Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، گاهی خط لبخند می‌تواند در اطراف چشم‌ها نیز به وجود بیاید. خطوط لبخند وقتی که می‌خندید یا لبخند می‌زنید به چشم می‌آیند. طبیعی است که با بالا رفتن سن دچار چین و چروک‌هایی در پوست خود بشویم، اما برای کمتر جلوه کردن آن‌ها یا دیرتر بروز کردن خط لبخند راهکار‌هایی وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتربخوانید: گیاهان دارویی مؤثر در رفع خط اخم

چرا خط لبخند به وجود می‌آید؟

علت‌های اصلی ایجاد خط لبخند:

از دست دادن کشسانی پوست
دهیدراته شدن پوست
ژنیتک
سیگار کشیدن
آسیب ناشی از نور خورشید

چگونه می‌توان از ایجاد خط لبخند پیشگیری کرد؟

برخی از علت‌های ایجاد خطوط لبخند با یک سبک زندگی خوب به عنوان یک بزرگسال جوان، قابل پیشگیری‌اند. مثلا شما می‌توانید هر روز ضد آفتاب بزنید تا از چین و چروک پوست مرتبط با نور خورشید جلوگیری کنید. هیدراته نگه داشتن پوست نیز نقش مهمی در پیشگیری از خط لبخند و چین و چروک پوست دارد. حتما هر روز مایعات کافی بنوشید و زیاد کافئین و الکل مصرف نکنید، زیرا هر دو خاصیت ادرارآور دارند.

صورت خود را روزی یک تا دو بار بشویید و مرطوب کننده‌ی متناسب با نوع پوست‌تان بزنید. ورزش و پیروی از یک رژیم غذایی گیاهی نیز می‌تواند کمک‌تان کند سلامت پوست‌تان را حفظ کنید. اگر هم سیگاری هستید و به دنبال دلیلی قانع کننده برای ترک سیگار می‌گردید، بدانید که ترک سیگار می‌تواند از بروز چین و چروک‌های زودهنگام پوست جلوگیری کند و خط لبخند نیز جزو همین چین و چروک‌هاست.

راهکار‌های درمانی خط لبخند چیست؟

در مورد خط لبخند، انتخاب‌های متنوعی پیش روی شماست. شما چه به دنبال یک روش جراحی (تهاجمی) برای رفع خط لبخندتان باشید و چه سایر روش‌های اصلاحی و ترمیمی زیبایی، بهترین کار این است که با متخصص پوست یا زیبایی مشورت کنید. کرم‌ها و لوسیون‌های موضعی نیز برای محو کردن خط لبخند وجود دارند، اما راهکار‌هایی موقتی‌اند.

فیلر‌های تزریقی برای رفع خط لبخند

فیلر‌های تزریقی از بهترین انتخاب‌ها برای رفع خط لبخند بدون عمل جراحی هستند. خیلی از این فیلر‌ها از هیالورونیک اسید ساخته شده‌اند و به خطی تزریق می‌شوند که از دهان به سمت بینی‌تان می‌رود. تاثیرات تزریق قفیلر فورا دیده می‌شوند و اگر از نتیجه خوش‌تان نیامد هم می‌توانید تغییرش دهید. نتیجه‌ی تزریق فیلر معمولا تا چند ماه می‌ماند، اما باید بدانید که بعد از تزریق‌های مکرر، ممکن است بافت اسکار باقی بماند که سبب می‌شود تاثیر فیلر، دائمی‌تر شود. فیلر‌هایی که از کلسیم هیدروکسی آپاتیت یا پلی ال لاکتیک اسید ساخته شده‌اند، نتایج ماندگارتری دارند و می‌توان آن‌ها را به بافت‌های عمیق‌تر صورت تزریق کرد.

تزریق بوتاکس برای رفع خط لبخند

سم بوتولینوم با نام تجاری بوتاکس نیز فیلر‌های تزریقی هستند، اما عملکرد متفاوتی دارند. متخصص پوست، بوتاکس را با سوزن ریزی به ناحیه‌ی خط لبخند تزریق می‌کند. بوتاکس با ضعیف کردن عضلات در ناحیه خط لبخند، اثر خود را می‌گذارد و باعث می‌شود خطوط و چروک، آزادتر شده و کمتر به چشم بیایند. شما می‌توانید در عرض چند روز بعد از تزریق اولیه بوتاکس، نتیجه را ببینید.

