Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-بیادی، عضو جبهه پیشرفت، رفاه و عدالت گفت: همکاری در امور سیاسی برای رسیدن به همگرایی و ائتلاف یک لوازمی دارد تا بتواند به اهداف علیه منتهی شود. متاسفانه شورای ائتلاف از همان روزهای ابتدایی فاقد این لوازم بود.

 گمانه‌زنی‌ها درباره چند لیست بیرون آمدن از اردوگاه اصولگرایی درحال محقق شدن است، لیست مستقل پایداری ها درحال قطعی شدن است و حالا جبهه پیشرفت، رفاه و عدالت هم اعلام کرده در این انتخابات با لیست مستقل حاضر خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسن بیادی عضو شورای مرکزی این جبهه درباره علت چنین تصمیمی به خبرآنلاین می‌گوید: «همکاری در امور سیاسی برای رسیدن به همگرایی  و ائتلاف یک لوازمی دارد تا بتواند به اهداف علیه منتهی شود. متاسفانه شورای ائتلاف از همان روزهای ابتدایی فاقد این لوازم بود.»

آنچه در ادامه می‌خوانید مشروح این گفت‌وگو است: 

*****

- جبهه پیشرفت و رفاه اعلام کرده است که لیست جدا در انتخابات ارائه خواهد کرد چه اتفاقی افتاد که این جبهه تصمیم گرفت لیست جدا از اصولگرایان ارائه دهد؟

جبهه پیشرفت، رفاه و عدالت متشکل از حداقل ۲۰ حزب شناسنامه‌دار است و تصمیماتش شورایی گرفته می‌شود. این جبهه  ۵ سال است که در عرصه فعالیت‌های سیاسی و اجتماعی حضور پررنگ دارد و در انتخابات های گذشته جهت مشارکت عمومی مردم بر سر صندوق های رای فعالیت چشمگیر داشته و در وُسع احزاب خود لیستی هم  ارائه دادند یعنی هم برای انتخابات مجلس دهم و هم برای شورای شهر پنجم یک لیست منسجم ارائه شد.

شورای ائتلاف براساس خواسته چند حزب محدود تشکیل شده است

- مناسبات این جبهه با شورای ائتلاف چیست؟ یعنی اینکه جبهه پیشرفت در شورای ائتلاف نبود که تصمیم گرفت لیست جداگانه ارائه کند یا بود و جدا شده است؟

شورای ائتلاف براساس خواسته چند حزب محدود تشکیل یافته و با مرامنامه و اساسنامه توافقی درون گروهی خودشان فعالیت شبانه روزی دارند و به اندازه خودشان کار خوبی هم به انجام رسانده‌اند اما قبل از تأسیس با این جبهه هیچ مشورتی صورت نگرفته و دعوتی انجام نشده بود مضاف برآنکه همکاری در امور سیاسی برای رسیدن به همگرایی  و ائتلاف یک لوازمی دارد تا بتواند به اهداف علیه منتهی شود. متاسفانه شورای ائتلاف از همان روزهای ابتدایی فاقد این لوازم بود.

بخاطر نامهربانی جبهه پایداری با شورای ائتلاف، نتیجه مطلوبی حاصل نشد

- شما می‌گویید وحدت لوازم می‌خواهد این لوازم چه چیزی بوده‌است که شورای ائتلاف را فاقد آن می‌دانید؟

صحبت و مناقشه اکثر احزاب اصولگرا متوجه مقوله مهم “فرایند” و نظارت بر تحقق صحیح آن تا رسیدن به نتیجه است البته بعداز تشکیل آن شورا بعداز گذشت مدتی چند ماهه موضوع وحدت با آن شورا در جامعه روحانیت مطرح شد و در جلسات بعدی هم تکرار گردید اما بخاطر عدم قبول شرائط دیگر احزاب و جبهه‌هاو نامهربانی جبهه پایداری با شورای ائتلاف نتیجه مطلوبی حاصل نگردید.

