Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-01@18:24:43 GMT

یزد | مثلث گردشگری ایران به دنبال انحصارگرایی نیست

تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۲۰۵۰۶

یزد | مثلث گردشگری ایران به دنبال انحصارگرایی نیست

شهردار یزد با اشاره به امضای تفاهم نامه مثلث گردشگری بین استان‌های اصفهان، شیراز و یزد گفت: مثلث گردشگری ایران به دنبال انحصارگرایی نیست. ۱۹ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۸ استانها یزد نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، جمال‌الدین عزیزی بندرآبادی صبح امروز در نشست سه جانبه مدیران شهری و فعالان گردشگری شهرهای اصفهان، شیراز و یزد که با عنوان طلایه‌داران گردشگری ایران برگزار شد اظهار داشت: شاید چند سال پیش تصور اینکه شهرداری‌ها با یکدیگر در ارتباط با گردشگری به تبادل نظر و همکاری بپردازند دور از ذهن به نظر می‌رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه شهرداری‌ها در ابتدا برای رفع نیازهای اولیه جامعه از جمله جمع‌آوری زباله‌ها و نظافت خیابان‌ها ایجاد شد گفت: رفته رفته دامنه فعالیت شهرداری‌ها گسترده شد تا اینکه کم کم توجه از کالبد شهر به مسائل فراکالبدی و اجتماعی بسط پیدا کرد.

شهردار یزد خاطرنشان کرد: امروزه شهرها میزبان گردشگران و مسافران زیادی از داخل و خارج کشور هستند به ویژه سه شهر یزد، اصفهان و شیراز که محور گردشگری هستند در این عرصه همه ساله میزبان گردشگران بسیار زیادی هستند.

عزیزی بندرآبادی اظهار امیدواری کرد که به واسطه ایجاد و رسمیت بخشی به مثلث گردشگری این سه شهر، زینه افزایش هرچه بیشتر صنعت گردشگری سه استان و کشور را فراهم کند.

تشکیل مثلث گردشگری ایران در 3 استان / تفاهم‌نامه جامع گردشگری اصفهان، شیراز و یزد امضا شدمثلث طلایی گردشگری یزد، اصفهان و شیراز تشکیل می‌شود

وی افزود: تشکیل این مثلث به معنای ایجاد انحصار در گردشگری نیست بلکه مثلث گردشگری زمینه ارجاع گردشگران از این منطقه به دیگر نقاط کشور را فراهم می‌کند و نگاه به این موضوع است که اولا چگونه گردشگران را به این مثلث جذب کرده و در درجه دوم زمینه‌ای فراهم شود که گردشگران به دیگر استان‌ها هم هدایت شده تا همه کشور از این موضوع بهره‌مند و منتفع شوند.

شهردار یزد با بیان اینکه سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری در قالب این مثلث می‌تواند انجام شود گفت: حضور مشترک به ویژه در نمایشگاه‌های خارجی برای معرفی پتانسیل‌های گردشگری یکی دیگر از موضوعاتی است که با این تفاهم‌نامه به وجود می‌آید.

عزیزی بندرآبادی افزود: نیاز داریم یک سری قوانین و مقررات را در حوزه درآمدزایی گردشگری در شهرداری‌ها را ایجاد کنیم تا بتوانیم قیمت تمام شده گردشگری در شهرها را کاهش دهیم و با ایجاد زیرساخت‌های مناسب‌تر، تسهیل بیشتر گردشگری را به وجود آوریم.

انتهای پیام/ش

R41376/P/S6,76/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مثلث گردشگری ایران شیراز و یزد تفاهم نامه شهردار یزد شهرداری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۲۰۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرایط جدید ورود وسایل نقلیه اتباع خارجی به ایران

ورود موقت وسایل نقلیه موتوری مسافران و گردشگران خارجی با پلاک بین‌المللی به ایران و تردد در داخل مرزهای کشورمان، با همکاری کانون جهانگردی و اتومبیلرانی و پلیس راهور فراجا، بلامانع اعلام شد.

