Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-05-02@04:22:26 GMT

بيمارستان فيروزگر

تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۲۵۹۶۴

بيمارستان فيروزگر

به گزارش صدای ایران مرکز آموزشی پژوهشی درمانی فیروزگر که با نام بیمارستان فیروزگر شناخته می‌شود، از بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی ایران است.

ارباب گشتاسب فیروزگر، زرتشتی، در سال ۱۳۳۰ هجری شمسی زمین بیمارستان فیروزگر را وقف کرد. در سال ۱۳۴۳ توسط عبدالحسین سمیعی ساخت بنای آن به اتمام رسید و افتتاح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اين بيمارستان در منطقه ۶ شهر تهران واقع شده و بيمارستاني دانشگاهی – آموزشی است .  بيمارستان فيروزگر يك بيمارستان عمومي است كه به همت مرحوم فيروزگر و با همكاري دختر وي ساخته شد و در سال 1343 شروع به فعاليت نموده است .  اين بيمارستان 340 تخت مصوب و 317 تخت فعال  و نيز 50 تخت ويژه دارد. اين بيمارستان از تمام رشته‌ها و بخش‌هاي درماني به جز بخش چشم و اطفال برخوردار است.  بيمارستان فيروزگر با 85 عضو هيئت علمي، 100 رزيدنت و فلو، 200 انترن و استاجر و 600 كارمند در حال خدمت رساني به بيماران است. اين بيمارستان اقدام به پذيرش دانشجوي رزيدنت در تمام رشته‌ها كرده و در 3 رشته گوارش، غدد و روماتولوژي نيزدانشجوي فلو تربيت مي‌كند . مركز آموزشي درماني فيروزگر داراي 3 مركز تحقيقاتي گوارش و كبد، غدد و توسعه باليني است   

بیمارستان فیروزگر تهران یکی از بیمارستان های عمومی (جنرال) مجهز در تهران می باشد. این مرکز در حدود سال های ۱۳۳۰ توسط مرحوم ارباب گشتاسب فیروزگر به طور نیمه تمام ساخته و به صورت وقف به وزارت بهداری واگذار گردید.

آدرس :
تهران - میدان ولی عصر (عج) - خیابان کریم خان زند - خیابان به آفرین - بیمارستان فیروزگر 
تلفن :
02182141600, 02182141201


 

نوع بیمارستان : 
دولتی – علوم پزشکی ایران
تخصص بیمارستان : 
عمومی (جنرال)
نهاد ها و بیمه های طرف قرارداد با  :
• تأمين اجتماعي
• خدمات درماني
• نيروهاي مسلح

سیستم نوبت دهی  :
• تلفنی : ۰۲۱۸۲۱۴۱۶۰۰
• اینترنتی : دارد مراجعه به وب سایت
• SMS : ندارد

دسترسی به خطوط BRT و مترو :
دسترسی به مترو : ایستگاه میدان ولیعصر خط 3
دسترسی به BRT : خط راه آهن تجریش
فضای استراحت و تفریحی در بیمارستان :  
سالن آمفی تئاتر ، غذاخوری
خدمات ویژه و خدمات تخصصی بیمارستان : 
جراحی سینه ، کلینیک درد ، نازایی
بخش رسیدگی به شکایات : 
بخش رسیدگی به شکایات به صورت حضوری انجام می شود.
ساعات ملاقات:
 بخش‌های بستری به جز بخش‌های ویژه روزهای دوشنبه، چهارشنبه و جمعه از ساعت ۱۴:۰۰ لغایت ۱۵:۳۰
 ملاقات بخش های ویژه روز های شنبه، دوشنبه و چهارشنبه از ساعت ۱۱:۰۰ لغایت ۱۲:۰۰ فقط یک نفر اعضای درجه یک خانواده و ۱۴:۰۰ الی ۱۶:۰۰ برای   مابقی آشنایان بیمار است.