تزریق بوتاکس می‌تواند توسط متخصص پوست یا جراح پلاستیک انجام شود. مدت زمان ریکاوری نسبتا کوتاه است و شما می‌توانید بعد از ۲۴ ساعت به فعالیت‌های معمول خود ادامه دهید. برخی از عوارض جانبی معمول تزریق بوتاکس شامل سر درد و قرمزی در ناحیه‌ی تزریق می‌شوند.

تاثیر تزریق بوتاکس در ناحیه خط لبخند تقریبا سه ماه ماندگار است و اگر می‌خواهید نتیجه‌ای که گرفته‌اید تداوم بیشتری داشته باشد باید جهت درمان‌های بیشتر به پزشک‌تان مراجعه کنید.

عمل جراحی برای رفع خط لبخند

اگر خواهان نتایج ماندگارتر و چشمگیرتری هستید، عمل جراحی نیز می‌تواند انتخابی برای رفع خط لبخندتان باشد. لیفت صورت معمولا یک راه حل درمانی پایدارتر برای خط لبخند است و می‌تواند خطوط اطراف دهان و چشم‌ها را در یک عمل برطرف کند. جراح پلاستیک شما ممکن است همراه با لیفت صورت، عمل لیفت پلک را نیز به شما توصیه کند.

عمل جراحی لیفت صورت و اصلاح خط لبخند یکی از پُرهزینه‌ترین راهکار‌های درمانی بوده و ضمنا دوران نقاهت طولانی‌تری نیز دارد که به طور متوسط سه ماه خواهد بود. بزرگ‌ترین خطر مرتبط با لیفت صورت، عفونت است. عوارض جانبی نادر ناشی از لیفت صورت شامل اسکار، درد و آسیب به عصب می‌شود.

درمان با لیزر برای رفع خط لبخند

درمان با لیزر به نوعی تکنیک بازسازی پوست گفته می‌شود که سلول‌های لایه‌ی رویی پوست را برمی‌دارد. درمان با لیزر می‌تواند لکه‌های پوستی و چین و چروک‌ها را با آشکار ساختن لایه‌ای جدید از پوست ناپدید کند. تورم و درد از عوارض جانبی معمول ناشی از درمان با لیزر هستند، اما این عوارض بعد از چند روز برطرف می‌شوند. احتمال عفونت و اسکار هم وجود دارد. مدت زمان ریکاوری بعد از درمان با لیزر برای خط لبخند، یک تا سه هفته است و احتمالا طی چند ماه بعد به یک جلسه درمان دیگر هم نیاز خواهید داشت.

تحریک تولید کلاژن پوست برای رفع خط لبخند

تحریک تولید کلاژن پوست که به آن میکرونیدلینگ نیز می‌گویند با هدف افزایش تولید طبیعی کلاژن در پوست صورت می‌گیرد. با افزایش سن، پوست شما دیگر نمی‌تواند مثل گذشته کلاژن تولید کند و برای همین خاصیت کشسانی خود را از دست می‌دهد. در شیوه‌ی میکرونیدلینگ کمک می‌شود تا کلاژن بیشتری خطوط و چروک را پُر کند، مثلا خط لبخند. پزشک شما از یک رولر با سوزن‌های بسیار ریز استفاده می‌کند. نتایج میکرونیدلینگ، تدریجی ظاهر می‌شوند و شما می‌توانید بعد از ۹ ماه، نتیجه‌ی کامل را ببینید. طی التیام و ترمیم پوست ممکن است کبودی و قرمزی را تجربه کنید.

کرم‌های رفع خط لبخند

کرم‌هایی نیز برای رفع چروک‌ها و خط لبخند وجود دارد. رتینول یکی از عناصر ضد چین و چروک است که بیشترین تحقیقات روی آن صورت گرفته است و گفته می‌شود می‌تواند رادیکال‌های آزادی را که می‌توانند منجر به چین و چروک پوست شوند از بین ببرد. ویتامین C، پپتید‌ها و هیدروکسی اسید‌ها نیز برای رفع چین و چروک پوست به کار می‌روند. نقطه ضعف کرم‌های ضد چین و چروک در این است که چند ماه زمان می‌برند تا اثر بگذارند و نتیجه نیز ماندگار نیست. عوارض جانبی کرم‌های ضد چین و چروک شامل قرمزی، بثورات پوستی و احساس سوزش می‌شود.

