Web Analytics Made Easy - Statcounter

عظیم حجت عضو هیئت مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی کشور در گفت‌ و گو با خبرنگار  صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه قیمت مرغ نسبت به هفته گذشته تغییری در بازار نداشته است اظهار کرد: امروز متوسط قیمت هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری ۸ هزار و ۹۰۰ تومان و مرغ آماده به طبخ در خرده فروشی‌ها ۱۲ هزار و ۹۰۰ تومان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: با توجه به برقراری تعادل میان عرضه و تقاضا پیش بینی می‌شود که ثبات نسبی قیمت مرغ تا پایان هفته در بازار ادامه  یابد و تنها ممکن است به دلیل کشش جزئی تقاضا قیمت مرغ با نوسان ۲۰۰ تومانی در بازار روبرو شود.

حجت  درباره آخرین وضعیت جوجه ریزی بیان کرد: بنابر برنامه ریزی صورت گرفته تولید جوجه در بهمن ماه قدری بیشتر از دی ماه است  که بدین ترتیب کمبودی در عرضه وجود ندارد.

این مقام مسئول از آزادسازی صادرات جوجه یک روزه و تخم مرغ نطفه دار خبر داد و افزود: با توجه به مازاد تولید بیش از تقاضا صادرات جوجه یک روزه و تخم مرغ نطفه دار آزاد شده است که بدین ترتیب پیش بینی می‌شود اگر میزان صادرات قابل توجه باشد کاهش چندانی  در قیمت جوجه در اواخر بهمن نخواهیم داشت.

بیشتر بخوانید: نوسان قیمت جوجه یک روزه در بازار/ قیمت مرغ به ۱۳ هزار تومان رسید

عضو هیئت مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی کشور متوسط قیمت فعلی هر قطعه جوجه یک روزه را ۴ هزار و ۲۰۰ و ۴ هزار و ۵۰۰ تومان اعلام کرد و افزود: با توجه به کاهش تقاضا  از سوی مرغداران پیش بینی می‌شود که از اواخر ماه قیمت جوجه یک روزه با روند نزولی در بازار روبرو شود این در حالی است که صادرات قابل توجه جوجه می‌تواند تا حدودی از زیان تولید کنندگان در پی افت قیمت بکاهد.

او ادامه داد: مسئولان وزارت صمت مجوز رسمی برای صادرات جوجه یک روزه و تخمک مرغ نطفه دار صادر کرده است که با توجه به سابقه‌ای که در این خصوص در کشور‌های همسایه داریم پیش بینی می‌شود قیمت جوجه کاهش چندانی نداشته باشد که به زیان تولید کنندگان جوجه تمام شود.

حجت  با اشاره به اینکه کمبودی در تولید مرغ وجود ندارد گفت: بنابر برنامه ریزی‌های صورت گرفته برای جوجه ریزی و شرایط مساعد تولید کمبودی در عرضه وجود ندارد که بر التهاب قیمت مرغ در بازار دامن بزند.

عضو هیئت مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی کشور قیمت واقعی هر کیلو مرغ زنده را ۹ هزار و ۵۰۰ تا ۱۰ هزار تومان و مرغ آماده به طبخ را ۱۳ هزار و ۵۰۰ تا ۱۴ هزار و ۵۰۰ تومان اعلام کرد و گفت: فروش با نرخ‌های فعلی بیانگر زیان ۱ هزار و ۵۰۰ تومانی مرغداران در فروش هر کیلو مرغ است که انتظار می‌رود مسئولان ستاد تنظیم بازار هر چه سریع‌تر قیمت مصوب مرغ را بر اساس هزینه‌های تولیداعلام کنند.

او میزان جوجه ریزی واحد‌های مرغداری طی ماه‌های بهمن و اسفند را ۱۳۰ تا ۱۴۰ میلیون قطعه اعلام کرد و افزود: با وجود افزایش جوجه ریزی نسبت به دیگر ایام سال جای هیچگونه نگرانی مبنی بر کمبود عرضه و التهاب قیمت در بازار نیست.

مشکل خاصی در بازار نهاده‌های دامی نداریم

حجت درباره آخرین وضعیت بازار نهاده‌های دامی گفت: در حال حاضر عرضه نهاده‌های دامی از طریق پشتیبانی امور دام و بازار در حال انجام است که بدین ترتیب مشکل خاصی در عرضه وجود ندارد.

عضو هیئت مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی کشور درباره آخرین وضعیت بازار نهاده‌های دامی گفت: در حال حاضر قیمت مکمل‌ها، واکسن و دارو نسبت به ماه‌های ابتدایی سال به سبب اختصاص نیافتن ارز یارانه‌ای به واردات چندانی برابر رشد داشته است، اما در خصوص ذرت و کنجاله سویا بازار متعادل است.

