Web Analytics Made Easy - Statcounter

فصل کوچ عشایر آمل به ییلاقات اواخر فروردین ماه هر سال است ولی علاوه بر عشایر ، تعداد زیادی از جمعیتی که در شهرها و روستاهای شهرستان اسکان دارند ، بخشی از کار کشاورزی و باغداریشان در مناطق ییلاقی که عمدتا در فصل بهار و تابستان به مناطق بالادست کوچ می کنند. خوش نشینان نیز کوچ تابستانی به مناطق بالادست دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهدی رازجویان شنبه شب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در آمل افزود : پروژه های نوستالوژیک و بزرگ زیادی در استان رسوب پیدا کرده است که باید هرچه سریع تر به پایان برسند و یکی از آنها همین جاده انحرافی هراز است. 

وی با بیان اینکه مردم نباید برای عمل نکردن مدیران به تعهد خود منتظر بمانند ، گفت : یکی از طرح های بزرگ سد هراز و چهار خطه شدن این جاده بسیار استراتژیک است که به اندازه کافی طولانی شده است. 

معاون عمرانی استاندار مازندران تاکید کرد : یکی از وعده های مسئولان طرح ، بهره برداری از جاده جایگزین سد هراز با اعمال استانداردها تا پایان پاییز امسال بود که این تعهد محقق نشده است. 

رازجویان گفت : در گذشته مسائلی مانند کمبود اعتبار بهانه تاخیر در پیشرفت پروژه سد هراز بود ، اما در سال های اخیر اعتبارات خوبی به پروژه تزریق شد که راه هر بهانه‌ای را بسته است. 

تزریق ۵۰ میلیارد تومان اعتبار جدید 

وی با بیان اینکه ۵۰ میلیارد تومان دیگر به پروژه سد هراز اعتبار تزریق  خواهد شد ، افزود : متولیان و مسئولان شهرستان آمل موظف هستند تا پیش از فرا رسیدن فصل کوچ به ییلاقات جاده جایگزین را افتتاح کنند. 

معاون استاندار اظهار داشت : گزارشات بسیاری از انتقاد مردم آمل برای ترافیک سنگین پایان هفته و یکطرفه شدن جاده هراز در فصل کوچ داریم که این مساله برای مدیریت استان مازندران پذیرفته نیست. 

رازجویان گفت : توسعه شهرستان آمل به دلیل عقب افتادگی در بهره برداری طرح های زیرساختی و عمرانی هنوز ممکن نشده است و ظرفیت های بالقوه این شهرستان نیز هنوز به اندازه مناسب مورد بهره برداری قرار نگرفته است.

وی تاکید کرد : وظیفه همه ما خدمت به مردم است و برای استان گردشگر پذیر مازندران با اهدافی که برای آن ترسیم شده جای وقفه در اجرای طرح های زیرساختی وجود ندارد. 

ساخت سد هراز که به عنوان سد " منگول " هم در طراحی‌های اولیه شناخته می شود در سال‌های ۶۹ و ۷۰ ردیف اعتباری در بودجه ملی کشور گرفت، اما به دلیل اختلافات سیاسی ، زیست محیطی و اجتماعی، عملیات اجرایی آن حدود ۱۸ سال بعد در سال ۱۳۸۸ آغاز شد.

سد مخزنی هراز بر روی رودخانه‌ای با همین نام در آمل در حال ساخت است و با آبگیری آن بخشی از جاده بین‌المللی و یکصد ساله هراز نیز به عنوان اصلی‌ترین راه اتصال پایتخت به مازندران به زیر آب خواهد رفت.

برای تداوم بهره‌برداری از جاده هراز که سالانه میزبان دهها میلیون تردد است، جاده‌ موقت جایگزین به طول چهارکیلومتر در حال ساخت است که از بالا و مجاور محل احداث سد عبور خواهدکرد که به صورت تک مسیر و از سمت شمال به جنوب است.