عصاره‌های گیاهی برای رفع خط لبخند

عصاره‌های گیاهی نیز انتخاب دیگری برای رفع چین و چروک‌ها و خط لبخند هستند. این عصاره‌ها از گیاهانی گرفته شده‌اند که گفته می‌شود به طور طبیعی به سلامت و جوانسازی پوست کمک می‌کنند. عصاره‌های گیاهی تست شده‌ای وجود دارند که معلوم شده می‌توانند کلاژن سازی پوست را افزایش داده و کشسانی آن را بهبود بدهند. چند نمونه از این گیاهان شامل موارد زیر می‌شوند:

چای سفید
علف شیر
تنتور گل سرخ
چای سبز
آنجلیکا
رازیانه
انار
اگر می‌خواهید از عصاره‌های گیاهی استفاده کنید حتما آن‌ها را با یک روغن حامل مانند روغن زیتون یا روغن بادام، رقیق کنید. همچنین لازم است اول مقدار کمی از آن را روی پوست‌تان امتحان کنید تا مطمئن شوید که به آن آلرژی ندارید.

کلام آخر

خط لبخند بخشی طبیعی از پروسه‌ی افزایش سن است. همان طور که سن‌تان بالاتر می‌رود، هر خطی و چروکی که روی پوست‌تان دارید، عمیق‌تر شده و تعدادشان نیز بیشتر خواهد شد. اما همچنان راه‌هایی برای به حداقل رساندن ظاهر این خطوط وجود دارد. همانطور که می‌بینید راهکار‌های درمانی و زیبایی پوست زیاد و متنوع‌اند، بنابراین توصیه می‌کنیم در مورد انتخاب راه مناسب با پزشک متخصص مشورت کنید تا او متناسب با نوع پوست و نیازتان، بهترین توصیه را به شما بکند.

منبع:برترین ها

انتها یپیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانستنی های پزشکی زیبایی پوست راهکار های درمانی عصاره های گیاهی چین و چروک پوست درمان با لیزر شما می توانید چین و چروک ها تزریق بوتاکس ضد چین و چروک عوارض جانبی گفته می شود متخصص پوست خط لبخند ی خط لبخند خط لبخند لیفت صورت عمل جراحی پوست تان عصاره ها ایجاد خط چند ماه فیلر ها شده اند ی تزریق کرم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۱۴۷۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید

به گزارش همشهری آنلاین، دکتر حمید سوری، استاد اپیدمیولوژی و مدرس ارشد بین المللی در این باره به چند نکته مهم اشاره کرده است و این که با وجود پذیرش مضرات احتمالی استفاده از واکسن دلایل مهم استفاده از آنها چه بوده است.

سوری با اشاره به اخبار منتشر شده طی روزهای اخیر درباره واکسن آسترازنکا به همشهری آنلاین می‌گوید: برخی خبرهای مربوط به این واکسن تایید کرده که تزریق آن امکان دارد خون را لخته و موجب کاهش پلاکت‌ها و نهایتا مشکلات قلبی عروقی در دریافت کنندگان واکسن به ویژه افراد زیر ۵۰ سال شده باشد. این اخبار در بین ایرانی‌ها هم دست به دست می‌شود و نگرانی‌هایی را رقم زده است.

او ادامه می‌دهد: شرکت بریتانیایی ‌ـ ‌سوئدی تولیدکننده واکسن با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا و موسسه سرم هند واکسن آسترازنکا را تولید کرد و این واکسن از دسامبر ۲۰۲۰ میلادی در حال انجام تحقیقات بالینی فاز 3 بوده ‌است. آکسفورد-آسترازنکا، به‌صورت 2دوز نیم میلی‌لیتری در عضله دالی بازو، در افراد بالای ۱۸ سال، تزریق می‌شود و دوز دوم هم ۶ تا ۱۲ هفته پس از دوز نخست.