این مقام مسئول با بیان اینکه قیمت ذرت طی هفته‌های اخیر نوساناتی در بازار داشته است اظهار کرد: در حال حاضر هر کیلو ذرت با نرخ بالای ۱ هزار و ۹۰۰ تومان به دست مرغداران می‌رسد و به همین خاطر از پشتیبانی امور دام انتظار می‌رود که با عرضه مناسب بازار را مدیریت کند تا مرغداران با اطمینان خاطر به تولید ادامه دهند.

خبری از صادرات رسمی مرغ نیست

او با اشاره به اینکه قاچاق مرغ به کشور‌های همسایه همچنان در حال انجام است بیان کرد: با وجود افزایش تعرفه‌های صادراتی و صدور قوانین متعدد صادرات رسمی برای تجار صرفه اقتصادی ندارد و همین موضوع موجب شده تا مرغ به صورت قاچاق به کشور‌های همسایه صادر شود.

حجت با بیان اینکه نیازی به واردات گوشت مرغ نداریم گفت: در شرایط فعلی تحریم که منابع ارزی از اهمیت بالایی برخوردار است واردات مرغ به قیمت نابودی صنعت طیور تمام می‌شود چرا که بنابر برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در ایام پایانی سال نه تنها کمبودی در عرضه وجود ندارد بلکه به سبب مازاد می‌توان بخشی از تولید مرغ را در صورت رفع موانع صادراتی به بازار‌های هدف صادر کرد.

این مقام مسئول درباره آخرین وضعیت خرید تضمینی مرغ گفت: از ماه‌ها قبل پشتیبانی امور دام اقدام به خرید تضمینی مرغ منجمد از مرغداران کرده است، اما تا زمانی که خرید مرغ زنده از تولید کنندگان صورت نمی‌گیرد این امر تاثیری به حال مرغداران نخواهد داشت.

عضو هیئت مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی کشور در پایان تصریح کرد: اگر قرار باشد سالیانه پشتیبانی امور دام حداکثر ۱۰۰ هزار تن مرغ منجمد تولیدی از مرغداران خریداری کند این میزان کمتر از تولید یک ماه  واحد‌های مرغداری است به همین خاطر تاثیری به حال صنعت و تولید کنندگان ندارد.

 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی تجارت صادرات جوجه یک روزه و تخم مرغ نطفه دار کمبودی در عرضه وجود ندارد بازار نهاده های دامی درباره آخرین وضعیت پشتیبانی امور دام هزار و ۵۰۰ تومان هزار و ۹۰۰ تومان کشور های همسایه پیش بینی می شود مقام مسئول تولید کنندگان بدین ترتیب حال حاضر کیلو مرغ جوجه ریزی قیمت جوجه مرغ زنده قیمت مرغ ماه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۲۷۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌بازار دائمی صادرات ۱۵ میلیون قطعه‌ای مرغ

به گزارش خبرگزاری مهر، علی ابراهیمی گفت: وزیر جهاد کشاورزی در تعامل با بخش خصوصی حمایت از تولید داخل را برای ورود به بازارهای بین‌المللی مرغ مورد تاکید قرار داده است.

وی ادامه داد: بازار دائمی صادرات با پویا ساختن تولید داخل، عاملی قطعی در توسعه زنجیره تولید و تأمین مرغ برای کشورهای همسایه خواهد بود.

ابراهیمی وظیفه شرکت پشتیبانی امور دام کشور در خرید مرغ داخل را مقطعی و برای تکمیل ذخایر راهبردی عنوان کرد و نقش اصلی تنظیم و تثبیت بازار را گشایش پنجره صادراتی و حضور در بازار بین‌المللی دانست.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی در تشریح همکاری وزارت جهاد کشاورزی برای تحقق برنامه صادرات مرغ توسط بخش خصوصی گفت: برنامه سالانه اتحادیه‌ها به وزیر جهاد کشاورزی ارائه شده است و با حمایت ستاد وزارت در حال انجام است.

به گفته وی، تولید محصول با کیفیت، ایفای به موقع تعهدات و پایداری حضور از عوامل حفظ بازار صادراتی است.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی خاطر نشان کرد: در همه جای دنیا؛ صادرات مورد حمایت دولت‌ها است و به شکل‌گیری اولیه آن یارانه تعلق می‌گیرد، این اتحادیه هم در سایه حمایت در یک بازه زمانی ۳ تا ۴ ماه می‌تواند حضور خود را در بازار کشورهای همسایه تثبیت کند.

کد خبر 6089221 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • آغاز توزیع بیش از ۱۵ هزار جعبه تخم نوغان
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»
  • ‌بازار دائمی صادرات ۱۵ میلیون قطعه‌ای مرغ
  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری
  • جنگ جهانی نفت؛ بایدن در تنگنای تحریم‌ها، قیمت‌ها و انتخابات
  • روی هر مرغ بالای ۱۰ هزار تومان ضرر می‌کنیم
  • قیمت مرغ زنده چقدر شد؟
  • مصرف ماهانه ۸۵ هزارتن تخم مرغ در کشور
  • صادرات ماهانه ۱۵ تا ۲۰ هزار تن مرغ به بازار‌های هدف
  • صادرات مرغ با هدف تعادل بازار و ایجاد درآمد ارزی