Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-04@18:57:26 GMT

فقر پایتخت در موضوع تعداد مسجد

تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۲۱۶۸۰

فقر پایتخت در موضوع تعداد مسجد

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد گفت: استان تهران یکی از محروم‌ترین استان‌ها در تعداد مسجد است، زیرا برای هر ۹ هزار نفر دو مسجد وجود دارد؛ در صورتی که باید برای هر ۵۰۰ نفر یک مسجد داشته باشیم.  به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، یکصد و چهل و هفتمین جلسه هیأت مدیره مجمع خیرین کشور با حضور حجت‌الاسلام سیدناصرالدین نوری‌زاده رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد در دفتر این تشکل مردم نهاد برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این نشست، حبیب‌الله بوربور رئیس هیأت مدیره مجمع خیرین کشور با بیان اینکه مساجد از ظرفیت بالایی برخوردارند، گفت: استفاده از ظرفیت مساجد کشور با هماهنگی اصناف در امور خیر پیشنهادی بود که به حجت‌الاسلام حاج علی اکبری، رئیس کنونی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور دادیم و امروز با حجت‌الاسلام نوری زاده، این امر مهم را پیگیری می‌کنیم.

در ادامه این نشست حجت‌الاسلام نوری‌زاده رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد اظهارداشت: در روایتی از پیامبر (ص) داریم: هر فردی دری از خیر برایش گشوده شود، باید فرصت را غنیمت بشمارد، چون نمی‌داند چه وقت این در بسته خواهد شد.

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد در ادامه افزود: از ابتدای تأسیس جمهوری اسلامی ایران، خلأ مرکزی برای رسیدگی به امور مساجد احساس می‌شد. کمبود این مرکز در استان تهران، بیش از سایر نقاط ایران احساس می‌شد لذا این مرکز به فرمان مقام معظم رهبری و همت آیت‌الله مهدوی کنی و آیت الله انواری در سال ۶۶ تاسیس شد.

وی با ارائه آماری از تعداد مساجد استان تهران گفت: هم‌اکنون ۳۵۰۰ مسجد در تهران داریم که قریب به ۵۰۰ مسجد از این تعداد، فعال نیستند. هزار مسجد جامع در استان تهران وجود دارد و باقیمانده مساجد محلی هستند.

نوری‌زاده افزود: استان تهران یکی از محروم‌ترین استان‌ها در تعداد مسجد است، زیرا برای هر ۹ هزار نفر دو مسجد وجود دارد، در صورتی که باید برای هر ۵۰۰ نفر یک مسجد داشته باشیم.

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد با اشاره به اینکه شاخص حکومت دینی مسجد است گفت: حکومت اسلام با ساخت مسجد آغاز شد و مهمترین امور دینی در صدر اسلام در مساجد پیگیری می‌شد. مهمترین اقدامات دینی در طول تاریخ اسلام در مساجد کلید خورده است. در انقلاب اسلامی ما نیز مساجد نقش محوری داشتند اداره و پشتیبانی جنگ تحمیلی نیز با مساجد بود.

وی افزود: کسانی که در مسجد تردد می‌کنند، از آسیب‌های اجتماعی مصون هستند، زیرا مهمترین فرهنگسرای عالم مسجد است.

نوری‌زاده افزود: هم اکنون حدود ۲۵ نهاد در مسجد فعال هستند. امیداست بتوان از این ظرفیت، بهترین استفاده را برد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شهر تهران پایتخت مجمع خیرین کشور مرکز رسیدگی به امور مساجد رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد حجت الاسلام استان تهران تعداد مسجد نوری زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۲۱۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل ۴۳۴ فقره پرونده برای رانندگان متخلف ناوگان برون‌شهری آذربایجان‌غربی

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان‌غربی گفت: در مدت زمان یک سال گذشته ۴۳۴ فقره پرونده در سامانه شحباز برای رانندگان متخلف ناوگان برون‌شهری آذربایجان‌غربی تشکیل شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، ایرج دست‌نشان امروز _پنج‌شنبه سیزدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه به تمامی پرونده‌های تخلفات رانندگان در سال گذشته رسیدگی و منتج به صدور رای شده است، اظهار کرد: در این مدت تعداد ۲۴۷ پرونده تخلف شرکت‌های حمل و نقل برای رسیدگی به کمیسیون‌های حقوقی ارسال شده که همه پرونده‌ها به منتج به صدور رای شده‌اند.

وی افزود: طی سال گذشته تعداد پرونده‌های رسیدگی به تخلفات مالکین ماده ۱۴ در سال ۱۴۰۲ به تعداد ۲۱۵ فقره پرونده بود که برای همه پرونده‌ها رای نهایی صادر شد و از نظر تعداد پرونده تشکیل شده در این بخش نسبت به سال ۱۴۰۱ که ۱۲۱ پرونده بود، روند کاهشی را شاهد هستیم.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان آذربایجان‌غربی گفت: در مجموع گشت‌های تلفیقی کنترل و نظارت انجام گرفته در سطح استان توسط پرسنل این مجموعه، پنج هزار و ۶۲۱ دستگاه ناوگان حمل و نقلی اعم از باری و مسافری در طول سال گذشته مورد پایش و بازدید قرار گرفته‌اند.

دست‌نشان خاطرنشان کرد: به منظور بازدارندگی، شناسایی و اعمال قانون بر تخلفات رانندگی و همچنین ارتقای ایمنی تردد و کاهش تصادفات و فوتی های جاده ای، طرح کنترل و نظارت بر تردد وسایل نقلیه عمومی توسط این اداره کل و قرار گاه پلیس راه استان به صورت مستمر در حال اجرا است.

کد خبر 750118

دیگر خبرها

  • برگزاری خیمه‌های عزاداری صادق آل محمد در ۴۰۰ مسجد منتخب تهران
  • مساجد پنهان در کوچه‌پس‌کوچه‌های توکیو
  • کاهش تعداد ساختمان‌های فرسوده پایتخت
  • برگزیدگان همایش تئاتر بچه‌های مسجد استان قم معرفی شدند
  • تشکیل ۴۳۴ پرونده برای رانندگان متخلف ناوگان برون شهری آذربایجان غربی
  • البرز رتبه نخست ثبت اعضا در طرح رویداد سامانه بچه های مسجد
  • تشکیل ۴۳۴ فقره پرونده برای رانندگان متخلف ناوگان برون‌شهری آذربایجان‌غربی
  • استان البرز رتبه نخست ثبت اعضاء را در طرح رویداد سامانه بچه‌های مسجد کسب کرد
  • تغییر رئیس مرکز آمار ایران
  • مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران برتر کشور شد