به گفته این اپیدمیولوژیست، اثربخشی این واکسن در پیشگیری از ابتلا به موارد حاد کووید ۱۹، پس از ۲۲ روز از تزریق دوز اول، معادل ۷۶ درصد عنوان شده و این اثربخشی پس از تزریق دوم به ۸۱ درصد می‌رسد.

عوارض اولیه آسترازنکا

سوری با بیان این که آسترازنکا ایمنی بالایی داشته و اثرات جانبی آن مانند درد محل تزریق، سردرد و تهوع، ناچیز است که عموماً طی یک تا چند روز، رفع می‌شوند، ادامه می‌دهد: با این وجود، اثرات جانبی نادر از جمله آنافیلاکسی هم به‌ندرت مشاهده شده‌ است. در موارد بسیار نادر، ایجاد لخته خون (ترومبوز) نیز به میزان یک مورد در هر 100هزار تزریق، مشاهده شده ‌است. در مارس ۲۰۲۱ گزارش شد که در بین ۳۴ میلیون تزریق در سراسر اتحادیه اروپا و بریتانیا ۳۷ مورد لختگی خون خطرناک ناشی از تزریق این واکسن در استفاده‌کننده‌ها روی داده‌ است.

واکسن‌هایی که در کشورمان برای مقابله با کروناویروس جدید استفاده کردیم را هم پایش نکرده‌ایم و کارآزمایی‌های انجام شده حتی برای واکسن‌هایی که در داخل کشور تولید شد، تکمیل نشد

او تاکید می‌کند: آسترازنکا از جمله اولین واکسن‌های تولید شده علیه کووید ۱۹ بود که در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد. حالا کار در بریتانیا به دادگاه کشیده شده و برخی برای این عوارض ادعای غرامت کرده‌اند. جنجال مطبوعاتی نیز به بزرگنمایی مسئله کمک کرده است. اما سؤال اینجاست که آیا این واکسن نسبت به سایر واکسن‌های کرونا، بدتر و دارای عوارض بیشتری بوده است؟

اضطراب ایجاد نکنیم

سوری با بیان این که در کارآزمایی‌های بالینی واکسن‌ها دو عامل اصلی شامل میزان اثربخشی و ایمنی اهمیت بیشتری دارد، عنوان می‌کند: مطالعات متعدد، واکسن فوق را هم از نظر اثربخشی و هم ایمنی از جمله واکسن‌های خوب دسته‌بندی کرده‌اند. از گزارش‌های ارائه شده هم مشخص شده که این عارضه لخته با افت پلاکت، در استفاده‌کنندگان این واکسن بسیار نادر و کلا ۱۸ مرگ از میان ۲۵ میلیون واکسینه‌شده ثابت شده است که به نسبت سایر واکسن‌ها به ویژه در شرایط اضطراری پاندمی وضعیت بدتری را نشان نمی‌دهد. به همین دلیل باید به تعارض منافع و رقابت‌های تجاری شرکت‌های بین‌المللی تولید واکسن توجه داشت و نباید نگرانی و اضطراب نادرست در بین کسانی که از این واکسن تزریق کرده‌اند ایجاد کرد.

او درباره تزریق این واکسن در ایران هم توضیح می‌دهد: در همان زمان اوج پاندمی و با شروع واکسیناسیون در ایران، استفاده از آسترازنکا برای افراد زیر ۵۰سال که بیشترین گروه آسیب‌پذیر از این عارضه بودند محدود و حتی ممنوع شد، به همین دلیل نگرانی زیادی برای مردم کشورمان وجود ندارد. به لحاظ علمی هم باید توجه داشت که هیچ مداخله بیولوژیک، شیمیایی و غیرایمنی صددرصدی ندارد و حتی آب هم در شرایط خاصی می‌تواند فرد را مسموم کند. مهم مقایسه اثر مفید و ضرر یا تفسیر درست از سود و زیان استفاده از هر مداخله پزشکی و بهداشتی از جمله استفاده از واکسن‌هاست. این میزان عوارض ناچیز نمی‌تواند دلیلی برای رد آن یا شکایت علیه آن باشد.

