Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرکل شورای عالی آموزش‌وپرورش گفت: اگر برخی افراد زمان کوتاهی به‌عنوان معلمان با آموزش‌وپرورش همکاری داشتند دلیلی نمی‌شود حتماً آنها را استخدام کنیم.

به گزارش مشرق، مهدی نوید ادهم با اشاره به مخالفت شورای عالی آموزش‌وپرورش با استفساریه مجلس قانون تعیین تکلیف استخدام معلمان حق‌التدریس و آموزشیاران نهضت سوادآموزی اظهار کرد: معلمی و تدریس یک کار تخصصی است و معلمان باید شایستگی و توانمندی ویژه تدریس را داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اگر برخی افراد به هر دلیلی مدت زمان کوتاهی به عنوان معلم با آموزش‌وپرورش همکاری داشتند دلیلی نمی‌شود حتماً آنها را استخدام کنیم، در صورت استخدام این افراد باید 30 سال با ما همکاری کنند بنابراین ضروری است است شرایط مورد نیاز را دارا باشند.

بیشتر بخوانید: چوب بزرگ آموزش‌وپرورش لای چرخ استخدام معلمان حق‌التدریس!

دبیرکل شورای عالی آموزش‌وپرورش گفت: صلاحیت افرادی که می‌خواهند به عنوان معلمان به استخدام آموزش‌وپرورش دربیایند و 30 سال فعالیت کنند  باید احراز شود و بدین منظور، نیاز به برگزاری امتحان و سنجش افراد است.

نوید ادهم با اشاره به اینکه یکی دیگر از شروط لازم برای ورود به شغل معلمی داشتن شرط سنی لازم است، افزود: برخی افرادی که قرار است از طریق استفساریه مجلس به عنوان معلم استخدام شوند، سن بالایی دارند یعنی بالای 40 یا 45 سال هستند، این افراد چگونه می‌خواهند 30 سال برای آموزش‌وپرورش کار کنند؟

وی بیان‌کرد:‌ این در حالی است که دانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان از سن 22 سالگی به‌عنوان معلم وارد مدارس می‌شوند.

دبیرکل شورای عالی آموزش‌وپرورش با اشاره به اینکه این شورا نظر تخصصی خود را درباره استفساریه مجلس برای تعیین تکلیف استخدامی معلمان حق التدریس و آموزشیاران نهضت سوادآموزی به شورای نگهبان منعکس خواهد کرد، تا با توجه به مفاد سند تحول بنیادین و سیاست‌های کلی ابلاغی رهبر معظم انقلاب این استفساریه را بازنگری کنند، گفت: استفساریه مجلس با اسناد بالادستی مغایرت دارد و برای اصلاح این موضوع با نمایندگان مجلس هم وارد مذاکره می‌شویم؛ برای جذب معلمان پیشنهادات مشخصی داریم تا نیروهای توانمند استخدام شوند.

نمایندگان مجلس در جلسه علنی 29 دی ماه  با طرح استفساریه ماده الحاقی به قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمان حق‌التدریس و آموزشیاران نهضت سوادآموزی مصوب 13 شهریور 97 موافقت کردند.

در متن این استفساریه آمده است: آیا مشمولین تبصره 10 ماده 17 قانون تعین تکلیف معلمان حق‌التدریس و آموزشیاران نهضت سوادآموزی در آموزش و پرورش که با آموزش و پرورش همکاری داشته و حقوق خود را از سرانه مدارس و مشارکت‌های مردمی، سازوکار مدیر مدرسه، انجمن اولیاء و مربیان، کارفرما، موسس یا شرکت‌های طرف قرارداد با آموزش و پرورش دریافت کرده‌اند، از جمله نیروهای خرید خدمات، آموزشی حق‌التدریسی غیرمستمر و پیش‌دبستانی که تا تاریخ  26 مهر 91 همچنین آموزشیاران و آموزش‌دهندگان مستمر نهضت سواد آموزی فوق‌الذکر در ماده الحاقی مصوب 13 شهریور 97 می‌شوند؟ پاسخ نیز بلی است.