کسی حق سهم خواهی از شورای ائتلاف را ندارد

- یعنی در مصادیق هم با یکدیگر اختلاف داشتند یا در شاخص و یا میزان سهم احزاب؟

اول این را منصفانه بگویم که بالاخره این شورا چندین گروه فعال هستند که تصمیماتی را برای فعالیت سیاسی خودشان و حضور و مشارکت مردم در انتخابات گرفته‌اند و در حقیقت این تصمیمات را نمی‌توان به همه احزاب تسری داد و از این جهت است که می‌گوییم فاقد لوازم وحدت است. به عبارت دیگر شورای ائتلاف از همان روز اولی که تشکیل شد چنین نقصی را داشت و یکی از مهمترین ایرادات شورای ائتلاف همان مراحل فرایند تشکیل آن است نکته مهمی را که میخواهم متذکر شوم این است که با همین فرایندی که بعضی از  احزاب و جبهه‌هاآنرا قبول ندارند و به آن اشکال میگیرند کسی حق تضعیف و یا سهم خواهی از آن شورا ندارد اگرچه این تذکر میتواند طرفینی باشد .

- منظور شما این است که شورای ائتلاف باید از همه گروه‌ها و احزاب دعوت می‌کرده است و این اتفاق درمورد جبهه پیشرفت و رفاه هم صورت نگرفته ؟

بله دقیقا منظورم همین است.

- لیستی که قرار است جبهه پیشرفت منتشر کند آیا با لیست شورای ائتلاف هم‌پوشانی دارد؟ یعنی قرار است بر سر تعدادی مصادیق مشترک به ائتلاف برسد؟

نه جبهه پشرفت، رفاه و عدالت  فرایندخاص و با ظرفیت و توانمندی خود را تعریف کرده تا با تصمیم جمعی همه احزابی که در جبهه حضور دارند یک لیست ارائه دهد که این فرایند از دو طریق صورت گرفته است یعنی یا اول احزاب و گروه‌هایی که در جبهه عضویت داشته و افراد خود را معرفی کرده اند و دوم افراد و گروه‌ها و احزابی که  درخواست مشارکت با این را جبهه‌ داشته و نوع همکاری خود را اعلام کرده‌اند میباشد و بدین منظور با مصوبه شورای مرکزی ستاد انتخابات تشکیل و  تیمی را برای گزینش این افراد تشکیل داده‌اند  که روح اصلی و مهمترین شاخصه فرایند انتخاب افراد شایسته‌سالاری و مبتنی بر نظرات مقام معظم رهبری  است.

مشکل شورای نگهبان در بررسی صلاحیت کاندیداها بخاطر ساختارهای غلط است

- بعد از بررسی صلاحیت کاندیداها  اصلاح‌طلبان اعلام کردند در انتخابات شرکت نمی‌کنند با این تفسیر به نظر شما آیا این رویکرد شورای نگهبان به مشارکت سیاسی لطمه وارد نمی‌کند؟

به نظر من یکی از دلایلی که گفته می‌شود مجالس قبلی کارآمدی نداشتند این است که نتوانستند مدیریت ساختار اداره کشور را متناسب با قدرت و شوکت جمهوری اسلامی تغییر دهند. این ساختار دارای معایبی است که ساختار انتخابات هم در زمره همین معایب می‌گنجد. به عبارت دیگر نباید از این ساختار انتخابات نتیجه بهتری انتظار داشت و جبهه و دوستان خودمان را هم مستثنی از این سیستم و ساختار معیوب نمی‌دانم یعنی صحبت‌هایی که می‌کنم به این معنا نیست که ایرادات را به پای یک نفر یا یک جناح بدانم اما کلا مجالس گذشته در راستای اصلاح ساختار کشور هیچ کاری نکردند از جمله بخش انتخابات و مسئله بررسی صلاحیت‌ کاندیداها از سوی شورای نگهبان نیز میتواند حاصل و نتیجه یکی از همین موضوعات مطرح در انتخابات باشد یعنی اینکه مشکل و معضل نحوه و مدت زمان حداقلی تعیین صلاحیت‌ها از سوی شورای نگهبان را به همین ساختار غلط باز می‌گردد.

- یعنی شما رفتار شورای نگهبان را در نتیجه خلا قانونی می‌دانید؟

بله به هر صورت آن نوع قوانین و آن نوع فرصت و روش و ساختار معیوب نتیجه‌ای بهتر از این ندارد اگرچه می‌تواند مسائل شخصی و سیاسی هم در آن دخیل باشد.

