Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- ابراهیم حاتمی‌کیا نویسنده و کارگردان، فرامرز قریبیان، سام قریبیان، کامبیز دیرباز، پانته آ پناهی ها، محمدرضا شریفی نیا بازیگران فیلم و سایر عوامل فیلم سینمایی خروج در نشست خبری این فیلم حاضر شده و به سوالات خبرنگاران پاسخ دادند.  تاریخ انتشار: 19:25 - 18 بهمن 1398 - کد خبر: ۵۹۴۳۱۰

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، نشست خبری فیلم سینمایی «خروج» به کارگردانی ابراهیم حاتمی کیا در پردیس سینمایی ملت موسوم به کاخ رسانه با اجرای محمود گبرلو برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

ابراهیم حاتمی‌کیا نویسنده و کارگردان، فرامرز قریبیان، سام قریبیان، کامبیز دیرباز، پانته آ پناهی ها، محمدرضا شریفی نیا بازیگران فیلم و سایر عوامل فیلم سینمایی خروج در نشست خبری این فیلم حاضر شده و به سوالات خبرنگاران پاسخ دادند. 

بیشتر بخوانید: برای مشاهده فهرست کامل آثار سودای سیمرغ فجر ۳۸ اینجا کلیک کنید برای مشاهده متن کامل نشست خبری جشنواره فیلم فجر ۳۸ اینجا کلیک کنید برای مشاهده آخرین خبرها از جشنواره فیلم فجر ۳۸ اینجا کلیک کنید برای مشاهده معرفی هیئت داوران جشنواره فیلم فجر ۳۸ اینجا کلیک کنید برای مشاهده برنامه سینماهای مردمی جشنواره فیلم فجر ۳۸ اینجا کلیک کنید

سام قریبیان درباره بازی در فیلم خروج گفت: این فرصتی بود که ابراهیم حاتمی کیا برای من ایجاد کرده است، فرامرز قریبیان نقش اول فیلم بود و من یکی از لذت بخش ترین تجربه های عمرم را تجربه کردم. 

پانته آ پناهی‌ها درباره شباهت نقش خود با فیلم نفس اظهار کرد: من دقیقا نگران بودم که نقشم شبیه نقشم در فیلم نفس باشد، سعی کردم که این نقش شبیه به هم نباشد، من و گروه بازیگردانی سعی کردیم که شبیه نباشیم. 

ابراهیم حاتمی کیا درباره پایان بندی فیلم اظهار کرد: پایان بندی فیلم خروج همانی بود که خودم می خواستم و برای این پایان هیچ فشاری نبود. هر دولتی باشد این بحث وجود دارد و این فیلم و نقد من ربطی به دولت کنونی ندارد. 

وی درباره انتخاب بازیگران فیلم اضافه کرد: کار با بازیگران پیشکسوتی که حتی بیش از من تجربه داشتند بسیار برایم لذت بخش بود و این سفر هیچگاه از یادم پاک نمی شود.

من بازی در فیلم های اعتراضی را دوست دارم. من عاشق نقش های معترض هستم، از قدیم تاکنون نقش های معترض بازی کردم، به عقیده من خروج بهترین بازی من در نقش یک معترض است. 

حاتمی کیا درباره احتمال عدم موفقیت فیلمش در جشنواره فیلم فجر گفت: من به این قضیه عادت دارم، همه چیز بستگی به مجموعه داوران دارد، مگر قبل از این برای من اتفاق نیفتاده که فیلمم دیده نشده باشد، مگر برای فیلم «چ» اتفاقی افتاد؟ من به این بی توجهی ها عادت دارم، هر چند اگر اتفاق خوبی برای فیلم بیفتد از آن استقبال می کنم. 

وی ادامه داد: من می خواستم این فیلم بیانگر مشکلات تمامی ایرانیان باشد به همین دلیل در فیلم شخصیت ها از شهرهای مختلف حضور داشتند.

وی درباره خروج فیلمش از بخش آرای مردمی اضافه کرد: خروج فیلم خروج از آرای مردمی مثل یک شوخی است، این فیلم با یک برنامه ریزی از بخش آرا مردمی خارج شد، بعدها مردم می گویند که این فیلم مورد که بوده و که نیست. 

حاتمی کیا در اعتراض به جوسازی برخی رسانه ها در قبال خروج افزود: چرا همه چیز دادگاهی برقرار می شود، چرا همه می گویند دهه من گذشته است، حرف خودم را به خودم پس می دهید، مگر علی حاتمی که رفت کسی جایزش را گرفت، این بدگویان لذت می برند؟ من دلخورم از این فضا، این فیلم بیستمین فیلم من است، چرا هر سال سختتر شده است؟ جرا فقط به من گیر می دهید؟ ما سربازان فرهنگی این نظام هستیم، چرا اینگونه با ما برخورد نمی شود؟ چرا هر سال آمدن به این سالن شبیه فشار قبر شده است. بیایید با هم به دوستی و عدالت برخورد کنیم.

وی درباره بازی فرامرز قریبیان گفت: من در عمر کاری خود بازیگری همچون فرامرز قریبیان ندیده ام، فرامرز قریبیان آنچنان غرق در نقش شده که نمی توان وی را از نقش جدا کرد.

فرامرز قریبیان درباره بازی در این فیلم گفت: حوصله بچه بازی و غرض ورزی مسئولین سینما را ندارم، فیلم سینمایی خروج آخرین تجربه من در عرصه بازیگری است، همیشه می خواستم با فیلمی بزرگ به کار خود خاتمه بدهم، من پیشنهادات بسیار زیادی داشته و دارم اما این فیلم آخرین کار من در سینما است. 