تعداد تخت :
436

بخش های بستری :
CCU-ICU جنرال-جراحی مغز و اعصاب-داخلی-فوق تخصصی_ داخلی غدد -فوق تخصصی _جراحی ترمیمی-جراحی زنان و زایمان-ارتوپدی-جراحی عمومی-فوق تخصصی _ جراحی قلب-ارولوژِی-اطفال-فوق تخصصی _ داخلی کبد و گوارش-نفرولوژی-داخلی مغز واعصاب (نورولوژی)-انکولوژی-ENT(گوش و حلق وبینی)-فوق تخصصی _داخلی ریه-عفونی-نوزادان

بخش های ستاره دار :
اتاق عمل جنرال-تخت زایمان-تختهای بخش اورژانس-دیالیز-لیبر-ریکاوری پس اززایمان-اتاق عمل ENT-تختهای تحت نظراورژانس-تالاسمی-آنژیوگرافی-مامائی

بخش های کلینیکی :
درمانگاه ENT-درمانگاه ارتوپدی-درمانگاه اطفال-درمانگاه اعصاب و روان ( روانپزشکی )-درمانگاه انکولوژی-درمانگاه بیهوشی -درمانگاه پوست-درمانگاه جراحی عمومی-درمانگاه جراحی مغز و اعصاب-درمانگاه داخلی-درمانگاه داخلی اعصاب ( نورولوژی )-درمانگاه دندانپزشکی-درمانگاه زنان و زایمان-درمانگاه عفونی-درمانگاه قلب-درمانگاه فیزیوتراپی-درمانگاه کاردرمانی-درمانگاه نفرولوژی-درمانگاه روماتولوژی-درمانگاه ارولوژی-درمانگاه ایمونولوژی-درمانگاه چشم -درمانگاه ریه-درمانگاه داخلی گوارش-کلینیک درد-درمانگاه مسمومیت-درمانگاه هپاتیت-درمانگاه رادیوتراپی-درمانگاه شنوایی سنجی-درمانگاه بینایی سنجی-مشاوره روانشناسی-درمانگاه طب تسکینی-مشاوره تغذیه-گفتاردرمانی-طب پیشگیری

بخش های پاراکلینیک :
درمانگاه ENT-درمانگاه ارتوپدی-درمانگاه اطفال-درمانگاه اعصاب و روان ( روانپزشکی )-درمانگاه انکولوژی-درمانگاه بیهوشی -درمانگاه پوست-درمانگاه جراحی عمومی-درمانگاه جراحی مغز و اعصاب-درمانگاه داخلی-درمانگاه داخلی اعصاب ( نورولوژی )-درمانگاه دندانپزشکی-درمانگاه زنان و زایمان-درمانگاه عفونی-درمانگاه قلب-درمانگاه فیزیوتراپی-درمانگاه کاردرمانی-درمانگاه نفرولوژی-درمانگاه روماتولوژی-درمانگاه ارولوژی-درمانگاه ایمونولوژی-درمانگاه چشم -درمانگاه ریه-درمانگاه داخلی گوارش-کلینیک درد-درمانگاه مسمومیت-درمانگاه هپاتیت-درمانگاه رادیوتراپی-درمانگاه شنوایی سنجی-درمانگاه بینایی سنجی-مشاوره روانشناسی-درمانگاه طب تسکینی-مشاوره تغذیه-گفتاردرمانی-طب پیشگیری

درمانگاهها : 
درمانگاه ENT-درمانگاه ارتوپدي-درمانگاه اطفال-درمانگاه اعصاب و روان ( روانپزشكي )-درمانگاه انكولوژي-درمانگاه بيهوشي -درمانگاه پوست-درمانگاه جراحي عمومي-درمانگاه جراحي مغز و اعصاب-درمانگاه داخلي-درمانگاه داخلي اعصاب ( نورولوژي )-درمانگاه دندانپزشكي-درمانگاه زنان و زايمان-درمانگاه عفوني-درمانگاه قلب-درمانگاه فيزيوتراپي-درمانگاه كاردرماني-درمانگاه نفرولوژي-درمانگاه روماتولوژي-درمانگاه ارولوژي-درمانگاه ايمونولوژي-درمانگاه چشم -درمانگاه ريه-درمانگاه داخلي گوارش-كلينيك درد-درمانگاه مسموميت-درمانگاه هپاتيت-درمانگاه راديوتراپي-درمانگاه شنوايي سنجي-درمانگاه بينايي سنجي  

