Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری تسنیم: بیژن زنگنه، وزیر نفت در مراسم امضای قرارداد طرح بهبود بازیافت، افزایش تولید و بهره‌برداری از میدان‌های پارسی و پرنج، اظهار داشت: این قرارداد، پنجمین قرارداد IPC است.

وی افزود: سرمایه گذاری پس از مسئله فناوری، مهمترین موضوع نفت کشور است و این دو میدان نیز پیچیدگی‌های فنی مخصوص به خود را دارد که قرار است با توان شرکت ایرانی گروه مپنا شاهد افزایش تولید تجمعی ۱۲۱ میلیون بشکه‌ای از این دو میدان، با نرخ هر بشکه ۵۰ دلار، نزدیک به ۶ میلیارد دلار ارزش آفرینی و درآمد ناخالص ملی برای کشور در طول اجرای این قرارداد حاصل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر نفت با اشاره به توانمندی گروه مپنا در تولید ماشین‌آلات دوار گفت: در این قرارداد، بیش از همه به فشارافزایی نیاز داریم که لازمه آن استفاده از ماشین‌آلات دوار است که شرکت گروه مپنا در این زمینه تخصص دارد.

وی ادامه داد: امروز شرکت مپنا یک شرکت مهم E&P‌ایرانی در بخش نفت است، روزی که من ایده تشکیل شرکت‌های E&P ایرانی را مطرح کردم که بیایند کنار خارجی‌ها کار کنند، عده‌ای گفتند که قرار است گرگ‌زاده‌هایی متولد شوند؛ اکنون که شرکت‌های E&P ایرانی تشکیل شده و با رفتن خارجی‌ها خودشان در حال فعالیت هستند، حتما بعد‌ها همان منتقدان می‌آیند افتخار وجود چنین شرکت‌هایی را به خودشان نسبت می‌دهند؛ همانطور که در زمان تشکیل شرکت‌هایی، چون مپنا و پتروپارس انتقاد می‌کردند و بعدها، افتخار آن را به خودشان نسبت دادند.

زنگنه تصریح کرد: در این قرارداد، ۸۷۵ میلیون دلار کار خالص وجود دارد که ما تأکید کرده‌ایم که بیشتر این سهم، به تولید داخلی تخصیص یابد تا علاوه بر اینکه تولید نفت می‌کنیم، در کنار آن به رونق تولید داخلی و تولید اشتغال هم اقدام کنیم.

وی افزود: در شرایط تحریمی باید شرکت‌های ایرانی را با قرارداد‌های IPC، EPC و EPD در بخش‌های بالادستی نفت فعال کنیم که در این زمینه از روش‌های مختلف مورد نیاز همچون تولید و توسعه میادین، افزایش ظرفیت‌ها و افزایش ضریب بازیافت بهره می‌گیریم.

وزیر نفت خاطرنشان کرد: از شرکت مپنا می‌خواهم که معطل تنفیض قرارداد نباشد و کار‌های کم هزینه، اما زمان‌بری، چون برگزاری مناقصات و اقدامات زیرساختی را آغاز کند و در این بین اگر ریسکی نیز وجود دارد، این ریسک را شرکت ملی نفت می‌پذیرد؛ همچنین از شرکت ملی نفت می‌خواهم با تجربه و توانی که دارد، هر چه سریعتر در زمینه صدور مجوز‌ها اقدام شود و قرارداد مربوطه هرچه سریعتر برای اجرا، تنفیض شود.

وی ادامه داد: ظرفیت‌های بسیاری در شرکت‌های ایرانی داریم که باید از این ظرفیت‌ها در زمینه‌های بالادستی رو زمینی و زیر زمینی نفت استفاده کنیم.

منبع: فردا

کلیدواژه: زنگنه وزیر نفت شرکت های نفتی شرکت های ایرانی گروه مپنا E P ایرانی ظرفیت ها وزیر نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۲۴۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعظمی: ریل‌گذاری مجلس شرکت‌های دانش‌بنیان را در بخش کشاورزی فعال کرده است

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، ذبیح‌الله اعظمی ساردوئی عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در خصوص فعالیت شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی، گفت: یکی از قوانین خوبی که مجلس یازدهم به تصویب رساند قانون جهش تولید دانش‌بنیان بود. از سه سال گذشته یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان روی پروژه کاهش مصرف آب و کشاورزی هوشمند با استفاده از هوش مصنوعی، داده‌های هواشناسی، اطلاعات خاک مزرعه و نوع کشت فعالیت می‌کند.

نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه امیدواریم طی سال‌های آینده در زمینه کشت گیاهان زراعی و درختان میوه توسط شرکت‌های دانش بنیان اتفاقات خوبی رخ دهد،  ادامه داد: بیش از یک دهه است که در دنیا موضوع پایش سلامت باغات و مزارع آغاز شده و با استفاده از هوش مصنوعی و تصویر برداری هوایی مزارع را پایش می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه در برنامه هفتم توسعه استفاده از بازچرخانی آب و پساب‌ در بخش صنعت و کشاورزی مصوب شده است و با توجه به قانون جهش تولید شرکت‌های دانش بنیان، این شرکت‌ها امیدوار شده و در این حوزه سرمایه گذاری کرده اند،عنوان کرد: مجلس شورای اسلامی ریل‌ گذاری خوبی را انجام داده و اثرات آن را در فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در تمامی بخش‌ها خصوصا بخش کشاورزی شاهد هستیم و اکنون دولت باید از شرکت‌ها حمایت کند و با آنها قرارداد ببندد.

اعظمی با بیان اینکه یکی از مشکلات وزارت جهاد کشاورزی پهنه بندی‌ها بوده تا بر اساس آن مشخص شود چه میزان از اراضی هر منطقه زیرکشت چه محصولی رفته است، گفت: درحال حاضر پهنه‌بندی‌ها توسط کارشناسان انجام می‌شود که علی رغم زمان‌بری به صورت کامل دقیق نیست، در این حوزه نیز شرکت‌های دانش‌بنیان با استفاده از تصویربرداری هوایی ورود کرده‌اند.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: در بخش کشاورزی می‌توانیم طی سال‌های آینده خبرهای خوشی را از بومی سازی تکنولوژی و خلاقیت توسط شرکت‌های دانش‌بنیان را شاهد باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۷ قرارداد تولید بار اول از سوی مناطق نفت‌خیز جنوب امضا می‌شود
  • پژوهشگران مشهدی موفق به تولید ماده اولیه داروها شدند
  • بازگشت بنزین پتروشیمی به چرخه سوخت
  • آمادگی میلان برای فعال کردن بند تمدید ۳ ساله قرارداد لوکا یوویچ
  • تولید فنرهای مورد نیاز صنایع ریلی و خودروسازی
  • اعظمی: ریل‌گذاری مجلس شرکت‌های دانش‌بنیان را در بخش کشاورزی فعال کرده است
  • فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی استان فارسی‌ها از تولید انرژی خورشیدی
  • اتوبوس‌های تولید گروه بهمن به پایتخت رسید
  • هشدار رهاسازی آب سد سفیدرود در گیلان