Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ناکارآمدی در مجلس دهم سبب شد دو سال رهبر معظم انقلاب نمایندگان را به دیدار نپذیرفتند، گفت: مجلس نباید وکیل‌الدوله باشد بلکه باید وکالت مردم را به نحوه احسن انجام دهد.

حجت‌الاسلام سید ناصر موسوی لارگانی در گفتگو با خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا، با اشاره به شاخصه‌های نماینده اصلح اظهار کرد: مقام معظم رهبری بارها در سالگرد تأسیس مجلس شورای اسلامی این شاخصه‌ها را معرفی کردند، امام خمینی (ره) هم مهم‌ترین شاخصه نماینده را الگوبرداری از رفتارهای شهید مدرس دانستند و فرمودند که ساده‌زیستی، مقابله با زیاده‌خواهان، مبارزه با استکبار و استعمار پیر و شجاعت از شاخصه‌های یک نماینده تراز انقلاب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه شجاعت مهم‌ترین اصل برای نمایندگی مجلس است، گفت: نماینده وکالت مردم را در مجلس برعهده می‌گیرد و کار وکیل دفاع از موکل است، بنابراین اگر وکیلی در دادگاه با طرف مقابل کنار بیاید و گاه در اعاده حقوق موکل به شرایط طرف مقابل هم توجه کند، این وکیل قابل اعتماد نیست.

نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه شرایط وکالت مجلس باید برای مردم تبیین شود، اظهار کرد: نماینده مجلس نباید وکیل‌الدوله و وکیل احزاب و گروه‌ها باشد، باید فقط وکیل مردم باشد و مراقب باشد رأی که در طرح‌ها و لوایح می‌دهد آیا منافع مردم را تأمین می‌کند یا خیر.

موسوی‌لارگانی با اشاره به عدول برخی وکلای مجلس از وظایف نمایندگی اظهار کرد: افرادی که در انتخابات اسپانسر کاندیدا می‌شوند و از او حمایت می‌کنند، بعد از نمایندگی او را رها نخواهند کرد، بنابراین کاندیدایی که با حمایت دیگران بر کرسی مجلس تکیه می‌زند، بیشتر دنبال تأمین نظر حامیان انتخاباتی خود است و وقتی برای رسیدگی به امور ملی ندارد.

وی با اشاره به اینکه یکی از عیوب مجلس دهم لیست محوری بود، گفت: حضور لیستی افراد ضربه سنگینی به مجلس دهم وارد کرد و دیدیم که در این مجلس به‌رغم تمام عهدشکنی‌های استکبار و اروپا لوایحی تصویب شد که خواست مردم نبود.

نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه ناکارآمدی مجلس دهم سبب شد مقام معظم رهبری در این دوره فقط در سال اول و سوم نمایندگان را به حضور بپذیرند، تصریح کرد: ایشان دو سال اعضای مجلس دهم را به حضور نپذیرفتند و این در طول 40 سال انقلاب بی‌سابقه بود.

موسوی لارگانی گفت: رهبری در سال سوم در رابطه با قانون پولشویی و دیگر لوایحی که دولت بر آن پافشاری داشت به نمایندگان فرمودند پخت پز اینها را در کشور خودمان انجام دهیم، منتظر نمانیم لایحه آماده دیگران را به مجلس بیاوریم و چشم بسته آن را تصویب کنیم؛ بنابراین مجلس دهم اگر به همین یک دستور عمل می‌کرد و در تصویب لوایح FATF دنبال اسپانسرها و لیست‌های خود نمی‌رفت، قطعاً این چهار لایحه در مجلس تصویب نمی‌شد. اما شاهد بودیم که این لوایح در مجلس تصویب شد و الان هم پافشاری دولت و نمایندگان بر مجمع تشخیص مصلحت است که چرا اینها را تعیین تکلیف نمی‌کند.

وی با بیان اینکه شورای نگهبان به لوایح چهارگانه ایرادهای دقیقی گرفت اما در مجلس به آن توجه نشد، خاطرنشان کرد: نمایندگان در برخی از زمان‌ها به واسطه هزینه‌های سنگین انتخاباتی که با آن وارد مجلس شده‌اند مجبور به جبران هستند.

نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی گفت: برخی کاندیداها هم از بیرون که به مجلس نگاه می‌کنند گمان می‌بردن در مجلس خبری هست و درآمدهای آنچنانی دارد، ولی وقتی وارد می‌شوند و می‌بینند از آنچه فکر می‌کردند خبری نیست،‌ منحرف می‌شوند. چون با هزینه‌های سنگینی وارد شده‌اند.

موسوی لارگانی با اشاره به اهیمت حضور مردم در پای صندوق‌های رأی گفت: این معضل‌ها را فقط مردم می‌توانند حل کنند و به کاندیداهایی رأی دهند که شاخصه‌های فرمایشات امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری برای نمایندگی را داشته باشند.

انتهای پیام/4034/

منبع: آنا

کلیدواژه: مجلس تراز انقلاب نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی مجلس نباید وکیل الدوله مقام معظم رهبری موسوی لارگانی مجلس دهم شاخصه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۱۸۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عباسی: : تضارب آرا در مجلس امری طبیعی و لازم برای قانون‌گذاری بهتر است/ وحدت در حل مشکلات مردم و اقتدار نظام اولویت اصلی مجلس است + فیلم

نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد : تنوع افکار و تضارب آرا، ایرادات قوانین را به حداقل می‌رساند و کارایی آن‌ها را افزایش می‌دهد و مشکل زمانی به وجود می‌آید که اختلاف نظر به بن‌بست و عدم پیشرفت کار منجر شود.

علیرضا عباسی، نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجوگفت : اختلاف نظر در مجلس تا زمانی که به پیشرفت قانون‌گذاری و حل مشکلات مردم کمک کند، مثبت است.

وی افزود: تنوع افکار و تضارب آرا، ایرادات قوانین را به حداقل می‌رساند و کارایی آن‌ها را افزایش می‌دهد و مشکل زمانی به وجود می‌آید که اختلاف نظر به بن‌بست و عدم پیشرفت کار منجر شود.

عباسی اظهار داشت : وظیفه اصلی مجلس، قانون‌گذاری و نظارت بر عملکرد دولت است، نه پرداختن به حاشیه‌ها و مسائل فرعی است و باید وحدت و انسجام در مجلس برای حل مشکلات مردم وجود داشته باشد.

وی افزود : تغییر در هیئت رئیسه مجلس امری طبیعی است و نمایندگان جدید با دیدگاه‌های تازه می‌توانند در راس مجلس قرار بگیرند.

نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد : احتمال اینکه یک گروه به تنهایی ریاست مجلس را تعیین کند بعید است و اتحاد گروه‌ها برای این کار لازم است.

دیگر خبرها

  • عباسی: تضارب آرا در مجلس، طبیعی و لازم برای قانون‌گذاری بهتر است / وحدت در حل مشکلات و اقتدار نظام اولویت اصلی + فیلم
  • عباسی: : تضارب آرا در مجلس امری طبیعی و لازم برای قانون‌گذاری بهتر است/ وحدت در حل مشکلات مردم و اقتدار نظام اولویت اصلی مجلس است + فیلم
  • اخبار سیاسی ۱۲ اردیبهشت؛دیدار معلمان با رهبر انقلاب/افزایش ۳۵درصدی حقوق حداقل‌بگیران بازنشستگان
  • پس لرزه قرارداد پنهانی و ۲ میلیارد یورویی زاکانی با چین /علیرضا بیگی: هیچ ترسی وجود ندارد و هرکسی هرجا ایستاده فکر می‌کند باید چپاول کند
  • نماینده مجلس : شهرداری حق دارد با خارجی ها قرارداد ببندد اما نه پنهانی
  • اصل ۷۵، اصل ۶۴ قانون اساسی را به زمین زد
  • عدم‌همراهی بیش از ۱۰۰ نماینده در حمایت از طرح «نور»
  • ۱۰۰ نماینده مجلس بیانیه حمایت از «طرح نور» را امضا نکردند؟
  • بیش از ۱۰۰ نماینده مجلس بیانیه حمایت از طرح «نور» را امضا نکردند
  • این ۳۵ نماینده مجلس باعث تعطیلی مجلس شدند