امکانات :
بیمارستان فیروزگر ۴۵۰ تخت مصوب و ۴۱۳ تخت فعال دارد و دارای بخش‌های فوق تخصصی، جراحی عمومی، ارتوپدی، جراحی اعصاب، گوش، حلق و بینی، داخلی، آی سی یو جنرال، آی سی یو جراحی اعصاب، سی سی یو، پست سی سی یو، دیالیز، اتاقهای عمل و واحدهای اورژانس شبانه‌روزی، داروخانه اورژانس، آزمایشگاه اورژانس، واحدهای پاراکلینیکی شامل: آزمایشگاه مرکزی، داروخانه، رادیولوژی، آندوسکوپی، کولونوسکوپی، اکوکاردیوگرافی و تست ورزش، برونکوسکوپی و تست تنفس، فیزیوتراپی و طب فیزیکی و کاردرمانی است.

مشخصات :
بخش آموزشی این مرکز آموزش پزشکی را در سطوح استاجری و اینترنی و رزیدنتی و رشته‌های پرستاری و پیراپزشکی برعهده دارد.

مساحت کل بیمارستان۱۸۰۰۰ متر مربع و مساحت زیر بنای آن۲۰۰۰۰ متر مربع است.

مرکز آموزشی درمانی فیروزگر در منطقه ۶ شهرداری تهران در تقاطع خیابان حافظ و طالقانی در خیابان به آفرین واقع شده‌است.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: صدای ایران آموزش پژوهشی بیمارستان بیمارستان فیروزگر دانشگاه علوم پزشکی ایران عمومی میدان ولیعصر دولتی علوم پزشکی تامین اجتماعی نیروهای مسلح اینترنت مترو مترو تهران درمانگاه گوش اورژانس رادیولوژی ورزش درمانگاه پوست درمانگاه درمانگاه قلب درمانگاه مغز و اعصاب درمانگاه درمانگاه ENT درمانگاه بیمارستان فیروزگر بیمارستان فیروزگر جراحی مغز و اعصاب درمانگاه زنان درمانگاه جراحی درمانگاه داخلی درمانگاه داخلی زنان و زایمان درد درمانگاه درمانگاه چشم جراحی عمومی کلینیک درد فوق تخصصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۲۵۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلم فداکاری که تصویرش در شبکه های مجازی منتشر شد | دوست ندارم بچه‌ها یک لحظه هم به مهاجرت فکر کنند!

همشهری آنلاین- فرشاد شیرزادی: محدثه شعبانی، معلم پایه اول ابتدایی، همان معلم فداکاری است که اوایل اردیبهشت ماه خبر و تصویرش در شبکه‌های مجازی وایرال شد. او که دریافت یکی از شاگردانش تحت عمل جراحی قرار گرفته است، کلاس درس را در خانه والدین او برگزار کرد. وقتی دانش‌آموز با معلمش، خانم محدثه شعبانی و دوستانش روبه‌رو شد، نتوانست خودش را کنترل کند و به رغم اینکه پزشک به او گفته بود، نباید به خودش فشار آورد، اما اشکی در چشمانش حلقه زد. او امروز خدا را شکر حالش خوب است و مانند گذشته سر کلاس درس حضور دارد. خانم محدثه شعبانی، معلم پایه ابتدایی مدرسه شهید غلامپور زاوین، از توابع کلات در استان خراسان رضوی است که به ابتکار خودش به بهانه عیادت، کلاس درس را در خانه شاگردش به اتفاق همه همکلاسی های او برگزار کرد. گفت‌وگوی ما با او خواندنی است.