در پاسخ به استفساریه آمده است: مشمولین تبصره 10 ماده 17 قانون تعیین تکلیف معلمان حق‌التدریس و آموزشیاران نهضت سوادآموزی از جمله نیروهای خرید خدمات آموزشی حق‌التدریسی غیرمستمر و پیش‌دبستانی که تا تاریخ 26 مهر 91 همچنین آموزشیاران و آموزش‌دهندگان مستمر نهضت سوادآموزی در قانون فوق الذکر با آموزش و پرورش همکاری داشته و حقوق خود را از سرانه مدارس و مشارکت‌های مردمی ساز و کار مدیر مدرسه، و انجمن اولیا و مربیان، کارفرما، موسس، یا شرکت‌های طرف قرارداد با وزارت آموزش و پرورش دریافت کرده‌اند، شامل استخدام ماده الحاقی مصوبه 13 شهریور 97 می‌شوند.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: جشنواره فجر معامله قرن انتخابات98 لیگ قهرمانان آسیا شورای عالی آموزش و پرورش وزارت آموزش و پرورش شورای نگهبان نهضت سواد آموزی معلمان حق التدریس استخدام معلمان معلمان حق التدریس و آموزشیاران نهضت سوادآموزی استخدام معلمان حق التدریس تعیین تکلیف استخدام قانون تعیین تکلیف آموزش و پرورش استفساریه مجلس عنوان معلم پرورش همکاری ماده الحاقی برخی افراد شهریور 97

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۳۲۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اخذ سهمیه استخدام ۵۷۷۶ معلم در شهرستان های استان تهران

مسعود بهرامی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: طی یک سال گذشته تلاش مناسبی در اداره کل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران برای تکریم و پاسداشت مقام معلم انجام شده است.

وی افزود: در تابستان پیش رو نیز دو برنامه اساسی برای توانمندسازی معلمان به عنوان سرمایه انسانی و نیز پیگیری مطالبات فرهنگیان و خانواده‌های آنها اجرایی می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران گفت: در سال ۱۴۰۲ بیش از پنج هزار سهمیه استخدامی در شهرستان‌های تهران در راستای بهتر شدن شرایط مدارس داشتیم.

وی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۳ نیز پنج هزار و ۷۷۶ سهمیه استخدامی از سازمان‌های مربوطه اخذ شده است، گفت: در اواخر اردیبهشت آزمون مقطع متوسطه را داشتیم، قبل از عید نیز آزمون ابتدایی برگزار شد و در حال ارزیابی تکمیلی افراد هستیم تا بتوانیم برای اول مهر این افراد را به چرخه آموزش و پرورش اضافه کنیم‌.

بهرامی ادامه داد: در مورد سرانه‌های آموزشی نیز با پیگیری‌هایی که اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس و خیرین محترم انجام دادند و حمایت‌های دولت طی سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ تعداد ۱۵۳ فضای آموزشی به شهرستان‌های استان تهران اضافه شد.

وی گفت: اکنون بیش از ۱۰۰ پروژه عمرانی در سطح استان در حال اجرا است و به مرور به مجموعه آموزش و پرورش اضافه می‌شود.

کد خبر 6097510

دیگر خبرها

  • عملیاتی کردن فرامین رهبری در وزارت آموزش و پرورش
  • سند تحول آموزش و پرورش، نیازمند تحول
  • چرا فرهنگیان از طرح بکارگیری دوباره بازنشستگان استقبال نکردند؟
  • اخذ سهمیه استخدام ۵۷۷۶ معلم در شهرستان های استان تهران
  • اولویت بومی گزینی در استخدام نیروهای آموزش و پرورش بهارستان
  • ضرورت توجه به مدرسه محوری در آموزش وپرورش
  • ۱۶۰۰ معلم جدید در آموزش و پرورش استان بوشهر استخدام می شوند
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به آموزش‌وپرورش بردسکن
  • استخدام ۱۶۰۰ معلم جدید در آموزش و پرورش استان بوشهر
  • راهبردهای رهبر انقلاب در حوزه آموزش‌وپرورش بر روی کاغذ باقی نماند