Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@03:35:52 GMT

۶۴ هزار هکتار اراضی قابل کشت در شهرستان دشتی وجود دارد

تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۳۱۹۵۳

۶۴ هزار هکتار اراضی قابل کشت در شهرستان دشتی وجود دارد

عبدالله نادری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به ظرفیت‌های شهرستان اظهار داشت: در حال حاضر شهرک صنعتی با ۱۰۲ هکتار و ناحیه صنعتی با ۱۵ هکتار آماده سرمایه گذاری است.

وی با بیان اینکه این شهرستان دارای ۲۵ کیلومتر مرز آبی است، ادامه داد: ۲۵ درصد معادن استان بوشهر در این شهرستان وجود دارد.

نادری اضافه کرد: در حال حاضر ۶۴ هزار هکتار اراضی قابل کشت در سطح شهرستان وجود دارد و از این حیث قطب دوم کشاورزی استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اینکه خدمات دولت تدبیر وامید در سطح شهرستان بی نظیر است، خاطر نشان کرد: بیش از هفت هزار و۵۰۰ هکتار از اراضی این شهرستان به آبیاری تحت فشار مجهز شده است.

نادری یادآور شد: پنج نیروگاه خورشیدی با ظرفیت ۳۲۵ کیلو وات به بهره برداری رسیده و یک نیروگاه با ظرفیت دو مگا وات در دست ساخت است که ۷۰ درصد پیشرفت دارد.

فرماندار دشتی بیان کرد: در حوزه آبخیزداری و اجرای سد سازی نیز کارهای خوبی صورت گرفته به طوری که سد قیز قلعه افتتاح و چندین طرح آبخیزداری نیز افتتاح و یا در دست اجرا است.

وی خاطر نشان کرد: ۵۸ درصد اماکن روستایی شهرستان مقاوم سازی شده و از این جهت رتبه اول استان به خود اختصاص داده است.

نادری گفت: با پیگیری‌های به عمل آمده صنایع دستی در ۱۶ روستای شهرستان فعال شده و ۱۰ شرکت دانش بنیان نیز در شهرستان فعال شده است.

وی یادآور شد: گاز رسانی به ۹۵ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار انجام شده در صورتی که این رقم تا قبل از سال ۹۲ َ، ۲۱ درصد بوده است.

نادری افزود: احداث آب‌شیرین‌کن در روستای لاور ساحلی که هم اکنون بیش از ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

کد خبر 4848081

منبع: مهر

کلیدواژه: دشتی دهه فجر دهه فجر بوشهر انتخابات 98 ویروس کرونا ایلام قزوین شهرکرد انقلاب اسلامی ایران خطبه های نماز جمعه انتخابات مجلس شورای اسلامی شیراز بیرجند بارش برف گرگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۳۱۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد ۴ هزار و ۲۰۰ هکتار قرارداد نقشه‌برداری اراضی کشاورزی در جیرفت

سیدمهدی هاشمی مدیرکل ثبت اسناد و‌املاک استان کرمان در سفر به شهرستان جیرفت، با بخشدار مرکزی و دهیاران این شهرستان دیدار و پیرامون مزایای صدور اسناد مالکیت و در اولویت قرار گرفتن حدنگاری اراضی کشاورزی طی امسال گفت و گو کرد.

مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمان در این آیین اظهار داشت: با توجه به شعار سال و نقش پررنگ صدور اسناد اراضی کشاورزی در رونق تولیدات کشاورزی و ارتقای امنیت غذایی، حدنگاری باغ‌ها و اراضی زراعی در اولویت قرار گرفته است.

وی افزود: صدور اسناد رسمی مالکیت، علاوه بر کاهش اختلافات ملکی و ایجاد امنیت خاطر در مالکین، بستر استفاده از تسهیلات بانکی را فراهم می‌کند و کشاورزان می‌توانند در خصوص بهره‌مندی از تجهیزات نوین کشاورزی و افزایش سطح زیر کشت اقدام کنند.

هاشمی ضمن اشاره به اینکه بخش عمده هزینه‌های مربوط به صدور اسناد حدنگار کشاورزی، مربوط به تهیه و تولید نقشه است، تصریح کرد: سازمان ثبت اسناد و املاک کشور برای برداشتن بار مالی تهیه نقشه از دوش کشاورزان اعتبارات ویژه‌ای در نظر گرفته است.

وی بیان داشت: در این زمینه برای ۱۰۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان کرمان قرارداد نقشه‌برداری منعقد شده است که ۴ هزار و ۲۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان جیرفت در قالب این قرارداد‌ها نقشه‌برداری می‌شود و با توجه به پیشرفت خوب رفع تداخلات در این شهرستان، میزان مساحت قرارداد‌های این شهرستان در ماه‌های آتی افزایش خواهد یافت.

مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمان همچنین از اتصال شرکت‌ها به سامانه‌های ثبت اسناد خبر داد و گفت: با هدف صرفه‌جویی در وقت و هزینه کشاورزان، علاوه بر تهیه رایگان نقشه، تشکیل و پیگیری پرونده نیز از سوی شرکت‌ها صورت می‌گیرد.

هاشمی با اشاره به محدودیت بازه زمانی فعالیت شرکت‌ها، تصریح کرد: در حال حاضر بهترین فرصت برای هویت‌بخشی به اراضی کشاورزی فراهم شده است و شایسته است بخشداران، دهیاران و کشاورزان، نهایت همکاری را با شرکت‌های مشاور این اداره کل داشته باشند تا خروجی لازم حاصل شود.

میثم امیری بخشدار مرکزی جیرفت نیز فاقد سند بودن اراضی کشاورزی را برای کشاورزان مشکل‌آفرین و عامل کاهش انگیزه زارعین توصیف و در خصوص همکاری دهیاران با طرح سنددار کردن اراضی کشاورزی اعلام آمادگی کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • کشت گل محمدی در ۶۰۰ هکتار اراضی کشاورزی کاشان
  • ۷۳ هکتار از اراضی کشاورزی و باغی ساوجبلاغ آزادسازی شد
  • آزادسازی بیش از ۲۰ هکتار از اراضی ملی حومه قیروکارزین
  • ۲۵ درصد معادن استان بوشهر در دشتی است
  • انعقاد ۴ هزار و ۲۰۰ هکتار قرارداد نقشه‌برداری اراضی کشاورزی در جیرفت
  • رفع تداخل ۵ هزار و ۲۵۳ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین
  • ۳۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان کاشمر سند دار شد 
  • قابل احیا بودن ۱۴ درصد مساحت محوطه ربع رشیدی تبریز
  • توسعه کشت دیم انجیر در شهرستان خاتم
  • کشت کلزا در ۳۲۷۰ هکتار از اراضی آذربایجان شرقی