Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان‌جنوبی گفت: مرحله دیگری از عواید حاصل از فروش سوخت ، فردا یکشنبه ۲۰ بهمن ماه، به حساب مرزنشینان واریز می شود. ۱۹ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۲:۰۹ استانها خراسان جنوبی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش  خبرگزاری تسنیم از بیرجند، مشیرالحق عابدی عصر امروز در جمع خبرنگاران اظهارداشت: براساس دستور استاندار و به مناسبت چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، 714 هزار تومان به حساب سرپرستان خانوارهای ذینفع واریز می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر افزایش آمار افراد تحت شمول این طرح تصریح کرد:در این مرحله، آمار جمعیت تحت پوشش این طرح به میزان 100 خانوار افزایش یافته است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان ‌جنوبی بیان کرد: جامعه منتفعین این طرح، خانوارهای ساکن در 69 روستای واقع در 4 شهرستان مرزی استان(زیرکوه، درمیان، سربیشه و نهبندان) هستند.

نماینده نهبندان در مجلس: صدای العطش مرزنشینان خراسان جنوبی به گوش می‌رسداستاندار خراسان جنوبی: سهمیه سوخت مرزنشینان 20 برابر افزایش یافتقائم مقام وزیر صنعت: وضعیت رفاه مرزنشینان‌ ‌باید افزایش یابدتعداد خانوار بهره‌مند از عواید فروش سوخت مرزنشینان 6 درصد افزایش یافت

عابدی بیان کرد: در این مرحله نیز پایش افراد ساکن در مناطق مرزی تحت شمول این طرح توسط دهیاران و بخشداران با محوریت دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری صورت گرفته است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان ‌جنوبی یادآوری کرد: از سال گذشته و با پیگیری های استاندار، مبلغ پرداختی از محل عواید حاصل از فروش سوخت مرزنشینان به خانوارهای ساکن در مناطق مرزی، 714 هزار تومان تعیین شده است.

عابدی گفت: همچنان در هر مرحله همان 714 هزار تومان به حساب خانوارهای مرزنشین واریزمی شود که به نسبت گذشته افزایش قابل توجهی دارد.

از سال گذشته و با پیگیری های استاندار، علاوه بر افزایش رقم دریافتی خانوارها از عواید حاصل از فروش سوخت مرزنشینان، مراحل پرداختی نیز افزایش چشمگیری داشته به نوعی که به هیچ عنوان قابل مقایسه با گذشته ها و اوایل اجرای طرح در سال های قبل نیست.

انتهای پیام/250

R41348/P/S6,56/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان فروش سوخت مرزنشینان خراسان جنوبی هزار تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۲۸۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، احمد رئیسی، رئیس اداره كنترل مالاریا وزارت بهداشت در یک  گفتگوی رادیویی درباره خبر افزایش آمار مالاریا اظهار كرد: افزایش موارد قابل توجهی طی دو سال اخیر داشتیم كه به ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ بازمی‌گردد و نسبت به سال‌های قبل به‌شدت دچار افزایش موارد شدیم. این مسئله متأثر از وضعیت نابسامان مرز‌های شرقی است و اگر فكر اساسی و كمك به دانشگاه‌های علوم پزشكی نكنیم ممكن است ما هم به مشكل كشورهای همسایه شرقی دچار شویم.

رئیس اداره كنترل مالاریا وزارت بهداشت در این خصوص افزود: در بدترین شرایط طی ۱۰ سال اخیر حدود ۱۰ هزار و ۳۰۰ مورد داشتیم كه قابل قیاس با شرایط آن سوی مرز نیست.

رئیسی ادامه داد: در این باره می‌بایست فكری اندیشیده شود چون كشوری هستیم كه راه توسعه را به‌شدت می‌پیماییم و وضعیت ما باید نسبت به بلوچستان پاكستان متفاوت باشد.

او لزوم اختصاص منابع و بودجه به سیستان و بلوچستان و سه دانشگاه علوم پزشكی این منطقه را متذكر شد و افزود: اگر این كار صورت گیرد در برابر وبا، سل، مالاریا و بیماری تب كنگو مقاومت صورت می‌گیرد.

رئیسی از ۱۰ هزار كیس مبتلا خبر داد و تصریح كرد: كووید هم بحثی مهم بوده است چون مشكل ما نبوده است و به دنیا بازمی‌گردد ولی همه توجه بخش سلامت را به خود اختصاص داده است كه در برابر كاهش منابع به نظر می‌رسد ما نیز کم‌توجهی كردیم.

وی اضافه كرد: در سه الی چهار سال موارد مالاریا به صفر رسیده بود ولی منابع كافی و لازم را اختصاص ندادیم و پیش‌بینی نكردیم كه ممكن است شرایط پاكستان بدتر شود.

رئیسی همچنین به مشكلات تردد و حركت آزادانه انتقاد كرد و گفت: حمل سوخت در شهرستان‌های مرزی سیستان و بلوچستان افزایش‌یافته و فشار بسیاری به برنامه‌های سلامت‌محور ما وارد می‌كند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش «حق مسکن» کارگران منتفی است/ توافق حاصل نشد
  • دمای هوا افزایش می‌یابد
  • تعزیر قاچاقچی سوخت در بیرجند
  • ۱۰ فایده پیاده روی در سلامت بدن
  • قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور
  • پرداخت تسهیلات و تجهیزات حمایتی به خانوارهای آسیب دیده شفتی
  • توزیع بیش از ۱۲۰ میلیون لیتر سوخت هوایی در فروردین ۱۴۰۳
  • کاهش وزن با این نوشیدنی‌ها
  • قاچاقچی سوخت در امیدیه محکوم به پرداخت جزای نقدی شد
  • ثبت نام فروش نقدی ایران خودرو / تحویل ۹۰ روزه پس از ثبت نام در سامانه یکپارچه