ابراهیم حاتمی کیا ادامه داد: در فیلم سینمایی خروج تلاش کردم که سینما بسازم، همیشه این تجربه از لحاظ سینمایی برایم جذاب بوده و امیدوارم همیشه برایم اتفاق بیفتد. ساختن این فیلم می توانست به شدت تلخ باشد، من کشورم را دوست دارم و اعتقاد دارم مسیر مطالبه گری باید تعریف شود. 

وی درباره احتمال ساخت فیلمی با موضوع زندگی سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: آرزوی من ساختن فیلمی درباره شهید سردار سلیمانی است، امیدوارم فرصتی پیش بیایید که این فیلم را بسازم. 

خبر در حال تکمیل است...

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا جشنواره فیلم فجر اخبار سینما کلیک کنید برای مشاهده جشنواره فیلم فجر ۳۸ ابراهیم حاتمی کیا فیلم سینمایی خروج پانته آ پناهی ها فرامرز قریبیان بازیگران فیلم حاتمی کیا سام قریبیان درباره بازی نشست خبری فیلم خروج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۱۷۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به یاد آتیلا پسیانی و لحظه‌های ماندگارش در سینما | از هنرمندی در آثار بهرام بیضایی تا حاتمی‌کیا و بهروز افخمی |‌ ببینید

به گزارش همشهری آنلاین، ‌ به نقل از روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی، آتیلا پسیانی از پیشگامان تئاتر تجربی‌ست و چیزی حدود ۸۰ فیلم سینمایی در کارنامه بازیگری‌اش به چشم می‌آید؛ از نقش‌آفرینی برای بهرام بیضایی و تهمینه میلانی تا ابراهیم حاتمی‌کیا و بهروز افخمی.

آتیلا پسیانی که با بازی در «محله بر و بیا» خالق خاطرات دوست‌داشتنی برای دهه شصتی‌ها بود، در تمامی سال‌های بلند فعالیت هنری خود در گونه‌های رنگارنگِ جدی تا کمدی به ایفای نقش پرداخت، نقش‌هایی که نمود آن‌ها در فیلم‌های بسیاری پیدا بود.

«کشتی آنجلیکا»، «دو فیلم با یک بلیت»، «مسافران»، «خاکستر سبز» و «روز شیطان» از جمله آثاری بود که او از میانه دهه شصت تا سال ۷۳ در آن‌ها نقش‌آفرینی کرد. تا بعد از آن نوبت به همکاری با رسول ملاقلی‌پور و تهمینه میلانی در فیلم‌هایی چون «هیوا»، «دو زن» و «نسل سوخته» برسد. بعد از آن بود که در حوالی سال ۸۰ نوبت به همکاری‌اش برای بازی در آثار فریدون جیرانی و کمال تبریزی در فیلم‌های «آب و آتش»، «شام آخر» و «گاهی به آسمان نگاه کن» رسید.

فرزاد موتمن که آتیلا پسیانی سابقه بازی در دو فیلم او به نام‌های «آخرین‌بار کی سحر را دیدی» و «صداها» را دارد، بازی این هنرمند عرصه‌های سینما، تئاتر و تلویزیون را تکنیکی و با تمرکزی بالا در صحنه می‌خواند که قادر بود نقش‌های پیچیده و روانشناختی را به گونه‌ای ادراک‌پذیر ایفا کند.

گرچه «کما» ی آرش معیریان فیلمی در ژانر کمدی به‌شمار می‌رفت، اما پسیانی ایفاگر نقش جدی در آن بود تا در «اسپاگتی در ۸ دقیقه» توانایی‌های بازی در زمینه کمدی را نیز به رخ بکشد. بازی در «آتش بس»، «پاداش سکوت»، «یک عاشقانه ساده»، «پل چوبی»، «نیمه شب اتفاق افتاد»، «غلامرضا تختی» و «سیانور» را از جمله دیگر نقش‌آفرینی‌های به یاد ماندنی این بازیگر فقید می‌توان خواند.

آتیلا پسیانی که آخرین نقش‌آفرینی او بازی در مجموعه «بی‌گناه» به کارگردانی مهران احمدی بود، بعد از مدتی مبارزه با بیماری سرطان، در میانه نخستین ماه پاییزی سال ۱۴۰۲ دیده از سرای ناپایدار فرو بست.

کد خبر 848317 برچسب‌ها خبر مهم بازیگران سینما و تلویزیون ایران سینمای ایران چهره‌های مشهور

دیگر خبرها

  • آیت‌الله جنتی: معلمان، مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند
  • آیت‌الله جنتی: معلمان مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند
  • «معلمان» مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند
  • جنتی: «معلمان» مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند/ ضرورت الگوگیری از نظام آموزشی امام صادق(ع)
  • آیت‌الله جنتی: «معلمان» مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند
  • شهید مطهری چهره‌ای ماندگار در عرصه جهاد تبیین
  • تصمیم رونالدو نازاریو: خروج کامل از عرصه باشگاه‌داری
  • شهید مطهری طلایه دار مبانی فکری انقلاب اسلامی بود
  • به یاد آتیلا پسیانی و لحظه‌های ماندگارش در سینما | از هنرمندی در آثار بهرام بیضایی تا حاتمی‌کیا و بهروز افخمی |‌ ببینید
  • شکست تلاش‌ آمریکا برای گسترش نفوذ در آفریقا