اینکه ابتکار به خرج دادید و در دوران نقاهت پس از جراحی شاگردتان، کلاس درس را در خانه دانش‌آموزتان برگزار کردید، چگونه به ذهنتان رسید؟ کسی این مهم را به شما پیشنهاد کرد یا فکر و خلاقیت خودتان بود؟

قبلاً در دوران مدرسه، این اتفاق گهگاه برایمان رخ می‌داد. اگر مریض می‌شدیم و دوران مریضی به طول می‌انجامید، چون در محیط روستا درس می‌خواندیم، برخی معلمان به عیادت شاگردانشان می‌رفتند. این موضوع از همان زمان در ذهنم نقش بست. همواره دیده بودم که معلمان دیگر به عیادت دانش‌آموزانشان می‌روند. این دانش‌آموزمان هم از قضا خیلی احساسی است و البته در درس و کلاس بسیار فعالانه حضور دارد. دلش همواره برای دیگر دوستانش و دانش‌آموزان تنگ می‌شود. من البته قبلش خبرش نداشتم که او مریض است. روز قبل از اینکه به منزل آنها برویم، اردویی در مدرسه برگزار کردیم. وضع دانش‌آموزان را پیگیری کردم و متوجه شدم او حضور ندارد. از خواهرش پرسیدم و او گفت که تحت عمل جراحی قرار گرفته است. روز بعد که به مدرسه بازگشتیم، به اتفاق همه دانش‌آموزان کلاس و با پیگیری‌های مدیر مدرسه شهید غلامپور تصمیم گرفتیم، به عیادت او برویم.

چه حالی به دانش‌آموزتان هنگام برگزاری کلاس درس به او دست داد؟

خیلی خوشحال شد. این صحنه به گونه‌ای بود که وقتی در بدو ورود دانش‌آموزان وارد خانه والدینش شدند، اشک شوق در چشم این دانش‌آموز حساس حلقه زد.

خودتان چه حالی داشتید؟

من هم نتوانستم جلو بغضم را بگیرم. گریستم و او را بغل کردم.

عمل جراحی او چه بود و اکنون از نظر سلامتی در چه وضعی است؟

عمل فتخ داشت که از دو ناحیه او را جراحی کردند. الآن هم خدا را شکر حالش خوب است و به مدرسه می‌آید. او چند روز نمی‌توانست به مدرسه بیاید و از این حیث اگر سراغش نمی‌رفتیم، حساسیتش کار دستش می‌داد و او را بیشتر اندوهگین می‌کرد. این عمل جراحی بین بچه‌های خردسال معمولاً رایج است.

چند روز از درس و مشق دور بود؟

سه روز که دوران نقاهت او به طول انجامید. از ۴، ۵ روز قبلش نیز به پزشک مراجعه می‌کرد. بعضی روزها دو ساعت نخست را در مدرسه حضور داشت، مادرش اجازه‌اش را می‌گرفت و او را نزد پزشک می‌بردند. اما ۶ روز نتوانست به مدرسه بیاید.

خصوصیات این شاگرد علاوه بر حساس بودنش چیست؟ علقه خاصی بین شما و این شاگردتان وجود دارد؟

بچه درس‌خوانی است. باور کنید رابطه‌ام با همه شاگردانم خوب است. دلم می‌خواهد مردم به عینه ببینند که آنها را از سر صدق و دوستی عاشقانه دوست دارم. بچه‌ها هم مرا دوست دارند و تک‌تکشان فرقی با دخترهای خودم ندارند. این دانش‌آموز از نظر ذهنی خیلی باهوش است، فقط قدری بازیگوشی می‌کند که این هم در ذات بچه‌هاست. اما بیشتر به خاطر اینکه دلش برای دوستانش تنگ شده بود، کار را انجام دادم. اهمیت درس دادن چندان ضرورت نداشت. شاید طی کلاس درس هم می‌شد این عقب افتادن از درس و مشق را جبران کرد اما دوست داشتم یکی از نشانه‌هایی که به بچه‌ها درس دادم، در خانه والدین او هم برای او به اتفاق دیگر بچه‌ها تکرار کنیم.

آن روز چه درسی دادید؟

«ث» ثریا را به او درس دادم. عرض کردم که البته عمده هدف ما عیادت و روحیه بخشیدن به او بود که می‌دانم با موفقیت انجام گرفت و او هم بسیار خوشحال شد.