بر اساس برنامه ریزی قرار است جاده انحرافی برای ادامه ساخت سد هراز حدود یک سال به صورت موقت جهت کاهش بار ترافیکی استفاده شود و در این مدت جاده اصلی جایگزین به طول ۱۱ کیلومتر احداث شود که چهاربانده و با شیب ۶ درصد و کاملا استاندارد خواهد بود.

کار ساخت این محور قرار بود پاییز امسال به پایان رسیده و اواخر این فصل زیر بار ترافیک برود ، وعده ای که معاون عمرانی استاندار مازندران مهر ماه امسال پس از بازدید از طرح به مردم منطقه داده بود و اکنون نیز ضرب الاجل تعیین کرده است.

یکی از مشکلات در اتمام بموقع و بهره برداری از این محور اعمال استانداردهای جهانی برای آن بوده است و راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران تاکید کرده است که اجازه نخواهد داد این محور بدون رعایت استاندارد تعریف شده زیر بار ترافیک برود. شرط راهداری تجاوز نکردن شیب محور از ۶ درجه ، داشتن شانه خاکی در تمامی طول محور و تعریض جهت ایمنی بوده است.

راهداری مازندران همچنین شرط گذاشت که برای رعایت امنیت محور حتی ۲۰۰ متر از تونل احداث شده باید لاینینگ شود.

منبع: جماران

کلیدواژه: انتخابات 98 بودجه 99 جشنواره فیلم فجر ۳۸ ویروس کرونا استاندارد تجاوز ترافیک راهداری و حمل و نقل جاده زیست محیطی انتخابات 98 بودجه 99 جشنواره فیلم فجر ۳۸ ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی بهره برداری زیر بار ترافیک جاده انحرافی سد هراز فصل کوچ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۳۱۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت راه‌های کشور؛ تردد روان در جاده‌های شمالی

بر اساس اعلام مرکز مدیریت راه‌های کشور، در محورهای چالوس، فیروزکوه، هراز، آزادراه تهران- شمال و آزادراه قزوین–رشت (رفت و برگشت) تردد روان برقرار است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بر اساس اعلام مرکز مدیریت راه‌های کشور، آخرین وضعیت راه‌ها به شرح زیر است:

آخرین وضعیت جوی ترافیکی محورهای شمالی

- تردد روان در محورهای چالوس، فیروزکوه، هراز، آزادراه تهران - شمال و آزادراه قزوین – رشت (رفت و برگشت)

*در ضمن محورهای شمالی فاقد هرگونه مداخلات جوی است.

آخرین وضعیت جوی ترافیکی محورهای دیگر

- ترافیک نیمه سنگین در آزادراه تهران – ساوه محدوده‌های احمد آباد مستوفی و رضی آباد

- ترافیک نیمه سنگین در محور تهران – شهریار در برخی مقاطع

- ترافیک سنگین در آزادراه تهران – قم محدوده عوارضی تهران

آخرین وضعیت جوی

- بارش باران در برخی از محورهای استان‌های فارس و کرمان

محورهای مسدود غیرشریانی

هشتگرد – طالقان

کمربندی جدید خرانق – یزد

اسپکه – بمپور

یزد – دربید

حاجی آباد – آهنگران

رباط پشت بادام – بیاضه

گلشن – سراوان

کد خبر 748529

دیگر خبرها

  • حرکت عادی خودرو‌ها در جاده‌های شمال
  • وضعیت راه‌های کشور؛ تردد روان در جاده‌های شمالی
  • طرح ترافیک جدید تهران امسال اجرا نمی‌ شود
  • موسوی پور: طرح ترافیک جدید تهران امسال اجرا نمی‌شود
  • ترافیک ورودی شهرستان جعفرآباد به‌زودی برطرف می‌شود
  • طرح ترافیک جدید امسال اجرایی نخواهد شد
  • اعلام وضعیت تردد در جاده‌های کشور/ ترافیک پرحجم در ۴ محور
  • طرح ترافیک جدید تهران امسال اجرا نمی‌شود
  • جوی آرام در جاده‌های کشور/ ترافیک پرحجم در ۴ محور
  • جوی آرام و ترافیک روان در جاده‌های شمال