به گزارش ایسنا، امید شریفی ـ مدیر روابط عمومی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی و سخنگوی کمیته تسهیل تردد زمینی ایران با کشورهای همسایه ـ که صدور پلاک بین‌المللی وسایل نقلیه توسط آن صورت می‌گیرید، با اعلام این خبر، گفت: الزام دریافت و نصب «پلاک گذر موقت» به عنوان یکی از عوامل معطلی و سرگردانی مسافران و گردشگران در مرزهای ورودی کشورمان بود. این مشکل، سالیان متمادی نارضایتی گردشگران را موجب شده بود که خوشبختانه پس از پیگیری‌ها و هماهنگی‌های کانون جهانگردی و اتومبیلرانی با مقامات و مدیران دستگاه‌های ذی‌ربط در کشور با تأیید معاون اجرایی و سرپرست نهاد ریاست‌جمهوری، موضوعِ بلامانع بودن ورود وسایل نقلیه با پلاک بین‌المللی به کشور در فروردین ماه ۱۴۰۳ توسط رئیس پلیس راهور فراجا به تمام واحدهای ذیربط ابلاغ و به اجرا گذاشته شد.

او ادامه داد: در پی اجرای این طرح، از ین پس بر اساس کنوانسیون‌های بین‌المللی و قانون الحاق ایران به‌ کنوانسیون عبور و مرور جاده‌ای (۱۹۶۸ وین)، ورود موقت وسایل نقلیه موتوری مسافران و گردشگران خارجی با پلاک بین‌المللی به ایران و تردد در داخل مرزهای کشور، بلامانع است و فقط خودروهایی‌ که بدون پلاک بین‌المللی قصد ورود به‌ کشور را دارند به نصب فوری پلاک گذر موقت در تمام مبادی ورودی به کشور ملزم خواهند بود.

سخنگوی کمیته تسهیل تردد زمینی ایران با کشورهای همسایه گفت: این طرح در راستای تحقق اهداف «سند انتظار» دولت سیزدهم درباره «اولویت‌های تحولی حوزه گردشگری» و تأکید وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مبنی بر تسهیل ورود مسافران و ‌گردشگران دیگر کشورها با وسایل نقلیه شخصی به ایران، انجام شد و برای به نتیجه رسیدن آن، در دو سال اخیر اقدامات مؤثری از سوی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی با همکاری سایر سازمان‌های مسئول انجام شده است.

او ادامه داد: از آنجایی که گردشگری و سفر با استفاده از وسایل نقلیه شخصی موجب کاهش هزینه‌های سفر، افزایش سرعت تردد، افزایش تعداد گردشگران و همچنین رونق کسب‌وکار تمام صنوف و اقشاری که در مسیرهای گردشگری فعالیت دارند می‌شود، طرح روان‌سازی و تسهیل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه شخصی مسافران و گردشگران خارجی به کشور از سوی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی ارائه و پیگیری شده است.

شریفی یادآور شد: سفر زمینی با وسایل نقلیه شخصی یکی از عناصر مورد علاقه و انگیزه‌های گردشگران دنیا است. این نوع سفر در سال‌های اخیر طرفداران بیشتری در جهان پیدا کرده است. از این‌رو، تسهیل تردد بین‌المللی وسایل نقلیه مسافران و گردشگران خارجی می‌تواند به رشد گردشگری ورودی و افزایش سهم آن در شاخص‌های اشتغال‌زایی و اقتصادی به‌ویژه تولید ناخالص داخلی کشور مؤثر عمل کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مکان دقیق مثلث برمودای ایران
  • نصب بیش از ٥٠ تابلوی دو زبانه راهنمای گردشگری در روستای پالنگان
  • رفع مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی
  • شرایط جدید ورود وسایل نقلیه اتباع خارجی به ایران
  • مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی رفع شد
  • حل مشکل تردد و ورود موقت وسایل نقلیه گردشگران خارجی به ایران
  • توسعه گردشگری فارس با اجرای کمپین کرامت مثلث نور و خلیج فارس
  • اتاق‌های بازرگانی برای شبکه‌سازی به دنبال گسترش ارتباطات باشند
  • مثلث برمودای ایران کجاست؟
  • سفرنامه| مسیر بی بازگشت به ریگ جن!/ مثلث برمودای ایران کجاست؟