Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- مقامات آمریکا و تحلیلگران صنعت نفت این کشور تخمین می زنند که روسیه از طریق انتقال و فروش نفت ونزوئلا به سایر بازارها ماهانه ۱۲۰ میلیون دلار درآمد داشته باشد.

به نقل از واشنگتن پست، از زمان تحریم شرکت نفت ونزوئلا توسط آمریکا که ارتباط آن را با بزرگترین خریدارش قطع کرد، بازنده های بسیاری وجود داشته اند، از جمله سرمایه گذاران آمریکا که از این بازار بیرون رفته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ولی تحریمهای آمریکا یک برنده واضح داشته است و آن هم ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه است.

 مقامات آمریکا و تحلیلگران صنعت نفت این کشور می گویند قراردادهای مخفیانه ای بین مسکو و کاراکاس برای انتقال و فروش نفت به سایر بازارها بسته می شود که درآمد بالایی برای روسیه دارند. تخمین می زنند که روسیه از این طریق ماهانه 120 میلیون دلار درآمد داشته باشد.

 روسیه ارتباط خود با این کشور آمریکای جنوبی که دارنده بزرگترین ذخایر اثبات شده نفتی است را یکی از همکاری های دو جانبه توصیف می کند. از زمان تاسیس دولت سوسیالیست هوگو چاوز در 1999، روسیه اصلی ترین تامین کننده تجهیزات نظامی و مشاوران برای این کشور بوده است.  این کشور همچنین از ونزوئلا در نهادهای بین المللی دفاع می کند و منبع اصلی وام های دولتی و سرمایه گذاری است.

 ولی حالا برخی ناظران می گویند روسیه در حال اخاذی از مادورو است. واشنگتن کشتی هایی را که نفت خام ونزوئلا را حمل کنند در لیست سیاه قرار می دهد و تهدید کرده هر نهاد یا بانک بین المللی را که به دولت مادورو کمک کند،تحریم خواهد کرد . به این ترتیب، نفت، بزرگترین سرمایه ونزوئلا یک برند خطرناک در سراسر جهان است.

 روسیه خطر تحریم ها را از بین می‌برد. این کشور کشتی هایی را از یک کشور سوم اجاره می کنند و منبع نفت خامی را که در سراسر جهان منتقل می‌کند، مخفی نگه میدارد.

 مقامات آمریکا و تحلیل گران صنعت نفت می گویند شرکت های دولتی روسیه مخصوصاً شرکت رزنفت70 تا 80 درصد کل صادرات نفت ونزوئلا را برعهده دارند.

 مادرورو ماه گذشته در مصاحبه ای با واشنگتن پست اظهار داشت رزنفت مسئول 15 تا 20 درصد تولید نفت ونزوئلا است و سرمایه گذاری های مهمی برای افزایش تولید آن انجام می دهد ولی اشاره‌ای به بازاریابی و انتقال نفت نکرد.

 مقامات آمریکا و منابع صنعتی این کشور می‌گویند روسیه همچنین مواد شیمیایی مورد نیاز ونزوئلا را برای حفظ فعالیت بخش نفت آن تامین می کند و بنزین پالایش شده در اختیار آن قرار می‌دهد. این کار قبلاً توسط شرکتهای آمریکایی صورت می گرفت.

 مقامات آمریکا تخمین می‌زنند رزنفت روزانه 400 هزار بشکه نفت خام ونزوئلا را کنترل می کند که بیش از نیمی از تولید این کشور است و از این طریق ماهانه 120 میلیون دلار درآمد دارد. تولید نفت ونزوئلا از زمان وضع تحریم ها در ژانویه 2019، سی و پنج درصد کاهش یافته است.

 تسنیم

برچسب ها: آمریکا ، ونزوئلا ، روسیه ، نفت

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: آمریکا ونزوئلا روسیه نفت میلیون دلار درآمد مقامات آمریکا تخمین می زنند نفت ونزوئلا صنعت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۱۴۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اوکراین مدعی خسارت یک میلیارد دلاری شد

وزیر انرژی اوکراین اعلام کرد حملات پهپادی و موشکی اخیر روسیه به سیستم انرژی اوکراین، بیش از یک میلیارد دلار آمریکا، به این بخش، خسارت وارد کرده است.

به گزارش ایسنا، روسیه از ۲۲ مارس، به تلافی حملات پهپادی کی‌یف به زیرساخت‌های انرژی این کشور، نیروگاه‌های تولید برق آبی و حرارتی و همچنین شبکه‌های اصلی اوکراین را هدف حمله قرار داده که به خاموشی در بسیاری از مناطق اوکراین، منجر شده است.

ژرمن گالوشنکو، وزیر انرژی اوکراین، روز یکشنبه گفت: اکنون ما درباره خسارتی بالغ بر یک میلیارد دلار صحبت می‌کنیم، اما این حملات ادامه دارد و روشن است که خسارات، افزایش پیدا خواهد کرد.

این مقام اوکراینی گفت: خسارت اصلی به تاسیسات تولید نیروی برق آبی و حرارتی و همچنین سیستم‌های انتقال برق وارد شده است. سیستم امروز باثبات است، اما وضعیت کاملا پیچیده است و به لطف شرایط جوی مساعد، سیستم انرژی با تولید نیروی خورشیدی و بادی، پشتیبانی شده است.

اوکراین در ماه‌های اخیر، با پهپاد‌های مملو از مواد منفجره، تعدادی از پالایشگاه‌های نفت روسیه را هدف حمله قرار داد و باعث کاهش تولید سوخت این کشور شد. در پی این اقدامات، روزنامه فایننشیال تایمز به نقل از منابع آگاه گزارش کرده بود این حملات، متحدان کی‌یف در آمریکا را که نگران افزایش قیمت داخلی سوخت در سال برگزاری انتخابات ریاست جمهوری هستند، ناراحت کرده است.

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، به روزنامه آمریکایی واشنگتن پست گفت: واکنش آمریکا در این مورد مثبت نبود. ما از هواپیما‌های بدون سرنشین خود استفاده کردیم. هیچ کس نمی‌تواند به ما بگوید که شما نمی‌توانید.

با این حال، لایحه بسته کمکی واشنگتن به کی‌یف به ارزش ۶۰ میلیارد دلار که مدت‌ها پیش توسط مجلس سنا پیشنهاد داده شده بود، اما به دلیل مخالفت جمهوری‌خواهان مجلس نمایندگان آمریکا در بن‌بست به سر می‌برد، در نهایت با موافقت همین گروه به تصویب رسید و هفته گذشته توسط جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا امضا شد. زلنسکی پس از موافقت آمریکا با تصویب این کمک، خواستار کمک‌های بیشتر تا ۱۰ سال آینده شد!

دیگر خبرها

  • مقامات آمریکا اعتقاد عملی به حقوق بشر ندارند
  • پیش بینی ۲۷ سال پیش برژینسکی درمورد ایران که درست از آب درآمد
  • اوکراین مدعی خسارت یک میلیارد دلاری شد
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • کره شمالی: هیات‌های جدید ناظر بر تحریم‌ها، محکوم به شکست هستند
  • کره شمالی: آمریکا و متحدانش به دنبال اجتناب از چارچوب سازمان ملل هستند
  • اولین زیان غول گاز روسیه در ربع قرن گذشته
  • درآمد ترکمنستان از فروش گاز به چین از روسیه بیشتر شد
  • جزئیات توافق‌های بانکی ایران و روسیه