همه با «به به» سرکار می آیند و با «اه اه» از کار خارج می شوند

- با این تفسیر شما معتقدید باید ساختار قانون متناسب بآن ساختار اصلاح شود تا این رویکرد مرتفع شود؟

بله؛ ببینید با این وصف مجلس نه تنها دو قطبی نخواهد شد بلکه نیم‌قطبی هم نخواهد بود. من پیش از این هم گفته‌ام ساختار معیوب مانند یک یخچال خراب می‌ماند که هرچیزی داخل آن بگذارید خراب می‌شود و این حکایت وضعیت ماست که می‌بینیم همه با «به‌به» سر کار می‌آیند و با «اه اه» از آن کار خارج می‌شوند.

منبع: خبرآنلاین

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد کار خارج می شوند شورای ائتلاف کار می آیند ساختار معیوب شورای نگهبان جبهه پایداری بررسی صلاحیت رفاه و عدالت جبهه پیشرفت اعلام کرده سهم خواهی لیست جدا گروه ها آن شورا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۲۶۱۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهیابی کاندیداها از یک لیست به مجلس بعید است

قائم‌مقام جامعه اسلامی مهندسین با تاکید بر اینکه جامعه اسلامی مهندسان از یک لیست حمایت نمی‌کند، گفت: راهیابی کاندیداها از یک لیست واحد به مجلس بعید به نظر می‌رسد.

علیرضا خجسته‌پور در گفت‌گو با خبرنگار ایمنا با اشاره به مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: جامعه اسلامی مهندسان در مرحله دوم انتخابات در تهران و سایر حوزه‌هایی که به دور دوم کشیده شده‌اند، به بررسی نفرات پرداخته است و بنا دارد نفرات مورد حمایت خود را از بین چند لیست انتخاب کند.

وی افزود: این افراد از بین لیست‌هایی انتخاب خواهند شد که نفرات آن‌ها به دور دوم رقابت‌ها راه پیدا کرده‌اند؛ بر همین اساس طی سه روز آینده اسامی قطعی را که به هیئت اجرایی و شورای مرکزی ارسال شده است، به اطلاع رسانه‌ها خواهیم رسانید.

قائم‌مقام جامعه اسلامی مهندسین با اشاره به لیست‌های راه‌یافته به مرحله بعدی انتخابات تصریح کرد: جامعه اسلامی مهندسین در دور قبل فقط از لیست شورای ائتلاف و شورای وحدت حمایت کرد اما این بار لیست‌ها تغییر کرده‌اند و بنا داریم ترکیبی ۱۶ نفره از لیست شانا، امنا، جبهه صبح ایران و شورای ائتلاف را ارائه دهیم و تنهانفرات یک لیست را معرفی نخواهیم کرد.

وی خاطرنشان کرد: هنوز برای پیش‌بینی انتخابات زود است، چرا که رقابت تنگاتنگ و سختی بین شورای ائتلاف، شانا، جبهه صبح ایران و امنا در پیشاست، بنابراین تحلیل می‌شود که ترکیبی از انتخاب نفرات این لیست‌ها را شاهد باشیم و به نظر می‌رسد نفرات یک لیست واحد به مجلس راه پیدا نکنند.

کد خبر 747174

دیگر خبرها

  • نقوی حسینی: طیف پایداری، شریان و مصاف برای ریاست مجلس، روی ذوالنور به جمع‌بندی می‌رسند
  • شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی
  • نامزدهای مورد حمایت شورای وحدت در دور دوم انتخابات مجلس اعلام می شود
  • راهیابی کاندیداها از یک لیست به مجلس بعید است
  • مردم با شرکت در انتخابات دور دوم مجلس به تکلیف دینی و سیاسی خود عمل کنند/ احزاب لیست مشترک بدهند
  • راهبرد انتخاباتی شورای وحدت در مرحله دوم انتخابات: از بانوان حمایت می‌کنیم
  • لیست ۱۶ نفره انتخاباتی "شانا" هفته آتی منتشر می‌شود
  • اختصاصی|لیست ۱۶ نفره انتخاباتی شانا هفته آتی منتشر می‌شود
  • نامزدهای شورای وحدت در دور دوم انتخابات بزودی اعلام می‌شود
  • دور خیز احزاب برای مرحله دوم انتخابات مجلس