بیشتر بخوانید

واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ واکسن‌های دیگر هم پایش نشدند

مدرس ارشد بین المللی به تنوع واکسن‌های ترزیق شده در کشور هم اشاره می‌کند و می‌گوید: البته ما واکسن‌هایی که در کشورمان برای مقابله با کروناویروس جدید استفاده کردیم را هم پایش نکرده‌ایم و کارآزمایی‌های انجام شده حتی برای واکسن‌هایی که در داخل کشور تولید شد، تکمیل نشد. فازهای ۴ و ۵ کارآزمایی‌ها هم یا انجام و یا گزارش نشدند. چه بسا میزان شکست واکسن یا عدم ایمنی و عوارض جانبی آنها بسیار بیشتر از آسترازنکا باشد، لذا قضاوت ما از عوارض ناشی از اغلب واکسن‌ها از روی جهل است و نمی‌توان گفت مثلا آسترازنکا در مقایسه با واکسن‌های مصرف شده یا تولید شده داخلی بهتر یا بدتر است. ضمن آن که باید توجه داشت که استفاده از واکسن در شرایط اضطرار بوده و چرخه کامل تولید واکسن نه برای آسترازنکا و نه واکسن مشابه دیگر طی نشده است.
درست مقایسه کنیم

این استاد اپیدمیولوژی به چند نکته درباره عوارض واکسن آسترازنکا هم اشاره و عنوان می‌کند: اول این که وجود و گزارش عارضه لخته شدن خون در استفاده‌کنندگان از واکسن آسترازنکا نمی‌تواند دلیلی برای ترجیح استفاده از سایر واکسن‌های باشد. دوم آنکه معمولا در شرایط اضطراری چون چرخه و فازهای کارآزمایی‌های بالینی واکسن کامل انجام نمی‌شود، ممکن است عوارض پیش‌بینی نشده بیشتری نسبت به موارد مشابه عادی مشاهده شود.

وجود و گزارش عارضه لخته شدن خون در استفاده‌کنندگان از واکسن آسترازنکا نمی‌تواند دلیلی برای ترجیح استفاده از سایر واکسن‌های باشد

او ادامه می‌دهد: نکته سوم در دست نبودن اطلاعات عوارض ناشی از سایر واکسن‌ها به دلیل عدم انجام مطالعات کافی یا در اختیار نبودن یافته‌های مرتبط نمی‌تواند دلیلی بر بهتر بودن آن واکسن‌ها باشد و مقایسه واکسن‌ها باید در شرایط یکسان از نظر مطالعات، پیگیری‌ها و گزارش‌های معتبر علمی همه آنها باشد، چون در غیر اینصورت دچار خطا در استنتاج خواهیم شد.

سوری تاکید می‌کند: در این حوزه اولین اولویت نظام سلامت و دست‌اندرکاران بهداشت و درمان، رعایت اخلاق و حفظ منافع بیماران است و همچنین لزوم ادامه مطالعات مربوط به واکسن‌های تولیدشده و مصرف‌شده علیه کووید ۱۹ در دوران حاد اپیدمی. مساله دارای اهمیت این که پذیرش مضرات احتمالی استفاده از واکسن، منطقی‌تر و علمی‌تر از قبول مرگ‌های روزانه چندصد نفری مردم در آن شرایط بوده است.

کد خبر 849163 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها کرونا واکسن آسترازنکا خبر مهم واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • لبخند زیبا و جذاب، راز جذابیت لبخند بازیگران چیست؟
  • تزریق آنتی بیوتیک در مطب، زن جوان را راهی بخش مراقبت های ویژه کرد
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • تست سلامت از روی خطوط صورت و چروک پیشانی
  • طرح جهادی به صرف لبخند در گرگان برگزار شد
  • به صرف لبخند ؛ اردوی جهادی چشم پزشکان تهرانی در گرگان
  • لبخند یک پرسپولیسی به ناکامی ستاره تراکتور
  • علل شایع پیری زودرس پوست صورت
  • اشک‌ها و لبخند‌ها در کشتی آزاد نونهالان قهرمانی کشور
  • مردان سلبریتی که فیلر تزریق کرده‌اند