‌تر این دو نهاد تاکید شد.

مدیرکل ورزش و جوانان استان یزد در این نشست گفت: سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری بازوی قوی برای ماست و تعامل و همکاری دو این دو نهاد ثمرات زیادی در توسعه ورزش و اشاعه فرهنگ در جامعه خواهد داشت.

حاجی حسینی افزود: فرهنگ و ورزش دو مقوله جدانشدنی هستند که باید به هردو آنها توجه شود و ما نیز تلاشمان اشاعه فرهنگ و اخلاق در بین ورزشکاران و جامعه ورزش است.

وی بیان داشت: خوشبختانه سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری یزد به خوبی در زمینه توسعه ورزش در شهر یزد تلاش داشته و المپیاد محلات رویداد مهم ورزشی است که شور، نشاط و پویایی در محلات ایجاد کرده است.

مدیرکل ورزش و جوانان استان یزد اظهار داشت: برای توسعه هرچه بهتر ورزش و فرهنگ سازی ورزش کردن در جامعه باید تعامل و همکاری در بین دستگاه‌ها و نهاد برقرار باشد و امیدواریم با تعامل و همکاری بیش از پیش با سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری بتوانیم گام‌های خوبی در پیشرفت ورزش در سال جدید برداریم و رویداد‌های بزرگی را برگزار کنیم. 

زارع زاده رئیس سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری یزد هم در این نشست گفت: قطعا ورزش یکی از مقوله‌های مهم جامعه است که آمادگی این را داریم تا همکاری و تعامل همه جانبه‌ای باهم داشته باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • سازمان ملل: ۸۵ درصد از مدارس غزه آسیب دیده‌اند
  • اجرای طرح تشدید برخورد با تخلفات رانندگی در کاشمر آغاز شد
  • پیشرفت ورزش استان یزد با همکاری تمامی نهاد‌ها
  • بارندگی آب، برق و راه برخی از روستاهای بخش شنبه و طسوج مسدود کرد
  • سازمان‌های مردم نهاد مشارکت بیشتری برای مبارزه با مواد مخدر داشته باشند
  • سازمان مردم نهاد در حوزه HSE تشکیل شود/ تصمیم‌گیری‌های ما مسئولیتی بین‌نسلی است
  • آغاز اجرای طرح پاکسازی طبیعت در استان مرکزی
  • نیازمند شبکه تنظیم‌گری کشوری هستیم
  • پروژه تالار مرکزی سنندج با پیشرفت مطلوبی در حال انجام است
  • سند دار شدن املاک زمین‌های زراعی روستاهای فیروزکوه در سال جاری