Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، حمیدرضا مؤمنی مدیرعامل منطقه آزاد قشم در نشست خبری امروز خود با بیان اینکه طی بررسی‌های انجام شده به دلیل وجود متقاضی برای خرید زمین در قشم پیشنهاد شده که در سواحل جنوبی این منطقه زمین به قیمت یک و نیم میلیون تومان به فروش برسد، گفت: واگذاری‌ این زمین‌ها جهت رونق ساخت هتل با قیمت ارزان اعلام شده است که این طرح هم‌اکنون در شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید مصوب شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل منطقه آزاد قشم با بیان اینکه ۱۵۰۰ هکتار اراضی در منطقه قشم وجود دارد، گفت: ۱۲۰۰ هکتار از آن مربوط به منطقه ویژه اقتصادی است و با توجه به آنکه در اختیار منطقه آزاد است، حق واگذاری آن وجود ندارد.

او با بیان اینکه با فروش اراضی به صورت کامل مخالف هستم، گفت: در صورتی که این واگذاری‌ها برای رونق اقتصادی انجام شود مخالف نیستم و باید این موضوع را در نظر بگیریم که فروش زمین و اراضی در منطقه آزاد جهت ایجاد درآمد‌های پایدار انجام می‌شود، چرا که در مناطق آزاد بودجه‌ای ندارند و بودجه آن‌ها از طریق درآمدزایی و فروش اراضی تأمین می‌شود.

مؤمنی با اشاره به اینکه تمامی واگذاری‌های اراضی را در سایت اعلام کرده‌ایم، گفت: با توجه به شفافیت اطلاعاتی که اعلام کرده‌ایم، تمام واگذاری‌ها، درآمد‌ها و پروانه‌های ساخت را به صورت کامل در سایت بارگذاری کرده‌ایم و قابل دسترس است تا مردم بتوانند از این اطلاعات استفاده کنند.

مدیرعامل منطقه آزاد قشم گفت: دولت تمایلی نداشت که در مناطق آزاد هزینه کند، بنابراین دولت هیچ بودجه‌ای به ما نداده است و تمامی بودجه‌های این مناطق از طریق درآمد‌های خود حاصل می‌شود.

او با بیان اینکه از سال ۱۳۷۲ در منطقه آزاد قشم بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان درآمد هزینه بابت ساخت جاده، بنادر، تأمین برق، آب انجام شده است، گفت: بیش از ۶۰ کیلومتر جاده در منطقه آزاد جاده ساخته‌ایم و تمامی بنادر و اسکله‌ها در این مناطق ساخته شده است.

مؤمنی گفت: ۴۰۰ میلیارد تومان درآمد برای امسال تصویب شده بود که تا کنون ۷۰ درصد آن محقق شده و از این میزان ۱۵ درصد آن مربوط به فروش اراضی بوده و مابقی درآمد‌ها مربوط به گمرک و سایر درآمد‌های عوارضی بوده و تمامی درآمد‌ها صرف زیرساخت‌ها، بنادر و طرح‌های ملی در این منطقه شده است.

بیشتر بخوانید: پشت پرده پروژه پرورش میگو در غار نمکی/ ژئوپارک را از یونسکو خارج نمی‌کنیم

مدیرعامل منطقه آزاد قشم درباره واگذاری زمین در فضای ژئوپارک برای پرورش میگو، گفت: از تاریخ ۱۰/۰۹/۹۷ طبق مصوبه‌ای که اعلام شد حق واگذاری اراضی در مناطق آزاد ممنوع شد، اما ۱۲۰۰ هکتار زمین، ۱۰۰ فضای ژئوپارک و همچنین فضا‌های میراثی واگذار شد که هر دو واگذاری تخلف صورت گرفته است و این واگذاری‌ها در تاریخ ۱۸/۱۲/۹۷ بوده و بخش دیگری از واگذاری‌ها هم مربوط به سال ۹۸ بوده است.

او گفت: این واگذاری‌ها به ۲ نفر به نام افشین ناثی گوری متولد ۱۳۷۷ و محمد باسعیدی متولد ۱۳۱۱ بوده است که طی نامه‌نگاری‌هایی که با رئیس جمهور درباره تبعات بسیار بد پرورش میگو در منطقه ژئوپارک و نزدیک غار نمکی اعلام شده است که هرچه سریعتر این ساخت و ساز‌ها متوقف شود و برخورد شدید با متخلفان این موضوع صورت گیرد.

مؤمنی افزود: منطقه آزاد قشم به شدت پیگیر لغو این واگذاری‌ها و توقف ساخت و ساز‌ها در این محدوده است.

مدیرعامل منطقه آزاد قشم به وضعیت قاچاق هم در مناطق آزاد اشاره کرد و گفت: طبق قانون ورود تمامی کالا‌ها به مناطق آزاد به جز کالای ممنوعه آزاد است و اگر قاچاقی در این مناطق انجام می‌شود منطقه آزاد کاره‌ای نیست و نیروی انتظامی گمرک در این زمینه باید اقدامات لازم را انجام دهند.

