Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حسین صمیمی در توئیتر با اشاره به تاثیر دانش فضایی در زندگی مردم نوشت: طرح ایران برای پایش و ارزیابی خسارات ناشی از سیل از طریق داده های فضایی، به عنوان طرح منتخب در اتحادیه جهانی فضا (کوپوس) ارائه می شود.

وی خاطرنشان کرد: سال پیش این سامانه باعث ۲۳ هزار میلیارد صرفه جویی در پرداخت خسارات نابه حق شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین حال پژوهشگاه فضایی ایران نیز اعلام کرد خدمات فضاپایه «پایش سیل و تخمین خسارات آن در کشاورزی با استفاده از سنجش از دور» مبتنی بر مطالعه مورد سیل ۹۸ ایران، توسط نماینده پژوهشگاه فضایی در پنجاه و هفتمین نشست زیرکمیته علمی و فنی کوپوس سازمان ملل ارائه خواهد شد.

وی اضافه کرد: این ارائه قرار است در ۲۴ بهمن ماه جاری صورت گیرد و معرفی فعالیت های صلح آمیز ایران در حوزه فضایی از جمله استفاده از داده های سنجش از دور در مدیریت بحران در زمان وقایع طبیعی از جمله سیل، زلزله و طوفان انجام می شود.

در همین حال دکتر محمد ابراهیمی عضو هیئت علمی پژوهشگاه فضایی که هم اکنون عضو تیم مدیریت سازمان همکاری های فضایی آسیا و اقیانوسیه (اپسکو) است نیز مطلبی را با موضوع فعالیت های تحصیلی و آموزشی بر مبنای پروژه ماهواره مکعبی دانشجویی اپسکو در این اجلاس ارائه می کند.

طراحی و ساخت بخش های مهمی از این ماهواره به پژوهشگاه فضایی ایران واگذار شده است.

کمیته علمی فنی کوپوس به عنوان کمیته استفاده صلح آمیز از فضای ماورای جو سازمان ملل هر سال در وین برگزار می شود و کشورهای عضو این سازمان طرح های پیشنهادی، نظرات و ایده های خود را در حوزه علوم و فناوری فضایی با سایر کشورها به اشتراک می گذارند.

کد خبر 4848124 معصومه بخشی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان ملل متحد پژوهشگاه فضایی ایران سیل ایران معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ویروس کرونا فناوری نانو تحقیقات علمی نوآوری فناوری فضایی موبایل شرکت دانش بنیان ماهواره ظفر سامسونگ امنیت اطلاعات اینترنت گوگل شرکت هواوی پژوهشگاه فضایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۳۱۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از حقوق مسلم هر عضو آژانس طبیعی است

به گزارش حوزه سیاست و اقتصاد خبرگزاری تقریب، «محمد اسلامی» معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی در حاشیه جلسه امروز چهارشنبه (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) هیأت دولت با حضور در جمع خبرنگاران، گفت: در هفته آینده اولین کنفرانس علوم و فنون هسته ای برگزار می شود و حدود ۴۷۷ مقاله ارائه شده، ۱۸۰ ارائه خواهیم داشت که توسط شرکت کنندگان غیرایرانی ارائه خواهند کرد.

وی افزود: رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی به عنوان مهمان ویژه حضور خواهد داشت و سخنرانی خواهد کرد.

رئیس سازمان انرژی اتمی درباره حل مسائل پادمانی با آژانس، اظهار کرد: همواره در حال تعامل و گفت و گو درباره مسائل پادمانی هستیم، لذا تاکنون دو مکان باقی مانده و ۲ مکان حل و فصل شده که دو مکان در حال گفت و گو است.

اسلامی ادامه داد: بیانیه اسفند ۱۴۰۱ از نظر ما پابرجا است و براساس آن تعامل داریم، اما این بیانیه توسط جریان مخربی که در غرب علیه ایران اقدام می کند زیر سوال رفته است. البته ما بر این بیانیه تاکید داریم و گروسی هم این را اعلام کرده است.

رئیس سازمان انرژی اتمی اذعان کرد: آقای گروسی در ایران دیدارهایی خواهد داشت و من هم با وی دیدار دارم و مطمئن هستم که ابهامات برطرف می شود و در چارچوب پادمان و ان پی تی روابط خود را با آژانس تقویت کنیم.

وی درباره همکاری با آژانس در خصوص بازرسان آژانس، تصریح کرد: ما ورود هیچ بازرسی را ممنوع نکردیم و ۱۳۰ بازرس آژانس مجاز به حضور در ایران هستند. بازدید آنها در حال انجام است. استفاده از حقوق مسلم هر عضو آژانس طبیعی است و این مساله سیاسی نیست و ما در فرایندهای همکاری با آژانس این موضوع را مکرر اثبات کرده و آنها هم به آن اذعان دارند.

وی درباره اظهارات گروسی درباره برنامه تسلیحاتی ایران، بیان کرد: اینها موضع گیری نیست و سوال خبرنگار است و جریان مخرب و صهیونیستی در حال القای این است که برنامه ایران صلح آمیز نیست. گروسی گفته نشانه ای از برنامه تسلیحاتی ایران وجود ندارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آماده پرتاب ماهواره برای دیگر کشورها هستیم/ پایگاه جدید فضایی ایران در چابهار دسترسی به مدارهای متوعی را فراهم می‌کند
  • استفاده از حقوق مسلم هر عضو آژانس طبیعی است
  • همایش پایش برنامه‌های سازمان ملی زمین و مسکن در شیراز برگزار شد
  • ۱۳۰ بازرس آژانس مجاز به حضور در ایران هستند
  • زارع‌پور: بسته اینترنتی ۳۰ گیگابایتی برای معلمان فعال می‌شود
  • معلم‌های «شاد» ۳۰ گیگابایت اینترنت رایگان دریافت می‌کنند
  • معلمان «شاد» ۳۰ گیگابایت اینترنت رایگان دریافت می‌کنند
  •  اختصاص ۴۵ هزار هکتار زمین به طرح نهضت ملی مسکن در کشور
  • طرح «پایش و ارتقای سلامت» اعضای جهاد دانشگاهی سلامت محور است
  • ارائه فرصت‌های سرمایه‌گذاری شهرداری شیراز با ارزش ۶۰ هزار میلیارد تومان در نمایشگاه اکسپو