در روز معلم، آرزویتان برای دانش‌آموزنتان چیست؟ چه توقع و انتظاری از آنها دارید؟

آرزویم این است که همه‌شان درس بخوانند. پس از اینکه درس خواندند به میهن‌شان خدمت کنند، حال در هر شغلی که دوست دارند و به آن حرفه عشق می‌ورزند. چه پزشک، چه معلم و غیره. دوست ندارم جوان‌ها پس از طی کردن دوان تحصیل حتی یک لحظه هم به مهاجرت فکر کنند. دوست دارم همه آنها طعم واقعی سعادت را بچشند.

خانم شعبانی، اگر به گذشته بازگردید، باز هم شغل معلمی را انتخاب می‌کنید؟

بله، حتما. از بچگی عاشق شغل معلمی بودم.

چه شد که شغل معلمی را برای امرار معاشتان انتخاب کردید؟

فاصله تحصیلات دانشگاهی‌ام تا قبول شدن در آزمون معلمی قدری زیاد شد. حدود ۵، ۶ سال طول کشید تا در آزمون استخدامی آموزش و پرورش قبول شوم. اما از قبل قصد داشتم که معلم شوم. دورانی که می‌خواستم در کنکور شرکت کنم، در سال ۱۳۸۹ دانشگاه تربیت معلم نیرو نمی‌گرفت و از آنجا که من دانش‌آموز زرنگی بودم، در دانشگاه فردوسی مشهد در رشته روانشناسی قبول شدم و مدرکم را از این دانشگاه دریافت کردم. بعدها که آزمون استخدامی برگزار شد، مرا پذیرفتند. در دوان راهنمایی معلم انگلیسی‌ای به نام خانم فرقانی داشتم. ان‌شالله هر جا هست خدا نگهدارش باشد. من او را خیلی دوست داشتم و انگیزه معلم شدن از زمان آشنایی با او درونم شکل گرفت.

چه چیزی در او دیدید که به دلیل او معلمی را انتخاب کردید؟

خیلی مهربان و دلسوز بود. با تشویق‌هایی که می‌کرد مرا تحت تأثیر قرار می‌داد. دو سال پیاپی هم معلمم بود. از همان زمان انگیزه یافتم که به شغل معلمی واقعی و بدون اما و اگر بیندیشم.

چه آمال و آرزویی در زندگی‌تان برای خودتان داشته یا دارید؟

با توجه به محدویت‌هایی که در زندگی‌ام داشتم، آرزو دارم از نظر مکانی در جایی بهتر و با امکانات بیشتر زندگی کنم. مطمئنم خداوند هم این خواسته را برایم محقق خواهد کرد.

چه خواسته‌ای از مسئولان دارید؟ چه خواسته‌ای برای بچه‌ها دارید؟

همان‌طور که خودتان می‌دانید کمتر به معلم‌ها توجه می‌شود. معلم‌ها نقش تعیین کننده‌ای در کشف و پرورش استعداد بچه‌ها دارند. معلمان از نظر امکانات رفاهی در تنگنا قرار دارند. مخاطبان هوشمند شما می‌دانند که معلمان سرنوشت بچه‌های شما را رقم می‌زنند. دوست دارم بیشتر به قشر فرهنگی توجه شود تا دانش‌آموزان از همان ابتدا دغدغه‌مند تربیت شوند.

کد خبر 848169 برچسب‌ها روز معلم معلمان خبر مهم مدرسه و مدارس استان خراسان رضوی استاد مطهری

دیگر خبرها

  • معلم فداکاری که تصویرش در شبکه های مجازی منتشر شد | دوست ندارم بچه‌ها یک لحظه هم به مهاجرت فکر کنند!
  • آغاز به کار بیست و چهارمین کنگره مغز و اعصاب کودکان
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان
  • آشنایی با روش‌های بدون جراحی کاشت موی طبیعی
  • خدمات تخصصی درمانی با حمایت خیران سلامت شهرستان نور انجام می‌شود
  • کمک فوری برای جراحی این مادر سرطانی
  • سرزده با دوربین روشن در درمانگاه مطهری
  • بنی گانتز مجروح شد/عمل جراحی در بیمارستانی در تل آویو
  • بنی گانتز تحت عمل جراحی قرار گرفت
  • الزام به تنظیم سند رسمی یک جراحی حقوقی ـ اقتصادی ـ اجتماعی