او با اشاره به اینکه در سال گذشته ۲ ونیم میلیارد دلار قاچاق کشف شده است، گفت: امسال تا کنون ۱۳ میلیارد دلار در کل کشور قاچاق شده است که سهم منطقه آزاد از این میزان تنها ۲ میلیون دلار بوده است.

مؤمنی گفت: ما در حوزه قاچاق کاره‌ای نیستیم و باید بخش امنیتی، نظامی و قضایی اقدامات لازم را در این بخش انجام دهند.

مدیرعامل منطقه آزاد قشم گفت: ماه گذشته ۳ میلیارد تومان مشروبات الکی کشف شده که تمامی آن‌ها توسط گمرک و نیروی انتظامی به صورت کامل معدوم شده است.

مؤمنی با اشاره به اینکه یکی از مهم‌ترین مزیت‌های منطقه آزاد معافیت‌های مالیاتی است، گفت: پیشنهادی شده بود که منطقه آزاد با گمرک یک‌پارچه شود که این موضوع باعث از بین رفتن مزیت‌های اقتصادی در منطقه آزاد می‌شود از سوی دیگر طبق قانون وضع شده است که واحد‌های فعال در منطقه آزاد ۲۰ سال معافیت‌های مالیاتی دارند و پس از ۲۰ سال از آن‌ها مالیات دریافت می‌شود هم‌اکنون درمناطق آزاد بیش از ۵۰ درصد از واحد‌های تولیدی بالای ۲۰ سال قدمت دارند که همین موضوع باعث ایجاد مشکلاتی بسیار زیادی در حوزه پرداخت مالیات شده‌اند.

او گفت: در منطقه آزاد ۲۱۰ واحد صنعتی فعالیت می‌کنند که تأمین درآمد‌های آن‌ها بخش عمده‌ای از سرمایه‌ها و بودجه‌های منطقه آزاد تأمین می‌شود.

مدیرعامل منطقه آزاد قشم گفت: هم‌اکنون بخش عمده‌ای از این واحد‌های تولیدی درگیر با نظام‌های مالیاتی هستند و بحث مالیات از این واحد‌ها باعث کاهش جاذبه‌های اقتصادی در مناطق آزاد می‌شود.

مؤمنی گفت: نرخ بیکاری منطقه آزاد هم‌اکنون ۵ ونیم درصد است و بخش عمده‌ای از بودجه‌های این مناطق هزینه درآمدی است.

او بیان کرد: این واحد‌های تولیدی به دلیل اخذ قانون‌های مالیاتی جمع‌آوری شوند بخش عمده‌ای از جاذبه‌ها و سرمایه‌های گذاری‌های اقتصادی مناسب از بین خواهد رفت.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: منطقه آزاد قشم واگذاری زمین منطقه آزاد واحد های تولیدی واگذاری ها میلیارد تومان بخش عمده ای پرورش میگو منطقه آزاد مناطق آزاد صورت کامل واحد ها فروش اراضی مؤمنی گفت هم اکنون اعلام شد درآمد ها ۲۰ سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۱۵۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میوه‌های نوبرانه ارزان می‌شوند؟

اکبر یاوری فروشانی، رئیس اتحادیه صنف بارفروشان گفت: تا پایان اردیبهشت با عرضه انبوه میوه‌های نوبرانه، قیمت در بازار روند کاهشی به خود می‌گیرد.

به گزارش اقتصادآنلاین، او قیمت کنونی هرکیلو هندوانه در میدان مرکزی را ۳ تا ۱۴ هزارتومان، ملون ۸ تا ۱۳ هزارتومان، جانا ۱۰ تا ۱۵ هزارتومان و طالبی ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان اعلام کرد.

یاوری قیمت هرکیلو گوجه سبز را ۱۰۰ تا ۳۵۰ هزار تومان، توت فرنگی ۷۰ تا ۱۲۰ هزار تومان، ملون ۸ تا ۱۲ هزار تومان و چغاله بادام ۸۰ تا ۱۵۰ هزار تومان اعلام کرد و افزود: محصولات برمبنای فاکتور رسمی حداکثر با احتساب ۳۵ درصد سود در خرده فروشی‌ها باید عرضه شود.

رئیس اتحادیه بارفروشان گفت: با گرمای هوا و افزایش عرضه میوه‌های نوبرانه، قیمت‌ها روند کاهشی به خود گرفته است که با رسیدن میوه‌های نوبرانه به تولید انبوه، بازار به تعادل می‌رسد.

دیگر خبرها

  • واگذاری هزار قطعه زمین در بم
  • واگذاری ۲ هزار و ۶۱۰ زمین در ۱۴ شهر جنوب کرمان
  • سکه و طلا در بازار تهران ارزان تر شد
  • کدام کشورها خواهان محصولات شیلاتی قشم هستند
  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است
  • آغاز واگذاری زمین در شهرک صنعتی زرند
  • میوه‌های نوبرانه ارزان می‌شوند؟
  • واگذاری رایگان زمین به خیران مدرسه‌ساز در قشم
  • قیمت سکه و طلا امروز ۱۶ اردیبهشت؛ سکه ۴۰۰ هزار تومان ارزان شد
  • آغاز پرورش میگو در سواحل استان بوشهر/ نظارت‌ها جدی‌تر می‌شود