Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی شورای شهر تهران با تاکید بر این که شهرداری، رأسا توان حفاظت از میراث معماری را ندارد، درباره راه‌حل شورای شهر از ابلاغ سیاست‌هایی مبتنی بر راهبرد برد-برد که شهر و شهروندان از یک سو و مالکین از دیگر سو منتفع شوند، خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، علی اعطا در صفحه توئیتر خود با اشاره به اینکه نگرانی و اعتراض نسبت به تخریب میراث معماری تهران، شدت گرفته است، این حساسیت‌ها را بجا و درخور توجه دانست و نوشت: اگر برای هر تخریب و نوسازی، منع و محدودیتی از سوی میراث اعلام نشود، شهرداری توان مقابله با حقوق مالکانه ندارد و قانونا ملزم به صدور پروانه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه شهرداری، رأسا توان حفاظت از این بناها را ندارد، درباره راه‌حل شورای شهر به سیاست‌هایی مبتنی بر راهبرد برد-برد که شهر و شهروندان از یک سو و مالکین از دیگر سو منتفع شوند اشاره کرد و افزود: در شورا طرحی در حال تدوین است که در کنار تسریع پیشنهاد ثبت برخی آثار به دستگاه مسئول، سیاست تشویق ذی‌نفعان به حفاظت از این ابنیه، توسط شهرداری دنبال شود.

سخنگوی شورای شهر تهران ادامه داد: حفظ هویت شهر در گرو حفاظت از میراث فرهنگی و طبیعی شهر است. راهکار اما، ایجاد محدودیت صرف نیست. حفاظت از میراث معماری معاصر باید از طریق سیاست‌های تشویقی و تعریف فعالیت‌هایی سازگار و متناسب، دنبال شود وگرنه، مادام که اقتصاد شهر بر محور ساخت‌وساز بچرخد، همین آش و همین کاسه است.

به گزارش ایمنا، برخی بناهای پایتخت که قدمت آن‌ها به دوره معاصر بازمی‌گردد اما از سوی میراث فرهنگی دارای ارزش محسوب شده‌اند، توسط مالکان برای ساخت‌وسازهای جدید تخریب می‌شوند که این موضوع در روزهای اخیر واکنش برخی از کنشگران میراث فرهنگی را در شبکه‌های اجتماعی درپی داشته است.

دیوان عدالت اداری نیز حکم به خروج این بناها از لیست بناهای ارزشمند داده و شهرداری را ملزم به صدور مجوز تخریب و نوسازی این ملک می‌کند اما معترضان معتقدند اگرچه شاید این بناها ارزش میراثی ندارند اما جزئی از هویت تهران هستند و تخریب آن‌ها به معنای حذف و فراموشی این هویت محسوب می‌شود.

کد خبر 409412

منبع: ایمنا

کلیدواژه: علی اعطا شوراي شهر تهران ساخت و ساز شهر ميراث فرهنگي شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق حفاظت از میراث معماری توان حفاظت میراث فرهنگی شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۱۵۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت ۳۷ عضو شوراهای استان تهران در سال گذشته

معاون استاندار تهران با بیان اینکه سال گذشته ۱۲ جلسه شورای حل اختلاف برای شوراها در استانداری تشکیل شده است گفت: ۳۷ نفر از اعضای شوراها در استان تهران سال گذشته بازداشت و شش نفر از اعضای شورای شهرها و ۱۲ نفر از اعضای شورای روستاها سلب عضویت شدند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، میرمحمد غراوی در همایش روز شوراها که پیش از ظهر امروز در آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (ع) برگزار شد، اظهار کرد: در استان تهران ۸ شهر داریم که ترکیب اعضای شورای اسلامی شهر آن‌ها بیش از ۹ نفر است و هفت شهر شورای هفت نفره و ۲۶ شهر نیز شورای شهر پنج نفره دارند.

وی با بیان اینکه تعداد شهرهایی که شورا ندارند و توسط قائم مقامی اداره می‌شوند پنج شهر هستند، افزود: در سطح استان تهران تعداد زنان عضو شورا ۲۰ نفر و تعداد مردان اعضای شورا ۲۳۱ نفر هستند.

معاون استاندار تهران خاطرنشان کرد: از تعداد ۲۵۱ نفر عضو شورا ۴ نفر دارای مدرک دکتری، ۸۲ نفر داری مدرک کارشناسی ارشد، ۱۴۱ نفر دارای مدرک کارشناسی، ۱۵ دارای مدرک کاردانی و مدرک ۹ نفر نیز دیپلم است.

غراوی با بیان اینکه سال گذشته ۱۲ جلسه شورای حل اختلاف برای شوراها در استانداری تشکیل شده است، تصریح کرد: برخی موارد در هیأت تطبیق تأیید و برخی رد شدند که در کل ۱۴۲ مصوبه داشتیم و ۱۰۲ مورد از آنها تأیید نظر شوراها بوده است همچنین ۳۷ نفر از اعضای شوراها در استان تهران سال گذشته به دلیل برخی تخلفات با دستور قضائی بازداشت شدند و ۶ نفر از اعضای شورای شهرها و ۱۲ نفر از اعضای شورای روستاها سلب عضویت شدند.

واریز ۱۱ هزار میلیارد تومان مالیات بر ارزش افزوده به حساب شهرداری‌ها

وی با بیان اینکه انتخاب شهرداران و تعیین اولویت‌های توسعه‌ای از وظایف اصلی شوراها است، اضافه کرد: در سال گذشته ۱۱ هزار میلیارد تومان اعتبار از محل اعتبارات مالیات بر ارزش افزوده به حساب شهرداری‌های استان تهران واریز شده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران عنوان کرد: سال گذشته ۲۶ هزار میلیارد تومان بودجه در شهرداری‌های استان تهران محقق شده که رشد ۵۷ درصدی بودجه و اعتبارات را نسبت به سال پیش از آن نشان می‌دهد.

غراوی با اشاره به اینکه سهم هزینه‌های جاری شهرداری‌ها ۶۰ درصد و سهم اعتبارات عمرانی ۴۰ درصد تعیین شده است، گفت: طی سال گذشته در شهرداری‌های استان تهران ۳۹ درصد اعتبارات صرف هزینه‌های جاری و ۶۱ درصد صرف پروژه‌های عمرانی شده است.

منبع: فارس

کد خبر 748843

دیگر خبرها

  • چهارمین همایش بین‌المللی معماری دست‌کند در خرم‌آباد برگزار می شود
  • همایش بین‌المللی معماری دست‌کند کشور در لرستان برگزار می‌شود
  • خطر تحریم در واردات اتوبوس‌های جدید/ تولیدکنندگان داخلی توان رفع نیاز شهر‌های کشور به اتوبوس را ندارند
  • تخریب ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی بویراحمد
  • میدان جی مسدود خواهد شد
  • تخریب آثار تاریخی در باران شدید کرمان؛ قسمت اسلامی قلعه نرماشیر ریخت
  • اتفاق ناگوار در انتظار تماشاخانه قدیمی سنگلج/ مسئولان شهرداری کجا هستند؟
  • بازداشت ۳۷ عضو شورا‌های تهران در سال ۱۴۰۲
  • الزام شورای عالی معماری جهت تعیین حدود مرزی شهر پردیس
  • بازداشت ۳۷ عضو شوراهای استان تهران در سال گذشته